Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-Fix'i kullanabilmek için uydu alıcı gerekiyor mu? Alet, aynı zamanda uydu alıcı görevi de görüyor mu yani?

TV'nin kendi kart yuvası var ama dahili uydu alıcısı yok.

En uygun fiyata alabileceğim yerler nereler bir de? 1 yıllık düşünüyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Aralık 2015; 14:33:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

D-Fix'i kullanabilmek için uydu alıcı gerekiyor mu? Alet, aynı zamanda uydu alıcı görevi de görüyor mu yani?

TV'nin kendi kart yuvası var ama dahili uydu alıcısı yok.

En uygun fiyata alabileceğim yerler nereler bir de? 1 yıllık düşünüyorum şimdilik.

Ya tvinizde uydu alıcı ve yuvası olacak. Ya da CI+ DSMART modül uyumlu bir uydu alıcınız olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    TV'de kart yuvası var. Bu durumda, herhangi bir uydu alıcı + TV'ye takılacak kartla işimi görürüm, değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

TV'de kart yuvası var. Bu durumda, herhangi bir uydu alıcı + TV'ye takılacak kartla işimi görürüm, değil mi?

TV'de kart yuvası var ama tv takıp izlemek için uydu alıcılı tv sahibi olmanız lazım. Yoksa piyasadan CI girişli uydu alıcı alıp uydu alıcıya takacaksınız. Tv'de gösterir o zaman.
  • Yeni aldığım Sony marka led tv için hd d smart kutuyu iptal ettirip yerine d fix modül aldım. Daha dun akşam uyducu arkadaş her türlü kablomu konektörlerimi değiştirdi,çanağı ayarladı sinyali test etti modülü de güncellendi tv uzerinden.Ama malesef mozaiklenme sorunum var. TV nin kendi yazılımı da guncel. Eski televizyonumda hd kutu ile böyle olmuyordu. Pisman oldum d fix modüle gectigime.Acaba bunu çözmenin başka bir yolu var mıdır? Ya da D smart ı arasam tekrar kutulu aboneliğe dondururler mi beni? Veyahutta modül ve içindeki kart ile beraber kullanabilecegim next marka bir uydu alıcısı var mıdır ? Kendim alıp taksam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Yeni aldığım Sony marka led tv için hd d smart kutuyu iptal ettirip yerine d fix modül aldım. Daha dun akşam uyducu arkadaş her türlü kablomu konektörlerimi değiştirdi,çanağı ayarladı sinyali test etti modülü de güncellendi tv uzerinden.Ama malesef mozaiklenme sorunum var. TV nin kendi yazılımı da guncel. Eski televizyonumda hd kutu ile böyle olmuyordu. Pisman oldum d fix modüle gectigime.Acaba bunu çözmenin başka bir yolu var mıdır? Ya da D smart ı arasam tekrar kutulu aboneliğe dondururler mi beni? Veyahutta modül ve içindeki kart ile beraber kullanabilecegim next marka bir uydu alıcısı var mıdır ? Kendim alıp taksam.

Sony tv modeliniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 10 Aralık 2015; 9:44:40 >
    KDL50W805C

• quote:

KDL50W805C

En son v2.647 bu mudur tvnizdeki.
  • arkadaşlar sadece food network te

görüntü modülü düzgün çalışıyor gibi bi hata veriyor bu sizdede oluyormu ? bunu çözümü varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

KDL50W805C

Su an evde olmadığım için bakamıyorum ama modul yazılım versiyonu mu bu dediginiz? Ama yazilim versiyon tarihi 2013 onu hatirliyorum. Lakin son güncelleme yapılış tarihi 7.12.2015

2013 yilindan sonra hiç yazılım çıkmamış gibi bir durum var da 7.12.2015 de o guncellemeyi yapmışım gibi.

• quote:

quote:

quote:

KDL50W805C

Su an evde olmadığım için bakamıyorum ama modul yazılım versiyonu mu bu dediginiz? Ama yazilim versiyon tarihi 2013 onu hatirliyorum. Lakin son güncelleme yapılış tarihi 7.12.2015

2013 yilindan sonra hiç yazılım çıkmamış gibi bir durum var da 7.12.2015 de o guncellemeyi yapmışım gibi.

Modülün değil sony tvnin yazılımı.

O numarayı hatırlamıyorum ama sabah işe gelmeden once kontril ettim.Cihaz yazılımınız güncel diyor.

• quote:

O numarayı hatırlamıyorum ama sabah işe gelmeden once kontril ettim.Cihaz yazılımınız güncel diyor.

Akşam bir kontrol edin. Peki mozaiklenme hangi kanallarda?
  • quote:

quote:

Akşam bir kontrol edin. Peki mozaiklenme hangi kanallarda?

Hocam şöyle anlatayım. Dün sabah bahsettiğim ayarlar kablolamalar falan yapıldığında hiç yoktu.Ama mesela dün akşam eve ilk gittiğimde (ayarlarım yapıldıktan sonra) çok az vardı.Biraz uyuz oldum hah başlıyor gene diye.Yaklaşık 1 saat sonradan itibaren gece 1 de yatana kadar hiç yapmadı. Düzeldi diye sevinşrken sabah kalktım kontrol edeyim dedim hemen hemen her kanalda belli aralıklarla yapıyor.Mesela 2 dakika boyunca yapmıyor sonra 2 dakika yapıyor gibi. Belli bir kanala has değil.Olduğu zaman çoğu kanalda oluyor. Televizyonun Cİ modül menüsünde D Smart kurulumunun yapıldığı yerde Türksat 4A uydusuna gelip tıklayınca sinyaller %97 ve %100 olarak görülüyor. O ekranda da bekiyorum acaba ara ara sapma oluyor mu diye. O değerler hiç oynamıyor hep sabit. Ama mozaiklenme mevcut.

