Şimdi Ara

D500 mü D600 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnm tavsiyem kesinlikle d600 olacaktır. D600 özellikleri acısından daa ii. Fotografı daa güzel, videosu cok cok daa ii. D500deki sound mate ile cıkan ses d600de yok malesef...
  • d500 artık eskidi bencede d600
  • bu d500ün 2005in en iyi telefon ödülü almasına güvendik... d500ün d600den eksik özellikleri beni bozmadı da tel ekranının resimlere bakarken nokta nokta olması ve telefonun sık sık kitlenmesi pek iç açıcı değil...600ytl verip içimize sinmicekse 200 daha verilip d600 alıcaz o zaman...bu gece veya yarin d600 siparişi verirz o zaman...

yardımcı olmak için msj yazan arkadaşlara teşekkürler
  • kesinlikle en mantiklisi bu...

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bu d500ün 2005in en iyi telefon ödülü almasına güvendik... d500ün d600den eksik özellikleri beni bozmadı da tel ekranının resimlere bakarken nokta nokta olması ve telefonun sık sık kitlenmesi pek iç açıcı değil...600ytl verip içimize sinmicekse 200 daha verilip d600 alıcaz o zaman...bu gece veya yarin d600 siparişi verirz o zaman...

• Valla ekran kalitesi olarak d600 çok çok iyi bu da senn için önemli heralde o zaman d600 alırsın ama şahsen ben şu an fazladan verdiğim 200ytl ye yanıorum keşke d500 alsaydım ya da 6230i ben neden böyleyim yaa bir günde hevesim geçtiii ühüü
  • daha kücüksün, gencsin yani, zamanla gecer bu huy...

quote:

Orjinalden alıntı: serhat16

Valla ekran kalitesi olarak d600 çok çok iyi bu da senn için önemli heralde o zaman d600 alırsın ama şahsen ben şu an fazladan verdiğim 200ytl ye yanıorum keşke d500 alsaydım ya da 6230i ben neden böyleyim yaa bir günde hevesim geçtiii ühüü
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat16

Valla ekran kalitesi olarak d600 çok çok iyi bu da senn için önemli heralde o zaman d600 alırsın ama şahsen ben şu an fazladan verdiğim 200ytl ye yanıorum keşke d500 alsaydım ya da 6230i ben neden böyleyim yaa bir günde hevesim geçtiii ühüü

hadi ya bnce erken aldın beklicektn ozelikle n91,w900,p990 bu üçü cok ii olcak gbime gelio almasydn smdi 800 ytl cebnde olurdu bunlar cıkasaya kadrda para briktrirdn alırdın ama nese d600de güsel tel onla keyfne bak artk
  • D500'ün kamerasını açtığınız zaman foto bölümüne gelince evet nokta nokta oluyor ses iyi ama bas tiz felan onlar fazla baskın değil soundmate ile iyi ekran görüntüsüde kötüü

Her türlü D600
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bu d500ün 2005in en iyi telefon ödülü almasına güvendik... d500ün d600den eksik özellikleri beni bozmadı da tel ekranının resimlere bakarken nokta nokta olması ve telefonun sık sık kitlenmesi pek iç açıcı değil...600ytl verip içimize sinmicekse 200 daha verilip d600 alıcaz o zaman...bu gece veya yarin d600 siparişi verirz o zaman...

d500 w kvk ya firmware yukselttirdim kilitlenme soruu kalmadı yani denk gelmedi o gunden beri
  • ikisinide al değişe değişe kullanırsınız
  • sorduğu soruya bak yaa d500 mü d600 mü?tabii ki de ikisini de alabiliosan d600...abuk subuk topicler...
  • gokhan s.
    katılıyorum cok ilginc bir soru olmuş bendende yorumsuz
  • bence mantıklı bi soru..arkadaşım hafıza kartı problem değilse d500 al.
  • tamam d500 alsinda zahmet ette bi neden almasi gerektigini söyle, ben gerci anliyorum neden onu tavsiye ettigini yarim biraktigin cümleyi tamamlayayim

"arkadaşım hafıza kartı problem değilse d500 al, çünkü o benim kullandığım telefon"

quote:

Orjinalden alıntı: Yashiro

bence mantıklı bi soru..arkadaşım hafıza kartı problem değilse d500 al.
  • Orjinalden alıntı: emrahyaz

tamam d500 alsinda zahmet ette bi neden almasi gerektigini söyle, ben gerci anliyorum neden onu tavsiye ettigini yarim biraktigin cümleyi tamamlayayim

"arkadaşım hafıza kartı problem değilse d500 al, çünkü o benim kullandığım telefon"

Orjinalden alıntı: Yashiro

bence mantıklı bi soru..arkadaşım hafıza kartı problem değilse d500 al.

