Şimdi Ara

D500 mü D600 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk defa samsung kullanmıyorum emrah arkadaşım. kullanmadığım marka da kalmadı. samsungun
    da 7-8 modelini kullandım.
    ben samsung markasınında diğerlerinden çok daha iyi olduğunu biliyorum. sadece bu telefonla ilgili
    fikirlerimi söyledim. şöyle söyleyeyim. se k750 de w800 de n 70 n90 da bana göre iyi değil. hiçbir
    şekilde taraflı değilim. bu telefonun senin düşündüğün gibi olmasını gerçekten isterdim. öyle olsaydı
    o tel.leri önerirdim. yorumların üzücü ama sende ileride bu telefonla ilgili neler yazacaksın merak
    ediyorum. samimiyet bence eleştirilmemeli. gerçekler her zaman acıdır.
  • tabiki D600.
  • simdi haddimi asip asmayacagimi sana soracak degilim en basta, bunun derecesini de ölcecek insan sen degilsin.

Ayrica yazdıklarımı biraz okumani tavsiye ederim, ben 2 telefonda kullandim, d500 ü 5 ay kullandim, su anda annemde var bu telefon, yani karsilastirma yaparken hem kendi kullanmis olmanin avantaji hemde 2 telefonu yan yana koyarak karsilastirma yaparak kullanmanin avantajlarini kullaniyorum.

Peki sen hic 2 telefonu yan yana koyup inceledin mi? Hic D600 kullandin mi?

Eger sen gidip su zamanda D500 aliyorsan ve bu yaptiginida mantikli bir hareket olarak lanse ediyorsan benim sana diyecek hicbiseyim yok, D500 barındırdığı özelliklerin hiçbirisiyle (soundmate ile ses haric) d600 ile yarisamaz, sen sadece video ve tvout farki var zannediyorsn, iste kullanmadan yorum yaparsan düseceginiz durum budur...

Son olarak D600 ün ekranını gördün mü? Hayır tabii ki... Sadece ekran farkı için bile D600 alınır, nokta nokta ve piksel piksel cok kalitesiz ve kötü bir ekran kullanipta bunu kullanmak icin 600 ytl vereceksem, bi fakir fukaraya veririm o parayi daha iyi... en azindan sevap kazanirim...

quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

Emrah yine haddini aşan hitaplarda bulunmuş insanlara,

Açıkçası D600 almak için 200YTL daha vermem,çünkü video çekmeyecek,tvdede haliyle çektiklerini izlemicek biri olarak (GERİYE DE D600DEN BİŞİ KALMADI ZATEN) + D500ün de kalitesini bildiğimden o fazladan vereceğim parayı D600e vereceğime gider kızlarla yerim hiç değilse bi işe yarar

Bazı arkadaşlar yeni aldı hevesleri daha geçmedi o yüzden d600 takılıyorlar,bazıları ise 1saniye bile düşünmeden buraya yüzeysel bişiler yazmış,en son çıktı ya hemen D600

D500 al işi bitir arkadaşım,fiyatı yine de yüksek ama

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

simdi haddimi asip asmayacagimi sana soracak degilim en basta, bunun derecesini de ölcecek insan sen degilsin.

Ayrica yazdıklarımı biraz okumani tavsiye ederim, ben 2 telefonda kullandim, d500 ü 5 ay kullandim, su anda annemde var bu telefon, yani karsilastirma yaparken hem kendi kullanmis olmanin avantaji hemde 2 telefonu yan yana koyarak karsilastirma yaparak kullanmanin avantajlarini kullaniyorum.

Peki sen hic 2 telefonu yan yana koyup inceledin mi? Hic D600 kullandin mi?

Eger sen gidip su zamanda D500 aliyorsan ve bu yaptiginida mantikli bir hareket olarak lanse ediyorsan benim sana diyecek hicbiseyim yok, D500 barındırdığı özelliklerin hiçbirisiyle (soundmate ile ses haric) d600 ile yarisamaz, sen sadece video ve tvout farki var zannediyorsn, iste kullanmadan yorum yaparsan düseceginiz durum budur...

