Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
117.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DİABLO 3 TE TURK BULAMIYORUZ . LİSTENİZE EKLERMİSİNİZ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/YMT%C4%B0GER-2855/hero/14681228

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eusclup -- 21 Temmuz 2013; 8:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üye1500

Cleave den fazlasıyla memnun kaldım fakat tough of nails tan vazgeçemiyorum son zamanlarda ww merakı sardı fakat cc düşük skorn lada olcak iş değil epey bi masraf yapmam gerekicek şimdilik erteliyorum. Leap yerine sprint koydum act1 de farming yaparken fields of miseryde spotlar arası koşturup berserkeri sürdürüyorum şimdilik bu şekilde.

Sprintte Run Like The Wind rune'nuda deneyebilirsin. Koşarken oluşturduğu tornadolar moblara hem hasar verir hemde critic vurduğunda fury dönüşümü sağlar sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skorn

quote:

Orijinalden alıntı: üye1500

Cleave den fazlasıyla memnun kaldım fakat tough of nails tan vazgeçemiyorum son zamanlarda ww merakı sardı fakat cc düşük skorn lada olcak iş değil epey bi masraf yapmam gerekicek şimdilik erteliyorum. Leap yerine sprint koydum act1 de farming yaparken fields of miseryde spotlar arası koşturup berserkeri sürdürüyorum şimdilik bu şekilde.

Sprintte Run Like The Wind rune'nuda deneyebilirsin. Koşarken oluşturduğu tornadolar moblara hem hasar verir hemde critic vurduğunda fury dönüşümü sağlar sana.

Bu kadar fazla kritik vurup ls den dolayı bu kadar life ve fury verceği hiç aklıma gelmemişti inanılmaz bi etkisi oldu teşekkür ederim

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/angryTurk-2392/hero/5038306

hocam benim apaçiye nokta atışı yapsan yüzükler dışında neyi değiştirirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

http://eu.battle.net/d3/en/profile/angryTurk-2392/hero/5038306

hocam benim apaçiye nokta atışı yapsan yüzükler dışında neyi değiştirirsin?

Yeterli demonic varsa eldiven crafla derim. Yüksel str as cc'li bi eldiven iyi olur senin için. Onların dışında gelecek ek statlarada hayır diyemeyiz tabikide.
    Onun dışındada pants değiştirmeni öneririm. İnna ile hem 24ms(ki bence ww için çok önemli bi kazanç bence) olacak hemde as'in artmış olacak. HoTa için as şart ne kadar artırabilirsen o kadar iyi olur senin için. Ama önceliğin gloves olsun bence.
    Arada sıradada amulet craftla hocam.

• eyvallah hocam :)

kurtuluş craftta demek :)
  • Aynen kurtuluş crafta. Özellikle gloves ve amulet ile inanılmaz dps artışı yakalayabilirsin. Tabi şanslıysan.
  • quote:

Aynen kurtuluş crafta. Özellikle gloves ve amulet ile inanılmaz dps artışı yakalayabilirsin. Tabi şanslıysan.

ve tabii craftta batmanın en kolay yolu uc kurus para topluyoruz oda crafta gidiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent59

quote:

Aynen kurtuluş crafta. Özellikle gloves ve amulet ile inanılmaz dps artışı yakalayabilirsin. Tabi şanslıysan.

ve tabii craftta batmanın en kolay yolu uc kurus para topluyoruz oda crafta gidiyor :D

Yapacak bişey yok abi. Çoğu craft itemlerini almaya kalksan milyonlar milyarlar ediyo. Getirisi götürüsünden fazla olunca gönül katlanıyo bi şekilde işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silent59

quote:

Yapacak bişey yok abi. Çoğu craft itemlerini almaya kalksan milyonlar milyarlar ediyo. Getirisi götürüsünden fazla olunca gönül katlanıyo bi şekilde işte.

orası öyle benim barbarın eldivenini almak bir yana ruyada bile göremezdim :D

• Barbarian' a yeni başladım 25 lvl im şuan.Eğer yeni başlayan arkadaşlar var ise beraber oynayabiliriz. Kokesta#2640
  • Bende barbar karakter actim yeni 39 level nightmare act 2 deyim varsa baslayan ekledin oynariz
    Kynenndeneb#2378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kynenn -- 23 Temmuz 2013; 16:07:52 >
  • dün gene bir miktar oynadım... 2 saat felan...

