Şimdi Ara

Dabbe 4 - Cin Çarpması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu filmi sinemada izlememiştim çıkalıda çook oldu. Dabbe serisinin en iyi filmi diyorlar, çevremden aldığım duyumlarda bayaa korkutuyo diyolar siz ne diyorsunuz film iyi mi

• Gece izlemiştim korkmuştum. :)
  • Çarpılan olmadı yapımcılardan.. Hala ona şaşırırım...
    Neyse 3 harflilerden uzak durun , ortadaki harfi i.. bende söylemesi.
  • Gerçekten iyi film. Kesinlikle izlenir.
  • edit. Tırsmıştım biraz.

spoiler vermişim yanlışlıkla düzelttim

@Loser. düzelttim hocam kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 30 Ocak 2015; 21:52:57 >
  • @VECIHI hocam keşke spoiler vermeseydin bu filmde o sahne

Diğer arkadaşlar yorumlar için teşekkürler , az önce izledim filmi bana göre konusu güzeldi 7/10

Akşam akşam iyi gerdi..
  • Canın sağolsun hocam izledim zaten. Yalnız ben filmi hakket beğendim Dabbe'nin en iyisi diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

Canın sağolsun hocam izledim zaten. Yalnız ben filmi hakket beğendim Dabbe'nin en iyisi diyebilirim.

Aynen hocam tek izlemek yürek ister hele gece vakti psikolojisi bozuluyor insanın, izleyebilenlere helal olsun.
  • Hiç tırsmadım,ama konusu iyi.
  • Sinemada izledim inanılmaz korkmuştum konusu falanda güzel öyle boş bir film değil Amerikan filmi tadında bence kesinlikle izlenmeli
  • Konusu beklediğimden iyi çıkmıştı ayrıca bayada sürükleyici.
  • Düşünmek bile istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtta gece 11 ışıkları kapadık 10 kişi bunu izliyoz. Bende çok korkarım böyle filmlerden. Bizim kaypaklar beni tuttular zorla izlettiriyolar. Ben zaten yusuf yusuf Kıza sormuştu bi sahnede öldürdüğün kocanın adı ne diye kız Erdaaal dedi. Adımı söyleyince bittim zaten orda gerisini hatırlamıyom
  • Film Açıklama: Deliha 2014 filmi dikkat çeken komedi filmleri arasında yer almaktadır. Başrol oyuncusu Gupse Özay olarak karşımıza çıkıyor. Gupse Özay bulunduğu her işte oldukça iyi başarılara imza atmış ve hayran kitlesi oldukça geniş olan bir oyuncudur. İlk olarak Gupse Özay Yalan Dünya dizisinde Nurhayat karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş, çok iyi taklit yapabilme kabiliyeti ile insanları kendine hayran bırakmayı başarabilmiştir. Şimdiler de ise henüz vizyona girmiş olan Deliha adlı film ile karşımıza çıkmaktadır.
    Başarılı oyuncu Gupse Özay bu film ile Türkiye’de bir ilki de gerçekleştirmiştir. Kadın komedyan olarak kendi yazdığı filmi sinemalara taşıyarak iyi bir iş çıkarmıştır. Filmdeki karakter Deliha, biraz kaçık ve çok komik bir yapıya sahiptir. Seyiriciyi kahkahalara boğmayı başarabilen kadın komedyan bu filmi ile daha büyük başarılara ulaşabileceğini de göstermektedir hayranlarına. Filmin yönetmeni ise Hakan Algül’dür ve film çok fazla sıkmadan sadece 107 dakika sürmektedir, gerçi sıkılmadan izleyeceğiniz bir film olacaktır.
    Film içerisinde Gupse Özay’ın yanı sıra, Derya Alabora, Barış Arduç, Esin Eden gibi isimlerde yer almaktadır. Oldukça eğlenceli bir kadro ile çekilen film iyi bir sonuç çıkarmıştır. Kendi evinizde, en rahat haliniz ile Deliha HD film izle seçeneği ile izleyebilme şansınız bulunmaktadır.
    Filmi izlemek için bilet almanıza gerek kalmaksızın sitemizden Deliha 720p seçeneği ile izleyerek oldukça iyi bir görüntü kalitesi ile de izleme olanağınız vardır.

Tür: 2014 Filmleri, Komedi, Yerli Filmler
    Yapım: 2014
    IMDB Puanı: 5.0
    Yönetmen: Hakan Akgün
    Oyuncular: Gupse Özay , Derya Alabora , Esin Eden , Mehmet Cihan Ercan , Zeynep Çamcı
    FİLM ADRESİ:http://www.hdfilmsalonu.com/deliha-tek-parca-full-hd-720p-izle/
    NOT: ARKADAŞLAR FİLM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARMISINIZ.

Dabbe 4 - Cin Çarpması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Serinin en iyi filmi diyebilirim, baya hoşuma gitti beğenmiştim valla,
  • Doğruya doğru yaş 34 baya bir tırsmıştım...

• Korku ve gerilim kelimesinin hakkını veren bir film olmuş. İzlememin üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen etkisi hala sürüyor. Sağlam bir psikolojiniz yoksa izlemeyin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.