Şimdi Ara

DACİA DUSTER SUV SINIFI 1.LİĞE GİDİYOR.+LODGY de gelirse satışları nereye gider? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

http://resim.donanimhaber.com/m_56541125/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56541125

dacia lodgy hk kacinci oldu bu senin son actiğinla birlikte merak ettim..!

zaten açık konuya yazmak yerine bu kaçıncı konu diye ukalalık yapıpta gidip aynı konuyu açmak nasil bir psikolojidir yahu.....iyice çoluk çocuk mekanı oldu burası....

konuyu duster için açtım sonradan da lodgy den de bahsedildi o yüzden ekledim eğer mesajları okursanız bu başlık altında lodgy i ilk defa gördüğünü söyleyenler olmuş. demekki o mesajları görmeyenler var daha
    yorum yazmadan araştıralım lütfen

ukalalık yapıpta bu kaçıncı konu demenin bir manası yokmuş değilmi????

bu yazdığında ne demek istedin anlayamadım açıkça söyle de anlayalım scenic kullanıcısı arkadaşım

git bak bakayim benim lodgy ile ilgili actigim konuya ne yazmissin.....

suursuz suursuz yazip yazip msj sayisi falanmi arttirmaya calisiyosunuz anlamiyorumki...

neyse benden bu kadar daha sana vakit harcayamayacagim...sen yaz yaz dur...hatta 15 konu daha ac lodgy ile ilgili....hepsinede gelip bu kacinci konu yazacagim...

• http://resim.donanimhaber.com/m_56287088/mpage_1/f_/key_lodgy//tm.htm#56287191

bu linke bakarsanız eğer bu sitede ilk defa ben açtım.Olması gereken yerde Dacia başlığı altında yerinde açtım.
    Bi arkadaş da otomotiv genel başlığı altında açmış benden sonra
    bu da onun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_56287163/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56289672

bölüm yöneticisi yanlış yerde açılan başlığa devam edelim dedi orada paylaşım çok diye. benden sonra açılmış olmasına rağmen.(bu da ilk defa oluyor)

baktım o konuyu da kilitlemiş
    başka başlığa yönlendirmiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_56297433/tm.htm

bu konuyu da dh yöneticisi olan bir kişi başlatmış o kunu şuan açık.

ben açtığım da 5 ocak dı siz ne zaman açtınız????

• quote:

http://resim.donanimhaber.com/m_56287088/mpage_1/f_/key_lodgy//tm.htm#56287191

bu linke bakarsanız eğer bu sitede ilk defa ben açtım.Olması gereken yerde Dacia başlığı altında yerinde açtım.
    Bi arkadaş da otomotiv genel başlığı altında açmış benden sonra
    bu da onun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_56287163/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56289672

bölüm yöneticisi yanlış yerde açılan başlığa devam edelim dedi orada paylaşım çok diye. benden sonra açılmış olmasına rağmen.(bu da ilk defa oluyor)

baktım o konuyu da kilitlemiş
    başka başlığa yönlendirmiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_56297433/tm.htm

bu konuyu da dh yöneticisi olan bir kişi başlatmış o kunu şuan açık.

ben açtığım da 5 ocak dı siz ne zaman açtınız????

kimin hangi konuyu kaçıncı kez nerede açtığı beni ilgilendirmiyor....hangisini görürsem hangisine rast gelirsem ona yorum yaparım....

benim rahatsız olduğum benim açtığım konuya buda kaçıncı konu artik diye ukalalık yapan birinin benzer başlık latında veya bölümde neyse aynı olaydan bahsetmesi...

insanlar görmüyor tabikide çünkü açıktakine yazmak yerine habi yere yeni konu açıldığı için diğer başlık güncelliğini koruyamiyor...

açtığım konunun güncel kalmasıda beni ilgilendirmiyor...dikkat edersen fazla yorum yapmadan böyle bir araç geliyor haydi hayırlısı yazdım geçtim....ilgilenen bakar yorumlar....

ukallalık gereksizdir ondan bahsediyorum......