Güzel kardeşim senin bi derdin mi var? Fikrimizi söyleyemezmiyiz biz.d500 de d600 de kullandın diye herşeyin iyisini sen mi bileceksin.Başkalarının mesajlarını tamamlamakdan zevk mi alıyorsun yoksa.Senin gözünde bir kişi herhangi bi telefonu öneriyorsa onu kullanıyor demektir, gerçekten mükemmelsin.Benim gözümde d500 ün en büyük eksiği hafıza kartının olmaması onun dışında büyük bir eksiği yok.Televizyona bağlanması ekranının iyi olması office dosyalarını desteklemesi vs..bunlar için d600 tercih edilecekse ben etmem benim fikrim bu.Bir güzelliği var hafıza kartını destekliyor.Ben d500 ü kullanmadım arkadaşım merak ettiysen söyleyeyim.Telefondan bir arkadaşımda vardı ve incelemeye vaktim olmuştu.d600 ün özelliklerini ve incelemelerini internetten okudum.Kızak problemi varmış sanırım d600 de kimi kullanıcılar bunu söylüyor ki ilerde problem yaratabilir.Benim attığım o mesajda ki senin gibiler anlamayabilir açıkliyim buna ihtiyacınız var."Hafıza kartı problem değilse d500 al"=Benim gözümde hafıza kartı dışında d600 ün özellikleri önemsiz demek.Ekranının ne kadar farklı olabileceğini tahmin ediyorum incelemeleri ve fotolarını gözden geçirdim.Bu telefonlar 1 yıl arayla çıkmış telefonlardır tabi ki ekranları vs farklı olabilir.Ama bu telefonun ekranı daha netmiş bunu alayim diye düşünmem benim gözümde o kadar da önemli bir özellik değil.Televizyona bağlanması bence çok gereksiz bir özellik.Foto kalitesinden bahsetmiyorum zaten biri 1.3 biri 2 megapixel ama nasıl 2 megapixel buda tartışılır.Yani d600 ün hafıza kartı dışında benim gözümde d500 den hiçbir farkı yok.

• arkadaşım d500 kulandım ekran ve video iyi değil di d600 ü kullanıyorum düne kadar memnumdum ancak şu anda ama yarın değiştireceğim.
    sebeblerinine diğer sayfalarda yazdım. samimiyetle d500 den çabuk sıkılırsın. d600 şarjı çok kötü,
    kızağı belli bir süre sonra çok kötü resim d500 kadar bile değil. ses zayıf, 3d özelliği yetersiz çok farkedilmiyor. yazılım kötü çok sade bir telefon sadece dış çekim videosu iyi, ama inanılmaz yer kaplıyor.
    fazla çekim şansın yok. hafıza kartı çözüm değil çünkü direkt onla çekemiyorsun. sadece ekranı iyi
    oda beklentilere göre çok kısa sürede hayal kırıklığı 15 günde.
    bir çok yeni alan da yakın bir sürede aynı şeyleri hissedeceğine eminim. bir çok bugun memnun olan yakında bana hak verecek. sen bu ikisinide boş ver git e730 al. hiç değilse farklı bir yazılım ses radyo
    özellik bence daha iyi olur 250 ytl de karın olur.

