Şimdi Ara

E-kayıt yaptım ama e posta gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
7.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir arkadaşımda e posta gözüküyor benim e posta kısmı gözükmüyor sorun olur mu ? Aklıma takıldı olmaz gibi geldi ama emin değilim.
    E-kayıt yaptım ama e posta gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazi okullar ogrenci numarasini ve belge getirilmesi gerekiyorsa gerekli belgeleri mailinize gonderiyor e-kayit sonrasinda, sikinti yaratabilir yani, ogrenci numaraniz telefonunuza sms olarak e-kayittan sonra hemen geldiyse sorun yok tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Walters

Bazi okullar ogrenci numarasini ve belge getirilmesi gerekiyorsa gerekli belgeleri mailinize gonderiyor e-kayit sonrasinda, sikinti yaratabilir yani, ogrenci numaraniz telefonunuza sms olarak e-kayittan sonra hemen geldiyse sorun yok tabi
    Hocam başvuralı bir saat oluyor bana ne mail, ne de mesaj geldi. İkisi de doğru, kontrol ettim.

Orijinalden alıntı: IDeranged

Hocam başvuralı bir saat oluyor bana ne mail, ne de mesaj geldi. İkisi de doğru, kontrol ettim.

Alıntıları Göster
    BAşvuru bittikten sonra olabilir

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

BAşvuru bittikten sonra olabilir

Alıntıları Göster
    Hocam millete mesaj gelmiş öğrenci numaralarını öğrenmişler.

Orijinalden alıntı: IDeranged

Hocam millete mesaj gelmiş öğrenci numaralarını öğrenmişler.

Alıntıları Göster
    üniversiteye göre değişebilir belki hangi ünilere geldi? ben gtü bir şey gelmedi

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

üniversiteye göre değişebilir belki hangi ünilere geldi? ben gtü bir şey gelmedi

Alıntıları Göster
    Atatürk Üniversitesi.
    Daha Fazla Göster
  • Ben İTÜ yü kazandim. Benim de e postam gözükmüyordu. Ben numaramı okulun sitesinden öğrenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke123123 -- 3 Eylül 2018; 7:5:16 >
    https://ais.osym.gov.tr/

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ - 2018 GİRİŞLİLER 
  • Hocam anadolu üni kayit yaptım hala tık yok şifr falan gelmedi

• E-devlette mail girmediğin için orda gözükmüyor, Şifre olayına gelince arkadaşlar kayıt yaptırdıktan sonra mesaj gelecek hemen gelmeyebilir ben gece 12 de yaptırdım sabah gelmiş ondan sonra üniversitenin kayıt sayfasını bir kontrol edin mesela benim üni gazi(Hacı bayramı veli) orda öğrenci numaramı tc ile öğrenebileceğim bir link var şifreyi ise yine aynı sayfada tc kimlik numarasının son 6 hanesi olduğu yazıyordu böylelikle öğrenci bilgi sistemine giriş sağladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke123123

Ben İTÜ yü kazandim. Benim de e postam gözükmüyordu. Ben numaramı okulun sitesinden öğrenmiştim.
    Okulun sitesinden nasıl öğrendiniz?

Orijinalden alıntı: Jack Walters

Bazi okullar ogrenci numarasini ve belge getirilmesi gerekiyorsa gerekli belgeleri mailinize gonderiyor e-kayit sonrasinda, sikinti yaratabilir yani, ogrenci numaraniz telefonunuza sms olarak e-kayittan sonra hemen geldiyse sorun yok tabi
    Hocam ben aldım öğrenci numarasını okulun sitesinden öğrenci bilgi sistemine gireyim dedim,şifrem olmadığı için şifremi unuttumdan almak istedim e posta adresi istiyor e posta kayıtlı değil.Bir sorun olur mu halledebili miyim bu durumu?

Orijinalden alıntı: RhyN

E-devlette mail girmediğin için orda gözükmüyor, Şifre olayına gelince arkadaşlar kayıt yaptırdıktan sonra mesaj gelecek hemen gelmeyebilir ben gece 12 de yaptırdım sabah gelmiş ondan sonra üniversitenin kayıt sayfasını bir kontrol edin mesela benim üni gazi(Hacı bayramı veli) orda öğrenci numaramı tc ile öğrenebileceğim bir link var şifreyi ise yine aynı sayfada tc kimlik numarasının son 6 hanesi olduğu yazıyordu böylelikle öğrenci bilgi sistemine giriş sağladım
    Bizde e posta işe oluyor ya şifreyi öğrenmek.Öğrenci no aldım ama e posta yok şifre alamıyorum :/

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.