Yani benim tahminim olay tamamen ya Televizyonun uydu alıcısının tuneri zayıf ya da D Fix modülde problem var. Siz ne diyorsunuz?

Not : Bu arada da cihazı 4 5 kere fabrika ayarlarına da sıfırlayarak denedim. D smart kurulumunu baştan yaptım. Modülü yerinden çıkartıp takıyorum sağlam takılı mı kontrolünü de yaptım yani.

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Mozaiklenme esnasında havada ki bulut veya rüzgar durumu nasıl?

Her kanal aynı seviyede yayın almıyor, bazıları kuvvetli alırken bazılarıda havadaki bulutlanmalardan etkilenebiliyor. Burada daha önce yazmıştım; oturduğum yerde rüzgar oldukça kuvvetli esiyor ve çanak ayarı için senede en kötü 2 kere uyducu çağırıyorum. Bence çanak durumunuda göz ardı etmeyin.
  • Öyle çanağı etkileyecek kadar bir rüzgar veya bulutlanma yok hocam 3 gündür oturduğum yerde. Her zaman olan normal bir esinti ve açık hava. Malesef uğraştıracak beni bu muhabbet. Bu arada Sony web sitesinden manuel yazılım güncelleme dosyasını buldum.Ama versiyon numarası eski ve sadece İngiltere için geçerlidir yazıyor.

Edit :Tamam buldum 8.12.2015 tarihli 2.647 var. Ama ben bunu zaten 2 gün önce yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 10 Aralık 2015; 13:06:32 >
  • Arkadaslar merhaba, 1yildir d smart cam modul sinema paketimi sorunsuz kullaniyorum. Fakat 25 aralikta 1yillik uyeligim bitiyor, hepsidijitalden bir yillik on odemeli olarak almistim.suan oyle bi satislari yok, d smarti aradm 12 ay taahut ile 31 tlden devam edebilecegimi soylediler ama bana fazla geldi. Yeniden cam modul icin aktivasyon karti bulabilrmiym ya da 31tl yi nasil daha uyguna indirebilirim?

• quote:

Öyle çanağı etkileyecek kadar bir rüzgar veya bulutlanma yok hocam 3 gündür oturduğum yerde. Her zaman olan normal bir esinti ve açık hava. Malesef uğraştıracak beni bu muhabbet. Bu arada Sony web sitesinden manuel yazılım güncelleme dosyasını buldum.Ama versiyon numarası eski ve sadece İngiltere için geçerlidir yazıyor.

Edit :Tamam buldum 8.12.2015 tarihli 2.647 var. Ama ben bunu zaten 2 gün önce yaptım.

Peki mozaiklenme sadece Dsmart kanallarında mı? Yoksa diğer şifresiz kanallarda da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cituxe

Arkadaslar merhaba, 1yildir d smart cam modul sinema paketimi sorunsuz kullaniyorum. Fakat 25 aralikta 1yillik uyeligim bitiyor, hepsidijitalden bir yillik on odemeli olarak almistim.suan oyle bi satislari yok, d smarti aradm 12 ay taahut ile 31 tlden devam edebilecegimi soylediler ama bana fazla geldi. Yeniden cam modul icin aktivasyon karti bulabilrmiym ya da 31tl yi nasil daha uyguna indirebilirim?

Aynı şekilde almıştım. IZLE yaz 2850 'ye SMS at. Size dönüş yapıp teklif verirler. Çok pahalı deyin. Bu fiyatlardan abone olamam deyin. 17 civarında Mega ya da Sİnema-Dizi-Spor paketi verirlerse abone olun. (12 ay taahhüt)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cituxe

Arkadaslar merhaba, 1yildir d smart cam modul sinema paketimi sorunsuz kullaniyorum. Fakat 25 aralikta 1yillik uyeligim bitiyor, hepsidijitalden bir yillik on odemeli olarak almistim.suan oyle bi satislari yok, d smarti aradm 12 ay taahut ile 31 tlden devam edebilecegimi soylediler ama bana fazla geldi. Yeniden cam modul icin aktivasyon karti bulabilrmiym ya da 31tl yi nasil daha uyguna indirebilirim?

Aynı şekilde almıştım. IZLE yaz 2850 'ye SMS at. Size dönüş yapıp teklif verirler. Çok pahalı deyin. Bu fiyatlardan abone olamam deyin. 17 civarında Mega ya da Sİnema-Dizi-Spor paketi verirlerse abone olun. (12 ay taahhüt)

Hocam dün modüllü taahhütüm sona erdi (Telefonda 12 ay için taahhüt verdim )online işlemlerden baktım üyelik aktif gözüküyor aradım müşteri hizmetlerini neden aktif diye taahhüdünüz bitti ama aboneliğiniz liste fiyatından 104 tl ye devam ediyo dediler isterseniz 22 tl mega paket verelim dediler kabul etmedim yazılı bir sözleşme olmadan 12 ay telefonla taahhüt verdiğim aboneliğin nasıl devam ettiğini sordum bayan cevap veremedi siz bana 104 tl fatura çıkarın sizi mahkemeye vericem dedim bayan suratıma kapattı şimdi bunlar aramızda yazılı veya sözlü taahhüt olmadan nasıl aboneliği devam ettirip 104 tl istiyorlar anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.