GS3 forumunada yazdın bunu gördüm ilk defa burda ben bahsediyorum diye.....orada yorumlamadım çünkü GS3 forumuna yazmama kararı aldım...

dolayısı il bir konu birden fazla açılabilir ve konuşulabilir farklı farklı zamanlarda.....gayet normal.....bu kaçıncı konu diye ukalalığa ne gerek var?

daha uzatacakmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

bildiğiniz yüksek logan halkımızda jipe binme merakı olduğu için az çok para biriktiren jipe bineyim diye duster alıyor satıs rakamları ondan bu kadar yüksek

BIniyor mu , biniyor.

BIr jipe bir daire parası yatırmak istemeyenlere birebir. Abs si var, full olan modelde esp var, çelik jant sis farı , 4 hava yastığı var, on numara bi tasarımi var, geniş servis ağı, tasarruflu yakıt, dizel 110 hp iyi bi motor.. daha ne ister ki bir insan...

Dacia tr şartlarında fp si en yüksek olan markadr. Daihatsu terrios da fena değil.
    SAnderoya rakip punto , logana rakip de aveo, ama fp olarak kesinlikle dacia

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    Attığın her adımı, Soludugun her nefesi,
    ATATÜRK'e borçlusun.
    Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu ülkenin %100 ü asfalt değil, anadolunun heryerinde daha asfalt girmemiş çakıllı çukurlu bölgeler var ve duster tam uyuyor ,az yakıyor, ucuz... vs.

Bence gösteriş merakından 4x4 e binme merakından satılıyor özeliklede arkası tasarım özürlü.

ALlahım gösteriş merakından dacia biniyorlar öyle mi ? bu kAdar kötülemeye hiç gerek yok komik duruma duşuyorsunuz.

ADamlarin işine geliyor o yüzden bu kadar satın alınıyor, şunu anlayın artık. Ucuz bi jip. TAbi ki de plastiği kalitesiz olacak, yoksa zaten neden ucuza versin , kimse enayi değil. MArka meraklisı olup o kadar para bayılmak yerine, veya milletin eşşek gibi kullanıp eskittiğı ikinci eller yeriine sıfır fıstık gibi bir araba.. bence fp budur..

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    ATATÜRK'e borçlusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

forumda ararken dusterın EuroNcapta 3 yıldız almasını konuşmuşlar orada bi arkadaş bu fotoyu paylaşmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_47022435/mpage_1/f_/key_duster//tm.htm#56406285

DACİA DUSTER SUV SINIFI 1.LİĞE GİDİYOR.+LODGY de gelirse satışları nereye gider?

Dacia daha güvenli

DACİA DUSTER SUV SINIFI 1.LİĞE GİDİYOR.+LODGY de gelirse satışları nereye gider?

Kapak bir resim olmuş. Hızdan kaynaklanan resimler ile markayi kotulemenin bi manasi yok.

HErhalde daha ucuza sahip olduğun bir araba daha güvensiz olacak. Bunun farkında olmamak zaten aptallik olur. Ona göre uygun hızda gitmek, tedbir almak gerekli diye düşünüyorum.

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Ancak satış rakamlarında birinci olur.

BAşarı da budur zaten, biraz kafa yorup anlamaya çalışın. BIr marka çok satıyorsa başarılıdır. BU kadar basit.
    ANcak satış rakamlarında birinci olur NE demek , zaten adamların amcaları ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

2011 dustere binmektense binmektense 2004 model sağlam bir jipe binmeyi tercih ederim

MIlletin 7 yıl önce içinde yellendigi bir arabaya binmek.. ama kaliteli bir marka, 80-90.000 km yol yapılmış, belki 3-5 yerinde boya yok. IYi denk geldi allahtan değişen yok. Lastikleri satan adam yeni değiştirmiş, allah var önünde x markanin amblemi var oradan yırtyoruz. pardon 8 yıllık oldu o araba artık.

DIğer yandan sıfır, cillop gibi dizel ve orta düzey bir araba. Marka kötü, kalite iyi değil. AMa geniş bir servis ağı var. AZ yakan, yüksek, çat pat bazı donanımları olan bir jip.

Tercih sizin.

