Şimdi Ara

DAC devressi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abiler ablalar arkadaşlar. dac devresi ödevim var ancak herşeyi yaptım sadece devrede pot işlemiyor(çok küçük oynamalar oluyor) birde dıpswicler on a getrildiğnde multimetrede değer sabt kalyor . devrenn herşeyi dogru baskı devresini kontrol ettm oda dogru dıpswicler çalşyor kontrol ettm potta saglam devre de saglam sadece 0808 ile lf356 yı kontrol edemedim bilmiyorum nasıl saglamlık kontrolü ..okulda +12 +5 -12 şaseleri baglıyorum herşey tamam birde analog çıkşa kırmızı porbu baglıyorum şaseyede syh bu dogru mu ? yardm edermsiniz .. isis ve ares çiziminide atabilirim :( (devreye yüksek voltajda vermedim :S) lehmler felan hçbiryer degmiyor :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhat00 -- 17 Nisan 2012; 22:48:51 >

Ernesto Che Guevara
  • ilk önce entegrelerin üstünden besleme uçlarına doğru voltaj gelip gelmediğini kontrol edebilirmisin? SOnra adım adım devam edelim.
  • Yardm edecegniz icn cok tesekkur ederim evde guc kaynagim olmadigi icn suan dedklerniizi uygulayamadim ancak yarin okulda uygulayacagim. Benm aklima su takldi dac in 16. bacagnda kondansator var -12 volta giden 3.bacaktanda -12 volt var bn bunlari mercmk kondansator ile birlestrdm sorun olur mu bna olmaz gibi geldi de?

Ernesto Che Guevara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hdmi - rca çevirici yardım
    11 yıl önce açıldı
    Amfi Devre Şeması
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.