Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.061
Cevap
104
Favori
520.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla sizin verdiğiniz taktikleri uyguluyorum her defasında iptal ettiricem diyorum sonra beni arıyorlar sadece 1 mbit olan internetimi 8 mbite kadar çıkaralım aynı fiyattan devam ettirelim diyorlar ben de kabul etmiyorum daha ne arayan var ne soran nerede hata yapıyorum acabaüçüncü defa yine aradım (not:tarifem eğlence+1mbit sınırsız internet faturam 75 tl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Valla sizin verdiğiniz taktikleri uyguluyorum her defasında iptal ettiricem diyorum sonra beni arıyorlar sadece 1 mbit olan internetimi 8 mbite kadar çıkaralım aynı fiyattan devam ettirelim diyorlar ben de kabul etmiyorum daha ne arayan var ne soran nerede hata yapıyorum acabaüçüncü defa yine aradım (not:tarifem eğlence+1mbit sınırsız internet faturam 75 tl)

Yenisi maxi li 55 yuh
  • 2008 uyesıyım.19.02.2012 de yenıledim hd+(pvr) maxi paket mac kanalları, belgesel ve tüm sınema kanalları 24 ay acık 24 ay taahhutlu aylık ödeme 35tl.
  • ya babalar bu cıhazların tamamı hdd li cıkıyo kutudan. ben 2-3 gun once yenıledım. ayrıca d-vd uyeliği de ucretsız. uydunun VOD ozellıgini kullanirken 6tl. 5tl. yazanlarda parali haberiniz olsun
  • guncel
  • tüm kanallar açık, 12 aylık, taahhüt olmadan bana gelen teklif aylık 29 tl.
  • aynı paket için aynı parayı ödeyen 2 kişi yok şu adamlarla bir yüzyüze gelmek, rayici neye göre tespit ettiklerini sormak isterdim. ona 3, bana niye 5 o kim ki ona 3, ya da ben keriz miyim de bana 5 yani kimin ne kadar ödeyeceğini neye göre belirliyorsunuz kardeşim
  • kesinlikle haklısınız.. hem digiturk için hem dsmart için aynı şey geçerli.. kafalarına göre fiyatı belirliyorlar..

forumdaki arkadaşların paylaştıkları rakamlara bakılacak olursa örneğin dsmart full paket için 15 TL civarından başlayıp 35 TL'lere kadar çıkan bir aralıkta ayrı ayrı fiyatlar ödeniyor...
  • eylülde dilimin tüm kelime dağarcığını görecekler nasipse..
  • eski hd cihazımı sattım, yeni bir abonelik hd+ (pvr) cihazı ile başlattım. eski cihazımın paket üyeliğini uzatmak için 5-6 kez arandım her sene bir öncekine göre artan fiyatlar bu sefer ben uzatmak istemiyorum dedikçe aşağı indi. bana yapılan son teklif full paket 31 TL. bugüne kadar bu fiyat bana hiç teklif edilmedi, yoksa yeni bir abonelik başlatmazdım.
  • Bendede Cam modül var ve hafta sonu aradılar. 1 yıl full paket+HD kanallar+ spor + erotik dahil 21.99'a anlaştık..
  • Beni de aradılar 55 tl aylık full ( hd dahil ) pakedi kampanyalı olarak 21.99 tl yaptık diye .....( spor ve tüm kanallar dahil) telefondaki bayan olunca soramadım erotik kanallarda dahilmi diye ......
    Akşam baktım tüm kanallar açıktı sinema kanallarıda dahil ... 21.99 bir yılllık olarak kabul ettim... 1 sene öncesine kadar hd televizyonda 1 tane bile hd kanal izleyemezken bir anda 24 tane hd kanalı izlemeye başladım....
    1 sene önce atlanta hd box uydu alıcısı ile + dsmart eglence pakedi almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterman

Beni de aradılar 55 tl aylık full ( hd dahil ) pakedi kampanyalı olarak 21.99 tl yaptık diye .....( spor ve tüm kanallar dahil) telefondaki bayan olunca soramadım erotik kanallarda dahilmi diye ......
    Akşam baktım tüm kanallar açıktı sinema kanallarıda dahil ... 21.99 bir yılllık olarak kabul ettim... 1 sene öncesine kadar hd televizyonda 1 tane bile hd kanal izleyemezken bir anda 24 tane hd kanalı izlemeye başladım....
    1 sene önce atlanta hd box uydu alıcısı ile + dsmart eglence pakedi almıştım...

