Şimdi Ara

DACİA DUSTER SUV SINIFI 1.LİĞE GİDİYOR.+LODGY de gelirse satışları nereye gider? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
51.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok beğendim ben dusterleri kullandım ve 2wd'di ama yüksekliği ferahlığı ve özellikle yol sesi ve süspansiyonları cok idaalı ve güzel en boşuna binmeyin görün duster nasılmış tek eksiği dısarıdaki sıcalığı göstermemesi cok sasırdım ama yokmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melihdk

    Çok beğendim ben dusterleri kullandım ve 2wd'di ama yüksekliği ferahlığı ve özellikle yol sesi ve süspansiyonları cok idaalı ve güzel en boşuna binmeyin görün duster nasılmış tek eksiği dısarıdaki sıcalığı göstermemesi cok sasırdım ama yokmuş

    teşekkürler
  • resimlere bakarak yorum yapacaksak bulamadim simdi bende toureng gormustum sadece koltuklari vardi yolun ortasinda arabadan 100 metre uzaklikta o da wv gen di yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalavun


    Baştan aşağı okudum. Ama gördüğüm şey yine-yeniden ve yine saygısızlık oldu.

    Nasıl mı saygısızlık?

    Bir araca 40.000 tl vermem deyip, arkasından neden vermemeniz gerektiğini teker teker sıralarsınız. Ama yapmanız gereken sadece bu olmalıdır. İleti üstüne ileti ile aracı kötülemek, kendimizi haklı çıkarmak için sağdan soldan aşırılmış kaza fotoları koymak nedendir?

    Forumda fanatizm var. Herkesi kendisi gibi düşünmeye zorlayan bir fikri faşizm var. ''Ben bu arabaya X kadar para verdim, adam benim ki ile aynı işi yapacak araca, daha kötüsüne 2X veriyor. nasıl olur???'' diyen bir grup üye var (ya da tam tersini düşünelim, 2X-X).

    Kimse kimsenin bindiği aracı şöyle kötü böyle rezil diyerek kötüleyemez. Sağdan soldan duyduklarımız haricinde elimizde 1 tek veri yok. 50 küsüre Tiguan varmış. 50 küsüre tiguan var, 40 küsüre yeti var. Bir sürü kamyonet, pikap var... Var oğlu var. Ama serbest piyasa işte, zevk ve beğeni meselesi. Adam kıyıp alıyor. Bir kullanıcı bakımı 300 tl demiş, acaba VW'lerin bakım periyodu nedir ve maliyeti ne kadardır? Bilen var mı? yok. Skoda sahibi bir üye gelip mukayesede bulundumu? yok. Tiguan sahibi gelip anlattı mı aracını, benzinli turbonun ne kadar yakıt düşmanı olduğunu söyledi mi?
    yok...

    Şunu alırım bunu alırım şeklinden ifadeleri gereksiz hatta saygısızca buluyorum.

    Başlık skoru,

    Teknik paylaşım 0 - Dedikodu 5.




    +1000000

    Katılmamak elde değil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: longlion

    ayrıca içine sıgamadığım araba altından olsa neye yarar.ama daihatsu bu hızla giderse bir kaç jenerasyon sonra içine sıgılabilecek bir terios yapabilir.çünkü gittkçe aracı büyütüyorlar.Motor demişken teriosun yakıt sarfiyatı konusunda bizi bilgilrndirir misiniz.aracın bazı modelleri 2 çeker bazı modelleri sürekli dört çeker ve otomatik.sürekli 4 çeker ve otomatik bildiğim kadarıyla çok yakar.ama rakamaları siz daha iyi biliyorsunuzdur.

    bir ekleme daha yapmak istiyorum. "daha ucuz, daha donanımlı, daha kaliteli, motoru daha iyi,piyasaya daha önce çıkmış, kendini ispatlamış bir araç olan" teriosu neden kimse tercih etmiyorda dusteri tercih ediyor?arada bilmediğimiz önemli bir fark var galiba.

    En önemli fark adı.Marka dacia olduğu için insanlar hiç binmediği kullanmadığı araçları kötüleyebiliyor.Diğer markaları babasının fabrikası üretiyormuş gibi savunabiliyor.Bir de dusterın kazalı fotosu eklenmiş sırf kötüleme amaçlı.Araç hangi hızda nasıl kaza yapmış işlem görmüş mü belli değil.




