Şimdi Ara

D900i +İpod Touch mı?İphone 3G mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz saçma bi soru ama arkadaşlar bnde d900i var ve babam ipod touch alıcaktı araştırmış fln 8gb doğubank da bile en ucuz 480 ytl e buldu o kadar paraya sadece mp3 player alıncaya iphone alalım dedi fakat iphone için 2 ay beklemem gerek yada hemen ipod touch mı aldırıyım yani sabır mı? birde ipod touch la iphone farklarını söylermisniz telefon hariç xD yani aynı dosyaları desteklermi aynı şekilde performans alırmıyım gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 25 Eylül 2008; 16:28:36 >

• Iphone daha çok işine yarar
  • samsung omnia daha iyi seçim olur bence
  • ya samsung pek istemiyorum artık işletim sistemi soğuttu bndn ya nokia ya iphone fakat nokia fln ikna edebilirmiym bilmiyorum çünkü apple konusundan açıldı bu konuda o yüZDEN bu kadarmı yorum war :(
  • iphone la ipod touch arasındaki tek fark birinde telefon özellikleri diğerinde yok.480 ytl ye ipod touch snn işini görr.iphone türkiyede 1000 ytl civarı.benim düşüncem oparaya güzel bi tel hemde ipod touch alınır.beklemeyede değmez
  • fakat babamı ikna edebilirmiyim işte onu bilmiyorum yani deymezmi iphone a ?:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

fakat babamı ikna edebilirmiyim işte onu bilmiyorum yani deymezmi iphone a ?:(

ıphone alırsan 2 cihaz taşımana gerek kalmaz daha iyi olur ama fiyat olarak yüksek
  • hadi fiyatı salladık iphone o kadar güzel bi cihaz deilmi yani ? xD yani her kez çok beğeniyor fln :S
  • quote:

hadi fiyatı salladık iphone o kadar güzel bi cihaz deilmi yani ? xD yani her kez çok beğeniyor fln :S

multimedya olarak gayet güzel bir cihaz tavsiye ederim
  • peki kullanım fln yani d900i den eksisi varmıdır acaba? flaş yok mp daha düşük onun haricinde? Ve kullanımı nasıl telefonun yani ne biliyim alan biri bi yorum yapsa ya lütfen :S
  • Kullanımı çok basit herşeyi 2 parmağınla yapabiliyorsun ama bluetooth gibi bazı özellikler yok
  • örnğ? yani biraz açarmısın ya :S bi cümleyle bitirmeyin şunu xD
  • d900i + ipod touch..

işini fazlasıyla görür
  • quote:

örnğ? yani biraz açarmısın ya :S bi cümleyle bitirmeyin şunu xD

örneğin internette iki parmağını açınca zoom yapıo

youtubedaki videolara bakmanı öneririm.
  • d900i bana yeterli gelmior gibi wifi fln da yok :S
  • peki benim bir tanıdığımda E61İ war cep bilgisarı gibi onla karşılaştırılırmı hangisi daha ii dir E61 Mİ İPHONE MU?
  • quote:

peki benim bir tanıdığımda E61İ war cep bilgisarı gibi onla karşılaştırılırmı hangisi daha ii dir E61 Mİ İPHONE MU?

tabikide iphone
  • fakat internet hızı olarak fln daha yavaş diolar ölemi ? ayrıca wifi menzili ne kadar biliyormusunuz,mp3 zil sesi yapılıyormu ve ne kadar kaliteli ve yüksek ses veriyor acaba?
  • up up pls
  • quote:

fakat internet hızı olarak fln daha yavaş diolar ölemi ? ayrıca wifi menzili ne kadar biliyormusunuz,mp3 zil sesi yapılıyormu ve ne kadar kaliteli ve yüksek ses veriyor acaba?

internet için alıcaksan iphoneden şüphen olmasın ayrıca pc deki basit bir programla 1 dk da kendiden mp3 den zilsesi yapıp iphoneye yollayabilirsin

ses konusuna gelince hoparlör çok berbat ama kulaklık sesi bakımından en iyi 5 telefon arasındadadır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.