Hayır. BBC, viasat ek pakete dahil. Size büyük ihtimalle 12 ay tüm kanallar acık kalan 12 ay ek paketler kapanacak şekilde teklif vermişler. |
Bildirim
Hayır. BBC, viasat ek pakete dahil. Size büyük ihtimalle 12 ay tüm kanallar acık kalan 12 ay ek paketler kapanacak şekilde teklif vermişler. |
ilginç. 1.5 yıl olmuş taahhütü yapalı. Dsmart desteğe sormuştum bakalım ne cevap verecekler |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar nasıl teklif alıyorsunuz? Eskiden bir numara vardı neydi hatırlamıyorum, oraya FIRSAT yazıp mesaj atınca arıyorlardı. Benim 7 yıl öncesinden kalma bi smart modülüm var. Ne yapabilirim arkadaşlar yeni teklif için? Bir fikir verebilir misiniz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç uğraşamam hocam kalsın öyle. En fazla 3 5 tl düşer o da iki yılda ne yapar ki. Değmez yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 7 Şubat 2022; 10:42:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhütüm bitmek üzere bugün aradılar 28 tl mega paket teklif ettiler. 20 22 tl yeni fiyatlar okudum. yakın zamanda daha düşük teklif alan oldumu acaba ? 13 tl ödüyordum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 12 Şubat 2022; 16:21:4 > |