Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTvspor kayboldu bende 85. Kanal yok 84 den 86 ya geçiyor bu nasıl iş ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Kanallar listede yok daha birçok kanalda eksikmiş gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: furkat

Kanallar listede yok daha birçok kanalda eksikmiş gibi geldi bana

12245 h 27500 ağ tarama yapın (şebeke tarama)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu kanallar çalışmıyor şifreli çıkıyor tarama filanda yaptırdım ama

• quote:

Hocam bu kanallar çalışmıyor şifreli çıkıyor tarama filanda yaptırdım ama

Online işlemlerden sinyal yollayın. (bu kanallar paket içeriğinizde varsa tabi)
  • Hocam bende Vestel LCD TV'de modül olayına girdim ama kanalların çoğu çıkmıyor vede çalışmıyor ne gibi ayarlar yapmam lazım

• quote:

Hocam bende Vestel LCD TV'de modül olayına girdim ama kanalların çoğu çıkmıyor vede çalışmıyor ne gibi ayarlar yapmam lazım

Kanal tarama vs işlerine yabancısınız sanırım. Bilen birini çağırın yardımcı olsun. Buradan anlamanız ve yapmanız uzun zaman alır.
  • nasıl iş anlamadım.2010 çıkışlı dsmart modulu devir edemiyomusum..varmı böyle bir şey cidden yoksa kafamı buluyolar.isteyen olursa satacağım modulu.d smartı batsın be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

nasıl iş anlamadım.2010 çıkışlı dsmart modulu devir edemiyomusum..varmı böyle bir şey cidden yoksa kafamı buluyolar.isteyen olursa satacağım modulu.d smartı batsın be..

Geçenlerde devir almak isteyen arkadaşlar olmuştu, geçmiş mesajlarda bulabilirsiniz.
  • quote:

nasıl iş anlamadım.2010 çıkışlı dsmart modulu devir edemiyomusum..varmı böyle bir şey cidden yoksa kafamı buluyolar.isteyen olursa satacağım modulu.d smartı batsın be..

Dsmart canlı desteğe sordum. Devir yapmadıklarını dile getirdi. Ben üstüme almak istiyorum abone olacağım diyorsunuz ama yapmıyorlar ilginç.
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak.
    belgesel kanalları için d-fix modül almayı düşünüyorum,
    şu anda kullandığım tvde yayın kalitesi çok iyi,
    geçen hafta digitürk alayım dedim kutu geldi kurulum yapıldı
    ancak kanalların kalitesi benim kutusuz izlediğime nazaran gözle görülür biçimde düştü,
    kutuyu humax kutuyla değiştirdiler ama yine aynı sonuç olunca iptal ettirdim
    görevli şöyle dedi
    siz kabloyu direk tvye takıyorsunuz araya cihaz girince kalitede bozulma olur dedi
    ben de modül almak istiyorum araya cihaz sokmamak adına
    bu durumda normalde izlediğim kalite düşer mi
    özellikle hd kanallarım cam gibi şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: windlea983

arkadaşlar benim bir sorum olacak.
    belgesel kanalları için d-fix modül almayı düşünüyorum,
    şu anda kullandığım tvde yayın kalitesi çok iyi,
    geçen hafta digitürk alayım dedim kutu geldi kurulum yapıldı
    ancak kanalların kalitesi benim kutusuz izlediğime nazaran gözle görülür biçimde düştü,
    kutuyu humax kutuyla değiştirdiler ama yine aynı sonuç olunca iptal ettirdim
    görevli şöyle dedi
    siz kabloyu direk tvye takıyorsunuz araya cihaz girince kalitede bozulma olur dedi
    ben de modül almak istiyorum araya cihaz sokmamak adına
    bu durumda normalde izlediğim kalite düşer mi
    özellikle hd kanallarım cam gibi şu anda

Modül şifreli kanalın açılması sağlayan bir anahtardır. Görüntüyü etkilemez. Turksatta neyi görüyorsunuz aynısını almaya devam edersiniz.
    Genelde tvnin kendi uydu alıcıları daha güzel görüntü verebilmektedir.

cevabınız için teşekkür ederim.
    diğer kanallar aynı kalitede kalır şifresiz kanallarıma bir etkisi olmaz diyorsunuz?
    zaten çanakta herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok değil mi? türksat 4a dan yayın yapıyor dsmart?
    kurulum yaparken dsmartı ayarlamak için farklı bir sinyalden veya tp den kaynaklanan bir düşüş olur mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: windlea983

cevabınız için teşekkür ederim.
    diğer kanallar aynı kalitede kalır şifresiz kanallarıma bir etkisi olmaz diyorsunuz?
    zaten çanakta herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok değil mi? türksat 4a dan yayın yapıyor dsmart?
    kurulum yaparken dsmartı ayarlamak için farklı bir sinyalden veya tp den kaynaklanan bir düşüş olur mu peki?

Hiçbir şey değişmeyecek. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.
    Sadece tv'nina arkasındaki modül yuvasına dfix'i takıyorsunuz ve dsmarta ait almış olduğunuz pakete göre şifreli kanallar açılıveriyor.
    Özel bir esprisi yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 30 Kasım 2015; 16:50:25 >

• aklıma bir soru takıldı şimdi. olması imkansız ama ben yine de bir sorayım belki ben yanlış biliyorumdur.
    şimdi bende bir adet tv+monitor var. bu tv nin arkasında PCMCIA Cart Slot yuvası var ama dahili uydu alıcısı yok.
    bu slotun amacı nedir? neden koymuşlar ki?
    ben bu slota d-fix modül taksam nasıl izleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Geçenlerde devir almak isteyen arkadaşlar olmuştu, geçmiş mesajlarda bulabilirsiniz.

hiç görüşmediysem 4 kez görüştüm satacağım modülü başkasına vereceğim o kullansın dedikçe yokta yok dediler.mülkiyet onlarınmış devredilmezmiş.hadi len ordan parasını ödediğim şey naıl senın olur..haa olmadı törenle yakarım o modülü birde video çekerim sonrada kendilerine yollarım..
  • wkend kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bir arkadaştan modül aldım süreci anlatayım.öncelikle modülü aldığımda arkadaşın bir yıllık anlaşması bitene kadar onun üzerine kayıtlı olrak izledim.bir yıllık anlaşması bitince arkadaş m.h yi aradı ve modülü üzerinden düşürttü,modül boşa çıktı.sonra m.h yi ben aradım modülün kart vs numaralarını vererek üzerime aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

aklıma bir soru takıldı şimdi. olması imkansız ama ben yine de bir sorayım belki ben yanlış biliyorumdur.
    şimdi bende bir adet tv+monitor var. bu tv nin arkasında PCMCIA Cart Slot yuvası var ama dahili uydu alıcısı yok.
    bu slotun amacı nedir? neden koymuşlar ki?
    ben bu slota d-fix modül taksam nasıl izleyeceğim?

Eğer yanlış bilmiyorsam o slota başka bir adaptör takılıyor ( Conax modül )
  • kvolkany K kullanıcısına yanıt
    şimdi arıyorum adamların dediği sen o modülü devredemezsin..modül d smartın malıdır anca bize iade edebilirsin diyolar..normalde devredilebilirdi lakin şimdi edemiyomusum..bakalım ne olacak
  • quote:

şimdi arıyorum adamların dediği sen o modülü devredemezsin..modül d smartın malıdır anca bize iade edebilirsin diyolar..normalde devredilebilirdi lakin şimdi edemiyomusum..bakalım ne olacak

Devir işini bilemiyorum ama bildiğim şey o modülün sahibinin DSmart olmadığıdır. Modül kişinindir.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.