Şimdi Ara

D500 mü D600 mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: centre

hiç samsung kullanmayan birisi için d600 güzel gelebilir. d500 kullanan için d600 için aynı şeyi söylemek göreceli.
    İkisininde kendine has ayırt edici özellikleri var video d600 iyi d500 kötü
    ses d500 daha iyi, batarya d600 çok kötü, kızak d500 çok iyi. tuş takımı d600 garip bir şekilde sesli. rahatsız
    edici d500 yumuşak, ekran d600 iyi, parlaklık d500 iyi görüşme kalitesi ikisininde iyi, d500 hafif, kamera
    lensi gizli çizilme problemi yok. çekilen resimler 1,3 ama net. d600 çekilen resimler renk tonu iyi ama
    net değil. kilitlenme problemi d500 de vardı. maalesef bunda da var. asında resim çekme bakımından 1.3 ile 2mp arasında büyük fark yoktur bilenler bilir. fark 3mp ye çıkınca kendini hissettirir. bir de kullanılan lens
    çok önemli d500 de daha iyi lens kullanılmış 1.3 mp nin net olmasının ve çekilen resmi otomatik olarak düzeltmesinin sebebi o. aynı şey d600 de olsaydı zaten k750 kullananlar d600 ün fotoları için bir eleştri yapamazdı. şimdi d600 ün varisi olarak d800 ü duyurdular.herşeyiyle aynı çok ince karizmatik daha büyük
    ekran yeni özelikler her zaman değişikliği sevenler için zor bir durum.
    kızak, batarya, foto, düşük ses dert değilse d600 al yoksa d500 d600 arasında birçoğunun söylediği gibi
    uçurum yok, karar senin

sayenizde almaya gittiğime içim rahat olucak çünkü telefonu bilerek almış olucam, teşekkürler

• Tartışmanın biLe gereksiz oLdugu bu tartısmada tabiki üstün geLen taraF
    d600
    hemide ezici bi üstünLükLe
  • her gün iki saat şarj yapınca kafan karışmasın
  • quote:

her gün iki saat şarj yapınca kafan karışmasın

Telefonu iyice batırdın ya arkadaşlar centre'nin dediklerine bakmayın şarjı çok iyi videosu süper tuştakımları çok güzel yumuşak ve büyük ses çıkartmıyo ekran mükemmel foto desen net değil demiş arkadaş ben buna sadece gülerim

D500 ile arasında uçurumlar var D500'de kullandım
  • ya defol git surdan cok canımı sıktın, yeter artık sadece kendinde d500 var diye sürekli d500 ü yukarilara cikarip, d600 asagiya itmeye, aralarinda cok fark olmadigini aradaki farka degmeyecegini anlatmaya calisiyorsun insanlara ve bunu sadece d500 kendi telefonun diye yapiyorsun... yada baska bi mantikla d600 ü aldin begenmedin onu burda tarafli sekilde yermeye calisiyorsun...

çok çok ağır konuşucam bi daha fanatiklikle yapılmış bi yorumunu okursam...

quote:

her gün iki saat şarj yapınca kafan karışmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 25 Kasım 2005, 22:51:19 >
  • Kedi ulaşamadığı Ciğere Mındar Dermiş...
  • Sen her eleştireni böyle tehditmi edersin yok çok ağır konuşacam yok fanatiklik, ağır konuşunca ne olacak
    yani, çok istiyorsan konuş. Ne fanatikliği, fanatiklik körü körüne övmek yada eleştirmektir. yanlış düşünüyorsun. ben samsung markasını çok beğeniyorum , ve bir çok telefonunu kullandım. d500, d600 e730 hepsini de kullanıyorum. kullanıyorum diye de düşündüğümü yazamıyacakmıyım. öyleyse sen de aynısını yapmalısın. her topicte farklı farklı düşüncelerin var. dikkat edersen yazının sonunda kafana takmazsan git d600 al diyorum. illada d500 al demiyorum, bende seni mantıklı biri olarak düşünmüştüm. madem dediklerim doğru değil ciddi ciddi doğruları yaz görelim. kullandığın halde k750 yi yerden yere vuruyorsun
    bir iki güzel tarafını söyleyerek ondan sonra da çıkıp önüne gelene sataşıyorsun. iki arada bir derede kalmış-
    sın, sonra da çıkıp benim yazdığım eleştirileri saçmalık olarak görüyorsun. tahammülde bir erdemdir.
    benim yaptığım eleştirileri yapan bir sürü kişi var. eleştirmek bir şeyin çok kötü anlamına gelmez. herşeyin
    bir artısı eksisi vardır. sen önce bunları idrak et. sonra konuş,
    sonuçta amacım ne kavga etmek, ne fanatiklik kardeşim, saygılı olki saygı bulasın, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 26 Kasım 2005, 14:33:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Atmı eşşekmi gibi bir soru seninkiside, Tabiki at, ama atın arpası, eşeğinkine benzemez, cebine bak, sonra seçim yap.

