Şimdi Ara

D&R Ney seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Drden ney seti sipariş ettim mağazaya girip çıkarken hep görürdüm, baya öncedende bi heves vardı belki sevmem kenara atarım diye plastik olanından aldım. Plastik ney olan 40 tl kamış ney olan set 76 tl. Sizce iş görürmü yeni başlayacak biri için, alan var mı

Seti kullanan hala çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 8 Şubat 2016; 22:25:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasavvufi muzikler calip Allahla bir olma amaci iceren dandik ayinler dışında kullanim alani varsa o alanlarda hobinizi gelistirmenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Tasavvufi muzikler calip Allahla bir olma amaci iceren dandik ayinler dışında kullanim alani varsa o alanlarda hobinizi gelistirmenizi tavsiye ederim

size ne efendim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 7 Şubat 2016; 23:57:31 >
  • fokof kullanıcısına yanıt
    Adam bir seyine karismamis. Sadece tavsiye vermis ve kelimesi kelimesine hakli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Adam bir seyine karismamis. Sadece tavsiye vermis ve kelimesi kelimesine hakli bence.

lutfen hocam hakli veya haksiz olabilir ancak bu tarz bir tavsiye bircok uyeyi tahrik etmeye acik bu yuzden bunu dile getirmek zoruda idim ayrica saygisizca bir davranis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 8 Şubat 2016; 0:02:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

lutfen hocam hakli veya haksiz olabilir ancak bu tarz bir tavsiye bircok uyeyi tahrik etmeye acik bu yuzden bunu dile getirmek zoruda idim ayrica saygisizca bir davranis

Iyi niyetli oldugunuzu dusunuyorum. Her inanca saygili olmak lazim, doğrudur. Ama bu tasavvuf islamin icine oyle bir sinmis ki kimse ayiramiyor. Ben tasavvufa inaniyorum deseler inanin hicbir sey soylemem. Fakat musluman olduklarini iddia ediyorlar. Onlarin yaptığı ozgurce inanmak değil, bir inancin icine sinsice yerleşerek ona zarar vermek.

Size ne efendim demissiniz, iste beni ilgilendiren durum bu. Yine de can siktiysam kusura bakmayin

• Up:Seti kullanan kimse yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    Beyler D&R'a nolmuş?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    O amaçla kullanmayacağım aslında, neyin sesini seviyorum. Senin gibi düşünen biriyim bende ama fikirlerini bu kadar açık sözlü dile getirme bence.

Yorum yapacak arkadaşlar için, konuyu dağıtmadan yorum yaparsak sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 8 Şubat 2016; 10:50:43 >
  • İlk mesajında kavga çıktı konunun bakalım :D

• Ney kullanmak için müslüman olmak gerekmez, kullanmak, müzik çalmak için deherhangi bir tanrı gerekmez.
    Daha önce hiç kullanmadım fakat dinlemişliğim var, ben olsam plastik kullanmazdım açıkçası. Şimdiden başarılar diliyorum çünkü ney kullanmak gerçekten zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

O amaçla kullanmayacağım aslında, neyin sesini seviyorum. Senin gibi düşünen biriyim bende ama fikirlerini bu kadar açık sözlü dile getirme bence.

Yorum yapacak arkadaşlar için, konuyu dağıtmadan yorum yaparsak sevinirim

Kacarak ozgur olunmaz hocam konuya donecek olursak zor bir calgi oldugunu bende duymuştum. Konu ile ilgili pek bilgim yok. Calmaya baslarsaniz ses kaydi atabilirsiniz. Hobinizi desteklemek ve motive etmek isterim

• Çok maymun iştahlı bi insanım. Baktım hoşuma gitti paraya kıyar alırım gerçeğini

• Seti kullanan biri çıksın

• Seti kullanmadim. Bir ara kamis olanindan caliyordum.calmak denmez aslinda 1-2 parca biseyler iste. Plastikte ses cikarmak daha kolay diye duymustum. O aldiginin sesi muhtenelen flut gibi olacak haberin olsun,o meshur ney sesini bekleme

• Hocam siz kullanın bende düşünüyorum görüşlerinizi yazarsınız.Beğenirseniz bende almayı düşünüyorum.Neye sadece dini açıdan bakmamak lazım.Neyin sesi rahatlatıcı bi ses.

• ney seti?
  • Ben plastikle başladım flüt gibi ses çıkarıyor tavsiye etmem, almışken düzgün birşeyler al.

Edit: D&R sen alma, ney neva yı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E5CA2A6B -- 8 Şubat 2016; 13:04:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diğer setten var 76₺ dediğin. Ney'den anlayan birisi o neyin kötü olduğunu söyledi. Boğumlar eşit değilmiş.
    Bir ara vakit bulursam hoca tutup eğitimini alacağım. 3 yıldır duruyor öyle :)
  • 2 3 yil once aldim o setten kamis olanindan ama ne yazik ki kamisi da iyi degil. Gidip kendin kaliteli bir kamis ney alabilirsin. Ayni setten mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim aldigimin setinde egitim falan yoktu. 1 tanesi album cdsi zaten adam kendi albumunu kitlemis bana resmen kitapcikda da dogru duzgun bir sey yoktu. Sadece ses cikarabilmemi sagladi.

75 liraya kamis+set almaktansa git bir kursa yazil neyi de hocanin onerdigine gore al derim ben. Cunku ilk aldığımda hevesliydim simdi bir kosede duruyor. Oyle internetten kendim calisarak ogrenirim dedim ama olmuyor isler ne yazik ki oyle.

• kesnek kullanıcısına yanıt
    40tl benim dediğim set, kamış değil plastik. Ney denen şey hoşuma giderse gidip 100 150 civarında bişey alabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.