Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.916
Cevap
102
Favori
511.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Taahhüdün bitmesine bir kaçtane kala müşteri hizmetlerini arayın.. İptal ettirmek istediğinizi söyleyin onlar sizi iptal birimine bağlıcaklar.. İptal biçimindeki kişiye ücretin fazla geldiğini ve iptal ettirmek istediğinizi söyleyin. Onlar neden derse fiyat çok deyin.. Size mantıklı tekliflerde bukunucakkardır.. Gerisi sizin ikna ve kabiliyetinize kalmış.. Ne koparırdanız kar... Bol şanslar.. Bizi bilgilendirmeyi unutmayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal019 K kullanıcısına yanıt
    paket düşürme işlemi yaptınız mı peki yoksa onlar mı film dizi paketine geçirip megayı hediye olarak verdiler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt
    Telefonlu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal019 K kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınız konunun ilk mesajına tutturulsun hocam.dsmartta teklif almanın özeti.sürekli aynı şey soruluyo kopyalayıp yapıştırırız cevabınızı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim paket aile paketi aile paketine 6 aylık mega hediye verdiler 6 aylık hediye bitmek üzere onun paket dolayısı ile asıl paket olan aile paketine dönecek fakat ben ayrıca internet istiyorum ilk abonelik fiyatımı çekerler?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    onlar direk düşürdüler mevcut mega paket abaneliğimi, Sinema+ Dizeye ve 12 ay mega +eğlence ve Extra belgesel kanalını hediye verdiler.
  • kemal019 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 65 tl ye 16mb 100gb yalın mega full dsmart go kullanıyorum, 31 aralıkta tahaddüt bitiyor. dün arayıp aynı tarifeyi 77 den yenileyelim dediler; iptal birimi düşüyor gerek yok dedim, dumur oldu kapadı :)

    bana bu kota dert, 100gb yetmiyor, en az 200gb olması lazım. dsamrtta malesef 100gb üstü yokmuş. dsmart neti iptal edip turknet i 55 tl ye alıp dsmart tv yide 10 tl ye mega alırsam benim için en karlısı olucak :D
  • Arkadaşlar selam, ayın 31i itibari ile benimde taahüt'üm bitiyordu. İptal birimi'ne bağlanıp iptal ettirmek istediğimi söyledim.bir şeyler konuşup tartıştıktan sonra 12 Aylık taahüt ile 12 ay mega paket 16 mbps 100 GB AKN kablosuz modem ve kumanda değişimi istedim. Kumandanızı siz gidip parasını verip alın bizde faturanızdan 20 ₺ düşelim bir dahaki ay dediler. 62 ₺ Ödüyordum. 55 ₺'ye düştü 16MBPS 100 AKN + MEGA PAKET + DSMART GO FULL + YENİ MODEM + YENİ KUMANDA HEPSİNE 55 ₺ ve tabi aralık ayında 35 ₺ kuamnda indirimiyle Sabit fiyat sahip oldum. Dsmart'tan memnunum allaha şükür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer94 -- 24 Kasım 2016; 16:39:51 >
  • zafer94 kullanıcısına yanıt
    bu faturaları nasıl birleştiriyoruz benim tv ayrı internet ayrı fatura geliyor iksi bir olunca teklif edilen fiyat daha uygun oluyor galiba
  • ya bunların müşteri hüzmetleri ne değişik adamlar bugun aradılar aylık 17 liraya mega paket verelim diyorlar,bende peşin ne kadar olur direk peşin almak istiyorum dedim peşin satmıyoruz deyip kapattılar
  • Ailespor paketi+ sinema dizi kanalları+ 8 mbit 50gb adsl (kablosuz modem) + 6 ay belgesersever paketi hepsine 12 ay taahütle 48 Tl. önceden spor kanalları ve belgesersever kanalları olmadan 63 tl ödüyordum. Bu fiyat çok iyi oldu.
  • an itibariyle hızım tekrar yükselmiş bulunmakta, dsmart tehtidlerimi görüp bana kıyakmı geçiyor yoksa herkesin mi yükseldi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahroldum

    ben aradim.0850 2660266 musteri hizmetlerine baglanip iptal etmek istiyorum dedim.iptal birimine aktardi oradiki ile usi bagladik

    aynen aradım bu numarayı ve iptal etmek istiyorum dedim.

    15 tl ye paket veremediklerini, en uygun 17 tl ye verebildiklerini söyledi.
    tamam dedim 12 ay taahhüt verdim.
    tüm kanallar açık olacak sadece yeni eklenen belgesel ve fashion kanalları 6 ay sonra kapanacak.
    ve dsmart go özelliği de 6 ay hediye..
  • Dsmart mega paket modül üyeliğim 10.12.2016 da bitiyodu.Bugün aradım iptal edeceğimi söyledim iptal birimine aktardılar her söylenene hayır dedim iptal edin diye bastırdım 17tl ödüyodum aylık karşıdaki kişi sizi birkaç dakika bekleticem dedikten sonra, mega paket+belgeselsever+eğlencesever ve dsmartgo 13tl kabul ediyomusunuz teklifiyle döndü ve tabiki kabul ettim.
  • sinema dizi spor artı 16 mgbit hız 75gb akk kullanırıyorum 68 tlden 3 aydan beri tüm kanllar açık 10 15 güne bitecek daha arayıp soran olmadı kayıt özelliği ve belgesel kanllarını istiyorum extradan net sabit kalabilir bu fiyata yaparlar mıacaba?
  • Merhabalar, 2011 yılından beri dsmart mega paket izliyoruz, dönem sonuna geldik. 28 ₺ ana paket 16 ₺ yan oda ödüyordum. İptal birimiylede bugün görüştük fakat 22+ 22 ₺ den başka hiçbirşey yapmaya niyetli değiller, fiyat ve herhangi bir yöntem önerisi olan arkadaşımız varmı ? Şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    kablosuz modemi şimdi mi aldınız acaba?
  • Huso85 H kullanıcısına yanıt
    paketi aile paketi yapsınlar mega hediye yapsınlar düşerler.
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    2011 den beri kullanıyorum modemi.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.