Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
15
Favori
135.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

DSmart uydu alıcım durduk yerde sinyal uyarısı vermeye başladı, arada kendi kendine düzeliyor (fişten çekip takıyorum) sonra gene aynı uyarıyı veriyor.

Şu an arıyorum müşteri hizmetlerini fakat yoğunluktan dolayı telefon kabul etmiyoruz diye cevap vermiyorlar. Bu cihazı nasıl resetleyebilirim? Çünkü, çatıda bir problem olduğunu sanmıyorum.

aldığım uyarı bu

D-smart Teknik Yardım

cihazda bu

D-smart Teknik Yardım

Daha önce de bu cihaz durduk yere kart uyarısı vermeye başlamıştı. Ozaman da aradığımda müşteri hizmetlerinin birkaç yönlendirmesiyle halletmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 31 Mart 2014; 19:22:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

Merhaba,

DSmart uydu alıcım durduk yerde sinyal uyarısı vermeye başladı, arada kendi kendine düzeliyor (fişten çekip takıyorum) sonra gene aynı uyarıyı veriyor.

Şu an arıyorum müşteri hizmetlerini fakat yoğunluktan dolayı telefon kabul etmiyoruz diye cevap vermiyorlar. Bu cihazı nasıl resetleyebilirim? Çünkü, çatıda bir problem olduğunu sanmıyorum.

aldığım uyarı bu

D-smart Teknik Yardım

cihazda bu

D-smart Teknik Yardım

Daha önce de bu cihaz durduk yere kart uyarısı vermeye başlamıştı. Ozaman da aradığımda müşteri hizmetlerinin birkaç yönlendirmesiyle halletmiştik.

LNB kaynaklı sinyal gücü ve kalitesi düşüklüğü ile bu problem ortaya çıkmakta. Problem yaşadığınız herhangi bir kanalda yeşil renkli tuşa basarsanız sinyal gücü ve kalitesini kontrol edebilirsiniz.

Genellikle çanak anten kaynaklı bir problemdir bazen cihaza gelen kablo ile ilgili olabiliyor. Kabloda kırılma ezilme var mı bunu kontrol edebilirsiniz, ucunu çıkartıp tekrar takabilirsiniz. Sıkı bir şekilde takılı olduğundan emin olun.

Kart uyarıları genelde farklıdır. Kart çıkarılıp takılır merkezden sinyal yenilenir problem giderilir. Problem giderilmezse kart değişimi istenir.

• Merhaba, Humax HBR 2002s modeli alıcım ve maxi paket üyeliğim var. Kanalların çoğunda bir sıkıntı yok ancak TRT Hd de ve dsmart ın kendine özel müzik kanallarında (R&B, Rock, 90's, 80's vs seklinde tarza göre ayrılmış kanallar) sadece görüntü var ses yok. Müşteri hizmetleriyle görüştüm ancak oradaki bayan pek yardımcı olamadı ses i kontrol edin scart a bakın fln gibi beni sorunuma çözüm olmayacak önerilerde bulundu. sinyal seviyesi ve güç 100 gözüküyor. Kaldı ki bu müzik kanallarında bir süre önce sıkıntı yoktu. Ne yapmamı önerirsiniz? Birde aygıt yazılımı güncelleme ve kanalları baştan yükleme nası yapılıyor?
  • Merhaba arkadaşlar,

yeni taşınacağım binada uygun uydu anteni / LNB ve salona kadar kablo mevcut.
    Şimdi 24 Ay taahhütlü D-Smart HD Sinema'ya abone olmak istiyorum. Sizlere 2 sorum var:

- Uydu alıcısını D-Smart mı veriyor, yoksa kendim mi almak zorundayım?
    - Eğer onlar veriyorsa HDMİ kablosuyla beraber mi veriyorlar?
    - Eğer onlar veriyorsa 35 Lira aylık ücrete alıcı bedeli dahil mi?

Şimdiden teşekkürler. :)
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    kumandanın değişimiyle sorun giderildi. ilginize teşekkürler.
  • [sharpshooter] kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum ,

Ses ayarlarindan Dolby digital degilde PCM ses formatini secersen sorun duzelecektir.

