Şimdi Ara

Dacia Duster eco g kullananlar klübü (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.328
Cevap
23
Favori
151.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 2022 1.0 Eco-G ile aranıza katıldım, motordan şöyle bir ses geliyor bu normal midir arkadaşlar, bir de borunun bir tanesi fazla titreşimli gibi geldi bana anormallik var mı görebildiğiniz? Biraz araştırdığımda LPG landirenzo olduğu için gürültülü çalışır diyenler var, motor 1.0 olduğu için gürültülü çalışır diyenler var, normal değil bilye kayışa değiyor diyenler var, enjektörlerde veya bujilerde sıkıntı var diyenler var. Kafam oldukça karıştı. Sizin araçlarınız nasıl bu şekilde mi çalışıyor yardımcı olur musunuz aşağıya video linkini bıraktım.

    2022 Duster Eco-G LPG sesi




  • Candreva87 kullanıcısına yanıt
    Benzine geçince de ayni ses var mi
  • Candreva87 kullanıcısına yanıt

    Araç bu şekilde çalışırken dugmeden benzine alın, bu tır tır sesi geçer, tekrar lpgye alın tır tır sesi devam eder.

    Lpg enjektorlerinin düzgün çalıştığını gosteren bir ses.

  • Aracı benzine alıp bir miktar kullandığımda bu ses çok azalıyor, görüntüdekii ses lpgde yapıyor. Ancak orada hafif dışta duran boru çok sallanıyor gibi geldi bana bir de daha önce lpgli araç kullanmadığım için sesi garipsedim. Sizin araçlar da aynı bu şekilde mi çalışması
  • Candreva87 kullanıcısına yanıt

    Bu şekilde ve motor kaputu kapalıyken içeriden duyulmuyor.

  • Merhaba herkese. 1.0 eco g duster aracımı yıllık bakım için yetkili servise getirdim. 3200 lira tutacağı söylendi. Bana biraz yüksek geldi. Başka bayilerden fiyat almaya gerek var mı? Yoksa bu fiyatlar standart mıdır? Siz bakım yaptırdıysanız ne zaman, ne kadara yaptırdınız?
  • Ali Frt Paşa A kullanıcısına yanıt

    1.0 ECO-G'lerde ilk bakım hediye kampanyası vardı, +garanti uzatma.

    Ben o şekilde almıştım Eylül ayında. Bakım için de 3bin liralık fatura kesmislerdi, demek ki o civarda bakımlar.

  • Yanlış hatırlamoyorsam krediyi dacia'dan kullananlar için geçerliydi o kampanya. Ben dahil olmadım ona. Bakımı bugün 3025 liraya yaptırdım

  • Enjeksiyon Hatası ile ilgili yeni bilgi;

    During the examinations, the technical team made some observations; the engine being under load at low revs (such as climbing a ramp in 6th gear) increases the manifold and exhaust temperatures. Using the engine with compression (high rpm in low gears) raises the manifold and exhaust temperatures at high outside temperatures. Driving at low speeds with cruise control in the last gear ratio (6th gear) increases the manifold and exhaust temperature.
    Engineers say that the high temperatures that occur are not within the tolerance, if they are within the tolerance limits, they will update the tolerance values ​​of the sensors, if the high temperatures that occur are not within the tolerance, the engine's air intake system, the capacity of the air intake accessories (air filter, air filter hose, turbo, turbo hose). They expressed their opinion that improvements could be made.




  • Herkese merhabalar. Arabayla 2000 km'yi devirdik. Yakıt tüketimi bir depo tüple 400-450 km yol yapıyorum. Fakat klimadan tam randıman alamıyorum. 3.kademede arabanın içini soğutması zaman alıyor. Sizlerin klima için öneriniz varmı? Herkese kazasız belasız sürüşler.
  • Ali Frt Paşa A kullanıcısına yanıt

    bayiler farklı fiyat verebilir / taksit artabilir. mutlaka 3 4 bayi arayınız.

  • ***GÜNCELLEME: Aracı bugün servise götürdüm ve yapılan kontrollerde anormalliğe rastlanmadı. Enjektör sesi olduğunu ve herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade ettiler. Ayrıca servise bu şikayette gelen ilk kişi olmadığımı söylediler. Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
  • pakman81 P kullanıcısına yanıt

    Valla hocam benim aracın kliması çok iyi çalışıyor. Ankarada 1. kademe fazla fazla yetiyor, antalyada da 2. kademe yetmişti. 3-4 çok fazla geliyor kullanma ihtiyacı hissetmedim henüz.

  • Herkese merhaba. 2021 Duster 1.0 turbo lpg sahibiyim. Bu turbolu modellerde bazı devir aralıklarında gaz verip gazdan ayağımı çekerken turbodan geldiğini düşündüğüm bir cırlama sesi geliyor. Serviste gösterdiğimde Renault fabrikasına tespit yapıp gönderdiler ve fabrika bu duruma birşey yapılaması gerektiğini ve önümüzdeki zamanlarda buna bir çözüm geliştirileceğini söylemiş. Birçok 1.0 turbo lpglilerde bu durum var diyorlar. Sizlerde bu sesi duyan buna sahip birileri var mı? İçeri ses gelmiyor, ama camlar açık giderken dışardan çok net geliyor ses, kalitesiz kötü bir izlenim veriyor cır cır diye.. Bunu servise gösterip çözüm bulan oldu mu?

  • Enjeksiyonu Kontrol Ettirin hatası ile ilgili yeni yazılım gelmiş
    Yarın yukleticem sonucu yazarım
  • Arkadaşlar 1.0 eco g prestige almayı düşünüyorum 2.el 25 bin k. De. Tavsiye eder misiniz şimdiki aracım clio 0.9 tce Manuel touch.. Motor olarak hemen hemen aynı sanırım. Aracın kronik sorunu var mı. Birde çarpışma testlerinde kötü diyorlar siz ne dersiniz?
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt

    0.9 motora göre bariz performanslı bir motor, özellikle LPG modunda devir bandı düşüp tork 10 Nm artıyor. Bu motorlarda tüm dünyada yazın "enjeksiyonu kontrol ettirin" uyarısı hatası çıktı ama yeni yazılımla bu sorun giderildi. Alacağınız araca yeni yazılım yuklenmemisse, alır almaz yetkili serviste ücretsiz yeni "enjeksiyon beyni programı" yuklettirin.

    Şimdiden hayırlı olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 22 Eylül 2022; 19:57:47 >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim birde bazı prestige paketlerde bazı donanımlar yok. Alacağım araç anahtsrsız giriş çalıştırma otomatik klima katlanır ayna var.. Ancak mesela ekran yok bu normal midir? Dusterlards donanımları bilmiyorum da. 2021 model bu arada bayıye sordum 2022 şerde ekran var dedi

  • Carsever kullanıcısına yanıt

    Bu arada LPG de güncel yakıt tüketiminiz nedir

  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.