Şimdi Ara

DACİA DUSTER SUV SINIFI 1.LİĞE GİDİYOR.+LODGY de gelirse satışları nereye gider? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyyarkamil

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

o lastikleri ladaya tak o düz duvara tırmanır o zaman en iyi f/p aracı lada niva.Çoştunuz iyice önce çakma suv duster ile rakip olamayacak araçlar karşılaştırıldı şimdide fanatiklik peşindesiniz onun bunun sözüyle değil kendi ellerinizle gidin test edin

fanatiklik değil mantık
    @longlion'un yazdıkları daha mantıklı

el elden üstündür

bilmiyorsan susacaksın

el elden üstündür tabi duster bir üst sınıf suvlardan üstündür.Anlayabiliyorum hyundai fanatikliği bitti chevy başladı derken şimdide duster dalgası başlıyor forumda.Yıllardır bu forumda byle trollük yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

o lastikleri ladaya tak o düz duvara tırmanır o zaman en iyi f/p aracı lada niva.Çoştunuz iyice önce çakma suv duster ile rakip olamayacak araçlar karşılaştırıldı şimdide fanatiklik peşindesiniz onun bunun sözüyle değil kendi ellerinizle gidin test edin

TEk amacın kötülemek.
    Yüzsüzlük etme, ve topikten ayrıl. Herkes anladı ne olduğunu.

Eğer ladaya takarsak gidermiş, eğer 4x4 , gücü yere taşıyamıyor daha doğrusu iletemiyor ise bekle gider.

dacia o cüsse ile 110 beygirli 8V dizel motoru ile gidebiliyorsa lada her türlü gider.arazide lada kullanmayıp karşıma gelmeyin.Daha fazla konuya mesaj yazmicam zaten belli oldu yeni bir duster fanatiklik dalgası başlıyor kendinizi burada tatmin edersiniz.Bir kaç yıl sonrada dağılan daciları beraber toplarsınız

• quote:

quote:

quote:

egonu mu tatmin ediyorsun burada?
    çakma üye diyecem ama o kadar mesajına yazık.
    tüm postları bu şekilde kasmışsındır eminim.

üyeliğim senin haddine değil.Dusterın fanatikliğini yapıp üst sınıfı ile karşılaşitıran sizsiniz benim rütbe almak gibi bir isteiğim yok yıllardır bu forumdayım

benim mesajlarımı okudun mu hiç yukarda?
    dedim ki "uçmayın".

ama sen, hep böyle yıkıcı eleştiren, aşağılayan yorumlar yapıyorsun.
    havan kime?
    45.000 veren adam 50 de verir 2. el vw de alır. dünyada bi akıllı siz misiniz? herkesin kendine özel ihtiyaçları var. dünya seni,n etrafında mı dönüyor sanıyorsun? dacia alanlar salak mı yani?

sen de haddini bil adam gibi yapıcı ve eleştirel yorumlar yapacaksan mesaj yaz. yoksa boşu boşuna kirlilik yapma.

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    Attığın her adımı, Soludugun her nefesi,
    ATATÜRK'e borçlusun.
    Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme...

• quote:

quote:

quote:

TEk amacın kötülemek.

Eğer ladaya takarsak gidermiş, eğer 4x4 , gücü yere taşıyamıyor daha doğrusu iletemiyor ise bekle gider.

dacia o cüsse ile 110 beygirli 8V dizel motoru ile gidebiliyorsa lada her türlü gider.arazide lada kullanmayıp karşıma gelmeyin.Daha fazla konuya mesaj yazmicam zaten belli oldu yeni bir duster fanatiklik dalgası başlıyor kendinizi burada tatmin edersiniz.Bir kaç yıl sonrada dağılan daciları beraber toplarsınız

ne oldu daha düne kadar 1100 kg falan kuş gibi bi arabaydı. şimdi o cüsse oldu.
    gülüyorum ya, allah bizlere sabır sana da akıl versin..

