Şimdi Ara

D ye kurduklarım C de yer kaplıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Pc'mde C sürücüsünde 19 gb D sürücüsünde 242 gb boş alan gözüküyor ama D ye kurduğum programlar C de yer kaplıyor.
    Niye olduğunu bilen VARMI ?

• D'ye kurulsa bile bazı dosyaları C'de depolanır ama 100-200mb'ı geçmez onlar Eğer oyunun bütün dosyaları C'de yer kaplıyorsa D'deki oyunları kurduğun klasörün C'deki bir klasörün kısayolu olup olmadığını kontrol et derim. D'ye yeni bir boş klasör açıp oraya kur.
    şimdi ne kuruosun eğer bu oyun ise d yede kursan bazıları varki save dosyası oyun klasörü içinde deilde c de belgelirmde local settingste falan bazıları var kb tutuo bazıları var 50 mb tan fazla tutuo...bide sana bi öneri eğer bi yazılımdan verim almak istiosan c ye kur d windows yok çünkü c de
    cevap ve sorularınızı üyelere yönelik yapıorsanız lütfen alıntılı yazın herzaman aynı konuya girmiyorum...WINDOWS 7 KULLANICI ŞIFRESINI UNUTANLAR PM ATSINLAR(ÖZELLİKLE NETBOOK GİBİ VEYA CD OKUYUCU OLMAYANLAR İÇİN) STEAM HESABIMI SATIYORUM: http://forum.donanimhaber.com/m_94402955/f_//tm.htm
  • Yok yani kurduğum şeyler D ye kurulu gözüküyor ama boyutu C de yer kaplıyor
    Hayat yaşamaya değerdir.
  • Mesela ? İşte D ye kuruyorum kısayolunda kurulduğu yer D gösteriliyor D de klasörü gözüküyor ama C doluyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.