Şimdi Ara

D-SMART+Smile İnternet Kampanyası İle İlgili Herşey (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
116.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurulum gerçekleşti arkadaşlar.Gelen adam ince ayar yapamıcanı sadece teslimatçı oldunu soyledıi

Cnn Türk izlememi,1 saat içinde tüm hd ve d-smart kanalların acılcanı soledı.Açıldı gibiler ama NBA göremedim daha.

Arkadaşlar bu HDMI kablosu bunları sıyah bişi demi altın sarısı rengi uçlu değildi ?

aradım sordum...

maxi ile full arasındaki fark yetişkin kanalları imiş.

sormadım ama hd+ da sinemalar falandır tahminim...

kullanana arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

memnun kalınan ve de kalınmayan yönler neler_?

saygılarımla.

Orijinalden alıntı: trkkrsy

D-SMART+Smile İnternet Kampanyası İle İlgili Herşey

aradım sordum...

saygılarımla.

Dostum hd+sinema kanalları değil.hd +'nın tek farkı dvd club die bişi var bide sadece ıstedığın şeyi kaydediyon çok bi artısı yok.

dediğin bütün sinema kanalları full'de zaten.yetişkin kanallarıda

iç kurulum 40 tl. hoş geldin diyolar yani_!

kişi kendi kurulumunu yapamazmı_? yada bu ücreti ödememenin imkanı varmı ki_?

başka kampanyasında ücretsiz demişler kampanyaya katmışlar güya.

onda nerden çıkarıyolar bilemiyorum ama...

bu ayın 15 inde ttnet üyeliğim bitiyor... o zamana kadar kullanan arkadaşların değerli

yorumları önemli olur. saygılarımla.

Orijinalden alıntı: Wachowski X

quote:

aradım sordum...

saygılarımla.

Dostum hd+sinema kanalları değil.hd +'nın tek farkı dvd club die bişi var bide sadece ıstedığın şeyi kaydediyon çok bi artısı yok.

dediğin bütün sinema kanalları full'de zaten.yetişkin kanallarıda

ben internet sitesinden baktığım ve anladığım kadarıyla full de olup maxide olmayan 4 hd sinema kanalı ve 4 adet yetişkin kanala var fark olarak.diğer kanlların hepsi maxide de var.maxi de sinema kanalı var ama full de olanların 4 ü hariç hepsi var.sitesindeki paketlerden anladığım bu
  • Bugün annemi de aramışlar.Ttnet kullanıyorum ve özellikle şu aralar hızından hiç memnun değilim.Farkı olur mu acaba?Şehir Çorum.Kablosuz modemle ilgili değişiklik yapmak gerekmiyor sanırım.Airties var şuan kullandığım.

Az önce Ttneti aradım ve 9.aya kadar taahhütümüz varmış :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 7 Şubat 2012; 19:35:10 >

Orijinalden alıntı: oguzhandincel1

Bugün annemi de aramışlar.Ttnet kullanıyorum ve özellikle şu aralar hızından hiç memnun değilim.Farkı olur mu acaba?Şehir Çorum.Kablosuz modemle ilgili değişiklik yapmak gerekmiyor sanırım.Airties var şuan kullandığım.

taahütün tam olarak ne zaman bittiği nerden nasıl öğrendiniz?benimde 2010 martında başlamış olması gerekn bir taahütümüz varda tam olarak marttamı yoksa nisandamı biticek tam bir öğrenmem lazım yoksa malum ttnet taahütü bozdun diye kalkıp 100tl geçirmeye kalkar.

modem ve hız konusunda bir değişiklik olcağı zannetmem.en iyi yapılacak şey sürekli müşteri hizmetlerini arayıp hızın çok düşük olduğundan şikayetçi olmak.zamanla düzeltiliyor.tabi hız 3-4 mbitlerdeyse normaldir de diyebilirler.sonuçta 8mbite kadar deniliyor pakette

aradım sordum...

saygılarımla.

arkadaşım eski bi digitürk kullanıcısı olarak dsmartın verdiği receiver (markası goldmaster) süper diyebilirim kanal geçişleri çok iyi hiç bir şekilde sorun çıkartmıyor.Kanallara gelcek olursak kanallar gayet yeterli birçok sinema ,dizi,belgesel,spor kanalları var.Spor kanalllarında nba maçlarını,italya ligi,uefa avrupa ligi,şampiyonlar ligi maçlarını maxi paket içinde izleyebiliyorsunuz :D.şimdilik bu kadar denedikce + larını ve - lerini yazarım.

modem olayına gelelim... kullandığım modem ttnetin

modemi sordum kabul ederse kullanırsınız yok

sisteme uyuşmaz ise modemde almalısınız dediler...

modemin marka modeli nedir bilen varmı_?

