Şimdi Ara

d3d9.dll hatası sorunu çözüldü bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
43.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben silkroad oynarım dun yine silkroad oynuyordum ve oyundan attı. Ve daha oyuna giremiyorum aldıgım Hata (d3d9.dll) bulunamadı diyor. İnternetden d3d9.dll indirdim ama fayda yok format attım fayda yok.Ve bilgisayarım bu olaydan sonra durduk yere reset atmaya başladı. Acaba diyorum ki bilgisayarıma yeni bi ram takdırdım ondan mı

BİLGİSAYARIM ÖZELLİKERİ
    P4 2,4 işlemci 1 GB ram(2x256+512 şeklinde 3 ayrı ram) geforce FX5500 ekran kartı Asus anakart modeli tam aklımda degil.
    Lütfen yardım edin arkadaslar kafayı yiyecem az kaldı ????

Bu sorunum oldugunu size bildirmiştim.Bana yardım eden ve etmeye çalışan bütün arkadasarlarıma sonsuz tşklerimi sunarım.
    Sorunum ne olduguna gelince belki d3d9.dll hatası alma sebebim bilgisayarım 3 farklı ram in olması ve daha yeni 1 hafta önce taktıgım ramin sistemde uyumsuzluk saglamı şimdi hiç bir şekilde resetleme olayı yoktur. HEPİNİZE SONSUZ TŞKLERİMİ SUNARIM.

HAYAT OFFLİNE SİLKROAD ONLİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_shadow -- 26 Temmuz 2008; 0:34:22 >

• d3dx9_25.dll senin pcnde olması gereken dll'dir. DLL-files.com'a gir eksik olan dll ni indir. Windows/system32 içine koy.....

http://dll-files.com/
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

d3dx9_25.dll senin pcnde olması gereken dll'dir. DLL-files.com'a gir eksik olan dll ni indir. Windows/system32 içine koy.....

http://dll-files.com/
    dikkatini çekerim arkadasım d3dx9_25.dll bu degil d3d9.dll diyorum

Orijinalden alıntı: dark_shadow

dikkatini çekerim arkadasım d3dx9_25.dll bu degil d3d9.dll diyorum

Alıntıları Göster
    aygıt yöneticisinde ekran kartında ünlem işareti var mı?

Orijinalden alıntı: zebani

Alıntıları Göster
    öyle bişey yok durduk yere bu hale geldi ve pc tamirden yeni geldi

Alıntıları Göster
    Bilgisayarıma sağ tıklayıp; Özellikler/Sistem özelliklerinden/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma Ayarlarından/Otomatik olarak yeniden başlattaki kutu içindeki tik işaretini kaldırın. Tamama basıp, uygularsanız mavi ekran hatasını görebilirsiniz. Bu reset atma nedenimizi görmemize yardımcı olabilir..
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • quote:

Bilgisayarıma sağ tıklayıp; Özellikler/Sistem özelliklerinden/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma Ayarlarından/Otomatik olarak yeniden başlattaki kutu içindeki tik işaretini kaldırın. Tamama basıp, uygularsanız mavi ekran hatasını görebilirsiniz. Bu reset atma nedenimizi görmemize yardımcı olabilir..

Alıntıları Göster
    directx
    yukarıdaki dosyayı yüklermisin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Özellikler/Sistem özelliklerinden/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma Ayarlarından/Otomatik olarak yeniden başlat bunu bulamadım ben arkadasım

Özellikler/Sistem özelliklerinden/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma Ayarlarından/Otomatik olarak yeniden başlat bunu bulamadım ben arkadasım

Alıntıları Göster
    Resimdeki yerde

• quote:

Resimdeki yerde

Alıntıları Göster
    ewy saol senide yordum bütün verdiklerini uyguluyorum ilk verdigin dll bi işe yaramadı şimdi d3d9 indirdim tekrar ya pc açılmyacak yada olacak çok tşk ederim.

• quote:

ewy saol senide yordum bütün verdiklerini uyguluyorum ilk verdigin dll bi işe yaramadı şimdi d3d9 indirdim tekrar ya pc açılmyacak yada olacak çok tşk ederim.