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Başka konularda sürtüşsek de bu konuda kesbi'ye katılıyorum, pek çok Dacia bence de gerçekten parasını hak etmiyor, kendim için bir ara bakınmıştım, 1.2 litre motorlu bomboş araca 26 milyat fiyat çekmişlerdi, 28'e Aveo vardı o dönem, 30'a Fiesta, 30'a Polo vb. vardı.

Babama araç bakarken Duster'ı da inceledik, 4x4 Full dizel olan 48'di o zamanlar... Ne bileyim Berk Bey'in dediği gibi C segmenti pek çok kaliteli HB almak mümkündü ama alana saygı duyarım forumdakiler gibi kimseye enayi muamelesi yapmadım yapmam da... Tercih meselesi birazda, dağa taşa bayıra girenler için güzel bir araç aslında Duster, ama fiyatlandırmasını başarısız buluyorum.

Evet haklısınız, fiyat politikasında biraz şımarıklık yaptılar. bence en pahalı duster 45000 olmalı. En pahalı sandero ve logan da 25-26 civarı olmalı.. yoksa markanın satış amacı gidiyor. EĞer araba ucuz ise arka camın manuel oluşuna göz yumarsn. ama sen yıllar geçtikçe arabaya ilave bişey koymayacksn, ama fiyati deli gibi arttıracaksn, işte bu olmaz...

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Şu lodgy nin bir içini göremedik iyi mi

cenevrede tanıtımı yapılacakk ben logan tarzı kokpit tasarımı bekliyorrum duster gibi

Ben de iç dizaynda büyük bir devrim beklemiyorum. Ve bu konuda reno ambargosu olduğunu düşünüyorum

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

58000 tl ye Vw Tiguan varken bu arabaya asla bakmam..!

Aynı fiyatlara, aynı özelliklere ve aynı donanıma sahip Tiguan, Duster'ın iki katı fiyat etiketine sahip.

Vw.com'da yer alan fiyatlar:
    12 Ocak 2012 tarihi itibari ile geçerli olan 2012 model tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesidir. KUR | 1 EURO = 2,19 TL

Opak Renk Kampanyali Anahtar Teslim Fiyati

Yeni Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trend&Fun 26.400,00 EUR + 834,00 TL** 2,19 57.816,00
    TL + 834,00 TL**

Yeni Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Sport&Style 29.000,00 EUR + 834,00 TL** 2,19 63.510,00 TL + 834,00 TL**

Yeni Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology White Night 32.700,00 EUR + 834,00 TL** 2,19 71.613,00 TL + 834,00 TL**

Yeni Tiguan 1.4 TSI 160 PS 4MOTION Sport&Style 31.700,00 EUR +834,00 TL** 2,19 69.423,00 TL + 834,00 TL**

Yeni Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 42.400,00 EUR + 1.514,50 TL** 2,19 92.856,00 TL + 1.514,50 TL**

Model Opsiyon Fiyat (EUR)
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI Metalik Renk 550,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI Metalik Renk 720,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI Elektrikli Açılır Panoramik Cam Tavan 1.400,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI Elektrikli Açılır Panoramik Cam Tavan 1.700,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI Bi-Xenon farlar 1.310,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI Hız sabitleyici 245,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI Kendi kendine park özelliği "Park Assist" ve ön-arka park mesafe sensörü 745,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI 18" New York Alüminyum Alaşım Jantlar 680,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI Elektrikli katlanır yan aynalar 295,00
    Yeni Tiguan 1.4 lt TSI "Vienna" deri döşeme 1.910,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI Bi-Xenon farlar 1.725,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI Hız sabitleyici 320,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI Kendi kendine park özelliği "Park Assist" ve ön-arka park mesafe sensörü 980,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI 18" New York alüminyum alaşım jantlar 895,00
    Yeni Tiguan 2.0 lt TDI "Vienna" deri döşeme 2.510,00

BI markanin dizeli ile diğerinin benzinlisi ve en küçük motorlusunu kıyas edip aradaki 10.000 lirayı es geçip böyle düşünmeden yorum yapanlara prim vermeyin hocam ya. BIrakın ne derse desin.. ayrıca o reno resmini koyan arkadaşın aklından şüphe etmeye başladım.