(kablosuz)

----------------------------------------------------------

bir diğer sorum... binada merkezi sistem hotbird ve turksat var... multifeed ile e7 yide ayarladım...

bu hd cihaz ile dsmart hariç hotbird ve e7 kanallarımıda izleyebilirmiyim_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 7 Şubat 2012; 21:06:27 >

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandincel1

Bugün annemi de aramışlar.Ttnet kullanıyorum ve özellikle şu aralar hızından hiç memnun değilim.Farkı olur mu acaba?Şehir Çorum.Kablosuz modemle ilgili değişiklik yapmak gerekmiyor sanırım.Airties var şuan kullandığım.

taahütün tam olarak ne zaman bittiği nerden nasıl öğrendiniz?benimde 2010 martında başlamış olması gerekn bir taahütümüz varda tam olarak marttamı yoksa nisandamı biticek tam bir öğrenmem lazım yoksa malum ttnet taahütü bozdun diye kalkıp 100tl geçirmeye kalkar.

modem ve hız konusunda bir değişiklik olcağı zannetmem.en iyi yapılacak şey sürekli müşteri hizmetlerini arayıp hızın çok düşük olduğundan şikayetçi olmak.zamanla düzeltiliyor.tabi hız 3-4 mbitlerdeyse normaldir de diyebilirler.sonuçta 8mbite kadar deniliyor pakette

Müşteri hizmetlerinden öğrendim.Bizimkide 02.09.2010'da başlamış 02.09.2012'de bitiyor.7 ay daha var :( Telefonda güvenlik için hat sahibinin kimlik bilgilerini soruyorlar bilginiz olsun.Hız konusunda da telefonda onuda söyledim.Hattı güncellediler ve şu an daha iyi oldu.Telefondaki bayan değerleriniz gayet iyi dedi.Yine sorun olursa arıza kaydı alırız telefona arıyıp bildirirseniz dedi.

anladım üstadım verdiğin bilgiler için teşekkürler...

modem olayına gelelim... kullandığım modem ttnetin

modemi sordum kabul ederse kullanırsınız yok

sisteme uyuşmaz ise modemde almalısınız dediler...

modemin marka modeli nedir bilen varmı_?

(kablosuz)

----------------------------------------------------------

bir diğer sorum... binada merkezi sistem hotbird ve turksat var... multifeed ile e7 yide ayarladım...

bu hd cihaz ile dsmart hariç hotbird ve e7 kanallarımıda izleyebilirmiyim_?

modem le ilgili şöyle bişey diyebilirim eğer modeminiz ttnetin verdiği modemse smile de sorun çıkabiliyor ama çözümü var modem markanıza göre güncel firewire dosyası bulup yüklerseniz sorun çözlüyür.

receiver e gelince verdikleri reciver a artı olarak sizde kanal ekliebiliyorsunuz hotbird bağlantısı yaparsanız onu da izleyebilirsiniz diye düşünüyorum çünkü ben dsmartta olmayan birkaç türksat kanalını aratarak buldum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seemon38 -- 8 Şubat 2012; 1:08:50 >
    3.Kızgınken cevap vermeyin.
  • Bağlı bulunduğum Türk Telekom Santralini aradım smile ile ttnetin aynı altyapıyı kullandığından emin olduktan sonra bende geçmeye karar verdim.

TTNET e 55 TL vereceğime SMİLE+D-SMARTA 65 verir HD yayın izlerim. Bulunduğum santral normalde 16 mb kadar destek veriyormuş. Ancak şuan 8 civarı gözüküyormuş. Telefon paralel bağlıysa ondan kaynaklanır dendi.

Bugün başvurumu yapmayı düşünüyorum.
  • Dediğim gibi memnunum ben arkadaşlar internet hızım 8mbitin altına hiç inmiyor daha hiç bi kopmada olmadı.Kanallar ve uyduylada bı sorunum yok sadece son guncelllemeden sonra kumanda kendı kendıne kilitleniyo hızlı ınıyo yavas acılıyo falan okadar

Orijinalden alıntı: vampiries1

şimdi smile olupda 25 aknden sonra hızı düşen varmı beyler ?