Alıntıları Göster
    arkadas olmadı be hiç biri yemedi bak oyuna girerken verdigi hatada burda

• quote:

arkadas olmadı be hiç biri yemedi bak oyuna girerken verdigi hatada burda

Alıntıları Göster
    arkadasım bakhttp://www.dll-files.com/dllindex/d3d9.zip?0VDiVEaEfT bu dll yi indir sonra system 32 klasörüne at bi dene :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_karamsar_

arkadasım bakhttp://www.dll-files.com/dllindex/d3d9.zip?0VDiVEaEfT bu dll yi indir sonra system 32 klasörüne at bi dene :D

Alıntıları Göster
    arkadaslar dediklerini yapıyorum windows yeni dll leri alınca çöküyor lütfen yardım edin

• quote:

arkadaslar dediklerini yapıyorum windows yeni dll leri alınca çöküyor lütfen yardım edin

Alıntıları Göster
    Aygıt yöneticisinin resmini koyabilirmisin.
    özellikle ekran bağdaştırıcıları kısmı

Aygıt yöneticisinin resmini koyabilirmisin.
    özellikle ekran bağdaştırıcıları kısmı

Alıntıları Göster
    Arkadaslr cözüm bende; simdi bir sakin olun lütfen....
    Önce PC mizden DirectX i tamamen kaldiriyoruz; bunun icin google dan Directx Silici die aratabilirsiniz....
    Dikkat directx sin silinmesi sirasinda hata yapmamak lazim; zaten silen porgram masaüstüne bir simge birakacak; bu simge bize lazim.
    Silme islemine onay ver. Sonra RESET at. PC acinca masaüstüne gelmis olan DirectX`i geri yükle tusuna bas; senden Windows CDni isteyecek ve CDden DX8.0 i kuracak ondan sonra sen 9.0C ye yükseltmeyi yapacaksin. Iste olay bu kolay gelsin hadi; bendede ayni sorun oldu; böylece düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Arkadaslr cözüm bende; simdi bir sakin olun lütfen....
    Önce PC mizden DirectX i tamamen kaldiriyoruz; bunun icin google dan Directx Silici die aratabilirsiniz....
    Dikkat directx sin silinmesi sirasinda hata yapmamak lazim; zaten silen porgram masaüstüne bir simge birakacak; bu simge bize lazim.
    Silme islemine onay ver. Sonra RESET at. PC acinca masaüstüne gelmis olan DirectX`i geri yükle tusuna bas; senden Windows CDni isteyecek ve CDden DX8.0 i kuracak ondan sonra sen 9.0C ye yükseltmeyi yapacaksin. Iste olay bu kolay gelsin hadi; bendede ayni sorun oldu; böylece düzeldi.

Alıntıları Göster
    arkadaslar ilginize çok tşk ederim ama bi küçük konu daha var eger konuyu ilk baştıgım yazıyı okursanız.
    O olaydan sonra pc kendine reset atmaya başladı.Bunun sorunu nedir sizce işlemci sıcaklıgı 50 derece olarak biosda gözüküyor. Sizce sorun bundan kaynaklabilir mi ???

• quote:

arkadaslar ilginize çok tşk ederim ama bi küçük konu daha var eger konuyu ilk baştıgım yazıyı okursanız.
    O olaydan sonra pc kendine reset atmaya başladı.Bunun sorunu nedir sizce işlemci sıcaklıgı 50 derece olarak biosda gözüküyor. Sizce sorun bundan kaynaklabilir mi ???

Alıntıları Göster
    dostum Bilgisayarında Kaçtane Ram Slotu Var?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dark_shadow

arkadasim PCde dll dosyasinin bozuk yada eksik olmasiyla acilip kapanmaz; senoin sorunun donanimsal olmali; arkadasin dedigi gibi; RAM slotunda kac ram var? toplamda kac MB Ram var? sonra BIOS tan LOAD TO DEFAULT SETTINGS yaptin mi? onu da yap yapmadinsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Orjinalden alıntı: dark_shadow

arkadasim PCde dll dosyasinin bozuk yada eksik olmasiyla acilip kapanmaz; senoin sorunun donanimsal olmali; arkadasin dedigi gibi; RAM slotunda kac ram var? toplamda kac MB Ram var? sonra BIOS tan LOAD TO DEFAULT SETTINGS yaptin mi? onu da yap yapmadinsa?

Alıntıları Göster
    3 slotum var 2 tane 256 mb bi tane 512 mb ram takılı üçüde dolu yani bios u siz demeden kaç kere default ettim. özellikle cd romda CD var ken çok reset atıyor bide anakart ekran kartı gibi driverleri yüklerken reset atıyor.

• quote:

3 slotum var 2 tane 256 mb bi tane 512 mb ram takılı üçüde dolu yani bios u siz demeden kaç kere default ettim. özellikle cd romda CD var ken çok reset atıyor bide anakart ekran kartı gibi driverleri yüklerken reset atıyor.

Alıntıları Göster
    Senin pc'nde büyük ihtimalle ısınma problemi var. İşlemcinin ve ekran kartının yük altına girdiğinde veya girmedende olur ısı değerlerini yazarsan çok iyi olur.

Bios'tan gördüğün 50 derece çok iyi sinyal değil ama bir ısı belirleme programıyla bütün değerleri işletim sistemin çalışırken alsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parkboy -- 25 Temmuz 2008; 0:20:23 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.