paragon 29dan 30 ortasına geldim. public-mp10-nv5 te exp %800 küsür oldu... bir tane leg düşmedi... ha zaten artık leg meg uğraşmıyacağım da şöyle forumdaki tavsiyeler üzerine crafta gireyim dedim.
    bir 20 dakika harcayınca eski leş oyuna bayaa iyi gelen 1.0.8 bile esasında yarım olmuş gibi geldi (en azından craftta) mesela istediğim özellikleri ah de girdiğim gibi girsem o özellikler gelene ve/ya dps-life-armor stat changeleri tanımladığım miktara gelene kadar girdiğim sayı kadar ya da başarana kadar otomatik generate etse ve girdiğim özelliklerin altındakileri otomatik salvage lasa... ha bire inventory yarı çöp - çöp craftlar ile durmasa...

ah de karakteri nasıl adam ederim diye araştırdım. temiz 1500m a iki yüzük alsam dps 20k artıyor 180 unbuff 200k olacak... sonra diyorum her itemın daha iyisi kaça olur diye bakayım anam 7.5 milyar gold gerekiyor (yaklaşık 500 tl galiba) elde ettiğim +60k dps 23k life --- 180k dan 240k ya dps artışı 52k dan 75kya can artışı --- 500tl... derken karşılaştırıken mal mal soketli itemlarıın takılı gemleri sonunda dediğimiz stat changeleri bozuyor... iki alet var, ikisi de benimkinden daha iyi ama biri gemli biri gemsiz... hele seninki de gemliyse ve hele hele gemler farklıysa uğraş dur... internetten site bul itemı gir, gemi çıkar dps değişimine bak... ne var dı gemli ve gemsiz stat changeleri verse... % etkileyen itemlar vs. var... 1 strength 700 dps eder 1 vit 35hp eder diyip geçemiyorum.. üstümde var %30 küsür life bonus...

sonra yine ah de itemı diz diyorum str şöyle olsun , ls böyle olsun... mesela str ye göre diziyorum. öyle fiyatlar geliyor ki aynı item biri 600m diğeri 900m... e haliyle 900mu elemek istiyorum... sonra karşılaştırmak için aşağıya iniyorum... gene benzer durum aşağıda oluyor. sonuç itibariyle üç sayfalık listede ilgileneceğim 5 item var biri sayfa başında biri ortasında diğeri sonuunda, 2 tanesi 2. sayfada... ne vardı her hangi bir alışveriş sitesinde bulunan karşılaştır butonu koysanız... ilgilendiğim itemların yanına tik atsam da 2 sayfa itemla uğraşmasam...

bir de neden ilgilendiğim itemı takip etmek için illa bid veriyorum para bağlıyorum... tik koyduğum itemları bir yere loglasa o özellikteki itemların piyasasını takip etsem...
    ah ye bu yazmamın nedeni madem item düşürmüyorsun bari pazarı düzelt kardeşim...

bir de iphoneu olanlar oynayanlar bilir belki, dungeon hunter diye bir oyun vardır. diablonun iphone versiyoun derler... kardeşim bu oyunda bile belli kalitenin altındaki itemları alınca otomatik olarak para karşılığını veren bir opsiyon vardı... şimdi dün publicteyim ya... bir wiz-bir wd-bir monk geldi... moba daldık ortalık hollywood filmlerine döndü, resmen pavyon renkleri falan var... her yer alev, kırmızı, mor... ama nasıl bir mor... falan benim gariban barbar ortaya balta sallayıp duruyor... mob bitti yere iki demonik essence düştü alacam alamıoyorum... Allah Allah... inventoryi bir açtım.. dolmuş beyazlarla morlarla... ya hadi satıp gold vermesii bıraktım, mp10da % bimem kaçyüzle hala beyaz item düşmesini de bıraktım, bari almasın arkadaş...

ne biliyim oynuyorum... kafa dağıtıyorum... ama üzülüyorum... şöyle üzülüyorum... diablo 2 de ilk çıktığında süper bir oyun değildi... sonradan düzeldi farkındayım... ama dünya çapında bu kadar satılmış bir oyunun ay bazında iyileştirilmesi gerkmez mi diyorum... ha üzülüyorum zira 1 senedir herkes dedi bunları burda... ona üzülüyorum...

