Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
117.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tekrar geri dönmeye karar verdim 3 4 gündür oynuyorum fakat yabancılarla oynamak pek sarmıyo eğer farm yapan arkadaşlar warsa beni eklesin beraber oynayabiliriz... yardımcı olabilicem arkadaşlar warsada ekleye bilirler yeni pack da gözüktü bakalım neler olucak

iyi oyunlar şimdiden....

bu arada dün gloves craftladım sıkıntıdan şansa bu çıktı :))

D3 Barbarian Toplanma Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs_adolf -- 23 Ağustos 2013; 18:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

Gaza geldik yine :D

he valla, ben zaten çok yoğun oynamamıştım d3ü en cok barbarla oynamıs ve ondan verim almıştım ama...
    arada çok oyun oynayıp bitirdiğim için hala sıkılmış değildim zaten diablo 3 ten... zaten en yüksek paragon 34 var bende.
    ama şu müthiş potansiyeli olan oyunu soktukları durum az oynayan beni bile gıcık ediyordu. inşallah biraz düzeltirler bunu da yine tabiri caizse keriz silkeleme operasyonuna çevirmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokox34

herkese slm dostlarım...

tekrar geri dönmeye karar verdim 3 4 gündür oynuyorum fakat yabancılarla oynamak pek sarmıyo eğer farm yapan arkadaşlar warsa beni eklesin beraber oynayabiliriz... yardımcı olabilicem arkadaşlar warsada ekleye bilirler yeni pack da gözüktü bakalım neler olucak

iyi oyunlar şimdiden....

bu arada dün gloves craftladım sıkıntıdan şansa bu çıktı :))

sende doğuştan mf galiba hocam:)

• http://eu.battle.net/d3...land-2976/hero/13058981

Arkadaşlar barbarıma ne önerirsiniz build ve item önerilerinizi dört gözle bekliyorum

• Memoland kullanıcısına yanıt
    dostum linki tıklıyorum fakat hata veriyor gözükmüyor benim netemi sorun war anlamadım:S
  • quote:

dostum linki tıklıyorum fakat hata veriyor gözükmüyor benim netemi sorun war anlamadım:S

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Memoland-2976/hero/2927822

Bu sanırım arkadaş yanlış kopyalamış

Edit : Bu arada bu da benim barb.Bi bakarsanız

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tynax-2617/hero/17455838

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 24 Ağustos 2013; 19:31:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Memoland-2976/hero/2927822

Bu sanırım arkadaş yanlış kopyalamış

Edit : Bu arada bu da benim barb.Bi bakarsanız

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tynax-2617/hero/17455838

kardeşim ikinizinde eksikleriz çok aslında ama değiştirmeyin şu sıralar paranı biriktir yeni pack gelicek onunla birlikte tahminen itemler de değişiklik olucak. pack da gördüm kadarıyla wizzardın asasını gösterdiler 3 bin üzerinde dps mevcud sanırım bizim silahlarda çöp olabilir. şimdilik bişy almayın derim yinede siz bilirsiniz:)

• arakdaşlar yine az önce craft yaptım 26 amulet craftımdan çıkan item aklımı aldı resmen evde bildiğin halay çektimm o derece

• quote:

arakdaşlar yine az önce craft yaptım 26 amulet craftımdan çıkan item aklımı aldı resmen evde bildiğin halay çektimm o derece

• Battletag : Maybe1Dante#1910

ekleyin birlikte oynayalım arkadaşlar

• barbar ve detayları
  • Hakeren H kullanıcısına yanıt
    güzel paylaşım hakeren:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs_adolf -- 28 Ağustos 2013; 21:31:02 >
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Emek-2733/hero/6785956

Bu hale getirmek için yaptığım masrafı yazsam dalga konusu olurum. Gerçi masrafların büyük kısmı eskiden yapılmıştı ve o masraflarla alınan eşyaların çoğu şu an elimde yok.

Göğüslük beleş, Eldiven ve Omuzluk craft yaptım. Geçmişte boşa harcadığım gold'ları harcamamış olsam 115-120 gold'a bundan daha iyi bir barbar yapardım. Bu arada Witch Doctor karakterim var onu masrafların içine dahil etmeden söylüyorum.