PCM kayipsiz ses ozellikli bir formattir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. Ben yaklaşık 1 ay önce d smart humax hd uydu alıcısı aldım. Arkasında 2 adet usb girişi var. Oradan telefonumu şarj edebiliyorum ama cihaz flaş bellekleri okumuyor. Araştırdım d smart pasif hale getirmiş. Bunun için program v.s. yükleyerek aktif hale getirebilir miyim. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: a11

Merhaba arkadaşlar,

yeni taşınacağım binada uygun uydu anteni / LNB ve salona kadar kablo mevcut.
    Şimdi 24 Ay taahhütlü D-Smart HD Sinema'ya abone olmak istiyorum. Sizlere 2 sorum var:

- Uydu alıcısını D-Smart mı veriyor, yoksa kendim mi almak zorundayım?
    - Eğer onlar veriyorsa HDMİ kablosuyla beraber mi veriyorlar?
    - Eğer onlar veriyorsa 35 Lira aylık ücrete alıcı bedeli dahil mi?

Şimdiden teşekkürler. :)

dsmart verio hdmi kablosunuda verio evet 35 tl ye dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

S.a. Ben yaklaşık 1 ay önce d smart humax hd uydu alıcısı aldım. Arkasında 2 adet usb girişi var. Oradan telefonumu şarj edebiliyorum ama cihaz flaş bellekleri okumuyor. Araştırdım d smart pasif hale getirmiş. Bunun için program v.s. yükleyerek aktif hale getirebilir miyim. ?

Malesef d-smart istemediği sürece bu girişler aktif hale gelmez.
  • Kanallar neden gec geliyor kara ekran uzun sure

• Merhaba arkadaşlar;

LG 47 LM 760S tv de DVB-C Tuner olmasına rağmen,Bir türlü dsmart kanallarını ayarlayamıyoruz.
    Yaptıklarımızı kısaca anlatayım,hatalı veya eksik ne varsa söylerseniz çok memnun olurum.

Hem uydu dan,hem de normal anten girişinden kablolar tv ye bağlı.
    Tv de yerel bölge Almanya seçili.
    Her türlü taratma yapmamıza rağmen(Digital TV,Uydu tarama,Kablo Tv tarama)Yalnızca digitürk kanalları bulunmakta.
    TV de CI girişi olduğundan modüllü üyeliğimizi burada kullanmak istiyoruz.

İnternetteki araştırmalarımızda bu şekilde kullanan birçok arkadaş olduğunu görüyoruz.Fakat biz beceremedik
    My home daki smart city ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar,
    Acilen yardımlarınızı rica ediyorum.
    Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: rookie7300

Merhaba arkadaşlar;

LG 47 LM 760S tv de DVB-C Tuner olmasına rağmen,Bir türlü dsmart kanallarını ayarlayamıyoruz.
    Yaptıklarımızı kısaca anlatayım,hatalı veya eksik ne varsa söylerseniz çok memnun olurum.

Hem uydu dan,hem de normal anten girişinden kablolar tv ye bağlı.
    Tv de yerel bölge Almanya seçili.
    Her türlü taratma yapmamıza rağmen(Digital TV,Uydu tarama,Kablo Tv tarama)Yalnızca digitürk kanalları bulunmakta.
    TV de CI girişi olduğundan modüllü üyeliğimizi burada kullanmak istiyoruz.

İnternetteki araştırmalarımızda bu şekilde kullanan birçok arkadaş olduğunu görüyoruz.Fakat biz beceremedik
    My home daki smart city ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar,
    Acilen yardımlarınızı rica ediyorum.
    Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba

Modül kullanıyorsanız kanal taramadan kanaların zaten çıkması gerekir. Ancak tv de DVB-C tuner olsa da yayın şifreli olacağından tuner işe yaramaz diye bilgim var.
    Digitürk Eutelsat'a yönelikse D-smart (Turksat) kanallarını görmeyebilir. Belki de sorun budur.
    Yani çanak anteniniz Turksat'a dönük olmayabilir mi?
    Eğer smartcity'de bulunuyorsanız bölge bayinizle görüşüp destek alınız. Çünkü kendileri sizin sitenize hakim olduğu için size en iyi şekilde yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

• Merhaba.