  • o kaza fotoları artı reklamında oynayan bayan, duster' i gözden düşüren iki unsurdur.
  • merhaba arkadaşlar dacıa duster 2012 model 12000 km de şanzıman dagıttı ve garanti dışı kullanıcı hatası dediler
    6000 tl üçret çıkardılar dacıa duster 10 gündür araç serviste sakın ola alacak arkadaşlar bir daha düşünsün garanti anlayışı sıfır
  • o kadar kötü bir reklamı varki aracı alacak olan dahi almaz. o ne ya.
    duster ise ne kadar ekmek o kadar köfte. köyde falan yaşayanlar için çook çook ideal bir araç.
  • Dacia dustur 2012 model laurette 1.5 sci 90 bg look paket verilen fiyat 41.750 metalik gri renk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacıa duster kapsını açarsın sıkıntı yok tekrar kapatırsın garaş kapısı tak diye bir ses gelir o sesi duymazdan gelirsin
    arabayı çalıştırırsın ugultu gelmeye başlar onuda duymassın.biraz hızlanırsın 100,110.120 km hıza cıktıgın anda sanki motorsiklet kullanıyor gibi rüzgar sesi gelmeye başlar onuda duymassın araç suv dersin.aracın kaput acarsın renault dcı görürsün almaya karar verirsin.ücretin yarısını verirsin taksit taksit ödeyecem dersin tamam derler.yarın aracı teslim ederiz derler.tamam dersin .aklındaki bütün şüpelere ragmen duster senindir.aracı kullanmaya başlarsın o anda pişmanlıgın başlar ama çaktırmazsın soranlara çok iyi dersin. altı yüksek dersin suv dersin jip dersin az yakıyor dersin vergisi az dersin..... .1.000,2.000...derken 12.000 km yaparsın artık pişmanlıgını bırakıp dusteri sevmeye başlarsın.geri vitese atarsın bir anda şanzımandan bir ses gelir geri vites yok olur.hay senin dersin... yol yardımı ararsın bir bayan cıkar çumartesi, ve pazar günü araca herhangi bir işlem yapılmayacagını söyler pazartesi aracın çekilmesi için tekrar ararsın sane derlerki hiç bir ücret ödemeyin tamam dersin duster artık servisdedir.servisdeki marangozlar şanzımanı indirirler fotografı çekerler genel merkeze yollarlar oradaki marangozlarda bakar fotoya kullanıcı hatası derler.bir fatura çıkarırlar 7.000 tl itiraz edersin genel merkezi ararsın mail atarsın fax çekersin sizi bilgilendirecez derler kimse dönüş yapmaz biraz daha zorlarsan bir bayan seni arar ve malesef der size gereken indirim yapılacak der. servise gidersin 3.500 tl inerler sen sanırsın ki %50 indirim yaptılar .avukat aramaya başlarsın tüketici mahkemesinde dava açmak için avukat bilirkişi tesbit ücreti için 1.000 tl para ister tamam dersin.av. sorarsın ne zaman sonuçlanır oda derki 3 ayda sürer 3 yılda . bir düşüneyim dersin eve gidersin Psikolojik olarak çökersin bu arada kullanamadıgın arabanın taksit ücreti gelir araba 20 gündür servistedir.Bir arkadaşın benim kredi kartıyla çekelim ödeyelim der lanet olsun bu arabayı yapana der 3.500 tl ye daha cırt der çekerler.faturaya bir bakarsın sana hiç bir indirim yapılmadıgını görürsün çekici ücreti dahi senden alınmıştır.çok zarar ettim çok paralar kaybettim hiçbirisi zoruma gitmedi. dacia dan yedigim kazıgı ömrümün sonuna kadar unutmayacagım.......




  • Çok geçmiş olsun.Bu durum maalesef yasalarımızın çok yetersiz ve adalet sisteminin ağır işleyişinden kaynaklanıyor.Firmalarda bunu bildikleri için müşteriyi yolunacak kaz gibi görüyor.Dava açsan hakkının arasan en erken 3-5 ay süren var.Firmalar da bunu biliyor.Bu durum reno için de dacia içinde vw için de yani tüm firmalar içinde aynı.Tüm firmalardan araç alıp çok sıkıntı çeken var.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.