Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
15
Favori
135.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler bende 2008 aktivasyonlu Arçelik as 800 cı Dsmart cihazı var cihaz 2 gündür yazılım yükleme sayfasına giriyor ancak hiçbişey yükleyemeden bekliyor sol üst köşede sadece 3/108E/30 tarzı birşey yazıyor ve sadece bu yazı ara ara değişiyor onun haricinde ne yazılım iniyor nede başka birşey oluyor.Fişi çıkarıp takınca makina açılıyor.Elle yazılım yüklemeyi denedim yine aynı şey oldu neden olabilir acaba?Çanak anten merkezi sistem bu arada.Bilgisi olan varsa sevinirim.
  • Merhaba,
    D smartın DS830NDS cihaz var elimde, bir arkadaştan aldım. d-smart kartsız turksat kanallarını izleyebilir miyim? Cihazı çalıştırdığımda " smart kartınız takılı değil lütfen kartınızı tekrar takınız" uyarısı geliyor.
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Hocam dün sinyal düşük ya da yok uyarısıyla tüm kanallar bir anda gitti. Tp5 seciliydi. Ben de tek tek denerken tp3 ile çoğu kanalı aldım fakat kanal d ve trt başta olmak üzere bir çok kanal çıkmıyor. Dünya kupası zamanı kafayı yemek üzereyim. Var mı önerin?

• bendede 2007 yılı next 9500 cihaz var ,izlerken yada stannd by konumuna aldığımda cihazda mavi ekran ND MMIV LOADER diye bi ekran çıkıyor
    altında dolum çubuğu % 0 da kalıyor , yukarda arkdaşın bahsettiği gibi sol üst köşede ab / 03 / 56 gibi rakamlar yazıyor.
    fişi çekip takınca düzeliyor fakat , izlerken yine gidiyor. Bazen sabırla bekliyorum 00000 -00000 gibi rakamlar çıkıyor .
    Oraya bişey yazıp ok yazınca bişeyler olacak gibi fakat ne yazılacak hiçbiyerde bulamadım.
    Bunun çözümü nedir arkadaşlar neden kaynaklanmaktadır. yardımcı olursanız sevinirim.
    iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opn21

bendede 2007 yılı next 9500 cihaz var ,izlerken yada stannd by konumuna aldığımda cihazda mavi ekran ND MMIV LOADER diye bi ekran çıkıyor
    altında dolum çubuğu % 0 da kalıyor , yukarda arkdaşın bahsettiği gibi sol üst köşede ab / 03 / 56 gibi rakamlar yazıyor.
    fişi çekip takınca düzeliyor fakat , izlerken yine gidiyor. Bazen sabırla bekliyorum 00000 -00000 gibi rakamlar çıkıyor .
    Oraya bişey yazıp ok yazınca bişeyler olacak gibi fakat ne yazılacak hiçbiyerde bulamadım.
    Bunun çözümü nedir arkadaşlar neden kaynaklanmaktadır. yardımcı olursanız sevinirim.
    iyi çalışmalar...

Bu sorun bende de vardı.Şöyle bir çözümü var, d-smart'ın fişini çıkarıp takın görüntü geldiğinde 1 numaralı kanalı yani 'd-smart promo' kanalını açıp bekleyin güncellemeyi kendi yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkual -- 8 Temmuz 2014; 21:35:15 >

• Dün gece 01:00'e doğru tüm kanallarda yayın gitti. Hala da sinyal yok yazıyor ekranda, ne yapılabilir?
  • evimde goldmaster dtv 19800 marka uydu alıcı var 4 seneden fazla olmuştur kullanıyorum son zamanlarda kendi kendine kilitlenme yapıyor, kumanda hiç bir şekilde işlev görmüyor fişini söküp taktığım zaman düzeliyor. bu sorun neden kaynaklanıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Hocam dün sinyal düşük ya da yok uyarısıyla tüm kanallar bir anda gitti. Tp5 seciliydi. Ben de tek tek denerken tp3 ile çoğu kanalı aldım fakat kanal d ve trt başta olmak üzere bir çok kanal çıkmıyor. Dünya kupası zamanı kafayı yemek üzereyim. Var mı önerin?

