Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.071
Cevap
103
Favori
521.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kapandımı yani tamamen:) merak etmeyin 2 güne kalmaz tekrar ararlar müşterimiz olun diye...
  • Evet tamamen kapandı hatta kapanalı 10 gün falan oldu gittim telefon hattını da kapattırdım, HD uydu alıcı aldım 80 tl ye taktım tüm ulusal kanallar HD ye geçmiş mis gibi izliyorum bakalım 1 senemiz de internetsiz geçsin

- SD cihazımı alıp yerine HD cihaz verip ( Mülkiyeti onlara ait olmak şartıyla )1 yıl taahhütlü aile paketi ( 1 yıl boyunca mega paket hediyeli 15 tl ) olarak kampanya tanımladılar...

1 yıl sonrası için allah kerim...

istediğim aile kanalları hd kanallar, çocuk kanalları ve sinema / dizi kanalları.
    internet olarak da şu an kullandığımın aynısı 16 mb e kadar ve 75 veya daha üstü akk

dsmart konusunda bilgi sahibi olan dostlardan ricam yukarıdaki gibi (yalın olmayan ama telefonu türk telekomdan kullandığım) paketi kaça verirler ilk defa abone olan benim için.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 23 Aralık 2015; 18:03:53 >
  • 2 ocakta 24 ay doluyor d-smartda tık yok ne arayan ne soran var
    İptal kaydı vermiştim dün, bugün aradılar ve plus pvr cihaza 27 tl teklif ettiler kabul etmedim. yada aboneligimi iptal edip, yeniden abonelik oluşturup dizi-aile paketi + 6 ay megaya 17 tl ödersiniz dediler kabul etmedim kapatıyorıum dedim.

Konuştuğum kadında sıkılmış gibi tamam o zaman kapatırsanız kapatın havasında iptal kaydını aldı ben teklifi kabul etmeyince.
    sizce tekrar ararlar mı ? Blöfü yemediler mi yoksa?

Benim hedefim 15 tl ye megayı alıp, + 15 tl daha verıp yan odaya dfix modül almak.

Bu arada 2011 ' den beri üyeleriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon39 -- 25 Aralık 2015; 17:22:40 >

Orijinalden alıntı: pokemon39

24 ocakta taahütüm bitiyor.
    İptal kaydı vermiştim dün, bugün aradılar ve plus pvr cihaza 27 tl teklif ettiler kabul etmedim. yada aboneligimi iptal edip, yeniden abonelik oluşturup dizi-aile paketi + 6 ay megaya 17 tl ödersiniz dediler kabul etmedim kapatıyorıum dedim.

Konuştuğum kadında sıkılmış gibi tamam o zaman kapatırsanız kapatın havasında iptal kaydını aldı ben teklifi kabul etmeyince.
    sizce tekrar ararlar mı ? Blöfü yemediler mi yoksa?

Benim hedefim 15 tl ye megayı alıp, + 15 tl daha verıp yan odaya dfix modül almak.

Bu arada 2011 ' den beri üyeleriyim.

Bugün aradım, SD kutu değişim kampanyası için 12 aylık mega paketi 20 TL olduğunu söyledi...

15 TL olarak ısrar etmeme rağmen değiştirmediler, ben de reddettim.

Farklı bir soru:

Herhangi bir abonelik olmadan, HD kutular ile şifresiz uydu kanallarını izlemek mümkün mü?

Orijinalden alıntı: smmmhakan

iki adet d-smartım var 30 aralıkta taahhüt bitiyor cuma aradım müşteri hizmetlerini iki sinede mega paket için 20 şer tl önerdiler , 15 tl olursa devam ederim dedim ( şu an ödediğim para bu) yok dediler bende iptal ederim dedim kapattım . iptal dilekçesini göndereceğim bakalım ne olacak ?

perşembe iptal için aradım iptal kaydı aldılar iki abonelik için de 20 tl den aşağı olmaz dediler. Ozaman bende iptalde kararlıyım dedim telefonu kapattım . dün aradılar iki mega paketi 15 er tl ye indirdiler ve anlaştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmmhakan -- 26 Aralık 2015; 14:37:12 >

2 adet dsmart üyeliğini mega paket olarak toplamda 30 tl ye halletmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozcaka

@pokemon39 pwr de pek fiyat değişmez fazlabir indirim olmaz anca pwr üyeliği iptal edip yeni hd üyelik için pazarlık yaparsanız belki 15 olur
    Bende 2008 den beri uyeyim son 3 yıldır 22 TL idi yine aynı olsun dediler ben 15 dedim 12 ocak bitiş muhtemelen kabul edecekler :)

Hocam PVR kullanmak istemiyorum zaten, HD üyelik versinler yeter ama pvr dan kurtulamıyorum bir türlü.
    Yeni üyelik isteyeceğim bende sanırım.
    Nasıl?
  • Arkadaşlar ben yeni üye olacağım modül olarak mega pakete aylık 64TL 24 ay peşinede 1.535TL istiyorlar vede taviz vermiyorlar,siz naıl aylık 15 -20 TL diyorsunuz...
    Öneriniz nedir...
    Eski üyelere indirim yapıyolar.Taahhhütün bittiği an alırsın indirimi.bende zamanında 45 lira ödemiştim mecburiyeten.sonra 19 a düştüler.Yeni üyelik en mantıklısı internet bağlatarak olur.heralde 60 lira civarına tvli internet paketleri vardır.öyle uyguna gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    Yayını durdurma, geri, ileri alma, kayıt etme özelliği. Fakat cihaza en az 2gb'lik usb takmak lazım. Beni aradılar önce kabul ettim. Denedim hiç hoşuma gitmedi. İptal ettirdim. (Yayını kayıt etmeden geri, ileri alma olayı yok)

Orijinalden alıntı: screws_conv

Yayını durdurma, geri, ileri alma, kayıt etme özelliği. Fakat cihaza en az 2gb'lik usb takmak lazım. Beni aradılar önce kabul ettim. Denedim hiç hoşuma gitmedi. İptal ettirdim. (Yayını kayıt etmeden geri, ileri alma olayı yok)

Cevap için teşekkür ederim.

dsmart kullanıyoruz 8 mbps internet var 50 GB akn li, yanında da tv paketi var. 64 lira ödüyoruz her ay.

mesaj attılar uydu alıcısını hd yapmamız gerekiyormuş. yalnız bizim televizyon eski, hd falan değil bildiğiniz tüplü televizyon.

bunun üzerine ben de acaba superonline a mı geçsem dedim, telefon + internet paketi var 59 tl ye. geriye televizyon kalıyor. onun için de başka bir uydu alıcısı alsak olur mu? yayınları bedava izlemek için. dsmartın verdiği bozuk zaten.

öyle çok kanal olmasına gerek yok belli başlı kanallar olsa yeter.
    MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.