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Her iki versiyonuda kullandım özellikle 4x4 olanı sınırlarında kullandım

Fiyatlarına göre türkiye şartlarında alınabilir araclar çünkü ;

-0 km. donanımı gayet yeterli ve sağlıklı hizmet ediyor

-bakım ve servis konusunda sıkıntısı yok

-yakıt tüketimi düşük yapısı gereğince sorun cıkartma olasılı düşük

-yol konforu megan2 ler gibi gayet iyi emiyor yoldaki bozuklukları ses yalıtımıda honda civic gibi

-iç hacmi geniş ferah kullanışlı ergonomik sorunları var o doğru tuş takımının yeri vs.

-4x4 olan gerçekten başarılı bunua belirtim

birde bu araca öteleme anlayışıyla yaklaşıyorsunuz bak alıyorsan dağda bayırda kullanacaksın

şehirde olmaz ayıp

4x2 si şehir içinde gayet güzel kullanılır mühendislik harikası değişken kaldırım yükseklikleri

yağmurda gölete dönen yollar gayet uygun hatta duster türkiye için yapılmış özelliklede istanbul

boyutları kompak içi geniş az yakıyor yerden yüksek donanımı gayet yeterli ve sorunsuz hizmet ediyor (bu cok önemli aslında ya )

daha ne olsun ki zaten şuanda rakipsiz yok şunu alırım bunu alırım hikayelerini bir köşeye bırakmak gerek

çünkü işin rengi öyle değil almıyorsun o kadar basit

güvenlik güvenlik tabiki cok önemli ancak türkiyede yaşıyoruz ahlaksız insanların yüzünden ahlaksız vergiler ödeyen bir ülkede

yoksa bu araçlar zaten satılmaz türkiyeye bile girmez yani ancak durum ortada

ama işçilik yok diyorsunuz da neye kime göre işçilik zayıf demek ;

tuş takımlarının soyulması , yerinden cıkması , koltukların sallanması veya belli süre sonra yerincen cıkması vites topuzunun

soyulması , yerinden cıkması , koltuk döşmelerinin renk solması , direksiyon simidinin soyulması , içine su alması aracın vb.

kullanıma bağlı ve kısa süre içersinde tüketiçiye yansıyan sorunlardır.

ben bugüne kadar kullandığım dacia ve ayni sınıftaki diğer araclarda böyle bir sorunla karşılaşmadım

birde neyle kıyasladığınız önemli ;

almanyadan emekli olmuş 65 yaşında mercedese binenler gibi kendi kullandığınız araclarla kıyaslamak biraz tuhaf oluyor:)

tabi işçilik olarak hamur gibi bir plastik kadife gibi konsol vb. kıstaslarınız yoksa

bir cok insan sadece yazmak için yazmış komik oluyorsunuz ama bu sizler için önem arz etmiyor olabilir

kullanmak zorundada değilsiniz ama bilgi sahibi olmak zorundasınız en azından temel amacı bilgi paylaşımı olan

bu ve benzeri forumlarda fayda sağlayıcı olsun.

duster bir cok dergi tarafından İŞİN EHLİ kişiler tarafından test ediliyor yorumlanıyor en azından onları okumak gerek

beğenmek zorunda değilsin gayet doğal ama beğenmediğini belirtirkende kendine yapılmasından hoşlanmadığın bir şekilde

yazmamalıyız. Böyle bir lüksümüz yok çünkü.

İşin özeti dacia duster 50.000 tl limitle 0 km. dizel işletme giderleri düşük , vergisi düşük , kullanışlı geniş ve sorunsuz yapısıyla

tercih edilen bir arac.

ister hobi amaçlı kullanın ister şehir içinde ister uzun yolda ister dağda bayırda kompak boyutlarıyla ihtiyacları

karşılanyan bir yapıda.

ben tercih edermiyim ederim 4x4 olanı esp vs. (deri döşeme haric) alırım kafama göre eklemeler yapırırım

gezer tozarım en az 5 yıl 150.000 km de sorunsuz kullanırım.

yaptığım test sürüşünün (4x4) resimlerini akşam eklerim konu cahillerin yüzünden silinmese tabi.

not: alıntı yapıcaksanız lütfen karşılığı olsun yazdıklarınızın sokak ağızıyla ipe sapa gelmez yorum yazacaksanız

boşu boşuna birbirimizi kırmayalım.

