Şimdi Ara

D&R Maillerime Dönüş Yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sizleri Bilmiyorum ama D&R son zamanlarda biraz sapıttı galiba.Üç Kitap Sipariş Etmiştim.Ya P.tesi yada Salı sabahı sipariş etmiştim.

İndirimden Faydalalanarak Kayıp Sembol+Da Vinci Şifresi(Cep Boy.)+Melekler ve Şeytanlar(Cep Boy).

Kayıp Sembol ve Da Vinci Şifresi elime bugün ulaştı ama ulaşmaz olaydı.Kayıp Sembol'de problem yok ama Da Vinci Şifresi 2.el gibi;Arka Kapakta çizikler ve Ön Kapakta yıpranmalar mevcut.Melekler Ve Şeytanlar henüz tedarik edilmemiş.D&R hiç böyle yapmazdı.Kargoyu getiren adamın yanında açmadım ambalajı.Günlerdir Mail atıyorum,dönen yok.

Ben Şimdi Bu Da Vinci Şifresi ni iade edip Melekler Ve Şeytanları İptal etmek istiyorum.Sizce Bunu Yaparlar mı?

Daha Önce Bunu Yapmış olan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izleyeceğim iade ve iptal için.Günlerdir maillerime cevap verilmiyor.O Yüzden Size bir danışayım dedim.

Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 31 Ağustos 2012; 15:13:26 >

• Ara söyle değiştirirler merak etme ben geçen aradım biraz şaşırdım telefona bi bayan çıktı konuşma tarzı ve vurgu tonlamaları çok değişikti sizle konuşurken sanki"hanimiş benim bebişim agucuk agucuk" diyerek bir bebeği seven komşu teyze gibi konuşuyordu

(0212) 478 07 77

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ara söyle değiştirirler merak etme ben geçen aradım biraz şaşırdım telefona bi bayan çıktı konuşma tarzı ve vurgu tonlamaları çok değişikti sizle konuşurken sanki"hanimiş benim bebişim agucuk agucuk" diyerek bir bebeği seven komşu teyze gibi konuşuyordu

(0212) 478 07 77

Kusura bakma ama yazış tarzına gerçekten güldüm

• Her soruma çok geçmeden cevap verdiler şu ana kadar ancak yoğunluk vs sebeplerden ötürü gecikmiş olabilir, yıpranmış kitapları da gönder, değişimini yapıyorlar. Ama öncesinde bir telefon et bilgi ver.
    Ayrıca bundan sonra alımlarında kargo görevlisi gitmeden, görevli gözetiminde paketi açıp kontrol edersen senin için daha iyi olur. Sağlıcakla kal.
  • Bende son 4 günde 2 mail attım bir kaç kitabın stoklara girmesini istedim cevap vermediler. Büyük bir eksi benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ara söyle değiştirirler merak etme ben geçen aradım biraz şaşırdım telefona bi bayan çıktı konuşma tarzı ve vurgu tonlamaları çok değişikti sizle konuşurken sanki"hanimiş benim bebişim agucuk agucuk" diyerek bir bebeği seven komşu teyze gibi konuşuyordu

(0212) 478 07 77

Ayaklarım tavana değdi. Yine güldürdün beni hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D&R'den Ne Alıyorsunuz ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D&R iyice saldı kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gün oldu 2 tane mailime cevap vermediler , birde yazmışlar soru , istek ve görüşleriniz için info@dr.com.tr 'ye mail atın diye.
  • kitapyurdu gibisi yok
  • D&R Musteri Hizmetlerini ara oraya daha cok agirlik veriyorlar ama call center'lari da universite ogrencisi oldugu icin nitelik olarak cok zayif. Arayip 350 liralik siparisimi iptal ettirmistim ondan 2 gun sonra evime kargo geldi. Gidip kargoyu onlara yollamistim parayi 10 gun sonra attilar.

Ama D&R firmasinin basindakiler deneyimli kisiler oldugu icin hatalari ortuyor. Bu tarz ufak puruzlere ragmen D&R'i severim ben. Olayin ustune gitseydim 1-2 roman veya 1-2 album de yollarlardi eminim. Veya bazen de hediye karti olusturuyorlar 50 liralik boyle magduriyet durumlarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.