Sırf yerden topladığım gold 120 milyon civarı dır. Ama o paradan 4-5 milyon gol kaldı.

Edit: Bu arada olurda profilim de Karizma isimli Monk karakterime bakarsanız diye yazayım. Üzerinde gördüğünüz turuncu ve yeşil itemlerin hepsi oyunda düşmüş itemler dir. Göğüslük dün gece Barbarımla oynarken düştü.

ACT 2 The Forgotten Ruins bölümünde düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Ağustos 2013; 13:37:56 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Witch Doctor iyimiş aslında bırakmasaydın diğer karakterlerine masraf yerine witch d. karakterine harcaya bilirdin dostm paragon levlde yarıda bırakmışsn... şahsen ben öyle yapardm. barbar da o paraya fena olmamış aslında iyi de bir dps ye ulaşmışsın ek madi yardımla iyi bişeyler olabilir:))
  • quote:

Witch Doctor iyimiş aslında bırakmasaydın diğer karakterlerine masraf yerine witch d. karakterine harcaya bilirdin dostm paragon levlde yarıda bırakmışsn... şahsen ben öyle yapardm. barbar da o paraya fena olmamış aslında iyi de bir dps ye ulaşmışsın ek madi yardımla iyi bişeyler olabilir:))

Esas karakterim Barbar fakat bir ara üstünü başını dizmek sorlaşmaya başlamıştı. W.D daha kolay gibi oldu ona bakındım. Zaten W.D yeşil renk olan silahı oynarken düştü. W.D oynarken daha iyi itemler düştüğü içinde onla oynuyorum. Ama uzak dövüş de bir yerden sonra sıkıyor. Yakın dövüş daha hoşuma gidiyor o sebeple Barbarı'ma döndüm.

Bu arada W.D bir kaç sefer MP 8 oynadım parti olarak ama çok beklediğim gibi olmadı. MP 8 de daha iyi itemler düşer diye umuyordum.

• Arkadaşlar diablo 3 de yeni gelicek özellikler...

Reaper of Soul İlk bakış

Yeni Karakter: The Crusader
    Ana özellik olarak Strength (STR) kullanacaktır. Flails, Two-Handed Flails ve Two-Handed Swords silahlarını Kalkan yanında kullanabilecek.
    Skill harcamalarını Wrath adında özel bir ihtiyacı ile karşılıyabilecek.
    Standart diğer karakterler gibi ACT1 den başlayacaktır.
    Skill Kategorileri: Primary, Secondary, Defensive, Utility, Laws, Conviction (Screenshot)

Crusader Skilleri
    Skill kullanımı için Crusader Mana gibi benzer şekilde olan Wrath adında bir özelliğe sahiptir.

