Şimdi Ara

~~~D SMART PLATFORMU~~~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
24.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd alıcıların bu kadar geç çıkmasını beklemiyorum ben, bu yaza gelmeliydi en geç. Her konuda geriden gelmekten bıkmadık hala!
  • Hayirlisi insallah.Sirf Discovery icin alicagim.
  • Anladığım kadarıyla iki tip cihaz olacak.Hemen satışa sunulacak olanlarda hd ve card sharing desteği olmayacak.
    Ancak daha sonra çıkacak cihazlarda
    hd özelliği
    ve card sharing olacak.
    Fakat daha sonra çıkacak cihazların
    fiyatının 250 ytl olması çok zor.
    Daha yüksek bir fiyat olacaktır.
  • bence her 2 cihazda aynı anda çıkmalıydı.
  • Vallaha ben doğan grubuna güvenemiyom.Bu iş smileadsl olayı gibi olursa yandı gülüm keten helva.Daha önceden beceremedikleri sansui free tv olayı var.Yani teknolojik konularda şimdiye kadar hep kazık attılar bence temkinli olmak lazım.En azından hd uyumlu cihazlar gelmeden para verip almanın mantıklı bir tarafı yok bence.
  • Tam olarak ne zaman yayına başlayacağını bilen arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 23 Ocak 2007; 11:38:01 >
  • Biirde bazı konular hala karanlıkta.
    1-cihazın fiyatı 250 -300 lira arası denmiş.Bu sadece receiver parası mı?Çanak anten dahil mi?(HERKESİN ANTENİ YOK)
    2-Montaj olayı ücretli mi?
    3-digitürk deki gibi teknik servisler olacak mı?Alınan receiverların kurulumunu kim yapacak.
    4-şu an receiver alanlar sonradan hd uyumlu receiver almak isterlerse ödedikleri para yeni receiverdan düşecek mi?
    Kusura bakmayın hep olumsuz yazıyorum ama bunun tek sebebi bu işi doğan grubunun yapması.
    Umarım doğru dürüst yaparlar da bir çok insan da rahatça evinden tv izler.Ama ben genede havadaki ulusal kanallar hariç diğer kanalları dsmartın bedava izlettireceğine inanmıyorum.Mutlaka bir süre sonra ücretlendirilecektir.Örnek olarak digitürk ilk çıktığı zamanlarda movimaxleri uzun bir süre extra bir ücret almadan abonelerine seyrettirmişti.
  • peki emu gibi yazılımlarla kırılamıyor mu acaba bunlar? dünyada örnekleri vardır bilgisi olan?
    sadece merak ediyorum ban yemek istemem çünkü neredeyse su anda tüm şifreler bi şekilde nette geziyor..bunların şifrelerinin gezmeyeceği ne malum?

yani kırılma imkanı olmaması gerçeği yansıtıyor mu?

hd receiver kaca olucak ? ne desteklicek? her gün yeni hd olayında ilerleme çıkıo..ayrıca doğan grubu bana görede güvenilir değil
    syg,
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34
    Biirde bazı konular hala karanlıkta.
    1-cihazın fiyatı 250 -300 lira arası denmiş.Bu sadece receiver parası mı?Çanak anten dahil mi?(HERKESİN ANTENİ YOK)
    2-Montaj olayı ücretli mi?
    3-digitürk deki gibi teknik servisler olacak mı?Alınan receiverların kurulumunu kim yapacak.
    4-şu an receiver alanlar sonradan hd uyumlu receiver almak isterlerse ödedikleri para yeni receiverdan düşecek mi?
    Kusura bakmayın hep olumsuz yazıyorum ama bunun tek sebebi bu işi doğan grubunun yapması.
    Umarım doğru dürüst yaparlar da bir çok insan da rahatça evinden tv izler.Ama ben genede havadaki ulusal kanallar hariç diğer kanalları dsmartın bedava izlettireceğine inanmıyorum.Mutlaka bir süre sonra ücretlendirilecektir.Örnek olarak digitürk ilk çıktığı zamanlarda movimaxleri uzun bir süre extra bir ücret almadan abonelerine seyrettirmişti.

Sadece alıcı satılacak benim anladığım kadarıyla. JanakD ana haberde çanağı olan herkes seyredebilecek gibi kapalı bir anlatımla satış sonrası hizmetlerdn olan servisin olmayacağı apaçık ortada. Çünkü bu ciddi bir maliyet. Ayrıca Turksat'tan kaynakalanabilecek arızalara karşıda hemen lafı koymuşlar: ulusumuzun uydusu ile ...

Yani bu iş tam anlamıyla marketten alıcıyı al bakkaldan kartı hesabı olacak. Her geçen gün Dsmart'ın içi boş olduğu ortaya çıkıyor. Abonelere çok büyük yük bindirilmek isteniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gz -- 23 Ocak 2007; 17:00:40 >

• Bende D Smart'ın sonradan çıkması iyi oldu. Teknolojiye daha hızlı ayak uyduracaklar..
  • ben hd receiver çıkmadan almayı düşünmem doğal olarak.
  • walla sonunda insanlari dolandirmasin bide kanallar fos cikmasin yeter.
    şişirilmiş laflari duymaktan midem bulaniyor artik
  • Yok yahu, adamlar o kadar mettettiler. Dolandırmazlar, yakında girer piyasaya..
  • abi site kullanıma açılmış haberiniz olsun girin bi kurcalayalım bakalım güwenilirliğini okey
  • Hayırlısı diyelim sırf GSTV yi seyretmek için alıcam Digitürküde çöpe atıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorian_gray

abi site kullanıma açılmış haberiniz olsun girin bi kurcalayalım bakalım güwenilirliğini okey

dsmart.com.tr mi adres? bende hala çok yakında diyoda
  • Site zaten vardı bir süredir, güvenirlik oradan değil kurulduktan sonra belli olur. Piyasaya girsinler, bir süre kullanalım bakalım. Ondan sonra güvenirlikleri ortaya çıkar zaten..
  • site vardı da ana sayfası farklı. dsmart.com.tr de çok yakında diyo başka bişe yok! asıl sayfa http://www.dsmart.com.tr/index.html en azından bi kaç bilgi var içerde. bekleyelim görelim neler olucak...
  • Arkadaşlar Şubat'ı beklemek lazım, Şubat'ta piyasaya girecekleri söyleniyordu..
  • bence tam bana göre

ben zaten sadece turksat kanallarını ve belgesel kanallarını istiyordum. Ayrıca bilgisayara dvb-s kart takarak ve önemli nokta bu: aynı çanağı kullanarak diğer kanalları alabileceğim. Hem dvb-s kart CI girişli olduğu için kartı çıkarıp discovery den kayıt yapmak istediğim zamanlarda pc ye takabilirim.

Fiyatı 250 civarında olursa, azten piyasada ki receiver fiyatları bu şekilde, kesinlikle alınabilecek bir şey.

Uydu alıcısı olanlara bence bi kolaylık yapacaklar. Mesela Smart-card'ı satar ama fiyatı ne olur orası meçhul...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.