Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
117.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, asıl karakterım dh olmasına ragmen barbarian ilede kılıç sallamanın çok zevklı oldugunu düşünerek bir tane barbar açtım..

şöyleki şuan level 20 yim ve dh ye oranla sürekli yakın dövüşte oldugum için çok daha fazla ve kolay ölüyorum..barbarın class ı sebebıyle genelde durum böylemidir yoksa bendemi bir yanlışlık var..

şuan 2h silah kullanıyor ve str ye abanıyorum tavsıyelerınızı bekliyorum...
  • Party halinde Mp 10 yapabilecek bir gear a sahip olanlar beni ekleyebilir.

DaddyCool#2916
  • Saf str yapmak diablo progressde seni 1.lige tasiyabilir str miktarinda ama is farm yapmaya geldiginde damege yaptigini ama kaldiramadigini gorursun.karakter dps yaptigi kadar gelen zarari da gogusleyebilmeli.armor,vit,dex,int...hepsinden sirasiyla ve orantili yaparsan damage kaldirirsin.
    2 hand silah cok vurur ama yavasdir.eger yukardakileri orantili arttirir ve aldigin zarari azaltirsan 2 hand olur.1 hand ile hizli vurursun ama dusuk vurursun.kendine bir yol sec.cok vurus az dayaniklilik...az vurus cok dayaniklilik...ortalama vurus ortalama dayaniklilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterim hakkında beni yönlendirir misiniz. İtem ve stat olarak.

Seviye 60 ( 8 )

http://eu.battle.net/d3/en/profile/vLxTR-2930/hero/9642408

Teşekkürler.

D3 Barbarian Toplanma Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 2 Ekim 2013; 21:54:01 >

• VLX kullanıcısına yanıt
    Pasifleri değiştir derim. Unforgiving yerine Ruthless al. Tough of Nails yerinede bloodshirti kullan. Amulet ile Bracers craftla derim. Andriel helm yerinede Mempo daha iyi olur. 4.5cc gider ama Allress ile socket gelirki soketede bi ruby gem takarsın daha fazla exp alırsın. Ucuz İnna pants bulursan al derim. 12 ms ile 8 yada 9 ias gelir. Ekrana göre sağdaki yüzüğüde ilerde cc'li bir tanesi ile değiştir. Mp kaç oynuyorsun bilmiyorum ama Rend skillini Berserker skili (Thrive on Chaos rune'u) değiştirip bir dene.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Deadshot-1292/hero/12637916

Arkadaşlar sizce daha iyi bir skorn mu alayım yoksa iki tane 1h mi? Sizce mp10 oynamak için neleri değiştirmeliyim ve hangi build daha uygun olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer95

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Deadshot-1292/hero/12637916

Arkadaşlar sizce daha iyi bir skorn mu alayım yoksa iki tane 1h mi? Sizce mp10 oynamak için neleri değiştirmeliyim ve hangi build daha uygun olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

paran varsa 2 tane 1hnd silah al. Main hande bir tane Echo off hand'e ise life steal veren bi silah.Ha tabi bu alacaklar biraz iyi olmalı şuanda Skornun verdiği dpsi verebilsin.
  • Şimdi nasıl olmuş? Life steal kemerden ve pasiften geldiği için almadım. Dps düştü ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer95

Şimdi nasıl olmuş? Life steal kemerden ve pasiften geldiği için almadım. Dps düştü ama.

Ohooo şimdi 10 numara 5 yıldız olmuş. Dps düşsün problem değil, atack speed arttığı için o açık fazlasıyla kapanmıştır. Bu saatten sonra hocam sen artık gemlere yoğunlaş, bu gearla daha fazla oynama. Ha yapabiliyorsan artık arık arada shoulders bracers gloves amulet 4lüsünden craftla.
  •  D3 Barbarian Toplanma Noktası

Son hali bu oldu, o kadar uğraştım bi 300k yapamadım dps'i. Mp8 çok rahat dönüyorum ama 10'da elitelerde yavaşlama olduğu için girmiyorum. Bu arada iyiki skorn almamışım eski skornumu takınca şu anda dps düşüyor zaten. Ayrıca wotb skilini nasıl sonsuza kadar kullandıklarınıda anladım son saniyesinde bile olsan tak diye sıfırlanıyor 2 silah sayesinde. Onları craftlamaya çalışıyorum ama demonic essense sorun çıkartıyor işte. Exp runlarında da çok dikkat veremiyorum rengi sarı olduğu için çoğu zaman arada kaynıyor.

• Arkadaşlar satıyorum almak isteyen olursa uygun bişeyler yapa bilirim.şu an ah da 250m
  • Zafer95 Z kullanıcısına yanıt
    güzel dizmişsin ama furyi en azından atck speedli alsaydın swordla birlikte iyi bi as olurdu:)
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crothos-2703/hero/16164339
    Paragon level gelince bırakmıştım ne öneriyorsunuz buna? build olarak
  • Cimi hendriks kullanıcısına yanıt
    hocam hiç masraf yapma yeni pack geliyo yakında o zamana kadar paragon level kas topladın xp ler sana çok lazım olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokox34

hocam hiç masraf yapma yeni pack geliyo yakında o zamana kadar paragon level kas topladın xp ler sana çok lazım olucak

mp10 fields of misery zorluyorum bu itemlerle ama mp9 rahat kasıyorum tamam kardeşim sağolasın
  • Mp9 bir act1 farmi kac dakikada yapiyorsun hocam? Ben, hollyspirit#2110,mp5 act1 farmi 20 dakika civarinda cikariyorum,hadi 30 dakika diyelim.acaba saatte alinan exp olarak bakarsak hangisi daha iyidir? Gerci bu gece ben de deneme yapacagim bakalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Mp9 bir act1 farmi kac dakikada yapiyorsun hocam? Ben, hollyspirit#2110,mp5 act1 farmi 20 dakika civarinda cikariyorum,hadi 30 dakika diyelim.acaba saatte alinan exp olarak bakarsak hangisi daha iyidir? Gerci bu gece ben de deneme yapacagim bakalim.

O üzerindekilerle mp9 farm olmaz çile olur ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 13 Ekim 2013; 16:47:15 >
  • Enteresan...arkadasin barbariyla nasil mp9 yapabildigini sormusdum ben.verdigi linkdeki barbar ile mp9 farm nasil olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Enteresan...arkadasin barbariyla nasil mp9 yapabildigini sormusdum ben.verdigi linkdeki barbar ile mp9 farm nasil olur?

Kusura bakmasın ama onunki zaten çok daha traji komik. Hell mp9 yapıyordur belki bilemeyeceğim.
  • A-ha...peki rica etsem senin barbari linkler misin? Bir seyler ogrenmek icin vesile olur.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.