Abilerim kardeşlerim benim aklıma takılan bi konuyu sizlerlede paylaşmak istedim, Dacia Logan MVC olması lazım doğrumu yazdım bilmiyorum Stationwagon olan versiyonundan aile efratları taradından alınması kararı verildi yanlız ben çelişkideyim bu konuda. Öncelikle ben 2006 Model Seat Leon 1.6 Stylance paket kullanıcısıydım. Şimdi bu araçtan sonra böyle bi arabaya binermiyim bi soru işareti tabiki gönlüm aynı araçtan yana ama maddi durum el vermiyor şu anda.
Sizce Ne Yapmalı Aracı Almalımıyım yani ayağımı yerden Kessinde ne olursa olsun mu demelimiyim Yoksa At'tan inip Eşşe'ğe binmemelimiyim... Araba Hakkındaki Tavsiyelerinizi Yukardaki Metni Okuduktan Sonra Yaparsanız Minnettar Olurum Saygılar..
Selam dostum ben mesajı yeni okudum faydası olurmu bilmem . ben aracı alacı 9 hafta oldu öncelikle bütce cooook arastırdım ve bu aracta karar verdim yakıt 100 tl ile sehir ici 550 km klımalı 100 tl ile 485 km vergi si 400 tl 1 taksit yedek parca coook bol ve 10 15 katı ucuz konfor iyi serrilik guzel . ama benim param var vergi yedek parca onemli derseniz siz bilirsiniz ben cooooooook menmumummmmm.
Aslında ben bu attan inip eşeğe binme terimi asla kabul etmiyorum. İnsanların her zaman fikirleri, özellikle beklentileri değişebilir.
Örnek vereyim: Şehirde oturuyorum. Mercedes otomobilim var. Emekli oldum. Gelirim de iyi. Artık şehrin keşmekeşinden kurtulmak için köyde yaylaya ev yaptırdım ve oturmaya başladım. Fakat gel gör ki mercedes arabam yaylanın o sert ve engebeli yollarında gitmiyor. Bu durumda ben mercedesi satıp altı daha yüksek ve daha alt sınıf olan dacia Logan veya başka bir otomobili aldım. O yollarda daha rahat gidip gelmeye başladım.
Şimdi ben Attan inip eşşeğe mi bindim. Yoksa eşşekten inip ata mı bindim.
Cevap: Yaşadığınız yerin yapısına göre kullandığınız hangi araç beklentilerinizi karşılıyorsa o araç At gibidir.
quote:
Orijinalden alıntı: yldo
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba..
Abilerim kardeşlerim benim aklıma takılan bi konuyu sizlerlede paylaşmak istedim, Dacia Logan MVC olması lazım doğrumu yazdım bilmiyorum Stationwagon olan versiyonundan aile efratları taradından alınması kararı verildi yanlız ben çelişkideyim bu konuda. Öncelikle ben 2006 Model Seat Leon 1.6 Stylance paket kullanıcısıydım. Şimdi bu araçtan sonra böyle bi arabaya binermiyim bi soru işareti tabiki gönlüm aynı araçtan yana ama maddi durum el vermiyor şu anda.
Sizce Ne Yapmalı Aracı Almalımıyım yani ayağımı yerden Kessinde ne olursa olsun mu demelimiyim Yoksa At'tan inip Eşşe'ğe binmemelimiyim... Araba Hakkındaki Tavsiyelerinizi Yukardaki Metni Okuduktan Sonra Yaparsanız Minnettar Olurum Saygılar..
arkadasım teşbihte hata olmaz doğru söylemişsin, Leon at gibidir kişner, bol arpa yer. logan ise eşek gibidir, her türlü senin kahrını derdini tasanı çeker, gitmediği yer yoktur. eşekler genelde yokuşları en fazla % 7 eğimle ve kısa mesafelerde virajlar alarak çıkar ya , bu arac da dağ bayır kır demiz cıkar, ne verirsen onu yer. yüzüne hep güler. Bu leon atı malesef düz yolda kişnediği gibi ovada kırda bayırda dağda taşda yolda tampon toplatır adama, karadenize pek uygun değildir. ama bizim eşek logan garibim düz yolda da gider kırda bayırda ovada dağda yaylada bana mısın demez gider. gece gündüz gider. leon atı da öylece baka durur..
kısadan hisse dostum, zevkler ve renkleri tartışmak konuyu uzatır ama logan sağlam araba, ekonomik olsun sağlam olsun dersen tavsiye ederim lütfen loganda leon konforunu arama, ama logan ve dacilar konforlu araclardır ayrıca. saygılar, tekrar ediyorum teşbihte hata olmaz, sürcü lisan ettiysekde affola