• evet bugün taksimde 2sine de baktım dummylerine tabii...d500 biraz daha şişman ve daha küçük...dükkanlarda pahalı söylüolar, netten almak daha mantıklı...e730a da baktım bu arada ama kapaklı bakmıoruz yoksa daha ucuzdu diğer 2sinden...korktuğum başıma geldi, d500ü de tawsie edenler oldu, d600 de zaten çıkan son model...kısaca benim kafa iyice çorba olduyardımlarınız için sağolun arkadaşlar site site çekilen resimlere bakıorum ben de bi yandan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 24 Kasım 2005, 2:22:57 >
  • TABİKİ W800 YOK YOK D600 DAHA İYİ ÖZELLİK BAKIMINDAN AMA ARADAKİ FARKA DEĞMEZ
  • mutlaka ama mutlaka bir cikinti cikacakti, bekliyordum bunu, bu her cikan telefonunun basina gelir, bi telefon güzelse övülüyorsa, tavsiye ediliyorsa biri mutlaka bigün cikar onu kötüler... ama nasil kötüler, tamamen sacma sapan sebepler öne sürerek

bi kere en basta d600 den düne kadar memnun olupta su an olmaman burdaki kimseyi zerre kadar ilgilendirmiyor

sen bu telefon d500 kadar bile resim cekemiyor dersen, sen taraflisin, baska nickle yorum yapiyorsun derim, bu tamamen sacmalik, insanlari yanlis yönlendirmeden baska bisey degil, hani 2 telefonuda kullanmasam sana inanacagim...

ses zayif ve 3d özelligin yetersizligine gelince sen böyle genelleme yapamazsin, 3d özelligine hayran olan sana 100 kisi gösterebilirim yabanci forumlarda, sesinin zayif olmasi ise dedigim gibi tamamen senin gercekleri carpitarak yaptigin bir yorum...

Senin gibilerle ugrasmaktan post sayim arttim forumda yoksa daha 300 ü anca gecerdi, burda söylediklerinin tamamina yakini yalan dolan olmasina ragmen "çok kısa sürede hayal kırıklığı 15 günde.
    bir çok yeni alan da yakın bir sürede aynı şeyleri hissedeceğine eminim. bir çok bugun memnun olan yakında bana hak verecek" gibi bir genelleme yapamazsin, burdaki insanlari bu sekilde yanlis yönlendiremezsin.

ha yönlendirirsen benim post sayim daha cok cok artar... bilmem anlatabildimmi...

D600 almayi düsünenler, böyle şarlatanların saçma sapan cümleler içeren yorumlarını kaale almayın, bakın d600 kullananlar topigine gidin, telefonu asıl kullanan, tarafsız bi şekilde iyi kötü özelliklerini ortaya koyan insanlar da orda, kulak asmayın bu tiplere...

quote:

Orjinalden alıntı: centre

arkadaşım d500 kulandım ekran ve video iyi değil di d600 ü kullanıyorum düne kadar memnumdum ancak şu anda ama yarın değiştireceğim.
    sebeblerinine diğer sayfalarda yazdım. samimiyetle d500 den çabuk sıkılırsın. d600 şarjı çok kötü,
    kızağı belli bir süre sonra çok kötü resim d500 kadar bile değil. ses zayıf, 3d özelliği yetersiz çok farkedilmiyor. yazılım kötü çok sade bir telefon sadece dış çekim videosu iyi, ama inanılmaz yer kaplıyor.
    fazla çekim şansın yok. hafıza kartı çözüm değil çünkü direkt onla çekemiyorsun. sadece ekranı iyi
    oda beklentilere göre çok kısa sürede hayal kırıklığı 15 günde.
    bir çok yeni alan da yakın bir sürede aynı şeyleri hissedeceğine eminim. bir çok bugun memnun olan yakında bana hak verecek. sen bu ikisinide boş ver git e730 al. hiç değilse farklı bir yazılım ses radyo
    özellik bence daha iyi olur 250 ytl de karın olur.

• Emrah yine haddini aşan hitaplarda bulunmuş insanlara,

Açıkçası D600 almak için 200YTL daha vermem,çünkü video çekmeyecek,tvdede haliyle çektiklerini izlemicek biri olarak (GERİYE DE D600DEN BİŞİ KALMADI ZATEN) + D500ün de kalitesini bildiğimden o fazladan vereceğim parayı D600e vereceğime gider kızlarla yerim hiç değilse bi işe yarar

Bazı arkadaşlar yeni aldı hevesleri daha geçmedi o yüzden d600 takılıyorlar,bazıları ise 1saniye bile düşünmeden buraya yüzeysel bişiler yazmış,en son çıktı ya hemen D600

D500 al işi bitir arkadaşım,fiyatı yine de yüksek ama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.