benim barbar 180k da kaldı.... 2 yüzük çakarsam 200kyı görecek... ha görecek de ne olacak ... mp10da canavarlar zaten milyonla geliyor... 180k ile crit attığımda 1m basarken 200k ile 1.2m basıcam... 10 saniyede öldürdüğümü 8 snde öldürecem ... vs...

ama iyi kafa dağıtıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuros -- 24 Temmuz 2013; 9:07:17 >

• Arkadaşlar barbar açalı 3-4 ay oluyo paragon 30 a geldim şu anda mp5 farmlayabiliyorum(hızlı değil ama ölmeden yavaş yavaş )
    Karakterim budur

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yokujin-2637/hero/16813067

.Ah bütçem 600m ve karakteri geliştirmek istiyorum mp7-8 hızlı farm yapabilmek için..Öneride bulunan olursa çok sevinirim.
    İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Arkadaşlar barbar açalı 3-4 ay oluyo paragon 30 a geldim şu anda mp5 farmlayabiliyorum(hızlı değil ama ölmeden yavaş yavaş )
    Karakterim budur

.Ah bütçem 600m ve karakteri geliştirmek istiyorum mp7-8 hızlı farm yapabilmek için..Öneride bulunan olursa çok sevinirim.
    İyi forumlar

kardes, 24 agustosu bekliyordum, tam 1 ay oldu kimse daha barbara cevap yazmadı diye ama yazmışsın. ben de senle aynı paragonlardayım. tavsiye için kıdemim pek yetmiyor diye düşünsem de diablo 3 forumuna katılım azlığından karakterine bakıp öğrendiğim şeylere göre yorumlasam diyeceklerim:
    en az 100 all resist ekle, gemleri upgrade et, chd arttır ilk etapta bunları yap, life arttır. ipadde item detayları göremiyorum o bakımdan bunları önce bir güncelle, bir de attack speed (ias) kaç göremiyorum ana ww de ias çok ama çok önemli genelde tek elde echo fury olmadan ias ise 2.0 olmadan pek verim alamazsın. bir de barbarda life steel üzerine gitme lazım. tough as nails yerine blood lust lazım ki min %6 olsun. bunu wd de wiz de felan göremezsin. benim dps az 180k ama life steal %12 olduğu için efektif optimum olmasa da ubere yancı ya da mp 10 yapabiliyorum elit kesmek 10 dk alsa da. ha 400k dps yaparsan %3-6 life steal de yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Arkadaşlar barbar açalı 3-4 ay oluyo paragon 30 a geldim şu anda mp5 farmlayabiliyorum(hızlı değil ama ölmeden yavaş yavaş )
    Karakterim budur

İyi forumlar

bende ekleme yapayım.
    Crit Damage:400+ olmalı. Unity yüzükten critdamage alabilirsin. eldivende de crit damage40+ olanlardan girdin mi 400+ olursun.
    Pants; innayı neden giymiyorsun. str+vit+ias 9lu bir pant 8k filan dps katar diye düşünüyorum.
    Andarian helm; 17%more damage taken çok fazla. Ben 5% te bile ateşler kabusum oluyordu. Bunun yerine mempho 200+str vit ve ias9lu bir helm. Bunun yerine geçebilir. biraz damage azalır ama dayanıklılığın artar
    chest armor; bunda o kadar çok str olmasına gerek yok. Esas bunda üstteki değişikliklerde life kaybını gidermek için kullanabilirsin. 200+vit aldığında şimdikine göre ekstra 3000-5000 life katacaktır.
    amulette; trifacta güzel ama düşük değerlerde çıkmış. Critler düşük yani. 7,5 crit chance ve crit damage 68 yerine daha yüksek değerli bir amulet için craft yapmayı deneyebilirsin...

• Bende barbarian oynuyorum. Oynayan türk arkadaşım olmadığı için yabancılarla oynuyordum, mp6-9 farmlayan varsa beraber oynayabiliriz.

Dronel#2814
  • barbarlar baltaları bilyleyin expansiona yol gözüktü

• barbarlar baltaları bilyleyin expansiona yol gözüktü

• Gaza geldik yine :D
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.