merhaba aynı durum bende de oldu hem de birebir şu an durum nasıl acaba,bir ara mesaj gelmişti temmuzda güncellemeler yapılacaktır izlemediğiniz zamanlarda uydu alıcınızı kapatın diye bununla ilgili olabilir mi acaba ???
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Bizim problem apartmanın çatısındaki Lnb'deymiş. Değiştirdiler düzeldi. Sinyal değişimleri ile ilgisi yokmuş yani.
  • valla biz de değişmeyen bir o kaldı herhalde
  • İyi akşamlar bende dsmart plus kullanıyorum hardisk kablosu takıyorum kumanda işlem yapmıyo donuyo ama kabloyu çıkardıgım zaman kumanda çalısıyor anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

Goldmasterin bir dsmart kutusu var bizde fakat kumanda cok gec algiliyor bi defa ustundeki firmware degisti televizyoncu tarafindan fakat sorun hala devam ediyor

Cihazın yazılımıyla ilgili olan bir durum malesef. Cihazın fişini çıkarıp taktığınızda cihaz biraz hızlanır ancak aradan zaman geçtikte tekrar eski haline döner cihaz yavaşlar. Bununla ilgili henüz yeni bir çalışma yok. Genel bir problem ancak bazı cihazlarda böyle problemlerin olmadığı aşikar. Yani cihazdan cihaza değişiyor diyebiliriz. Eğer garantili bir cihaz kullanıyorsanız müşteri hizmetleriyle görüşerek cihaz değişimi talep edebilirsiniz.

Merhabalar Sayın bc_ Benim Kardeşim D-Smart HD Abonesiydi Fakat Aboneliği Bitti ve Cihazı Aboneliği Bittiği Günden Beri Kullanamıyoruz Cihazı Tv'ye Bağladıktan Sonra Açıldığı Gibi 401. Kanal'ı Açıyor Bende Elle Kanal Eklemesi Yaparak Türksat Uydusunu Yeniden Taratıyoum Taramada Bütün Kanalları Buluyor Bulduğu Bu Kanalları Listeye Ekliyorum Listeyede Ekleniyor Orada da Bir Sorun Yok Faka Bir Kanal Açmak İstediğimde "Bu Kanal Engellendi (8) Bilgi İçin 0 (850) 266 0 266 Arayınız" Diyor Cihazdaki Abonelik Kartını Çıkarıpta Açayım Diyorum Yok Yine Açılmıyor Bu Seferde Kartınız Takılı Değil Diyor Kartı Takıyorum "Kart Bilgileri Alınıyor" Diyor ve Sonra Yine "Bu Kanal Engellendi (8) Bilgi İçin 0 (850) 266 0 266 Arayınız" Diyor ve Ben Hiç Aramadım Doğrusunu Söylemek Gerekirse Aslında Hiç Üzerinde Durmadım Cihazı Kutusuna Koyup Tekrardan Kaldırdıım Eğer Bir Çözümü Varsa Lütfen Yardımcı Olun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sdesign

quote:

quote:

Goldmasterin bir dsmart kutusu var bizde fakat kumanda cok gec algiliyor bi defa ustundeki firmware degisti televizyoncu tarafindan fakat sorun hala devam ediyor

Cihazın yazılımıyla ilgili olan bir durum malesef. Cihazın fişini çıkarıp taktığınızda cihaz biraz hızlanır ancak aradan zaman geçtikte tekrar eski haline döner cihaz yavaşlar. Bununla ilgili henüz yeni bir çalışma yok. Genel bir problem ancak bazı cihazlarda böyle problemlerin olmadığı aşikar. Yani cihazdan cihaza değişiyor diyebiliriz. Eğer garantili bir cihaz kullanıyorsanız müşteri hizmetleriyle görüşerek cihaz değişimi talep edebilirsiniz.