beddua etmeyi sevmem.
    yoksa altındaki arabanla beraber o "dağılma" diye bahsettiğin olayı yaşamanı dilerdim emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 26 Ocak 2012; 12:44:22 >

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    ATATÜRK'e borçlusun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyyarkamil

quote:

fanatiklik değil mantık
    @longlion'un yazdıkları daha mantıklı

el elden üstündür

bilmiyorsan susacaksın

el elden üstündür tabi duster bir üst sınıf suvlardan üstündür.Anlayabiliyorum hyundai fanatikliği bitti chevy başladı derken şimdide duster dalgası başlıyor forumda.Yıllardır bu forumda byle trollük yapıyorsunuz

longlion un yanıtları yeterli gelmedi mi

duster o yazdığın arabalara kırsal da tokatlar
    tokat manyağı yapar

yerinde olsaydım bu başlıkta mesaj yazmazdım

el elden üstündür

anlamak istemiyorsan söylenecek söz yok

anladın sen onu

• quote:

quote:

quote:

TEk amacın kötülemek.

Bir şeyler iddia ediyorsun, sonra kapaklar ard arda geliyor. Tamam kardeş, ben bu işi bilmiyorum. Arazi araçları konusunda bilgi birikimim yetersiz demek yerine hep ısrara hep ısrar. Ortamı germek niye. Burada konu Lodgy idi nerelere geldi. dusterden bahsederken bili birikim tecrübe paylaşmak, paylaşanlardan öğrenmek gerekiyorken. hep polemik.
    Doktor arkadaşıma ait Lada Niva ile 11 yıldır avlara, kamplara gidiyoruz. Lada niva ile 11 senedir yakın arkadaşız. Yani baltayı yine taşa vurdun. Arazi performansında niva bahsedilen tüm araçları standart haliyle yerle bir eder. Dusterin en çok tercih edilen motoru 1.5dci dizel motordur. Örnek verirken piyasada çok az bulunan motoru değil de % 90 kullanılan motoru örnek vermen gerekiyordu. Bunun yanında benzinli motorda iyi bir motordur. O motorda neden 8 valf tercih edildiğini bilmen için arazi araçları konularında bilgili olman gerekiyor.16 valf her zaman üstün değildir. Düşük devirlerde hangisi üstün araştır istersen.
    3-Arabanın kalitesi kapısının kapatılmasıyla belli olur ve ya 0-100 kilometreyi kaç saniyede alıyor biliyon mu denmesine.

• burada duster fanatikliği yapan yok daha öncede belittiğim gibi benim ne dacia dusterim,ne de diğer dacia modelerinden arabam yok.sahibi olmadığım aracın nasıl fanatiği olayım.ama senin gibi dacia düşmanları olunca dayanamayıp cevap yazıyoruz.burada olumlu ya da olumsuz bilgi birikim ve tecrübeleri paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için yazıyoruz ve ya okuyoruz.sen ve senin gibi dacia ve modelleri hakkında hiç bir bilgi ve tecrübesi olmayan.araçları kullanmamış, kullananlarla konuşmamış veya araştırmamış kişilerin küçümseyici saldırgan tavırları benim ve arakadaşlarımın tepkisini çekiyor.buna duster fanatikliği denmez.
    dusteri beğenmiyorsundur tamam anlayışla karşılarız.yazmazsın,ilgilenmezsin olur biter.gelim forumu karıştırmaya ne gerek var.bırak biz burada paylaşımlarımızı yapalım.
    senin dusterin yok ise nerden biliyorsun diyebilirsin.ümit erken gibi bu konuda duayen arkadaşların bu sitede veya diğer sitelerdeki paylaşımlarının hepsini okudum.karşıt görüşlüleri de okudum.gittim test sürüşü yaptım.kulananlara sordum.internette bulunan yüzlerce videoyu izledimdaha neler neler.
    aracım eksiği yok mu.bence bir çok eksiği var.bunlarıda çekinmeden yazarım.ses yalıtımı,aynaları tasarımı,ön konsol beğenmediğim bazı noktalar.bunlarda yavaş yavaş gideriliyor.ilerde ön konsol aynalar değişecek.ses yalıtımı tarafımdan yapılabilir veya yaptırılabilir.orası kolay.bu değişiklikler olunca hemen alacağım.bahsettiğin araçları yeterli bütçem olasına rağmen asla almam.çünkü araziye sık sık çıkan bir insanım.onlar bana gelmez.
    idealim suzuki grand virara ancak onun da yakıt,vergi,servis,yedek parça gibi sıkıntıları var.onlar düzelsin onu alırım.ama duster da sorun yok.ön gögüs değişsin hemen alacağım.
    3-Arabanın kalitesi kapısının kapatılmasıyla belli olur ve ya 0-100 kilometreyi kaç saniyede alıyor biliyon mu denmesine.