Active Skills:
    Punish - Vuruş özelliğidir. Sizin her vyuruşunuzda Sense of combat özelliğinizi yükseltir ve Blok yapma yeteneğinizi yükseltir. Kullanabilmek için Kalkan gerekmektedir.
    Retaliate - Blokladığınızda ekstra Damage yapma şansı yakalarsınız.
    Slash - Ön kısmınızı yakar. Alanda bulunan herkese Fire damage vurur.
    Long Reach - Slash'in Range 'ini yükseltir.
    Justice - düşmanınıza Hammer of justice fırlatır. (Wowcular iyi bilir :) )
    Scourge - Kutsal güçle düşmanlarınızın etrafını çevrelersiniz. Size hasar verdiklerinde ise yaratıklar hasar görür.
    Bound Fate - Belirtilmemiş
    Razor's Edge - Belirtilmemiş
    Laws of Justice - Aktif edildiğinde takım arkadaşlarınıza ve size Armor sağlar. Pasif olduğunda ise siz her blokladığınızda diğer takım arkadaşlarınız kısa süreli az damage alırlar. Kullanabilmek için Kalkan gereklidir.
    Laws of Valor - Aktif edildiğinde takım arkadaşlarınıza ve size Damage sağlar. Pasif olduğunda ise siz her Critical Hit vurduğunuzda diğer takım arkadaşlarınız kısa süreli daha fazla damage vururlar.
    Laws of Fate - Aktif edildiğinde takım arkadaşlarınıza ve size Hız sağlar. Pasif olduğunda ise siz her Dodge yaptığınızda diğer takım arkadaşlarınız kısa süreli daha hızlı koşarlar.
    Sweep Attack - Dağınık bir vuruş yapar ve geniş alanı kapsamaktadır. Önünde bulunan düşmanlara daha çok hasar vermektedir.
    Shield Glare - Önünde bulunan düşmanlarını kör eder. Kullanabilmek için Kalkan gerekmektedir.
    Emblazoned Rune Shield - Az HP'deyken patlatarak bazen düşmanlarını kör etmektedir.
    Judgement - 4 saniye boyunca düşmanını yere bağlamaktadır.
    Heaven's Fury - Holy Gücünden bir alan yaratır ve içinde bulunan tüm düşmanlar hasar alır.
    Consecration - Etrafına bir alan açar ve bu alanın içindeyken sen ve takım arkadaşların heal alır. (Wowcular buna Paladin'in Halısı derler)
    Shattered Ground - Düşmanlar bu alan içindeyken daha çok hasar alırlar.
    Shield Bash - Ön kısmında bulunan düşmanlara Kalkanı ile koşarak patlatır. Kullanabilmek için Kalkan gerekmektedir.
    Fist of the Heavens- Alana gökyüzünden yıldırımlar çağırır ve alanda bulunan tüm yaratıklar hasar alır.
    Tempest of the Heavens - Belirtilmemiş
    Well of Retribution - Holy Lightining 'den bir kuyu yaratır ve yakınına gelen düşmanlarına elektrik çarparak hasar alır.
    Lightning Rod - Belirtilmemiş
    Reverberation - Belirtilmemiş
    Blessed Shield - Kalkanını düşmanına fırlatır ve yakın düşmanlarda aralarında sekerek hasar vermektedir.
    Staggering Shield - Belirtilmemiş
    Blessed Hammer - Yanına Kutsanmış Hammer yaratır ve etrafındaki yaratıklara otomatik olarak saldırır.
    Provoke - 5 saniyeliğine yaratıkların ilgisini kendisine çekerek saldırmalarını sağlar.
    Falling Sword - Yerdeki ve havadaki düşmanlarına hasar verebilir.
    Part of the Cloud - yıldırım kasırgasi yaratarak ölmüş olan karakterleri korur ve yıldırım ile düşmanlarına hasar verir.

Passive Skills:
    Indestructible - Her %5 canını kaybettiğinde %1 Armor kazanırsın
    Wrathful - Her bloklamandan sonra Wrath yenileme gücünü 3 saniyeliğine %5 arttırır.
    Wrecking Ball - Belirtilmemiş
    Against All Odds - 15 yard etrafında 4 yada daha fazla düşmanın olduğunda 5 saniyeliğine %10 Critical Şansı kazanacaksın.
    Finery - Kıyafetindeki her farklı gem renklerin için 34 All Resist kazanacaksın. Eğer 5 farklı gem'e sahip olursan her biri için 34 All Resist kazanmış olacaksın.
    Heavenly Strength - Crusader'ın Tek elinde iki elli silahı tutmasını sağlamaktadır. Fakat diğer elinde Crusader Kalkanı olmak koşulunda. İlave olarak %10 yürüme hızınızda kayıp yaşayacaksınız.
    Holy Cause - Silah üstündeki holy Damage 'i 10% arttırmaktadır.İlave olarak Proc katsayısını arttırmaktadır.
    Vigilant - Belirtilmemiş
    Long Arm of the Law - Belirtilmemiş
    Stand Your Ground - Blok şansını %5 yükseltmektedir. Fakat Dodge şansını düşürür.

Yeni Seviye Sınırı >>70<<
    Tüm karakterler yeni seviyeye ulaştıklarında yeni Skill rune ve Pasiflere sahip olabilecekler.

Yeni Bölüm >>ACT V<<
    Yeni Anaşehir - The Survivor's Enclave
    Diğer alanlar ve görevlerin bulunduğu mekanlar: The Pandemonium Fortress, a Zakarum Cathedral, Moldering Waterway, Old Storehouse ve Wolf Gate
    daha bir çok tasarım aşamasında olan yeniliklerde mevcut.
    Tüm haritaları tamamiyle Randomize olacak ve her girişinizde harita konumu değişecektir.
    Act II ile hemen hemen aynı boyutlarda.

