Şimdi Ara

D-SMART+Smile İnternet Kampanyası İle İlgili Herşey (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
116.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaya727

quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

quote:

Geçtik bakalım iyi mi ettik kötü mü ettik zamanla anlaşılacak. İnternet taşıması 3-4 gün sürecek gibi.

d-smart akşam üzeri kuruldu. İlk etapta yayın kalitesi kötü gibi geldi. ATV,AHABER ve yabancı HD ler gayet güzeldi de star, kanald gibi hd kanallar çok iyi gibi gelmedi bana. SD yayından farkı yok gibiydi. akşam baktım biraz daha iyi gibi geldi.

Cihaz ile yayın kalitesi arasında bir ilişki var mıdır? Aldığım HD kutu. Birkaç gün bakacağım tatmin etmezse servis çağıracağım.

Smile noktasında ise; Smile müşteri temsilcisi bizim bağlantı hızımız TTnete göre daha iyi olacağını göreceksiniz dedi. Gerekçesi aynı altyapıyı kullanıyoruz ancak TTNET in daha çok müşteri olduğu için hat yoğunluğu fazla oluyor bizde böyle bir sorun yok. Kesinlikle bağlantı sorunu yaşamayacaksınız dedi. Ben de mantıklı buldum.

8mbit 25AK li sınırsız adsl+Maxi-HD Dsmart=67 TL 1 ay sonra sabit hattı da kapatıp 10 TL santral kullanıp ücretiyle beraber 77 TL ödeyeceğim.

Alt yapı olayını bende konuştum dostum net için.Sana dedıklerının aynısını dedıler ve şuan ttnet'in bana verdığınden daha hızlı kullanıyorm :)

Ben doğru olduğuna inandım zaten. Direkt Türk telekom santrali ilede görüştüm hattın hızına baktırdım. 16 mbite kadar desteklemesine rağme 8 mbit civarı gözküyor. Telefon 3 odaya paralel bağlı adam ondan kaynaklanabilir dedi. Onları düzelt iyileşmezse bakalım dedi.

Sana başka bir soru sorayım. Ben smile dan modem istemedim. elimde 3 yıl önce ttnettin verdiği RT-206 var. Bunu sorunsuz kullanabilecek miyiz? firmware güncellemesi yapmak lazımmış ama ben baktım seçeneklerde sadece TTNET çıkıyor. Hat hala TTNETTEN hizmet aldığı için mi öyle çıkıyor acaba? sen nasıl yaptın?

Ayrıca d-smartta aldın sanırım. hd kanallar 1080i gözüküyor. bunu nasıl 1080P yapabiliriz?

Dostum bız yeni laptop aldığımız ıcın gecenlerde kablosuz modeme ihtiyaç duyduk ve INCA marka aldık.O yüzden ttnetin verdiği bi modemi falan kullanmıyorum.Ayrıca 1080i gözüküyor evet 1080 p nasıl olur bılmıyorm.Aralarındakı fark ne ki dostum ?
  • Arkadaşlar bende bu kampanyadan yararlandım ama daha smıle a geçiş olmadı bugün 4. gün olmazsa bugün bir arayıp sorayım müşteri hizmetlerine.d-smart cihaz arada takılıyor yazılımsal olabilir kanallar güzel.1080p uydu yayınlarında daha yok 1080i normaldir.

quote:

quote:

quote:

Geçtik bakalım iyi mi ettik kötü mü ettik zamanla anlaşılacak. İnternet taşıması 3-4 gün sürecek gibi.

d-smart akşam üzeri kuruldu. İlk etapta yayın kalitesi kötü gibi geldi. ATV,AHABER ve yabancı HD ler gayet güzeldi de star, kanald gibi hd kanallar çok iyi gibi gelmedi bana. SD yayından farkı yok gibiydi. akşam baktım biraz daha iyi gibi geldi.

Cihaz ile yayın kalitesi arasında bir ilişki var mıdır? Aldığım HD kutu. Birkaç gün bakacağım tatmin etmezse servis çağıracağım.

Smile noktasında ise; Smile müşteri temsilcisi bizim bağlantı hızımız TTnete göre daha iyi olacağını göreceksiniz dedi. Gerekçesi aynı altyapıyı kullanıyoruz ancak TTNET in daha çok müşteri olduğu için hat yoğunluğu fazla oluyor bizde böyle bir sorun yok. Kesinlikle bağlantı sorunu yaşamayacaksınız dedi. Ben de mantıklı buldum.