• quote:

Orjinalden alıntı: nasuh

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Atmı eşşekmi gibi bir soru seninkiside, Tabiki at, ama atın arpası, eşeğinkine benzemez, cebine bak, sonra seçim yap.

• kendimi bu seferlik tutuyorum, yazdigin herseye tek tek verecek cevabim var ama sadece bu seferlik tartisma uzamasin diye susuyorum...

özellikle "iki arada bir derede kalmissin" ve "her topicte farkli düsüncelerin var" laflarindan yola cikip seni yerden yere vurabilirim ama gördügün gibi yapmiyor, susuyorum...

quote:

Sen her eleştireni böyle tehditmi edersin yok çok ağır konuşacam yok fanatiklik, ağır konuşunca ne olacak
    yani, çok istiyorsan konuş. Ne fanatikliği, fanatiklik körü körüne övmek yada eleştirmektir. yanlış düşünüyorsun. ben samsung markasını çok beğeniyorum , ve bir çok telefonunu kullandım. d500, d600 e730 hepsini de kullanıyorum. kullanıyorum diye de düşündüğümü yazamıyacakmıyım. öyleyse sen de aynısını yapmalısın. her topicte farklı farklı düşüncelerin var. dikkat edersen yazının sonunda kafana takmazsan git d600 al diyorum. illada d500 al demiyorum, bende seni mantıklı biri olarak düşünmüştüm. madem dediklerim doğru değil ciddi ciddi doğruları yaz görelim. kullandığın halde k750 yi yerden yere vuruyorsun
    bir iki güzel tarafını söyleyerek ondan sonra da çıkıp önüne gelene sataşıyorsun. iki arada bir derede kalmış-
    sın, sonra da çıkıp benim yazdığım eleştirileri saçmalık olarak görüyorsun. tahammülde bir erdemdir.
    benim yaptığım eleştirileri yapan bir sürü kişi var. eleştirmek bir şeyin çok kötü anlamına gelmez. herşeyin
    bir artısı eksisi vardır. sen önce bunları idrak et. sonra konuş,
    sonuçta amacım ne kavga etmek, ne fanatiklik kardeşim, saygılı olki saygı bulasın, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 27 Kasım 2005, 3:10:00 >

• w550i en güzel seçim olmuş gerçekten... Güle güle kullan hayırlı olsun burak
  • TABİKİ 600
  • d500 te memory yetmez diodum d600de de pil ve kulaklıkta bas sesi fazla yokmuş neyse baktım en iyi bize w550 olucak gittm onu sipariş ettim daha doğrusu onu al dedim birader ısmarlamış kangurumdan...
    telefoncuda gördüğüm kadarıyla w550 netteki resimlerinde anladığımdan daha ufak ve ince bi telefon, foto kalitesi güzelmiş, ses zaten mega basslı sony, pil bayağ iy gidiomuş, 256mb hafıza varmış 60 mp3 rahat rahat yeter, hem de kart masrafı olmamış olur ek olarak, çift stereo hoparlör falan, fiyat da 690 nerdeyse d500 fiyatı onu aldırdım, inşallah güzeldir hayırlı olur, yeter telefon telefon 1 haftadır yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar, bizim için en iyi tercih w550idi
  • D600 :)

100 numara fark var arada bariz :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.