Bildirim
23 Bin TL'e Kadar ARAÇ Önerisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
otom. şart değilsehttp://www.sahibinden.com/nissan-almera-1.5-tekna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 23 Eylül 2014; 0:55:26 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Esmer33
ford fiesta :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2003-ford-fiesta-comfort-tiptronik-kazasiz-136.000-km-degisensiz-154218978/detay
Fiesta tercih edilirmi nasıldır hiç çevremde yok pek bilgimde yok .. ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu dizel otomatik olmadığından pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum tercih edilir az da yakar herşeyden önce parça bakımından çok yaygın vede kullanışlı bir araba. -
Fiesta yarı otomatikdir geri kaçar
illa otomatikse honda toyota gibi japon arabalarına bakmanızı tavsiye ederim onların otomatiklerinde sıkıntı yok
bende 2000 civic otomatik var memnunum -
tam otomatik az yakan 1.3 87 hp %100 japon
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-daihatsu-sirion-1.3-kucuk-buyuk-otomatik-sempatik-ekonomik-179223347/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain
illa otomatikse honda toyota gibi japon arabalarına bakmanızı tavsiye ederim onların otomatiklerinde sıkıntı yok
bende 2000 civic otomatik var memnunum
Honda baktım ama sedan kasa kardeşim memnunmusun
Ben 2000 model Opel Astra CD Otomatik aracımı birkaç hafta önce 20800 TL rakama aldım. Aracım sedan. Bu aracın hatcback olanı gayet kullanışlı. Araştırmalarım sonucunda bu aracın otomatiğinin oldukça verimli ve sağlam olduğunu gördüm. Buna göre karar verdim. kısa sürede de aracın performansından memnunum. Siz 2001-2003 model Opel Astra HB araçlara bakabilirsiniz. CD ve Elegance donanımları iyidir. 1.6 lt 100 hp motorları verimlidir. Otomatik şanzumanı tam otomatiktir. LPG uyumu iyidir. HB kasasının 370 lt gibi oldukça iyi bir bagajı vardır. İç hacmi geniştir. Kasa olarak astraların sevilen kasasıdır. -
bende aynı kriterlerde araç bakıyorum yokmu başka önerisi olan
Piyasada Golf 1.6 yok yav ve olanda piyasa acayip cep yakıyor şuan :) -
bende 2004 Fiesta TDCI Comfort manuel var. otomatiği nasıldır bilmiyorum ama ben arabamdan çok memnunum. aldığımda 98.000 km. deydi, 2 yılda 143.000 km.ye ulaştım. yağ değişimi & periyodik bakım dışında hiç servis veya sanayiye gitmedim. kısmetse 2 aya kadar eşimin bulunduğum şehire tayini çıkacak, o nedenle artık daha az km. yapacağım için benzinliye geçeceğim. bir daha dizel alacak olsam öncelikle Ford bakarım o kesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: D3erin
quote:
Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain
bende 2000 civic otomatik var memnunum
Honda baktım ama sedan kasa kardeşim memnunmusun
hb kasasıda var ama tek kapı onlar
ben cok memnunum tam otomatik fazlada yakmıyor benzinde 100tlye 250km gidiyorum 40 kursa denk geliyor bence gayet iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: tg_cey
bende 2004 Fiesta TDCI Comfort manuel var. otomatiği nasıldır bilmiyorum ama ben arabamdan çok memnunum. aldığımda 98.000 km. deydi, 2 yılda 143.000 km.ye ulaştım. yağ değişimi & periyodik bakım dışında hiç servis veya sanayiye gitmedim. kısmetse 2 aya kadar eşimin bulunduğum şehire tayini çıkacak, o nedenle artık daha az km. yapacağım için benzinliye geçeceğim. bir daha dizel alacak olsam öncelikle Ford bakarım o kesin.
2004 model fiyat durumu nedir ?
-
o paraya otm vites diyorsanız japon araçlarına yönelin. -
quote:
Orijinalden alıntı: tg_cey
sanırım 19.000 tl civarı ilanı vericem. piyasadaki bu modellerin fiyatı aşağı yukarı 16.000 tl den falan başlıyodur. tabi kazalı veya sorunlu olma ihtimalleri yüksek. benim aracıma daha boya bile değmedi, bakımları eksiksiz. ekstra Pionerr USB Cd çalar taktırdım. Camlarda film ve cam rüzgarlığı var. Bir de Fiesta çelik jant taktırdım. çok hoş görüntüsü oldu. artık 2 ay sonra kısmet..
Araçınızın fotosu varmı ?
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X