ARabaya olumlu yorum yapanların hepsi bu şekilde nedenleriyle beraber ispat ederek uzun uzun yorum yapmış. Kötüleyenler ise teneke bu ben almam deyip geçmiş. KOnunun tamamıni görünce hangi mesajların dolu hangilerinin boş olduğunu göreceksnz. Babasından amcasndan duyup gelip ayaklı tabut, teneke gibi araba falan diye yorum yapanlar hayatında daciaya binmemiş adamlar. Veya önce mercedes kullanıp sonra daciaya doğal olarak hakaret eden insanlar. gerisi boş. herkes ihtiyacına göre araç alıyor, milletin işine geliyor ve alıyor, bu da bu kadar basit.

HErkese iyi forumlar benden bu kadar

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.

• iyide hocam 32000 e satılıyor galiba en düşük fiyatlısı 32.900 onun içinde ne varki

içide hoşuma gitmedi doğrusu biraz daha iç dizayn değişikliği olsa sanki daha iyi olur

iyide hocam 32000 e satılıyor galiba en düşük fiyatlısı 32.900 onun içinde ne varki

içide hoşuma gitmedi doğrusu biraz daha iç dizayn değişikliği olsa sanki daha iyi olur

Demek istediğinizi anlamadım, eğer bana söylediyseniz.. dacia.com.tr den fiyatlara bakabilirsnz...

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • fiyatlara baktım en uygun fiyatı 33000 tl civarında bu fiyata... galiba hiç bir donanımı yok...

aslında biraz daha düşündükten sonra kararsızda kalmadım değil...

2011 model dacia duster almakta 2005 model bir kia sportage alınabilir belkide düşüncesini söyledim toparlarsak

işte bunu belirtmek istemiştim...

fiyatlara baktım en uygun fiyatı 33000 tl civarında bu fiyata... galiba hiç bir donanımı yok...

2011 model dacia duster almakta 2005 model bir kia sportage alınabilir belkide düşüncesini söyledim toparlarsak

kimisi sıfır ister...

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  • quote:

fiyatlara baktım en uygun fiyatı 33000 tl civarında bu fiyata... galiba hiç bir donanımı yok...

kullanım amacınıza göre değişir dağ tepe gidecem diyorsanız dacia mantıklı
    eğer ben şehir içinde kullnacam güvenlik donanım önemli derseniz de kia
    işkembeden sallıyorlar

ben 50 milyar verip te duster en donanımlı versiyonunu almam

37 milyara fabrika çıkışlı lpg+105 beygir+euro 5+4x2+klima+16 inç jant ile alınabilir

o da dediğim gibi en fazlası bu

ben olsam ambiance versiyonunu alırım

veya internette çok çok az kullanılmış klimalı olması koşuluyla duster ambiance 32 milyara 1.6 motor ambiance duster alırım

pazarlıkla bu arabalar 30milyara bile alınabilir

en kral lpg kitini : (brc my 10 kiti veya landirenzo'nun omegas plus kiti ) takar gezerim

30milyar duster+2 milyar lpg kiti

daha fazlasını vermek bana mantıklı gelmıyor. 50milyar verecek arkadaşlara saygım var.benim tercihim böyle olurdu

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk

• Bu da Dacia Lodgy'nin İç tasarımı

• quote:

forumda ararken dusterın EuroNcapta 3 yıldız almasını konuşmuşlar orada bi arkadaş bu fotoyu paylaşmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_47022435/mpage_1/f_/key_duster//tm.htm#56406285

O baktığın mesajın bir altındaki mesaja da bak.daha güzel bir resim daha var.
    3-Arabanın kalitesi kapısının kapatılmasıyla belli olur ve ya 0-100 kilometreyi kaç saniyede alıyor biliyon mu denmesine.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.