Şimdi Ara

D smart Hd+ uydu cihazı, d smarttan tamamen bağımsız hale getirilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 yıldır D smart üyesiydim ve Hd + cihaza sahiptim. (d smartın son cihazı)
    Üyeliğimi bitirmek üzereyim. Elimdeki cihaza 60 tl ödeyerek sahip olabileceğimi söylediler. Aksi halde iade edecekmişim.
    Genel olarak cihazdan memnundum. Şu aşamada 60 lirada eder fazlasıyla.
    Yalnız merak ettiğim şu;
    Acaba bu cihazı
    (yeni yazılım yükleme yada formatlama şeklinde bir işlem uygulayarak)
    piyasada ki diğer cihazlar gibi kanal sıralamasını kendim yapacağım şekilde ve d smarttan tamamen bağımsız hale getirmem mümkün mü?

İki gündür araştırıyorum ama net bir yanıt bulamadım. Bilgisi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.
    Selamlar.

• hayir yapamazsiniz. uyelik bitince butun kanallar kapanit d smart bayisine gidip bi islemden sonra ucretsiz kanallari izleyebilirsiniz sadece (normal uydu olarak). kanal siralamasinda bi degisklik yapamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama çok anlamsız bir durum. O zaman cihaz 60 lira bile etmez gibi benim gözümde.

Orijinalden alıntı: ersanpars

hayir yapamazsiniz. uyelik bitince butun kanallar kapanit d smart bayisine gidip bi islemden sonra ucretsiz kanallari izleyebilirsiniz sadece (normal uydu olarak). kanal siralamasinda bi degisklik yapamazsiniz.

Arkadaşla aynı durumu bende yaşıyorum, Bayi'ye gidip ne gibi bi işlem yapmak gerek?

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

hayir yapamazsiniz. uyelik bitince butun kanallar kapanit d smart bayisine gidip bi islemden sonra ucretsiz kanallari izleyebilirsiniz sadece (normal uydu olarak). kanal siralamasinda bi degisklik yapamazsiniz.

Arkadaşla aynı durumu bende yaşıyorum, Bayi'ye gidip ne gibi bi işlem yapmak gerek?

bayiye git durumu anlat ulusal kanallari izlemek istyrm de gerekeni yaparlar

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.