Bende bu sorunun cevabini bekliyorum beyler.

d-smart akşam üzeri kuruldu. İlk etapta yayın kalitesi kötü gibi geldi. ATV,AHABER ve yabancı HD ler gayet güzeldi de star, kanald gibi hd kanallar çok iyi gibi gelmedi bana. SD yayından farkı yok gibiydi. akşam baktım biraz daha iyi gibi geldi.

Cihaz ile yayın kalitesi arasında bir ilişki var mıdır? Aldığım HD kutu. Birkaç gün bakacağım tatmin etmezse servis çağıracağım.

Smile noktasında ise; Smile müşteri temsilcisi bizim bağlantı hızımız TTnete göre daha iyi olacağını göreceksiniz dedi. Gerekçesi aynı altyapıyı kullanıyoruz ancak TTNET in daha çok müşteri olduğu için hat yoğunluğu fazla oluyor bizde böyle bir sorun yok. Kesinlikle bağlantı sorunu yaşamayacaksınız dedi. Ben de mantıklı buldum.

8mbit 25AK li sınırsız adsl+Maxi-HD Dsmart=67 TL 1 ay sonra sabit hattı da kapatıp 10 TL santral kullanıp ücretiyle beraber 77 TL ödeyeceğim.

Orijinalden alıntı: kaya727

Geçtik bakalım iyi mi ettik kötü mü ettik zamanla anlaşılacak. İnternet taşıması 3-4 gün sürecek gibi.

d-smart akşam üzeri kuruldu. İlk etapta yayın kalitesi kötü gibi geldi. ATV,AHABER ve yabancı HD ler gayet güzeldi de star, kanald gibi hd kanallar çok iyi gibi gelmedi bana. SD yayından farkı yok gibiydi. akşam baktım biraz daha iyi gibi geldi.

Cihaz ile yayın kalitesi arasında bir ilişki var mıdır? Aldığım HD kutu. Birkaç gün bakacağım tatmin etmezse servis çağıracağım.

Smile noktasında ise; Smile müşteri temsilcisi bizim bağlantı hızımız TTnete göre daha iyi olacağını göreceksiniz dedi. Gerekçesi aynı altyapıyı kullanıyoruz ancak TTNET in daha çok müşteri olduğu için hat yoğunluğu fazla oluyor bizde böyle bir sorun yok. Kesinlikle bağlantı sorunu yaşamayacaksınız dedi. Ben de mantıklı buldum.

8mbit 25AK li sınırsız adsl+Maxi-HD Dsmart=67 TL 1 ay sonra sabit hattı da kapatıp 10 TL santral kullanıp ücretiyle beraber 77 TL ödeyeceğim.

Alt yapı olayını bende konuştum dostum net için.Sana dedıklerının aynısını dedıler ve şuan ttnet'in bana verdığınden daha hızlı kullanıyorm :)

Orijinalden alıntı: Wachowski X

quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

Geçtik bakalım iyi mi ettik kötü mü ettik zamanla anlaşılacak. İnternet taşıması 3-4 gün sürecek gibi.

Alt yapı olayını bende konuştum dostum net için.Sana dedıklerının aynısını dedıler ve şuan ttnet'in bana verdığınden daha hızlı kullanıyorm :)

Ben doğru olduğuna inandım zaten. Direkt Türk telekom santrali ilede görüştüm hattın hızına baktırdım. 16 mbite kadar desteklemesine rağme 8 mbit civarı gözküyor. Telefon 3 odaya paralel bağlı adam ondan kaynaklanabilir dedi. Onları düzelt iyileşmezse bakalım dedi.

Sana başka bir soru sorayım. Ben smile dan modem istemedim. elimde 3 yıl önce ttnettin verdiği RT-206 var. Bunu sorunsuz kullanabilecek miyiz? firmware güncellemesi yapmak lazımmış ama ben baktım seçeneklerde sadece TTNET çıkıyor. Hat hala TTNETTEN hizmet aldığı için mi öyle çıkıyor acaba? sen nasıl yaptın?

Ayrıca d-smartta aldın sanırım. hd kanallar 1080i gözüküyor. bunu nasıl 1080P yapabiliriz?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.