Şimdi Ara

D&R internet sitesinden alışveriş yaparken dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitap okurlarının buluştuğu bir forum olduğu için buraya açmak istedim. 25 Temmuz'da 5-6 kitaptan oluşan bir sipariş verdim. Kitapları farklı kategorilerde olduğu için bazılarının geç tedarik edileceğini biliyorum fakat bir hafta geçmesine rağmen tamamı tedarik sürecinde. Sözleşmeyi tekrar incelediğimde diğer internet sitelerinin aksine D&R teslimat süresinin 30 gün olduğunu belirtmiş. Müşteri Hizmetleri 5 iş günü dese de sözleşmede 30 yazdığı için hiçbir şey yapılamıyor.

Fiyatlarının diğer sitelerden daha uygun olduğunun farkındayım ama kitap siparişi için 1 hafta beklemek de aptallık oluyor. Dikkatli olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Kitap okurlarının buluştuğu bir forum olduğu için buraya açmak istedim. 25 Temmuz'da 5-6 kitaptan oluşan bir sipariş verdim. Kitapları farklı kategorilerde olduğu için bazılarının geç tedarik edileceğini biliyorum fakat bir hafta geçmesine rağmen tamamı tedarik sürecinde. Sözleşmeyi tekrar incelediğimde diğer internet sitelerinin aksine D&R teslimat süresinin 30 gün olduğunu belirtmiş. Müşteri Hizmetleri 5 iş günü dese de sözleşmede 30 yazdığı için hiçbir şey yapılamıyor.

Fiyatlarının diğer sitelerden daha uygun olduğunun farkındayım ama kitap siparişi için 1 hafta beklemek de aptallık oluyor. Dikkatli olun.

Aynı sekilde hb dan aldım 1 hafta gecti tık yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ikisi de Doğan grubuna ait zaten. HepsiBurada sitesinde hiç sorun yapamadım ama D&R her ikisini de bitirdi gözümde.
  • dr dan 2 kere sipariş verdim en geçi 40 saat olmak üzere kapıma getirdiler siparişleri. zor bir durum
  • 30 gün mü
  • talihsiz bi durum.
    ben DnR'dan 8 kere sipariş verdim. en geç 2 güne gelmişti.
    Bazen ikitellide ki deposunda olmayabiliyor istediğiniz kitaplar şubelerinden falan buldukları oluyo.
  • Bir yıldır neredeyse bütün kitaplarımı D&R dan alıyorum, herhangi bir siparişim için hiç 1 hafta beklemedim.
    Aynı şey hepsiburada.com için de geçerli.
    Ayrıca değişim, iptal veya iade konularında herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Baktın uzun sürdü arar iptal ettirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siparişimin 7.iş gününde 4 adet kitabın toplanabildiğini ve bugün kargoya verileceğini söylediler. Aramasam 5.kitabı da bekleyip o şekilde kargoya vereceklerini sezdim. Bu da böyle bir tecrübe oldu. Stoktan teslim yapan Pandora'da 40 TL olan kitabı 25 TL'ye sipariş verdim. Ucuz etin yahnisini yiyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Bir yıldır neredeyse bütün kitaplarımı D&R dan alıyorum, herhangi bir siparişim için hiç 1 hafta beklemedim.
    Aynı şey hepsiburada.com için de geçerli.
    Ayrıca değişim, iptal veya iade konularında herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Baktın uzun sürdü arar iptal ettirirsin.

Aynen Öyle.2 gün önce Aksam sipariş verdim.Bu sabah kargoya verdiler.6 Kitaptı,4 ünü tedarik etmişler,2 sini daha sonra Kargo ücretini kendileri karşılayacak şekilde kargoya vereceklerini söylediler.
  • telefon et direk ilgileniyorlar. gözden kaçmıştır bir şeyler olmuştur falan.
  • Klişe haline geldi ama şimdi gidip kitabın kondisyonunu görmeden sayfalarına bakmadan tabirim doğruysa kitabı koklamadan almak bence biraz mantıksız. Ha dersiniz ki " Enayi sen 20 TL'ye alıyorsun ben 15'e" ona saygım vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor M. Dostoyevski

Klişe haline geldi ama şimdi gidip kitabın kondisyonunu görmeden sayfalarına bakmadan tabirim doğruysa kitabı koklamadan almak bence biraz mantıksız. Ha dersiniz ki " Enayi sen 20 TL'ye alıyorsun ben 15'e" ona saygım vardır.