Evimizde DsmartHd bulunmakta. Ancak decoder çok yavaş çalışıyor. Fişi çıkartıp takmadan hızlanmıyor. Servisi aramak istiyoruz ancak internetten araştırdığım kadarıyla bu genel dsmart hd decoderlerde görünen bir sıkıntıymış. Ama artık çok bunaltmaya başladı bizi. Bu sorunu başka türlü aşmanın bir yolu var mı acaba?

İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

Merhaba.

Evimizde DsmartHd bulunmakta. Ancak decoder çok yavaş çalışıyor. Fişi çıkartıp takmadan hızlanmıyor. Servisi aramak istiyoruz ancak internetten araştırdığım kadarıyla bu genel dsmart hd decoderlerde görünen bir sıkıntıymış. Ama artık çok bunaltmaya başladı bizi. Bu sorunu başka türlü aşmanın bir yolu var mı acaba?

İyi akşamlar.

Selam malesef yazılımsal bir durum, d-smart yazılımı güncelleyene kadar bu tip donmalar devam edecektir.
  • Arkadaşlar D smart blu spor paketinde normal yayına göre birkaç saniye de olsa gecikme oluyor mu, yani şampiyonlar ligi maçını izlerken yan komşu dsmart uydu ile izlerken ben intenet üzerinden izliyor olacağım ve gol olunca aşırı tepkiden dolayı maçın tadı kaçıyordu daha önce kullandığım sistemde burda böyle bir sorun var mı test etme imkanı olan varsa yardımcı olmasını rica edecektim.

• bc_ kullanıcısına yanıt
    Teknosa'dan alınan cihazlarda mülkiyet kimin
    oluyor üyenin mi yoksa 2 yıllık taahhüt bitince
    cihazı geri iade mi ediyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Mülkiyet d-smart'a ait, cihaz kullanımı size ait. Yani 2 yıl sonra kanallar kapanır, paket almak isterseniz kullanım yapmaya devam edersiniz, paket almazsanız yerel ve ulusal kanalları izlersiniz.

Tabi bu dediğim peşin olarak aldığınız cihazlarda geçerli olan bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Mülkiyet d-smart'a ait, cihaz kullanımı size ait. Yani 2 yıl sonra kanallar kapanır, paket almak isterseniz kullanım yapmaya devam edersiniz, paket almazsanız yerel ve ulusal kanalları izlersiniz.

bildiginiz üzere faturalarda cihaz kullanım bedeli diye 10,17TL ücret kesiyorlar her ay. bu ücrette bana yansıyacak mı? 2 yıl sonunda paket almasam bile ücret ödeyecekmiyim? şuanda bende 2010 sd cihaz var paket yok hiç ücret vermeden normal uydu alıcı gibi kullanıyorum.. onda durum nasıl.

• quote:

quote:

quote:

bildiginiz üzere faturalarda cihaz kullanım bedeli diye 10,17TL ücret kesiyorlar her ay. bu ücrette bana yansıyacak mı? 2 yıl sonunda paket almasam bile ücret ödeyecekmiyim? şuanda bende 2010 sd cihaz var paket yok hiç ücret vermeden normal uydu alıcı gibi kullanıyorum.. onda durum nasıl.

Peşin alırsanız cihazı bir kere aldığınız için bir daha ödeme yapmazsınız. 2 yıl sonunda da paket almazsanız herhangi bir ödeme yapmazsınız diye biliyorum. Yine de alırken sorun tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peşin alırsanız cihazı bir kere aldığınız için bir daha ödeme yapmazsınız. 2 yıl sonunda da paket almazsanız herhangi bir ödeme yapmazsınız diye biliyorum. Yine de alırken sorun tabi.

sorsak da milletin birbirinden haberi yokki valla. neyse teşekkür ederim sizede

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.