Şimdi Ara

D segment 20 bin e kadar araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • D segment araba olacak bana problem çıkarmayacak,20 bin ytl yi geçmeyecek hatta daha az,vergisi gece rüyalarıma girmeyecek otomobil tavsiye edermisiniz.Tabi kullananlar tecrübelerini de aktarırlarsa sevinirim.

Benim aklımda olanlar:
    1.Nissan Primera
    2.Renault Laguna
    3.Opel Vectra
    4.Ford Mondeo
    5.Toyota Avensis
    6.Honda Accord
    7.Mazda 626
    8.Peugeot 406
    9.VW Passat
    Bunların yeni kasalarına güç yetmez bir önceki kasalarını düşünerek yardım ederseniz çok sevinecem.

Şunu da belirtmek istiyorum,ben sağlık memuruyum ve 1.90 boy 110 kg ağırlık.Az problemli ve geniş araba.Şimdiden teşekkür ediyorum.

• laguna genel olarak problemli bir araç değil. ancak bu sınıftaki araçlar problem çıkarırsa hepsinin masrafı yüksek olacaktır.

vergi konusuna gelince, bu sınıfta 1.6 motor alırsan kasaya küçük gelecek (tüketimin arttığını söylüyorlar); 2.0 alırsan vergi dilimi değişiyor. eğer gerçekten tüketim artıyor ise (net olarak şu kadar yakar diyemem bende 2.0 laguna var, şehir içi yazın 8,5 kışın 10Lt yakıyor) yıllık benzin masraf artışın ile artan vergiyi kıyaslarsan bence 2.0 daha mantıklı.

laguna-konforlu, ferah
    vectra-herkeste var, sıkılırsın. ancak ikinci eli daha rahat olabilir
    mondeo-ikinci elde hakkının altında fiyatlara gidiyor. alırken de satarken de hakkının altında fiyata gider
    primera-servisteki tanıdık ustaya sordum, boşver abi sana yaramaz dedi. sebebini bilmiyorum.
    avensis-sorunsuz ancak düşük kilometrede bulman çok zor
  • 2001-2002 laguna 1.6 16v, hem modern bir motoru var, hem 4 havayastığı, oto klima, abs vs her türlü donanıma sahip, hem de üretiminin son modeli olduğu için kusursuzlaşmış bir araç, ayrıca vergi açısından da söylediğin araçlar arasındaki 2 alternatiften biri (motor sebebiyle).

17-18 e temiz bir tane bulursun , ayrıca parça-servis-usta problemi de yaşamazsın.

2. seçenek ise vectra olmalı, ama onun motor lagunaya göre biraz zayıf.
  • quote:

D segment araba olacak bana problem çıkarmayacak,20 bin ytl yi geçmeyecek hatta daha az,vergisi gece rüyalarıma girmeyecek otomobil tavsiye edermisiniz.

arkadasim boyle bir arac yok.
    20 bin ytl degil 100 bin ytl versen yine yok yine yok.
  • d seğmenti aldınmı en az 2000 motor bi şey bulman lazım.onunda vergisi malum.98 model 2000 motor vektra var arkadaşımda 375 lira ödüyor.2004 model 1.6 megane 190 civarı ödüyor.c segmentide artık dar değil çok rahat sığarsın.2004 civarı 1.6 megane veya fokus öneririm.sedanları sınıfının üstünde iç mekan sağlıyor.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vectra veya laguna
  • vectra 1.6 bence ideal bir seçim 2000 2001 model. vergisi tek taksit 114.5 ytl yani senelik 229. yakıt olarakta sıkıntı çekmezsin. çok büyük kaza geçirmemişse ufak tefek masraflar haricin bi problen çıkarmaz.

Orjinalden alıntı: sorumsuzzz

vectra 1.6 bence ideal bir seçim 2000 2001 model. vergisi tek taksit 114.5 ytl yani senelik 229. yakıt olarakta sıkıntı çekmezsin. çok büyük kaza geçirmemişse ufak tefek masraflar haricin bi problen çıkarmaz.

ben yerinde olsam

düz vitesli ve düşük km li ford mondeo alırdım.

içi geniş , sorunsuz , dinamik , vede ucuz.

belki bir kaç bin vererek yeni kasa lagunada alınabilir.
    problemsiz vede sağlamdır.
  • d seğmenti demek lüks araba demek ikinci elide her zaman ölü vergisi yüksek, satması zor,yakıtı çok.c seğmentiyle arasında boyut olarak pek bi farkda kalmadı.illa d alacaksan 1.6 elegans avensisler var ama o paraya bulunurmu bilmem.çok güzel araba hem vergisi düşük.üstelik toyota sorunsuzlık abidesi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.