Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.616
Cevap
14
Favori
115.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oh be sonunda düştü. Kadaladan düşürdüm.
     D3 Barbarian Toplanma Noktası

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim silahın özellikleri aynı ama ancient değil. 3700 atağı var. Ancient olunca bayağı farkedecek anlaşılan. 4380 nerde 3700 nerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

    Oh be sonunda düştü. Kadaladan düşürdüm.


    Selam,

    Ben paylaştığınız imajda birşeyi anlamadım. Sockets 0 gösteriyor ama silahın üzerinde yeşil gem takılı o nasıl oluyor. Playstation a mı özel bir durum? Yoksa ben mi yanlış görüyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adanabeyli

    Benim silahın özellikleri aynı ama ancient değil. 3700 atağı var. Ancient olunca bayağı farkedecek anlaşılan. 4380 nerde 3700 nerde

    Bende ancient olanı var ama sadece 4180 damage.
  • Deniztns kullanıcısına yanıt
    Konsollarda böyle gösteriyor hocam soket olayını.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 wastes 3 IK build için bone trapped mi pain enhancer gem mi daha iyidir arkadaşlar. Hangisini seçeyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Taeguk, Pain Enhancer ve Bone Trapped üçlüsünü kullanıyorlar ben de ilk ikisi tamam da savunma için Esoteric Alteration gemini kullanıyorum. Rankını 53 mü ne yaptım çok sağlam oldu. Bazen bosslar tek atardı bu gem sayesinde yemiyorum teki:) Şiddetle tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de pain enhancer teaguk ve molteni kullanıyorum. Molteni savunma amaclı kullanıyorum baya ise yariyor. Acaba pain yerine trapped kullansam nasil olur diye merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbar oynamıyorum ama forumda sanırım en çok barbar var bu sefer en son türkler olarak biz öğrenmeden gizli buildi veriyorum arkadaşlar :) hiç oynamadim yok olurmu hadi sende felan demeden önce bi denemenizi tavsiye ediyorum. İtemler ayni sadece bracers ve grift taşları farklı hedefi olanlar lütfen dinlesin eğer seviyesi düşükse bu 3 gemle oynasin

    Pain enchancer
    Bane of trapped

    Veeeeeeeee Zei's stone of vengeangec

    böylemi yaziliyordu tam emin değilim ama anlaşılmıştır ve tabiki ancient parthan defenders bracers herkese bol şans :)
  • şöyle bir barbarım varhttp://www.diablo3ladder.com/index.php?action=action_showchar&hid=374820 39 yapabildim en fazla single target geldiği zaman grift boss'u baya sıkıntı yaratıyor tavsiyeleriniz nedir beyler ayrıca season oynayan varsa boost yardımı yapabilecek birisi var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cebocan

    şöyle bir barbarım varhttp://www.diablo3ladder.com/index.php?action=action_showchar&hid=374820 39 yapabildim en fazla single target geldiği zaman grift boss'u baya sıkıntı yaratıyor tavsiyeleriniz nedir beyler ayrıca season oynayan varsa boost yardımı yapabilecek birisi var mı ?

    Sihle targeti iyi degil barbarin bildigim kadariyla.
    Ben 46 sololadim ik&waste setiyle bakicam buildine tavsiye veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir Barbar kastım. Whirlwind ile oynamak istiyorum. Tabii daha set tamamlayamadım. Şuan 2 sorunum var. Öncelikle çok dayanıksızım hemen taklaya geliyorum Paragon'da life on hit filan vermeyi denedim de pek de büyük artısı olmadı sanki. 2. olarak ise Fury sıkıntım var. Wind Shear kullandığımda o sorun biraz düzeliyor ama daha az vuruyorum zaten dayanaksız olduğumdan işim iyice zor oluyor. Dust Devils'ta ise çok daha seri kesiyorum ama fury yettriremiyorum. Önerileriniz var mı?

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ErayG-2986/hero/61774849




  • 2 set IK yada bull katos silahlarını toplayana kadar fury sıkıntısı çekersin. Wastesi tamamlarsan hasar olarak fazla sorunun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Üstüm zaten IK, o zaman pantsi de IK yapabilirsem işimi görür şimdilik. Teşekkürler
  • Arkadaslar selam varsa oynayan barb takilalim.