Son olarak D600 ün ekranını gördün mü? Hayır tabii ki... Sadece ekran farkı için bile D600 alınır, nokta nokta ve piksel piksel cok kalitesiz ve kötü bir ekran kullanipta bunu kullanmak icin 600 ytl vereceksem, bi fakir fukaraya veririm o parayi daha iyi... en azindan sevap kazanirim...

quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

Emrah yine haddini aşan hitaplarda bulunmuş insanlara,

Açıkçası D600 almak için 200YTL daha vermem,çünkü video çekmeyecek,tvdede haliyle çektiklerini izlemicek biri olarak (GERİYE DE D600DEN BİŞİ KALMADI ZATEN) + D500ün de kalitesini bildiğimden o fazladan vereceğim parayı D600e vereceğime gider kızlarla yerim hiç değilse bi işe yarar

Bazı arkadaşlar yeni aldı hevesleri daha geçmedi o yüzden d600 takılıyorlar,bazıları ise 1saniye bile düşünmeden buraya yüzeysel bişiler yazmış,en son çıktı ya hemen D600

D500 al işi bitir arkadaşım,fiyatı yine de yüksek ama

• hahahah bu ne basitliktir be kardeşim ayıp sana ayıp.Burda her insanın bir fikir özgürlüğü var emrah.Senin bırak başka insanları kendine saygın olsa böyle bir forumda insanlara şarlatan diye hitap edmezdin.Arkadaşlar lütfen d600 ün aleyhinde yorum yapmayın emraha fena dokunuyor.Her kim d600 ün aleyhinde yorum yapıyorsa o yorum saçma sapan bir yorum oluyor emrahın gözünde.Hiç gerek yok arkadaşlar konuşmaya emrah herşeyin en iyisini en güzelini bilir.Telefonun artılarını eksilerini yazmanın burda fikir alışverişi yapmanın hiçbir manası yok.Bırakalım emrah telefonu övmeye devam etsin.D600 topiğinin adı da değiştirilmeli bence d600 ne kadar mükemmel bir telefondur diye.D600 konularını dolaşıp dolaşıp saçma sapan şeyler yazan biri varsa oda sensin,insanları bilgilendirmek için mesaj atacağın yerde tartışma yaratıp konunun içine ediyorsun.
  • bi kere bak güzel kardesim bana sanal ortam erkekligi yapma burda... insanin yüzüne söyleyemeyecegin seyleri sanal ortami kullanarak söyleme..

simdi bi kere d600 ü övmeye zerre kadar niyetim yok, ben hic bir markanin taraftari degilim, su anda s700, k750 ve d600 kullaniyorum, k750 yi kullandigim telefon oldugu halde yerden yere vurdum...

simdi ben yukaridaki mesaji neden yazdim? bi okurmusun hangi yoruma karsilik yazdigimi..

ordaki ardadas "d500 alin, bosu bosuna 200 ytl vermeyin üste, bi tek video farki yok, o aradaki 200 ytl yi kizlarla yerim yazmis" benim buna karsilik yaptigim yorum ise biraz sivri olmasina ragmen tamamen insanlari dogru bilgilendirmeye yönelik...

ve o yorumu okursan göreceksin ki cok cok sacma sapan bir yorum, akil ve mantik var ortada d500 ve d600 karsilastirmasi var, arada cok fark var ve bir kisi cikip d500 aldigini ve herkesin böyle yapmasi gerektigini aradaki farka degmeyecegini söylüyor, tüm tepkim buna...

herhalde senin telefonun d500, saniyorum sana biraz dokunmus yazilanlar ama seninle ilgisi olmamasina ragmen yazdigin cevap hic hosuma gitmedi, burda amac karsilikli konusup üslüp sertlestirmekse bunuda en iyi ben yaparim...

herhangi bi süphen olmasin...

quote:

