Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İflas mi yoksa iflas erteleme mi? Bu ikisi ayrı dünyalar ve insanlar gereksiz spekülasyon yapıyor bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş hala hazırlanıyor.

• Sipariş hazırlanıyor da hala.Israrla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedarik edilip gönderilecekmiş bakalım neler olacak

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    kim dedi hocam bunu sana ?
  • Pazartesi günü öğlen 5 tane kitap aldım hala kargolanmadı. Dr internetten kargolama konusunda biraz yavaş sanırım.

Zaten 1-5 iş günü içinde kargolanır diyordu sanırım haftaya pazartesi ya da salı günü yollarlar maksimum sürede.
  • Eskiden D&R internet sitesinden sık sık alışveriş yapardım ve sorun yaşamazdım. Şimdi bakıyorum da alışveriş yapıp memnun kalan neredeyse yok. Yurtiçi kargodan başka kargo kullanmadığı için zaten D&R'ı bırakmıştım, bu olaydan sonra da kolay kolay alışveriş yapmam. Aldığımız mouse'un iadesinde sorun yaşarsak en kötü bankaya harcama itirazı yapıp iademizi alabiliriz diye düşünüyorum.
  • ben dayanamadım direk D&R ı satın aldım gençler. Akıllı olun yollamam mouselarınızı.......
  • Sayın Hüseyin....
    D&R Web Mağazasıwww.dr.com.trden verdiğiniz W155.... nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 20.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.

mail şimdi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_core

Sayın Hüseyin....
    D&R Web Mağazasıwww.dr.com.trden verdiğiniz W155.... nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 20.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.

mail şimdi geldi

+1 benimkide iptal edilmiş

• Benimde talebim üzerine iptal edilmiş ama benim haberim yok !!

• İptal edilenler 1 tane mi aldı yazsaydiniz bare benim ki hazırlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bana da iptal maili gelmiş, bugüne kadar onca siteden online alışveriş yaptım ben hayatımda bu kadar rezil bir site, sistem görmedim.

Aradım 10 dk sonra açan oldu, ürün temin edilemediği için iptal olmuş dedi, paranın geri gelmesi için bile talep oluşturdu, 1-3 iş günü içinde gelecekmiş.

Bir daha bu siteden çöp almam, umarım tez zamanda batarlar zaten batmışlar diye söyleniyor çok yerde.

Hocam işini görür mü bilmem ama kipada 12 liraya defender datum-015 nano satılıyor alıcısı mouseun alt tarafında muhafaza edilebiliyor bak istersen. Yatakta, film izlerken webte gezerken kullanma amacıyla aldım.

• Bende 1 tane almıştım iptal edilmiş.

• iptal edildi. beyler yavaş yavaş iptal ediyolar. gündüzde benim hazırlanıyordu milletin iptaldi. gelebilir diyodum ama öyle değilmiş iptal oluyor.
  • çok kalleş firmaymış. neyse kitap falanda almam artık. 1 kişi bir kişidir. umarımda ohal bitmeden batarlar :D
  • İptallerin paraları yattı mı?

• D&R Web Mağazasıwww.dr.com.trden verdiğiniz W11..... nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 20.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.

Bak hele şu koca utanmaz firmanın yazdıklarına .
    Benim isteğim üzerine iptal etmişler hemde.
    Yalancının kaynanası ölsün mü ?
  • siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün talebiniz üzerine 20.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Email gönderdiler

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.