• Duster.4x4.1.5.dci.LL.paket alıyorum... F/P oranı çok uygun... para benım keyif benım zevk benım mevzuu... fanatıkliğe de karalamaya da gerek yok... çoğunluk/millet tercihleri zevkleri önemlidir... bu paraya en uygun 4x4... daha uygunu vardı da mıllet mı almadı... uygunluk tüm malıyetler hacım özellik vb her yönden optımal olmalıdır... kımse kımseyı takdır veya tasdık etmek zorunda değil... bırkaç aklıevvelin lafıyla yurumuyor bu işler... örnekleri her yönden çok... hekesın aklı kendıne ... aykırılıkla fanatıkllikle puan toplanmaz imaj yapılmaz... bazıları öyle sansa da ancak sanal-medyatık maymn olunur... iyi mantıklı muabbetler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalrx

Duster.4x4.1.5.dci.LL.paket alıyorum... F/P oranı çok uygun... para benım keyif benım zevk benım mevzuu... fanatıkliğe de karalamaya da gerek yok... çoğunluk/millet tercihleri zevkleri önemlidir... bu paraya en uygun 4x4... daha uygunu vardı da mıllet mı almadı... uygunluk tüm malıyetler hacım özellik vb her yönden optımal olmalıdır... kımse kımseyı takdır veya tasdık etmek zorunda değil... bırkaç aklıevvelin lafıyla yurumuyor bu işler... örnekleri her yönden çok... hekesın aklı kendıne ... aykırılıkla fanatıkllikle puan toplanmaz imaj yapılmaz... bazıları öyle sansa da ancak sanal-medyatık maymn olunur... iyi mantıklı muabbetler ...

yok yok, herkes vw tugain almalı . yoksa olmaz.

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.

• teneke araba deyip kıvıranlara ithaf olunur... yani araba işi sans işi... ıyı kötu yok, ıhtıyaçlar ve maddiyat var... lux araçı bu halde yuruten gelsin bakalım...

https://www.facebook.com/photo.php?v=3067164928391

AYRICA...arkideşler, lux jip demen bana... bızde bılıyoz onları... fiyattan yanaşamıyoz ve o parayı veripte arazıde dağda bayırda kıyıpta o jıple nasıl gezcen, sanada arabaya da yazık olur ... fiyat/özellik/maliyetler/kullanım olarak orta ayar Duster her turlu koşturun korkmadan... 4x4.duster.yazıldım ve alıyom zati... öyle yandan gazelle marka fanatıkliği olmaz... o paraları verde al bin gez bakalım da görelim... fiyatı,vergisi,yakıtı,bakım-parça masrafları nasılmış... elin parasıyla gevezelik bilmişlik imaj yapmak yani... millet bilmıyor sankı lux pahalı şehirli jipleri de... geyiğine akıl verıyo bazıları... herkesin aklı zevki tercihi keyfi kendine.... dustercıler enıyı kral jıp demiyor zaten, ama kalender ve optımum faydalı jıp deyoz... ağzı olanlar parasına ve mülkiyetine göre konuşmalı... delikanlı akıllı adam hiçbir markayı küçümsemez vede buyutmez, hepsının meraklısı ve alıcısı vardır, vede artısı eksısı vardır, imkan ve tercıhlere göre enuygun jıpı alıp bınebılıyorsan o jıp sana enıyı jıptır... gerisi densizliktir... adam jıpe bınmemış, malik olmamış, jıp rekmlamı yapıyor bazıları... adama derler once jıp al bın bakalım bır boyunu gidişini görek ... adamda araba-jıp yok insanı ayar ediyolar, önce ayana ayakkabı al... vesselam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 27 Ocak 2012; 17:00:29 >

