Şimdi Ara

~~~D SMART PLATFORMU~~~ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
24.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gömülü modüllü kart girişili bir makine nekadar en az 250 ytl bu makine 300 ytl 12 ay taksitle 5 adette belgesel kanalı var içinde
    quote:

Orjinalden alıntı: Connect

300 Ytl miş kutu

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhhhhhhhhhh

sırf fb min avrupa macları için alayım dedim ama

harbiden yuh yani
  • PEKİ D SMART NE ZAMAN HD YAYINA GEÇECEK

HD YAYINLARI ŞİFRELİ Mİ OLACAK
  • FB Avrupa'da 2 maç oynuyor zaten 2 maç için receiver mı alınır.

quote:

Orjinalden alıntı: Connect

300 Ytl miş kutu

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhhhhhhhhhh

sırf fb min avrupa macları için alayım dedim ama

harbiden yuh yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

PEKİ D SMART NE ZAMAN HD YAYINA GEÇECEK

HD YAYINLARI ŞİFRELİ Mİ OLACAK

Dediklerine göre yıl sonunda HD uyumlu alıcılar piyasaya çıkacakmış. Yayınlar büyük ihtimalle şifreli olacaktır.

Ayrıyetten ilk geldiklerinde Discovery HD ve D HDTV yayınları vardı. Ancak Türkiye'de yeterli HD izleyicisi olmadığı için yayınları kestiler.
  • HD nedir tam olarak acaba?
  • High Definition

quote:

Orjinalden alıntı: patateskabak

HD nedir tam olarak acaba?
  • digiturk HD ile ilgili temmuz diyorlar, reciever da 500-600 ytl civarinda olacakmis.

mevcut humax kampanyasi gibi direk satis yontemi ile pazarlayacaklarmis.

de simart resivir dusunenler metrodan, karakoyden, bakkal osmandan temin edebilirler.
  • DİJİTÜRK

şu anda kimse bena dijitürk iyi demesin bazı yönleri dışında tabiki lig tv nin olması ve güzel sinemaların olması süper bişe fakat bu 2 seçenek sana dar geliyo yerek kanalların %90 ı yok yabancı kanal diyince oda az olsada saçma sapan doru düzgün belgesel kanalı yok sadece natıonal var o güzel fakat çoğu zaman börtü böcek veriyo ondan sonra sistemi receiver çok kötü belli özellikleri yok...

DSMART

daha başta olduğu için bazı kusurları olabilir sistemleri süper ethernet girişi olması modem girişi olması sitemde 3 aşama olması (yani 1. bölüm dsmartın belirlediği kanallar 2.aşama dsmartın belirlediği radyolar 3. aşama sizin belirlediğiniz kanallar)yani dsmarta olmıyıpda normal uyduda olan kanalları masrafsız izleye biliyorsunuz- müşteri destek hattı çok güzel çok ama çok yardımcı oluyolar.ellerinden gelenin fazlasını kat kat yapıyorlar.daha sayamadığım bir sürü özellik..

KARŞILAŞTIRMA

SİNEMA
    -dijitürk sinemada dsmartdan kat kat önde dijitürk 2007 yapımı film koyarken dsmart 2000 yapımı filmler koyuyor bu konuda dijitürk süper fakat dsmartı gözlediğimde 1 yeni 2ağustos ayından sonraki yayınlancak filmler hep 2007 yapımı filmler verilcek her nekadar verilsede ben yinede dijitürk diyorum şimdilik daha fazla sinema kanalı daha yeni filmler veriliyor.
    SPOR
    -dsmart kat kat önde diyebilirim dijitürkünen güzel avantajı lig tv olması tabi bu bile yeter fakat gs tv bjk tv dsmartda fb tv dijitürkle sözleşmesi olduğu için hem dsmartta hem dijitürkte sözleşme bitince sadece dsmartta.dahada dahada
    MAKİNA
    -vallahi dijitürkün makinası vasat ben u konuda aynı kefeye bile koymam makinaları....

--------- şu anda dijitürkün çok güzel çalışmaları var hd meselesi falan bu olursa güzel olur ama türkiyede kaç kişinin hd si varki yada almaya kalktın en az 3 milyar ondan ne verim ala bilirsinki
    ---dsmartında kanal ve yeni filmler satın almış bunlar gerçekleşirse çok güzel olucak

bana göre kim daha önce hdd destekli receivarı çıkartırsa o güzeldir kardeşim tabi hdd derken 50 lik falan deyil şöle 250 falan olcak
    ben hem dijitürk kullandım hem dsmart şuanda bana göre favori dsmart

dijitürk sahibi olanlarda bizim lig tvmiz var bizim sinema kanallarımız var diye kendilerini avutmasınlar o kanalları seyretmek için ayda nekadar ödüyolar onlarıda yazsınlar
    tabi dsmart sahipleride bu yazdıklarım karşısında kendini avutmasınlar aydın doğan bunları yapmış ama gidinde önce sözleşmenizi okuyun ne var ne yok diye gerçi pek bişe yok ama yinede iyi laf ebeliği yapmışlar....

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.