mağazalarda kitapları neden etiket fiyatından satarlar hiç anlamam. yapın kardeşim şöyle sitenizdeki gibi bir indirim, biz de kitaplara dokunarak alalım. tek kitap için çok şey değil de toplu alımlarda mağazayla site fiyatları arasında ciddi fark oluşuyor.
  • geçenlerde kitapyurdundan birkaç kitap sipariş verdim. orda da bazı kitapları tedarik edemediklerini söylediler fakat sadece tedarik edilemeyen kitapları iptal edip geri kalan kitapları sana getirebiliyorlar veya istersen tedarik süresince bekleyip hepsini de alabiliyorsun tabi...
  • internetten satış yapan sitelerin stoklarını sürekli güncel tutmaları gerekiyor.Kendi stoklarından haberi olmayan bir sitede bu ve buna benzer sorunlar bekleyebiliriz.Ben de sipariş verdim geçen gün Kitapyurdu.com'dan yaklaşık 20 kadar kitap.İçlerinde 3 tanesi stokta yok uyarısı geldi.Bir kaç ay sonra o 3 kitaba baktım sitede isimleri var ve stokta var gözüküyordu.Bu kez sorun çıkmaz dedim ve aynı kitapları bir daha istedim siteden,sonuç yine aynı oldu.Stokta yok uyarısı geldi.Madem öyle satış dışı uyarısı yapsaydı da bende istemeseydim ve zaman kaybetmeseydim.Mazeretler hep aynı.Değerli müşterimiz binlerce ürünün olduğu mağazamızda ürünleri kontrol etmek takdir edersiniz ki zor olmakta............
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor M. Dostoyevski

Klişe haline geldi ama şimdi gidip kitabın kondisyonunu görmeden sayfalarına bakmadan tabirim doğruysa kitabı koklamadan almak bence biraz mantıksız. Ha dersiniz ki " Enayi sen 20 TL'ye alıyorsun ben 15'e" ona saygım vardır.

Ben de kavunu koklayarak alıyorum ama kitap bu be kardeşim neyini kokluyorsun herkes böyle der oldu forumda.
  • Hocam iyi kitap öyle belli olur. Kapağı tık tıklayacaksın. sonra sayfaları koklayacaksın. Ama takdir edersiniz ki kitapçıda kitapları raflarda görmek. Dokunmak falan daha güzel. Tabi herkese göre değişen bir şey bu ama
  • Ne dokunması, ne koklaması yahu? Eve götürüp ne yapıyorsunuz kitaplara merak ettim. İçeriğinin ne olduğunu bildiğim kitabı en ekonomik yoldan elde etmeye bakarım.

1 kitap fire verdik, diğerleri bugün teslim edilecek. Tekrar D&R'dan alışveriş yapar mıyım? Kesinlikle hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Ne dokunması, ne koklaması yahu? Eve götürüp ne yapıyorsunuz kitaplara merak ettim. İçeriğinin ne olduğunu bildiğim kitabı en ekonomik yoldan elde etmeye bakarım.

1 kitap fire verdik, diğerleri bugün teslim edilecek. Tekrar D&R'dan alışveriş yapar mıyım? Kesinlikle hayır.

Herkes değişik düşünceleri vardır size de saygı duyuyorum ama görüşüm bu yönde.
  • Ankara'da Dost kitapevine gidiyorum ödemeyi nakit yaptığım halde gram indirim olmuyor nedense?Herhangi küçük bir kitapçıya gidince az çok pazarlık yapıyorum.Ama internette gerçekten de örneğin 20 liralık kitap 15 liraya alınabiliyor.E bizde parayı çaydan toplamadığımıza göre müşterinin tercih hakkı da olduğuna göre çözüm şimdilik internetten almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Ankara'da Dost kitapevine gidiyorum ödemeyi nakit yaptığım halde gram indirim olmuyor nedense?Herhangi küçük bir kitapçıya gidince az çok pazarlık yapıyorum.Ama internette gerçekten de örneğin 20 liralık kitap 15 liraya alınabiliyor.E bizde parayı çaydan toplamadığımıza göre müşterinin tercih hakkı da olduğuna göre çözüm şimdilik internetten almak.

Hocam madem Kızılay'a kadar gidiyorsunuz Akçağ kitabevi'ne de bakabilirsiniz.Oradaki kitapları %15 ila %35 indirimli satıyorlar.

Mesela ben oradan Agatha Christie kitaplarını etiket fiyatı üzerinden %25 indirimli almıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.