Yeni Hikaye >>MALTHAEL<<

Yeni Özellikler: Loot Runs
    Yeni Oyun modülüdür. (Nephalem Trials, Bounties, Exploreation)
    15-20 dakikalık random zindanlardan oluşacaktır. completely random dungeons!
    Rastgele Düşman, Boss (1 yada 2) ve hava durumu olacaktır. !

Yeni Özellikler: Nephalem Trials
    Yeni Oyun modülüdür. (Loot Runs, Bounties, Exploration)
    Nephalem Trials oyun esnasında haritaların bazı yerlerinde Portallar olacaktır.
    Bu portallar event gibi düşünün. Sırayla Wave şeklinde moblar gelecekler. Sonucunda büyük bir ödül sizleri bekliyor.

Loot 2.0
    D3 Vanilla dan az drop düşüyordu. Fakat şuan rakamsal olarak değişiklik mevcut.
    Vanilla farming run: 256 normal, 399 magic, 275 rares and 1 legendary item
    ROS farming run: 73 normal, 266 magic, 83 rare and 6 legendary items
    Craft yapılan itemler daha kullanışlı olarak ayarlanacak ve mağdur olunmayacak. (Umarım)
    Akıllı Drop sistemi Karakterinizin Affix değerleri ve ihtiyaç duyduğu itemlere göre çalışacak.
    Level 70 de 300 den fazla Ana Değerli ve 3k DPS'li silahlarımız olabilecek.
    Legendary'lerin bazıları skillerimize etkisi olabilecek. Gerek effect Gerek stat olarak.

Legendary Effect Örnekleri:
    Fist Weapon: 25 yard ve daha fazlasındaki bir yaratığa Dashing Strike vurursanız spirit harcamayacaktır.
    Wand: Eğer düşmanınızı öldürürseniz Hydra summonlama şansı yakalayacaksınız.
    Puzzle Ring: Bir goblin çıkaracaktır ve sonraasında yerden aldığınız 40 Beyaz itemden sonra Sarı İtem droplanacaktır. bu değerler legendary Dropları içinde geçerli olacak...
    Crusader Flail: Düşmanlarını yakınına çekme şansı yakalar ve yavaşlatır.

Paragon 2.0
    The Paragon system'i artık Account'a gelecektir. Her bir karakterinizin ana Değerine stat eğilimi olacak. Paragon dan gelecek olan statlarınızı Core (Str, Dex, Int, Vit), Attack (Crit Chance, Crit Damage, Attack Speed, Cooldown Reduction), Defense (Health %, Resist All, Armor, Dodge %, Block Chance %) ve Utility (Run Speed, Magic Find, Gold Pickup Radius) olarak dağıtabileceksiniz.
    Bu puanlar daha sonraları silinip tekrardan verebilmeniz için olanak sağlayacaktır.

Yeni Meslek: The Mystic
    Enchant itemlerini kullanabilir olacak.
    Bu meslekte yaptığınız itemler Account Bind olacak ve diğerlerinde de bulunabilecek. İtemleri Transmog yapabileceksiniz ve bunun için de Demonic Essence ve Rare Magical İtemler gerekli olacak.
    (Düzeltildi: Arkash'a teşekkür ederim)

Yeni Gem - Diamond
    ​Weapons: Elite vurulan Damage'i arttıracak.
    Helms: skillerinin bekleme süresini azaltacak.
    Armor: All resist sağlayacak.

Ek paket öncesi Patch İle Gelecekler !!!
    Paragon 2.0
    Loot 2.0
    Loot Runs
    Nephalem Trials
    gibi yukarıda bahsedilen özellikler Paketi almadan bir patch ile getirilecek.

not: Alıntıdır.

• quote:

Arkadaşlar diablo 3 de yeni gelicek özellikler...

