Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kyoshocu

sabah kalktığımda kesmişlerdi
    bir süre filbox ile devam edecem

2 yıl önce 180 TL ye 24 aylık almıştım. Fiyatlar çok yüksek

teşekkürler

Fillbox nat geo'ları getirse düşünülebilir ama ben platformları nat geo için alıyorum.
  • quote:

2 yıl önce bimeksden satın aldığım hd d smart giriş paketi üyeliğim sona erdi.

fakat kanallar hala kapanmadı. bu kanalların kapanması için ek bir işlem yapmaya gerek var mı?

sonrasında bir fatura falan çıkarmasınlar.

geçenlerde paketi yenilemek için beni de aramışlardı. Yüksek fiyat söyledikleri için kabul etmedim.

modülü size iade etmeme gerek var mı dedim yok dediler.

modül değişimi yapılan ci+ olan modül
    online işlemlerden girdim herhangi bir tanımlı taahhüt yada paket gözükmüyor.

Benimde modül abonelik sürem sona eri uzatmadım. Aslında aylık 15.-TL'ye uzatıyorlar (+18 kanallar hariç)

Modül sizin kendi malınızdır. Açık olan kanallar zaten şifresiz yayınlanan kanallardır. Örneğin ATV HD izleyebilirsiniz ama Kanald HD izlemeyezsiniz. Fatura çıkartamazlar, merak etmeyin.

• arkadaşlar bende 2 adet hd üyelik var ,1 i yan oda..

toplam 35 tl ödüyorum. 2side mega paket +18 ler dahil ..1 tane mödül 1 tanede receiver.

bu paraya başka bişey bulamam herhalde.

tivibu ya geçiyim diye düşündüm ama ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

teşekkürler

Fillbox nat geo'ları getirse düşünülebilir ama ben platformları nat geo için alıyorum.

teledünya alabilirsiniz o zaman hocam. ( bölgenizde varsa) fiyat olarak en uygunu o sanırım. internetle beraber alınırsadaha da iyi fiyata geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic
    Benimde modül abonelik sürem sona eri uzatmadım. Aslında aylık 15.-TL'ye uzatıyorlar (+18 kanallar hariç)

Modül sizin kendi malınızdır. Açık olan kanallar zaten şifresiz yayınlanan kanallardır. Örneğin ATV HD izleyebilirsiniz ama Kanald HD izlemeyezsiniz. Fatura çıkartamazlar, merak etmeyin.

kanal d hd ve star tv hd herkese açık yayın yapmaya başlamış.

bende yeni öğrendim.
  • quote:

quote:

kanal d hd ve star tv hd herkese açık yayın yapmaya başlamış.

bende yeni öğrendim.

Haberim yoktu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

teşekkürler

teledünya alabilirsiniz o zaman hocam. ( bölgenizde varsa) fiyat olarak en uygunu o sanırım. internetle beraber alınırsadaha da iyi fiyata geliyor

Teledünya alacaktım ama aşağıdan kabloyu bulamadılar. Digiturk var, dsmarta tekrar abone oldum zaten (modül).

• modülü devredemiyormuyuz başkasına satıp kurtulmak istiyorum lanet olasıca d smarttan
  • dsmart modül bulunmuyor artık. dsmart fix diye bir modül var ama o da pahalı, belli ki filbox alacağım. bu arada forumda filbox ı "bilinçli" bir şekilde kötüleyen insanlar var. onlardan midem bulanmasa almıştım zaten.
  • bu hafta dsmart dfix kartım geldi kurulum yapıldı. şuan için bişey diyemiyorum mega paket. kanallar felan sıralı ilk 20 kanal sinema dizi şuan için memnunum. ara sıra bazı ulusal kanallarda mozaiklenme oluyor. sadece çanaktan mı diye düşünüyorum?
  • full paket icin 15 tl onerdiler. dusunmek istiyorum dedim ama yarin kabul etmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modülü olup artık tekrar abone olmayacak arkadaşlardan satmak isteyen olursa pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

bu hafta dsmart dfix kartım geldi kurulum yapıldı. şuan için bişey diyemiyorum mega paket. kanallar felan sıralı ilk 20 kanal sinema dizi şuan için memnunum. ara sıra bazı ulusal kanallarda mozaiklenme oluyor. sadece çanaktan mı diye düşünüyorum?

Mozaiklenmelerin, takılmaların tek sebebi çanak ayarsızlığıdır.
  • Dsmart Süper paket + İnternet (8mb sınırsız AKK'li) 59TL ödüyordum. Tv de CI+ müdül girişi vardı. Müşteri hizmetlerini arayıp değişim yaptırdım. Bayiye kutuyu bırakıp, dsmart fix modülü aldım. Cihaz, adaptör, kumanda fazlalığından kurtuldum. Üstelik aynı fiyata devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu hafta dsmart dfix kartım geldi kurulum yapıldı. şuan için bişey diyemiyorum mega paket. kanallar felan sıralı ilk 20 kanal sinema dizi şuan için memnunum. ara sıra bazı ulusal kanallarda mozaiklenme oluyor. sadece çanaktan mı diye düşünüyorum?

Mozaiklenmelerin, takılmaların tek sebebi çanak ayarsızlığıdır.

anladım hocam ama şöyle bi durum var dfixden önce donma olduğunu görmedim pek. TRT4K da açılıyodu şuan 4K kanalda açılmıyor.
  • quote:

Dfixi çıkartıp mozaiklenmeyi kontrol edin. Düzeliyorsa modül bazı cihazlarda mozaiklenme yapabiliyor. Animaux kanalında iken modül güncelleme yapın. Tvinizin yazılımını güncelleyin.

• Arkadaşlar bugün itibariyle dfix kullanmaya başladım yalnız güncellemeyi yapamadık en son Güncelleme 20 ağustos 2013 gözüküyor en son Güncelleme tarihi nedir Güncelleme nasıl yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: furkat

Arkadaşlar bugün itibariyle dfix kullanmaya başladım yalnız güncellemeyi yapamadık en son Güncelleme 20 ağustos 2013 gözüküyor en son Güncelleme tarihi nedir Güncelleme nasıl yapılır

Animaux kanalını açın. Kanal açık iken tv'inizin CI güncelleme kısmına girip güncellemeyi başlatın.
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güncellemeyi yapabildim en sonunda yalnız bu national Geographic ve eurosport Kanalları çıkmıyor neden olabilir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: furkat

Teşekkür ederim güncellemeyi yapabildim en sonunda yalnız bu national Geographic ve eurosport Kanalları çıkmıyor neden olabilir acaba

Kanallar var açılmıyor mu? Yoksa listede kanallar yokmu?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.