• bu forumda 2 grup üye var

vw ciler ve diğerleri
    her konuda bi kıyas oluyor vw ile
    ama ben yine inadına almayacam vw meksika vergisi ödemeyecem
  • yurdum insanından bazılarında belli markalara saldırma veya koruma hastalığı olanlar var... sankı koruduğu markanın ortağı... millet zevkıne ihtiyacına imkanına göre araç alıyor... bırakın mıllet ıstediğini alsın sevsin.... onlara soran yok, gerisi işgüzarlık, ukelalık, halt yemek yani... hele hiç jıp sahıplığı veya kullanımı olmayanlar var orda burda duyduklarıyla imaj yapma-laf koyma derdindeler, onların eleştrileri hepten komedi.... sirkten kaçmış gibi... huzurlu muabbetler, herkes işine baksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 13 Şubat 2012; 0:08:24 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 12 Şubat 2012; 1:58:43 >
    anlaşılan
    RANGE ROVER,dodge nitro,Mitsubishi ASX,Toyota Land Cruiser
    sahibi herkez

aracın dizaynını beğenmek zorunda değil herkez
    ama şunu unutmasınlarki
    kendinden 2 kat pahalı olan araçların
    şase ve motorunu kullanıyor

nissan ve renault tan alınma herşeyi

dışını beğen beğenme
    yapacak bişi yok
    kendı kullanıcı segmentınde yukarıya çıkan marka ve model.

dacia almışsak da bizim hiç bi bildiğimiz yoktur işte, ne yaparsın...

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • Arkadaslar merhaba,
    Ben bir suredir bir arac almaya calisiyorum, hafif ticari, 2. El otomobil vb derken gecen gun yolda Dacia Duster gordum ve begendim.

Forumda bir arkadas da yazmis; Duster'larin altyapisini Reno yapiyormus.

Fiyatina baktim: 4x2 1,5 dizel icin 36.000 TL civarinda.

Halihazirda Duster kullanan arkadaslara sormak istiyorum: Sizce bu araci alsam pisman olur muyum? Fiyati ve buyuklugu benim icin cok ideal duruyor..

Tesekkurler, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormulaX Store -- 13 Şubat 2012; 9:05:19 >

Bu cevaplar olmadan tatminkar ve doğru bir yorum alman imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • tüm dünya genelinde yıllık duster satış rakamlarına bakın almanyada bile bizden daha fazla satmış durumda.almanlar o kadar otomobilleri içinde dusterı aldıklarına göre bir bildikleri vardır heralde

Nerde kullanacaksn, ve arabayı niye almayı düşünüyorsn, en can alıcısı da bir arabadan ne bekliyorsun .

Bu cevaplar olmadan tatminkar ve doğru bir yorum alman imkansız.

Ise gidip gelecegim, musterilerimi ziyaret edecegim. Arkasina yaklasik 100kg yuk koymam gerekiyor.

Benim performans anlaminda cok bir beklentim yok. Ama uygun fiyata en ucuz arabayi almam lazim su anda. 2. El de dusunuyorum artik. Dun k.tepretogullarina gidip duster'I inceledim, fiyati 40.000 TL'yi buluyor klima, ABS vb eklendiginde..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.