Reaper of Soul İlk bakış

Yeni Karakter: The Crusader
    Ana özellik olarak Strength (STR) kullanacaktır. Flails, Two-Handed Flails ve Two-Handed Swords silahlarını Kalkan yanında kullanabilecek.
    Skill harcamalarını Wrath adında özel bir ihtiyacı ile karşılıyabilecek.
    Standart diğer karakterler gibi ACT1 den başlayacaktır.
    Skill Kategorileri: Primary, Secondary, Defensive, Utility, Laws, Conviction (Screenshot)

Crusader Skilleri
    Skill kullanımı için Crusader Mana gibi benzer şekilde olan Wrath adında bir özelliğe sahiptir.

Active Skills:
    Punish - Vuruş özelliğidir. Sizin her vyuruşunuzda Sense of combat özelliğinizi yükseltir ve Blok yapma yeteneğinizi yükseltir. Kullanabilmek için Kalkan gerekmektedir.
    Retaliate - Blokladığınızda ekstra Damage yapma şansı yakalarsınız.
    Slash - Ön kısmınızı yakar. Alanda bulunan herkese Fire damage vurur.
    Long Reach - Slash'in Range 'ini yükseltir.
    Justice - düşmanınıza Hammer of justice fırlatır. (Wowcular iyi bilir :) )
    Scourge - Kutsal güçle düşmanlarınızın etrafını çevrelersiniz. Size hasar verdiklerinde ise yaratıklar hasar görür.
    Bound Fate - Belirtilmemiş
    Razor's Edge - Belirtilmemiş
    Laws of Justice - Aktif edildiğinde takım arkadaşlarınıza ve size Armor sağlar. Pasif olduğunda ise siz her blokladığınızda diğer takım arkadaşlarınız kısa süreli az damage alırlar. Kullanabilmek için Kalkan gereklidir.
    Laws of Valor - Aktif edildiğinde takım arkadaşlarınıza ve size Damage sağlar. Pasif olduğunda ise siz her Critical Hit vurduğunuzda diğer takım arkadaşlarınız kısa süreli daha fazla damage vururlar.
    Laws of Fate - Aktif edildiğinde takım arkadaşlarınıza ve size Hız sağlar. Pasif olduğunda ise siz her Dodge yaptığınızda diğer takım arkadaşlarınız kısa süreli daha hızlı koşarlar.
    Sweep Attack - Dağınık bir vuruş yapar ve geniş alanı kapsamaktadır. Önünde bulunan düşmanlara daha çok hasar vermektedir.
    Shield Glare - Önünde bulunan düşmanlarını kör eder. Kullanabilmek için Kalkan gerekmektedir.
    Emblazoned Rune Shield - Az HP'deyken patlatarak bazen düşmanlarını kör etmektedir.
    Judgement - 4 saniye boyunca düşmanını yere bağlamaktadır.
    Heaven's Fury - Holy Gücünden bir alan yaratır ve içinde bulunan tüm düşmanlar hasar alır.
    Consecration - Etrafına bir alan açar ve bu alanın içindeyken sen ve takım arkadaşların heal alır. (Wowcular buna Paladin'in Halısı derler)
    Shattered Ground - Düşmanlar bu alan içindeyken daha çok hasar alırlar.
    Shield Bash - Ön kısmında bulunan düşmanlara Kalkanı ile koşarak patlatır. Kullanabilmek için Kalkan gerekmektedir.
    Fist of the Heavens- Alana gökyüzünden yıldırımlar çağırır ve alanda bulunan tüm yaratıklar hasar alır.
    Tempest of the Heavens - Belirtilmemiş
    Well of Retribution - Holy Lightining 'den bir kuyu yaratır ve yakınına gelen düşmanlarına elektrik çarparak hasar alır.
    Lightning Rod - Belirtilmemiş
    Reverberation - Belirtilmemiş
    Blessed Shield - Kalkanını düşmanına fırlatır ve yakın düşmanlarda aralarında sekerek hasar vermektedir.
    Staggering Shield - Belirtilmemiş
    Blessed Hammer - Yanına Kutsanmış Hammer yaratır ve etrafındaki yaratıklara otomatik olarak saldırır.
    Provoke - 5 saniyeliğine yaratıkların ilgisini kendisine çekerek saldırmalarını sağlar.
    Falling Sword - Yerdeki ve havadaki düşmanlarına hasar verebilir.
    Part of the Cloud - yıldırım kasırgasi yaratarak ölmüş olan karakterleri korur ve yıldırım ile düşmanlarına hasar verir.