8mbit 25AK li sınırsız adsl+Maxi-HD Dsmart=67 TL 1 ay sonra sabit hattı da kapatıp 10 TL santral kullanıp ücretiyle beraber 77 TL ödeyeceğim.

Alt yapı olayını bende konuştum dostum net için.Sana dedıklerının aynısını dedıler ve şuan ttnet'in bana verdığınden daha hızlı kullanıyorm :)

Ben doğru olduğuna inandım zaten. Direkt Türk telekom santrali ilede görüştüm hattın hızına baktırdım. 16 mbite kadar desteklemesine rağme 8 mbit civarı gözküyor. Telefon 3 odaya paralel bağlı adam ondan kaynaklanabilir dedi. Onları düzelt iyileşmezse bakalım dedi.

Sana başka bir soru sorayım. Ben smile dan modem istemedim. elimde 3 yıl önce ttnettin verdiği RT-206 var. Bunu sorunsuz kullanabilecek miyiz? firmware güncellemesi yapmak lazımmış ama ben baktım seçeneklerde sadece TTNET çıkıyor. Hat hala TTNETTEN hizmet aldığı için mi öyle çıkıyor acaba? sen nasıl yaptın?

Ayrıca d-smartta aldın sanırım. hd kanallar 1080i gözüküyor. bunu nasıl 1080P yapabiliriz?

Dostum bız yeni laptop aldığımız ıcın gecenlerde kablosuz modeme ihtiyaç duyduk ve INCA marka aldık.O yüzden ttnetin verdiği bi modemi falan kullanmıyorum.Ayrıca 1080i gözüküyor evet 1080 p nasıl olur bılmıyorm.Aralarındakı fark ne ki dostum ?

Forumun başka bir sayfasından alıntı.(Paintbox)

'Her ikisinin de çözünürlüğü 1920×1080'dir. i=interlaced (geçmeli tarama), p=progressive (ilerlemeli tarama)

720p'ler 1280×720 çözünürlüğe sahip.

Progressive, interlaced'a oranla 2 kat daha hızlı tarar. 1080p modda çalışan (progressive tarama yapan) TV'lerde pratikte bir fark yok. Yani gözle görülür bir fark olmaz. Çünkü bu TV'ler interlaced görüntüyü deinterlace ederek tam frame oluştururlar.

Bu arada Avrupa'da uydu üzerinden yayın yapan hd kanalların birçoğunun 1080i modda yayın yaptığı söyleniyor.'

Benim anladığım da i ve p nin resim tarafa hızlarında bir farklılık varmış. P daha kaliteliymiş ama pratikte farkının fark edilmeyecek kadar az olduğu söyleniyor.
  • şuan türkiyede 1080p yapan yayın yok bildiğim kadarıyla.hd kanalların hepsi 1080i.d smartın sitesinde şuanlık p kalitenin bluray disklerde falan kullanılabildiğini okumuştum.

bencede gözle görüşür bir fark yok i ile p arasında.çok merak ediyorsa bluray oynatıcı varsa bluray disk film alıp izleyip denemek lazım onada gerek yok
  • Arkadaşlar internet hızıyla ilgili bir problemim yok fakat youtube,vimeo vb sitelerden video izlemek resmen işkence halini aldı. Çok uzun süre bekliyorum videoların dolması için.TTnet'te böyle bir problemim yoktu. Acaba Smile ile ilgi olabilir mi?

Orijinalden alıntı: THE LAZ

Arkadaşlar internet hızıyla ilgili bir problemim yok fakat youtube,vimeo vb sitelerden video izlemek resmen işkence halini aldı. Çok uzun süre bekliyorum videoların dolması için.TTnet'te böyle bir problemim yoktu. Acaba Smile ile ilgi olabilir mi?

Bende ttnetle aynı bi fark.Orta hız.Ne çok yavas ne cok hızlı
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: 0je

Smile adsl'in sitesinde bu kampanya gözükmüyor? Smile adsl kullanıyorum 8(2004) senedir!! Memnunum bu kampanyaya katılacağım, smile adsli arasak olurmu illa dsmartımı arayacağız?