Güzel fiyat. Benimde bu ay bitiyor bende 22 ye fitim.
  • ben yeni üye olmak istiyorum.bayii den mi internetten mi müşteri hizmetlerinden mi almam daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturk

ben yeni üye olmak istiyorum.bayii den mi internetten mi müşteri hizmetlerinden mi almam daha iyi olur.

DSMART alacak arkadaşlar forumdaki bilgileri detaylı okuyun, göreceksiniz ki abone olurken size işlemleri kolaylaştıran DSmart müşteri hizmetleri abonelikle ilgili iptal veya sorunda olmadık zorluklar çıkartıyor,
    abone olmadan taahhüt altına girmeden 2 kere değil defalarca düşünün, çünkü bu dsmarttan kurtulamıyorsunuz üstelik aboneliğinizi iptal etmiyorlar
    müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz bile, ücretli 444 lü numarasını arayıp dakikalarce beklemek zorunda kalıyorsunuz.
    Sizi muhatap alıp geri dönüş yapmıyorlar bile.
    Abonelik iptali yaptırmaya çalışın bakalım yaptırabiliyor musunuz?
    Gidin şikayet edin uğraşın durun,
    Digital platform ve internet hizmeti verdiğini iddia eden bu kurumsallaşmamış firmanın şirket olmayla işletme olmayla hiç mi hiç alakası yok.
    Sizi geri arayacağız diyorlar günlerce aramıyorlar,
    Günlerdir abonelik iptali ile uğraşan insanla dolu forumda şikayetlerini bulacaksınız, şikayet var vb tüketici hakları sitelerinde benzer şikayetleri göreceksiniz.
    Kendim bizzat abonelik iptali için günlerdir uğraşıyorum, bir kere aramışlar beni ulaşamamışlar aradık ulaşamadık yeniden sizin bizi arayıp geri aranmak için beklemeniz lazım diyorlar işlem yapmıyorlar,
    kardeşim o kadar söyledim bir kere müşteri hizmetleri aramış bana ulaşamamış bu nedenle iptal işlemi yaptıramıyorum, beni aradıklarında tuvalette olabilirimi bir ihtiyacımı giderebilirim, toplantıda olabilirim, namazda, uykuda vs insani bir ihtiyacımdan dolayı telefona cevap veremeyebilirim, bu yüzden tekrar günlerce bekletmek hiç de kurumsal bir yaklaşım değil, ne işletmecilikle bağdaşıyor ne akılla ne mantıkla,
    Lütfen abone olacaklar tekrar düşünsünler,
    forumdaki yorumları internetteki şikayetleri okusunlar.
  • benimde 24 aylık hd üyeliğim 8.martta bitiyo.29.99 ödüyordum.Müşteri hizmetleri aradım.8 martta iptal ediceksiniz.72 saat içinde geri aranıcaksınız dediler.Bakalım nasıl bir fiyat berlirlicekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockx

benimde 24 aylık hd üyeliğim 8.martta bitiyo.29.99 ödüyordum.Müşteri hizmetleri aradım.8 martta iptal ediceksiniz.72 saat içinde geri aranıcaksınız dediler.Bakalım nasıl bir fiyat berlirlicekler.

Bir yere kaybolma burada ol haberleşelim. Benimde 27 martta bitiyor durumları paylaş ki bakalım ne oluyor napıyorlar.
  • Bende cihazdan 3 kırmızı sorunu yaşadıktan sonra soğudum. Teknik servise 10 dk lık görüşme sonunda ulaştım ama tamir yolu gözüktü sanırım. Benzer sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockx

benimde 24 aylık hd üyeliğim 8.martta bitiyo.29.99 ödüyordum.Müşteri hizmetleri aradım.8 martta iptal ediceksiniz.72 saat içinde geri aranıcaksınız dediler.Bakalım nasıl bir fiyat berlirlicekler.

umarım 72 saat içinde ararlar aman ha aramalarını kaçırmayın yoksa tekrar müşteri hizmetlerini sizin arayıp bir daha sizi 72 saat içinde geri aramalarını istemeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Bendede Cam modül var ve hafta sonu aradılar. 1 yıl full paket+HD kanallar+ spor + erotik dahil 21.99'a anlaştık..

Banada aynı teklifi bugün yaptılar kabul ettim 21.99*12 ay fatura olarak evime gelecekmiş.Öğlen onay verdim.Şimdi eve geldim Sinema HD ler açıldı.Bu formun en güzel tarafıda bu herşey paylaşılıyor.Haberimiz olmasa yüksek teklife bile he der geçeriz.Herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.