Passive Skills:
    Indestructible - Her %5 canını kaybettiğinde %1 Armor kazanırsın
    Wrathful - Her bloklamandan sonra Wrath yenileme gücünü 3 saniyeliğine %5 arttırır.
    Wrecking Ball - Belirtilmemiş
    Against All Odds - 15 yard etrafında 4 yada daha fazla düşmanın olduğunda 5 saniyeliğine %10 Critical Şansı kazanacaksın.
    Finery - Kıyafetindeki her farklı gem renklerin için 34 All Resist kazanacaksın. Eğer 5 farklı gem'e sahip olursan her biri için 34 All Resist kazanmış olacaksın.
    Heavenly Strength - Crusader'ın Tek elinde iki elli silahı tutmasını sağlamaktadır. Fakat diğer elinde Crusader Kalkanı olmak koşulunda. İlave olarak %10 yürüme hızınızda kayıp yaşayacaksınız.
    Holy Cause - Silah üstündeki holy Damage 'i 10% arttırmaktadır.İlave olarak Proc katsayısını arttırmaktadır.
    Vigilant - Belirtilmemiş
    Long Arm of the Law - Belirtilmemiş
    Stand Your Ground - Blok şansını %5 yükseltmektedir. Fakat Dodge şansını düşürür.

Yeni Seviye Sınırı >>70<<
    Tüm karakterler yeni seviyeye ulaştıklarında yeni Skill rune ve Pasiflere sahip olabilecekler.

Yeni Bölüm >>ACT V<<
    Yeni Anaşehir - The Survivor's Enclave
    Diğer alanlar ve görevlerin bulunduğu mekanlar: The Pandemonium Fortress, a Zakarum Cathedral, Moldering Waterway, Old Storehouse ve Wolf Gate
    daha bir çok tasarım aşamasında olan yeniliklerde mevcut.
    Tüm haritaları tamamiyle Randomize olacak ve her girişinizde harita konumu değişecektir.
    Act II ile hemen hemen aynı boyutlarda.

Yeni Hikaye >>MALTHAEL<<

Yeni Özellikler: Loot Runs
    Yeni Oyun modülüdür. (Nephalem Trials, Bounties, Exploreation)
    15-20 dakikalık random zindanlardan oluşacaktır. completely random dungeons!
    Rastgele Düşman, Boss (1 yada 2) ve hava durumu olacaktır. !

Yeni Özellikler: Nephalem Trials
    Yeni Oyun modülüdür. (Loot Runs, Bounties, Exploration)
    Nephalem Trials oyun esnasında haritaların bazı yerlerinde Portallar olacaktır.
    Bu portallar event gibi düşünün. Sırayla Wave şeklinde moblar gelecekler. Sonucunda büyük bir ödül sizleri bekliyor.

Loot 2.0
    D3 Vanilla dan az drop düşüyordu. Fakat şuan rakamsal olarak değişiklik mevcut.
    Vanilla farming run: 256 normal, 399 magic, 275 rares and 1 legendary item
    ROS farming run: 73 normal, 266 magic, 83 rare and 6 legendary items
    Craft yapılan itemler daha kullanışlı olarak ayarlanacak ve mağdur olunmayacak. (Umarım)
    Akıllı Drop sistemi Karakterinizin Affix değerleri ve ihtiyaç duyduğu itemlere göre çalışacak.
    Level 70 de 300 den fazla Ana Değerli ve 3k DPS'li silahlarımız olabilecek.
    Legendary'lerin bazıları skillerimize etkisi olabilecek. Gerek effect Gerek stat olarak.

Legendary Effect Örnekleri:
    Fist Weapon: 25 yard ve daha fazlasındaki bir yaratığa Dashing Strike vurursanız spirit harcamayacaktır.
    Wand: Eğer düşmanınızı öldürürseniz Hydra summonlama şansı yakalayacaksınız.
    Puzzle Ring: Bir goblin çıkaracaktır ve sonraasında yerden aldığınız 40 Beyaz itemden sonra Sarı İtem droplanacaktır. bu değerler legendary Dropları içinde geçerli olacak...
    Crusader Flail: Düşmanlarını yakınına çekme şansı yakalar ve yavaşlatır.