D-smart'ın sitesinde var kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmiTr55 -- 13 Şubat 2012; 1:57:45 >

Sormak istedigim birsey var.
    16mb'e kadar - sinirsiz(50 GB)-59tl + D-Smart FULL (SD FULL) paketmi alsam ki fiyati 69 tl yoksa
    16mb'e kadar - sinirsiz(50 GB)-59tl + D-Smart Maxi (HD Maxi) paketmi alsam.

Goruntuler arasinda bariz fark varmi. SD FULL mu HD Maxi paketmi daha mantikli olur karar veremedim. Bir yardim edin.

Orijinalden alıntı: UmiTr55

Beyler 25 aknden sonra hız düşüyor mu?

Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince, ayda 25 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 1Mb ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

ve kampamya sonunda kutuyu sizden alırız diyorlar,başka bir kampanyada vardı sanırım kutuyu 24 ay sonunda almak isterseniz extra ücret istiyorlar..

Kutu mülkiyeti D-Smart'a aittir...
  • Smile adsl'i aradım siz abonesiniz dedi hd max +smile 94tl aylık dedi fakat yeni abonelere aylık 64tlmiş.İptal ettirip yeniden abone olmak gerekiyor :) 8 yıllık aboneyim be geçirin işte neresi mantıklı bunun.
    kampanyanın uydu alıcı stoklarıyla sınırlı olduğu söyleniyor kaçırmak istemiyorum ttneti fazladan ödemeye razıyım ttnet aboneliğim devam ederken smile alabilirmiyim acaba yoksa son ay tahahhütü iptal edip para istemesinler benden
    nasıl yapmalıyım fikir lütfen !

Orijinalden alıntı: Berkan_g

Beyler benide 2 gundur ariyorlar carsamba gunu yine arayacaklar.Kafam iyice yatti bu ise. Sanirim gecicem ama ay sonu hesap kesim tarihini bekliyorum.

Sormak istedigim birsey var.
    16mb'e kadar - sinirsiz(50 GB)-59tl + D-Smart FULL (SD FULL) paketmi alsam ki fiyati 69 tl yoksa
    16mb'e kadar - sinirsiz(50 GB)-59tl + D-Smart Maxi (HD Maxi) paketmi alsam.

Goruntuler arasinda bariz fark varmi. SD FULL mu HD Maxi paketmi daha mantikli olur karar veremedim. Bir yardim edin.

hd tv niz varsa kesinlikle maxi hd yi alın.ztn full pakette maxiden farklı olarak ekstradan 4 hd sinema kanalı+yetişkin kanalları var.ee zaten sd aldığınızda sadece yetişkin kanalları için almış olcaksınız.ama hd maxi pakette 20 yada 21 mi ne hd kanal var kanal d ve star hd de dahil bunlara.kanald hd süper bence normaliyle kıyasla.ayrıca belgesel kanallarının sinema kanallarının falan hd olanlarıda var maxi pakette.

Orijinalden alıntı: denizci_86

arkadaşlar bende bu kampanyaya geçmek istiyorum ama ttnet taahhütüm 26 marta kadar devam ediyor.
    kampanyanın uydu alıcı stoklarıyla sınırlı olduğu söyleniyor kaçırmak istemiyorum ttneti fazladan ödemeye razıyım ttnet aboneliğim devam ederken smile alabilirmiyim acaba yoksa son ay tahahhütü iptal edip para istemesinler benden
    nasıl yapmalıyım fikir lütfen !

benim de ttnet taahütüm martta biticek.bence bitene kadar taahüt bekleyin.çünkü simle başvurunca onlara geçtiğiniz an ttnet iptal edilmiş gibi görüncek 1 ay için 100küsür tl ödüceksiniz havadan ttnete
    Ttnet'de şimdiye kadar adil kullanımdan dolayı hız düşüşü yaşamadım. Umarım Smile'de öyledir.. Hiç kimse bu konuda net bir cevap vermemiş.

Orijinalden alıntı: alpceren

Mart ayında taahhüdüm bitiyor. Bende geçmeyi düşünyorum.
    Ttnet'de şimdiye kadar adil kullanımdan dolayı hız düşüşü yaşamadım. Umarım Smile'de öyledir.. Hiç kimse bu konuda net bir cevap vermemiş.

Dostum genelde düşmüyor forumdan 2 kişiyle konuştum ben.benımde belli olcak işte bkalım daha ılk ay
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.