Merhabalar Sayın bc_ Benim Kardeşim D-Smart HD Abonesiydi Fakat Aboneliği Bitti ve Cihazı Aboneliği Bittiği Günden Beri Kullanamıyoruz Cihazı Tv'ye Bağladıktan Sonra Açıldığı Gibi 401. Kanal'ı Açıyor Bende Elle Kanal Eklemesi Yaparak Türksat Uydusunu Yeniden Taratıyoum Taramada Bütün Kanalları Buluyor Bulduğu Bu Kanalları Listeye Ekliyorum Listeyede Ekleniyor Orada da Bir Sorun Yok Faka Bir Kanal Açmak İstediğimde "Bu Kanal Engellendi (8) Bilgi İçin 0 (850) 266 0 266 Arayınız" Diyor Cihazdaki Abonelik Kartını Çıkarıpta Açayım Diyorum Yok Yine Açılmıyor Bu Seferde Kartınız Takılı Değil Diyor Kartı Takıyorum "Kart Bilgileri Alınıyor" Diyor ve Sonra Yine "Bu Kanal Engellendi (8) Bilgi İçin 0 (850) 266 0 266 Arayınız" Diyor ve Ben Hiç Aramadım Doğrusunu Söylemek Gerekirse Aslında Hiç Üzerinde Durmadım Cihazı Kutusuna Koyup Tekrardan Kaldırdıım Eğer Bir Çözümü Varsa Lütfen Yardımcı Olun :(

Müşteri hizmetlerini aramanız gerekmekte. Cihaz abonelik bitiminde sistemden düşmüş olabilir. Ya da herhangi bir borç kaldıysa borca bağlı kapanma yapılmış olabilir. Bunların haricinde kartla ilgili bir hata olabilir (düşük ihtimal). En kesin çözüm belirtilen numarayı arayarak cihazınız hakkında bilgi almanızdır. Smart kart numaranızı söylerseniz bilgilerinize ulaşıp yardımcı olurlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sdesign

quote:

quote:

Müşteri hizmetlerini aramanız gerekmekte. Cihaz abonelik bitiminde sistemden düşmüş olabilir. Ya da herhangi bir borç kaldıysa borca bağlı kapanma yapılmış olabilir. Bunların haricinde kartla ilgili bir hata olabilir (düşük ihtimal). En kesin çözüm belirtilen numarayı arayarak cihazınız hakkında bilgi almanızdır. Smart kart numaranızı söylerseniz bilgilerinize ulaşıp yardımcı olurlar.

ilgilendiğiniz için çok Teşekkürler Sayın bc_ :)

• Tekrardan modüllü üye oldum.Samsung F6170 Tv'nin modül girişine modülü taktım çift dil seçeneği olan kanallarda otomatik olarak ingilizceyi seçiyor.Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı?
    Birde Hd dizi paketine moviesmart'lar hediye olarak birkaç ay açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 16 Temmuz 2014; 21:23:11 >
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    Aynı problem LG TV lerde de var bunun için Tv nin menüsünden varsayılan ses dilini Türkçe seçerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enverates

Aynı problem LG TV lerde de var bunun için Tv nin menüsünden varsayılan ses dilini Türkçe seçerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.

Teşekkürler,Samsung müşteri hizmetlerini aramıştım,aynısını söylediler. Birincil ses dilini Türkçe seçip sorunu hallettim.
  • merhaba.
    dsmart modullu uyeligim bulunmakta.tv modelim 47PFL6198.hd kanallarin buyuk bir kismini izleyebliliyorum fakat belirli kanallarda donma ve mozaiklesme problemi var.problemi cozemedik.dsmart musteri hizmetleriyle de cozemiyoruz.smartspor ,trt hd gibi ianallarda problem yok fakat nba hd, world travel channel vb. kanallarda ekran donuyor..sorunun cozumu var mi? yardimlarinizi bekliyorum

• Yaklaşık 10 gün önce yan oda kampanyasıyla 2. D-smart HD paketi aldık.Cihaz kurulumundan sonra ertesi gün kart okuma hatası verdi,D-smart'ı aradım 10 tl ücret karşılığında arıza tespitine gelicekler denildi.Bende parayı ödemek istemediğimi belirtip ücretsiz halletmelerini talep ettim.Fakat bana yine ücretli teknik servis yönlendirilmiş,Servis gelmeden önce ücret olduğunu söyleyince teşekkür edip gelmemelerini rica ettip.Sonrada D-smart müşteri hizmetlerini yeniden arayıp durumu anlattım.Peki ücretsiz servis yönlendirilicek denildi 10 gün oldu arayan soran yok.Cihaz prize takılı zaman zaman saatin olduğu etran gidip geliyor panelde yazılar karışıyor ,Cihaz değişimi talep edebilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.