    Ik 6 parca seti ful
    l yaptigimizda atiorum berserker 1milyon vururken ancientlar ve berserker aktif 6 parca sette 2 milyon vurmasi gerekmiyormu? %100 bonus ddamage veriyor yA ya vermiyor bozuk yada baska bi hesaplamasi var char sheet de gozukmuyor damage degeri hep ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/desikator-2565/hero/60670079

    greater de 36-37 arası solo oynayabiliyorum. nerede yanlışım var acaba söylermisiniz ?
  • Arkadaşlar neden güçlü partiler barbarianı grifte almıyor. Wastes setli, paragonu iyi itemler nerdeyse full ancient olduğu halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adanabeyli

    Arkadaşlar neden güçlü partiler barbarianı grifte almıyor. Wastes setli, paragonu iyi itemler nerdeyse full ancient olduğu halde

    Evet,artık başlığın hortlama vakti gelmiş : ) 2.3 ile Barbarian vura vura ilerliyor : ) Anlayamazsınız o kalabalığa f.charge etmesini seviyorum : D gardaş biz geldik der gibi kavgaya dalıyoruz komik oluyor : D 70'leri rahat görüyor artık Barbarlı partiler. 2kişi de 70, 3 kişi de 70,4 kişi 72'yi çok rahat yaptık. Şu sıralar 62 hızlı oynuyoruz, yüksek denemiyoruz lag oluyor diye, lag olmasa daha iyileri olur ama maalesef millet hevesini alana kadar serverlar kasacak gibi.

    Her halükarda 70 üzeri yapılıyor, ister 3 hota girin ister 2 hota 1 ww sup.

    Dün healing monk yaptım deneyelim diye bir barbara 65 yapalım dedim, barbarı yetersizdi epey, girişte dc oldum 3 dk sonra ancak oyuna girdim o da 4 kere yatmış yere : D geldik 2 dk ile bitirdik öyle dövüyoruz yani etrafı.Bambambambam sesi aşırı hoş oluyor.

    Healing monkun dibinden ayrılmadığınız sürece ölmeniz çok çok zor tabi ww sup olursa muhtemelen hiç ölmeden bitirirsiniz sürekli ignore pain açıyor %50 kafadan rahatsızınız yani,monku takip etmek kalıyor geriye ww etrafı çekiyor topluyor sizi de hayatta tutuyor.

    Patch olmuş,birde küp bu kadar pahalı olmasa, aç gözlülükten materyal kalmadı :D o da olsun bu da olsun diye diye bütün charları dizmeye çalışıyorum.




  • Aslında pahalı değil de, biz şartlarımızı zorluyoruz. Ben yama çıkalı beri 9000 fs harcadım, sezona başlayayım bari dedim, onda da 500 harcadım.

    Oysa ki annem babam beni tutumlu yetiştirmişti.
  • Bugün anladım Barbarian çok güçlü olmuş,partide pylonsuz 33 milyar kritik gördüm, fazlası da oluyordur belki. Bugün 1 healing monk 3 hota oynuyoruz 73 yapacağız. Monku takip etmesi epey zor etraf hareketli ve çok kalabalık 4 kere yattım diğerleri yatmadı artık şahin göz mü var nedir anlamadım : D geçen hiç ölmemiştim şimdi yerden kalkamadım ve asıl can alıcı nokta, kontrol etsin herkes buildi dediğim halde bir tane hotamız ik seti 5 parça giyip ww setinden takmış : D buna rağmen bitirdik hoş iknın 6.bonusu pek fark oluşturmaz ama eksik gedik halde bile 73 bitiyor, tek sorun stunlanamıyor artık bütün moblar elitler hareketli can sıkıyor bu da sabitlenebilseler 80 görürüz rahat.

    Barbar eğlenceli ama çok dikkat istiyor yüksek için monktan ayrı geçen 1-2 saniye olduğumu yatıyorsunuz hemen.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.