Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (430. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır. BBC, viasat ek pakete dahil. Size büyük ihtimalle 12 ay tüm kanallar acık kalan 12 ay ek paketler kapanacak şekilde teklif vermişler.

• Peaky kullanıcısına yanıt

ilginç. 1.5 yıl olmuş taahhütü yapalı. Dsmart desteğe sormuştum bakalım ne cevap verecekler

• dün edevletten iptal başvurusu yaptım sabah internet kapanmış ama hala onaylama mesajı gelmedi nezaman gelir acaba .

bugün yine dsmartı aradım hala ikna konuşmaları yapıyor adamlar laftan anlamıyor sanki onların malıymışız gibi konuşuyorlar.

en son aradığımda ikna ettim sanki, iptal mesajı gelicek dedi ama sanki uzun sürecek gelmeden telekomda internet başvurusu yapsammı acaba🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl teklif alıyorsunuz? Eskiden bir numara vardı neydi hatırlamıyorum, oraya FIRSAT yazıp mesaj atınca arıyorlardı. Benim 7 yıl öncesinden kalma bi smart modülüm var. Ne yapabilirim arkadaşlar yeni teklif için? Bir fikir verebilir misiniz?

• Tüm kanallar açık modül satan var mı acaba? Uygun fiyata max 20/25 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün telekomda 35 hızında internet bağlattım,5 yıllık dsmart 50 hızında internetten sonra ilaç gibi geldi.telekomun 35 lik interneti çok daha hızlı yıllarca dsmarta kazıklanmışız.

• 28 tl ye iki yıl tüm kanallar açık belselseverde dahil olmak üzere. Çok geldi bana ama uğraşmak istemedim.

• road warrior kullanıcısına yanıt
    Çokmuş hocam cidden. Ben anlaştım ama çok geldi iptal edin diye feyk bi muhabbet yap bakalım düşerler belki :)

• mobilephone M kullanıcısına yanıt

Hiç uğraşamam hocam kalsın öyle. En fazla 3 5 tl düşer o da iki yılda ne yapar ki. Değmez yani

• Dün e devlet üzerinden iptal talebinde bulundum
    . Taahhüt ayın 4 ünde bitiyordu. Bugün aradılar tüm kanallar 24 ay açık 24 TL anlaştık. Bütün kanalların 24 ay açık kalacağı konusunda kesinlikle açık kalacak dedi.

• fesih işlemi tamamlanı diye mesaj geldi ama uydu ve modem teslimi hakkında bişey yazmıyor.tekrar mesajmı gelicek yoksa ben gidip kimlik numarası yada eski faturu ilemi teslimmi edicem bilgisi olan varmı arkadaşlar

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelir ama istersen bayiye bırakabilirsin

sordum şifre gelecek dedi müşteri temsilcisi.her aradığımda hala dsmart satmaya çalışıyorlar böyle bişey görmedim saadet zinciri gibi.

müşteri temsilcilerini hangi sorunlarınızla ilgili arasanız ne sorarsanız sorun cevapları dsmart satmak.

dsmartta 50 hızında internet kullanıyordum evin içinde internet çekmiyordu hatta yükselticide vardı,telekomda 35 lik internet bağlattım süper hızlı şaşırdım yükselticiyide söktüm.dsmart yıllarca beni kandırmış.

• Tüm kanallar 1 sene açık, kalan 1 sene hoşgeldin paketi iki senelik taahhüt için 29 dediler.

Edit: kapatıcam üyeliğimi dedim. 1 sene tahahütt ve 6 ay ek paketler dahil bütün kanallar 25.99 dediler. Daha da uğraşmamak için kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 7 Şubat 2022; 10:42:7 >
  • Taahhütüm bitmek üzere bugün aradılar 28 tl mega paket teklif ettiler. 20 22 tl yeni fiyatlar okudum. yakın zamanda daha düşük teklif alan oldumu acaba ? 13 tl ödüyordum 

• takıntım kullanıcısına yanıt
    Yüksek fiyat hocam gereksiz. Muhattap olmayın

• Modül 19 TL den yeni taahhüt verdim 24 aylık. 1 ay da ücretsiz verdiler. bütün kanallar açık bbc earth trace v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 12 Şubat 2022; 16:21:4 >
  • dsmartı kapattım 2 hafta oluyor uydu ve modemi teslim etmek için mesaj gelmedi kaç günde mesaj geliyor arkadaşlar.

Ttelekomda 35lik modem dahil internet bağlatmıştım bugün aradılar 24 ay sonra modem bizim oluyormuş,bayaa iyiymiş modemide çift band çok güzel.

ben 5 yıl dsmart uydu kullandım son 2 yıl modemide onlardan kullandım,acaba banamı ait onlaramı.bu cihazlar ömür boyu dsmartınmı oluyor uydusu bayaa eski zaten n11 den almıştım o zamanlar🤔

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Arayıp sorma şansınız varsa sorun hocam hiç belli olmuyor bazıları kiralık bazıları kullanıcı üzerine. Ya da yakında bayi varsa ona gidin üyeliğinizden baksın teslim etmeniz gereklimi söyler size

gece bu mesaj gelmiş ,bugün arayıp sorayım inşallah geç kalmamışımdır.

edit:bugün uydu ve modemi telefon numarası ile iade ettim dsmart işgali bitti 24 ay parasını ödediğim modemi bile aldılar.

iade süresi 15 gün ve edevlet başvusu kabul edildiği günden başlıyor dikkat edin mesaj gelmeyebilr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 14 Şubat 2022; 9:45:55 >
  • 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.