Şimdi Ara

d-smart verdiği taahhütü yerine getirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar,

    Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

    Başlıktan da anlaşılacağı gibi d-smart ile bir sorunum var ve bilgisi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.

    Sorun şu ki;

    29 ocak tarihinde d-smart tarafıma ulaşmış ve 6 dakika 49 saniye süren bir görüşme yapmıştır. bu görüşmede eski aboneler (ilk aboneler) için özel bir kampanya yaptıklarını, maxi paket + sinema paketi + belgesel paketinin yer aldığı bir kampanyayı bize 19 tl'ye vereceğini iletmiştir. ben hd izlemek istediğimi belirttiğimde o zaman da hd değiştir kampanyasından faydalanacığımı , ödeyeceğim faturanın 23 tl olacağını ve "hd d-smart cihazının şahsıma ait olacağını" özellikle belirtmiştir. hd cihazın tarafıma ait olması konusunda tereddüt ettiğimden 3-4 kez teyidini aldım ve sırf bu yüzden d-smarta 24 ay tahhüt vererek abone oldum.

    Ancak 10-15 gün sonra sözleşmeyi okuduğumda cihazın dsmarta ait olduğu yazıyordu , huylandım ve aradım müşt. hizmetlerini. aynen öyle de oldu dsmart cihazının taahhüt bitiminde iade edileceğini ilettiler, ayrıca sinema ve belgesel paketinin 1 ay hediye olduğunu ilettiler. işin aslında bu paketlerin hediye olduğu 1 ay sonra kapanacağı söylenmedi, cihazın da dsmarta değil bana ait olacağı bildirildi.

    Şimdi ben yasal haklarımı kullanmak üzere yarın mahkemenin yolunu tutacağım. Bu işe nereden başlamam gerekiyor ? Tüketici mahkemesinden ziyade ben bu konuyla ilgili dsmarta dava açmak istiyorum. Tüm yapılan görüşmelerin kaydını çıkarttırıp o yalanları kendilerine yedireceğim bir dava açmak istiyorum.

    Aramızda yol gösterecek bir arkadaşımız varsa hangi yolu izlemem gerektiği konusunda beni aydınlatırsa memnun olurum.

    Saygılar







  • Ben de yaklaşık 1 yıl önce hd değiştir kampanyasından faydalandım. Mülkiyeti bana ait 2008 cihazımı aldılar ve hd cihaz verdiler. Bana da sizin gibi cihazın bana ait olacağı söylenmişti. Ancak taahhüt sonrası hemen durum değişiyor. Aynı sahtekarlığı bana da yaptılar. Ben şu an taahhütün bitmesini bekliyorum ve biter bitmez bunlardan kurtulacağım. Bana verilen maxi paket aylık 25 TL. 24 ay taahhüt ile 600 TL (24 X 25) ve eski cihazımı da aldılar ama şimdi verdikleri kiraymış. Bunlara hiç bulaşmamak lazım.
  • Az önce btk ya yazdığım şikayet üzerine geri dönüş yaptılar.

    Bakın dansözlüğe;

    Cihaz mülkiyeti dsmarta aitmiş -ama- satılmadığı ve devredilmediği sürece kullanabilirmişim...

    Yani , taahhüt bitimi ücretli abonelikten ayrılıp dsmarttaki ulusal kanalları izlemeye devam -etmek istersem :) - cihazı satmazsam-devretmezsem- cihaz bende istediğim sürece kalabilirmiş.....

    bir ton laf ettim telefonda bu üç kağıtçılıklarına ama kimin umrunda.

    Velhasıl cihaz konusunda böyle kıvırarak işi kapattılar sanki, bunu yazılı resmi bir belge olarak istedim bakalım yollayacaklarmı.

    Sinema ve belgesel paketini müşteri memnuniyeti??? için 3 ay verelim diye bir teklif sundu tabii ki kabul etmedim. O konuyuda çözüp dönüş yapacaklarmış...

    Ben derim ki , derdi olmayıp başına dert almak isteyen, işi gücü olmayan, boş zamanını mahkemelerde geçirmek isteyen varsa dsmart alsın. Başka bir şey söylemeye gerek yok galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_s -- 26 Şubat 2013; 14:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende böyle böyle bir konu açacaktım ama arkadaşımız durumu anlatmış zaten.bende mayıs 2011 de internet + d smart hd ye geçtim.mayıs 2013 de tahahhütüm sona erecek.bana bu kampanyayı satarken cihaz 2 yıl sonra sizin olacak denmişti.şimdi benden cihazı isterler kesin.eğer cihaz bende kalırsa kart ne olacak arkadaşlar.kartı teslimmi edeceğiz?
  • Galiba arkadaşın yukarıda dediği gibi. Mülkiyet dsmartın ama sizde kalacak. Böyle bir saçmalık çünkü aynısını bana da söylemişlerdi. Bakalım benim taahhüt bitsin ne olacak. Ben de BTK ya şikayet etmeyi ve paralı üyeliği sonlandırıp ulusal + 2008 yılı cihazlarda olan ömür boyu açık kanallara devam etmeyi düşünüyorum çünkü 2008 cihazımda böyle bir hakkım vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sub0

    Galiba arkadaşın yukarıda dediği gibi. Mülkiyet dsmartın ama sizde kalacak. Böyle bir saçmalık çünkü aynısını bana da söylemişlerdi. Bakalım benim taahhüt bitsin ne olacak. Ben de BTK ya şikayet etmeyi ve paralı üyeliği sonlandırıp ulusal + 2008 yılı cihazlarda olan ömür boyu açık kanallara devam etmeyi düşünüyorum çünkü 2008 cihazımda böyle bir hakkım vardı.

    aynen hocam. 2008 de açık olan tüm kanalların taahhüt sonrası devam edeceğini söylediler telefonda. ama taahhüt bitimi yine dansözlük yaparlarsa 2 yıl önceki kayıtlara ulaşabilirmiyim bilmiyorum. işin o kısmı sıkıntılı, keşke hiç bulaşmamış olsaydım bunlara. biliyordum başıma gelecekleri ama işte yaşayacağımız varmış bunları




  • Ben de 2 yıl önceki kayıtlara ulaşamam ama ben BTK'ye şikayet etmeyi düşünüyorum.
  • 5 Martta sözleşmem bitiyor. 2007 yılı üyesiyim. Geçen gün telefon ile aradım. Sözleşme bitiminde istersem üyeliğimi bitirebileceğimi, cihazın benim olacağını, ömür boyu açık kanalları da seyredebileceğimi söylediler. İnşallah bir yamuk yapmazlar.

    Şu an 23 TL ödüyorum. Aynı fiyata full paket verirlerse kabul ederim. Yoksa iptal edeceğim. Hiçbir teklifi de kabul etmeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birdy Dizzy

    5 Martta sözleşmem bitiyor. 2007 yılı üyesiyim. Geçen gün telefon ile aradım. Sözleşme bitiminde istersem üyeliğimi bitirebileceğimi, cihazın benim olacağını, ömür boyu açık kanalları da seyredebileceğimi söylediler. İnşallah bir yamuk yapmazlar.

    Şu an 23 TL ödüyorum. Aynı fiyata full paket verirlerse kabul ederim. Yoksa iptal edeceğim. Hiçbir teklifi de kabul etmeyeceğim.



    Umarım yamuk yapmazlar ama biliyorsunuz ki yamuk yapmak huyları olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.