Paragon 2.0
    The Paragon system'i artık Account'a gelecektir. Her bir karakterinizin ana Değerine stat eğilimi olacak. Paragon dan gelecek olan statlarınızı Core (Str, Dex, Int, Vit), Attack (Crit Chance, Crit Damage, Attack Speed, Cooldown Reduction), Defense (Health %, Resist All, Armor, Dodge %, Block Chance %) ve Utility (Run Speed, Magic Find, Gold Pickup Radius) olarak dağıtabileceksiniz.
    Bu puanlar daha sonraları silinip tekrardan verebilmeniz için olanak sağlayacaktır.

Yeni Meslek: The Mystic
    Enchant itemlerini kullanabilir olacak.
    Bu meslekte yaptığınız itemler Account Bind olacak ve diğerlerinde de bulunabilecek. İtemleri Transmog yapabileceksiniz ve bunun için de Demonic Essence ve Rare Magical İtemler gerekli olacak.
    (Düzeltildi: Arkash'a teşekkür ederim)

Yeni Gem - Diamond
    ​Weapons: Elite vurulan Damage'i arttıracak.
    Helms: skillerinin bekleme süresini azaltacak.
    Armor: All resist sağlayacak.

Ek paket öncesi Patch İle Gelecekler !!!
    Paragon 2.0
    Loot 2.0
    Loot Runs
    Nephalem Trials
    gibi yukarıda bahsedilen özellikler Paketi almadan bir patch ile getirilecek.

not: Alıntıdır.

Gokox34 Konunun yeri burasımı Burası Barbarian Toplanma noktasıdır

• Selam arkadaşlar uzun süredir oyuna ara vermiştim şimdi tekrar başlamak istiyorum karekterim bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/BuROcK-2216/hero/22859764 öncelikle değiştirmem gerekn itemler nelerdir (200m bütcem var) bir de build önenrirseniz sevinirim.İyi oyunlar.
  • dostum şu sitedeki
    diablo.somepage.com/popular/items/barbarian#total

itemlara bak... yanlız çok para harcama (yani bütçen yada gözden çıkaracağın paran yoksa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

Selam arkadaşlar uzun süredir oyuna ara vermiştim şimdi tekrar başlamak istiyorum karekterim bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/BuROcK-2216/hero/22859764 öncelikle değiştirmem gerekn itemler nelerdir (200m bütcem var) bir de build önenrirseniz sevinirim.İyi oyunlar.

Bracers olarak Lacuni Prowlers al ve Boots olarak da Ice Climbers al derim.

Immortal King's seti bozmuş olacaksın fakat boot olarak barbarlar genel olarak yazdığım botu kullanıyorlar. Bozulan seti tamamlamak için eldiveni Immortal King's olarak satın alarak tamamlayabilir sin.
    Bootta Movement Speed olması şart değil. Zaten Lacuni Prowlers aldığında Movement Speed geleceğinden bootta oluşan o eksikliği gidermiş olursun. Bir de istersen hiçbir şey yapma bekle derim. Daha çok zaman var ama 2014 yılında ek paket çıkınca zaten gine eşyaların bir kısmını değiştirmen gerekecek fakat şu anda aldığın veya alacağın eşyaların bir kısmı değer kaybetmiş ve tahminen çöp olacaklar

Oyunda belli sürelerle bir çok eşya zaten değer kaybediyor.

Bu benim karakter.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Emek-2733/hero/6785956

Bu hale gelene kadar çok yanlış yatırımlar yaptım. Şimdi daha dikkatli ve özenli yatırım yapmaya çalışıyorum. Üzerinde göreceğin göğüslük ACT 3 de karlı bölümde düştü gün %5 life verdiğinden değeri 65-70 M di. Ama artık Life vermesi fiyat konusunda bir anlam ifade etmiyor o sebep artık 1-2 M ancak ediyor. Kimi item az sayıdayken fiyatları çok yüksekti fakat sayısı fazla olunca fiyatları aşırı derecede düştü.

Tabi kimi item'e de karşı alternatif itemler çıkınca fiyatlar gine düştü.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.