Orjinalden alıntı: Yashiro

hahahah bu ne basitliktir be kardeşim ayıp sana ayıp.Burda her insanın bir fikir özgürlüğü var emrah.Senin bırak başka insanları kendine saygın olsa böyle bir forumda insanlara şarlatan diye hitap edmezdin.Arkadaşlar lütfen d600 ün aleyhinde yorum yapmayın emraha fena dokunuyor.Her kim d600 ün aleyhinde yorum yapıyorsa o yorum saçma sapan bir yorum oluyor emrahın gözünde.Hiç gerek yok arkadaşlar konuşmaya emrah herşeyin en iyisini en güzelini bilir.Telefonun artılarını eksilerini yazmanın burda fikir alışverişi yapmanın hiçbir manası yok.Bırakalım emrah telefonu övmeye devam etsin.D600 topiğinin adı da değiştirilmeli bence d600 ne kadar mükemmel bir telefondur diye.D600 konularını dolaşıp dolaşıp saçma sapan şeyler yazan biri varsa oda sensin,insanları bilgilendirmek için mesaj atacağın yerde tartışma yaratıp konunun içine ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 24 Kasım 2005, 16:31:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

bi kere bak güzel kardesim bana sanal ortam erkekligi yapma burda... insanin yüzüne söyleyemeyecegin seyleri sanal ortami kullanarak söyleme..

simdi bi kere d600 ü övmeye zerre kadar niyetim yok, ben hic bir markanin taraftari degilim, su anda s700, k750 ve d600 kullaniyorum, k750 yi kullandigim telefon oldugu halde yerden yere vurdum...

simdi ben yukaridaki mesaji neden yazdim? bi okurmusun hangi yoruma karsilik yazdigimi..

ordaki ardadas "d500 alin, bosu bosuna 200 ytl vermeyin üste, bi tek video farki yok, o aradaki 200 ytl yi kizlarla yerim yazmis" benim buna karsilik yaptigim yorum ise biraz sivri olmasina ragmen tamamen insanlari dogru bilgilendirmeye yönelik...

ve o yorumu okursan göreceksin ki cok cok sacma sapan bir yorum, akil ve mantik var ortada d500 ve d600 karsilastirmasi var, arada cok fark var ve bir kisi cikip d500 aldigini ve herkesin böyle yapmasi gerektigini aradaki farka degmeyecegini söylüyor, tüm tepkim buna...

herhalde senin telefonun d500, saniyorum sana biraz dokunmus yazilanlar ama seninle ilgisi olmamasina ragmen yazdigin cevap hic hosuma gitmedi, burda amac karsilikli konusup üslüp sertlestirmekse bunuda en iyi ben yaparim...

herhangi bi süphen olmasin...

quote:

hahahah bu ne basitliktir be kardeşim ayıp sana ayıp.Burda her insanın bir fikir özgürlüğü var emrah.Senin bırak başka insanları kendine saygın olsa böyle bir forumda insanlara şarlatan diye hitap edmezdin.Arkadaşlar lütfen d600 ün aleyhinde yorum yapmayın emraha fena dokunuyor.Her kim d600 ün aleyhinde yorum yapıyorsa o yorum saçma sapan bir yorum oluyor emrahın gözünde.Hiç gerek yok arkadaşlar konuşmaya emrah herşeyin en iyisini en güzelini bilir.Telefonun artılarını eksilerini yazmanın burda fikir alışverişi yapmanın hiçbir manası yok.Bırakalım emrah telefonu övmeye devam etsin.D600 topiğinin adı da değiştirilmeli bence d600 ne kadar mükemmel bir telefondur diye.D600 konularını dolaşıp dolaşıp saçma sapan şeyler yazan biri varsa oda sensin,insanları bilgilendirmek için mesaj atacağın yerde tartışma yaratıp konunun içine ediyorsun.

emrah senn yorumlarını cok beeniorm dostm arkandayım(smdi yağ fln cekio demein kesnlkle objektif düşünüorm)..zmnanında kndi telinide kotulemiştin bnce gerekeni soluosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 24 Kasım 2005, 16:40:33 >

• quote:

yAshiro haddini ßiL

emrah abi kadar bilgili objektif bir insan görmedim ben daha bu forumda..Samsung'u övse ne kazanacak ki o burda bizi bilgilendirmeye çalışıyor ve bunuda en iyi şekilde yapıyor bundan zerre kadar şüphen olmasın..

• evet konumuza dönelim
  • Burakk76 kardeşim 200 ytl lik farka değer mi bunun kararını sen vericeksin.Hani şimdi sana bu 200 ytl fark özelliklere göre ii derim ama o özellikler belki seni enterese etmez.Seninde bildiğin üzere d600 d500 den her yönden daha üstün bi alet ve benim bütçeme uygun olmasa bile ben biraz daha para biriktirir ve d600 alırdım.Sen ve kardeşinin kararını merakla bekliyorum;)
  • telefonu alalı 1 saat olmadı her şeyini inceledim D600'den bahsediyorum.

Mükemmel ses kalitesi , video , ekran çözünürlüğü , şekil , resim kalitesi ... SÖYLEYECEK TEK KELİME BULAMIYORUM

artık sen düşün kardeşim ne alcaksan bana kalırsa D600
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

telefonu alalı 1 saat olmadı her şeyini inceledim D600'den bahsediyorum.

Mükemmel ses kalitesi , video , ekran çözünürlüğü , şekil , resim kalitesi ... SÖYLEYECEK TEK KELİME BULAMIYORUM

artık sen düşün kardeşim ne alcaksan bana kalırsa D600

hayırlı olsun
  • abi sorduğun soruya bak ya bi telefonun eski modelimi yeni modelimi diyosun resmen
  • sağol kirallarvadisi
  • 600>500
  • Sakin..Ne bu siddet bu celal.. Nerde bu millet,nerde bu moderatorler..Topic konusu ile icerik bu kadar zit olur herhalde..Neyse bence D 500 al cok kasma..Ya da bak ne yap biliyor musun?Kimseyi dinleme..Gir telefoncuya,sec istedigini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kudy -- 25 Kasım 2005, 10:43:14 >
  • AL D500 ANNENLERE D600 DİYE YUTTUR FARKI AT CEBE OLSUN BİTSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

AL D500 ANNENLERE D600 DİYE YUTTUR FARKI AT CEBE OLSUN BİTSİN

Abi süpersin! :)
  • su an t300ümü kullandığı için birader isyanlarda,
    ama dürzü daha mpx220nin parasını alamadığı için samsunga da bönbön bakıyo
    d500de kart sorunu d600de de pil sorunu sanırım bizim için en büyük seçim nedeni olucak, hangisi ağır basarsa diğerini alıcaz...
    daha doğrusu kardeşim tip olarak d600ü begendiği için sanırım onu alırız ya... o da ayrı
  • hiç samsung kullanmayan birisi için d600 güzel gelebilir. d500 kullanan için d600 için aynı şeyi söylemek göreceli.
    İkisininde kendine has ayırt edici özellikleri var video d600 iyi d500 kötü
    ses d500 daha iyi, batarya d600 çok kötü, kızak d500 çok iyi. tuş takımı d600 garip bir şekilde sesli. rahatsız
    edici d500 yumuşak, ekran d600 iyi, parlaklık d500 iyi görüşme kalitesi ikisininde iyi, d500 hafif, kamera
    lensi gizli çizilme problemi yok. çekilen resimler 1,3 ama net. d600 çekilen resimler renk tonu iyi ama
    net değil. kilitlenme problemi d500 de vardı. maalesef bunda da var. asında resim çekme bakımından 1.3 ile 2mp arasında büyük fark yoktur bilenler bilir. fark 3mp ye çıkınca kendini hissettirir. bir de kullanılan lens
    çok önemli d500 de daha iyi lens kullanılmış 1.3 mp nin net olmasının ve çekilen resmi otomatik olarak düzeltmesinin sebebi o. aynı şey d600 de olsaydı zaten k750 kullananlar d600 ün fotoları için bir eleştri yapamazdı. şimdi d600 ün varisi olarak d800 ü duyurdular.herşeyiyle aynı çok ince karizmatik daha büyük
    ekran yeni özelikler her zaman değişikliği sevenler için zor bir durum.
    kızak, batarya, foto, düşük ses dert değilse d600 al yoksa d500 d600 arasında birçoğunun söylediği gibi
    uçurum yok, karar senin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.