Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.052.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canalanplt

quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Armani Attitude Extreme, Jean Paul Gaultier Le Male, Chanel Allure, Paco Rabanne One Million/Black XS, Christian Dior Fahrenheit ve Hermes Terre de Hermes üstüne koku yok diyorum ya

orjinalinden mi bahsediyorsun hocam dp sinden mi ?

orjinallerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Parfüm sevdam bitmiyor Ixora'daki hayalkırıklığından sonra markafonideki hediye çekimi kullanarak 100ml CK Eternity ve 125ml Lacoste Essential aldım. Toplamda 110 liraya geldi bana. Ixora'dan alsam bile 60 liraya yakın tutacağını düşününce avantajlı gibi. Beğendiğim, bildiğim parfümler en azından.Eternity ile aynı fiyata one million da alabiliyordum ama siz doldurmasıyla aynı dediğiniz için hiç düşünmedim almayı.

Güle güle kullan arkadaşım iyi fiyata gelmiş ikisi birden tahmini indirim çeklerinden felan almışsın sanırsam böyle fırsat gelirse iyi tabi.ixorada 2 tane 100 ml lik 35 lira bayilerde.

Teşekkürler. Bulunduğum şehirde bayisi olmadığı için internetten almam lazım ve 2 tane 100lük temsilci kodu ile 51 liraya geliyor. Neyse işte bu doldurma parfümleri denemeden almamak lazım. Orjinaller de aynı şekilde aslında. One million belki de benim tenime uymamıştır diycem ama herkese uyup bana uymaması garip. Çok değişik bir kokusu olduğuna katılıyorum ama abartıldığı gibi değil ya. Mesela kazağın üstüne sıktım ve biraz süre geçince nasıl olacağına baktım, birkaç saat sonra çok güzel koktu ama baya zaman geçmesi gerekti yani. Ben güzel koksun diye saatlerce bekleyemem ki. En son notaları hoş yani. Orjinalinde o notalar daha belirgin olabil ir belki. Gerçi siz birebir aynı diyorsunuz ama...

Biraz da tarz meselesi bu parfüm konusu millet rochas diye ölüp biterken ben hiç sevemedim o parfümü.One million kendine has bir koku dün yine orjinalini denedim... Sevgilimle böyle girdiğim alışveriş merkezlerinde bir kaç parfümeriye uğrayıp deneriz parfüm düşkünü olarak orjinalle aynı diyebilirim ve ben gerçekten beğeniyorum.Alt notalardan daha çok üst notalara çalışıyor doldurma parfümcüler.
    Şimdi gittigidiyor ve sahibinden com'dan da parfüm satılıyor sosyete pazarında da satılıyor çoğu sahte parfümler tabi ki.Böyle sahte parfümler almaktansa sağlık bakanlığı onaylı doldurma parfüm almak mantıklı geliyor bana.Tabi çok yakınını bulmak mesele o da test etmek gerekiyor ya da tavsiye almak gerekiyor mağaza çalışanından olmamak şartıyla.
    Bargello'da güzel parfüm markasıdır onda da 43 tlye geliyor 2 tane 100'lük kargo dahil

• Ben Gucci Pour Homme II alıcam (doldurma) fakat bir türlü bulamıyorum.D&P Bargello Sorben Sansiro Athena olmak üzere tanınmamışlarla birlikte 10 yere baktım hiç birinde bulamadım neden acaba? Bir fikri olan var mı ve de nerden bulabileceğim konusunda bilgisi olan? Teşekkürler...
  • 3 parfum denedım 212 men kotu ck euophoıra eh ıste armanı black code cok basarılı. Yalnız kalıcılık 4-5 saat.2 gun falan hıkaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

selam millet şunu sormak istiyorum
    siz orjinal parfümleri hangi mağazalarda deniyorsunuz
    orjınal parfümleri deneyebileceğim bildiğiniz mağazakların isimlerini yazarsanız sevinirim

Tekin Acar,Sevil,Sephoira,ykm,boyner,pino.Bunlar benim bildiğim ankara'da orjinal parfüm satan yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concussione

Ben Gucci Pour Homme II alıcam (doldurma) fakat bir türlü bulamıyorum.D&P Bargello Sorben Sansiro Athena olmak üzere tanınmamışlarla birlikte 10 yere baktım hiç birinde bulamadım neden acaba? Bir fikri olan var mı ve de nerden bulabileceğim konusunda bilgisi olan? Teşekkürler...

Yeni çıkan bir ürün olması ve ya fazla tutulmaması gibi nedenlerle üretilmiyor olabilir.
  • Arkadaşlar ben de parfüm kullanmayı çok seven biri olarak kalıcılık konusunda birkaç şey söylemek istiyorum. Birçoğunuzun bildiği gibi her parfüm farklı tenlerde farklı kalıcılık gösterir ama bi genelleme yapmak gerekirse fresh kokular daha uçucudur yani daha az kalıcıdır. Tatlı kokular freshlere nazaran ten ayırmadan daha kalıcı özellik gösterirler. Bir diğer detay şu: Kendi üzerinizdeki kokuya burnunuz çok çabuk alışır. Yani "Arkadaşımda çok kalıcı ama bende hiç durmuyor" gibi bahaneler bu yüzdendir. Aynı şekilde sizin hiç hissetmediğiniz kendi kokunuzu arkadaşınız çok rahat hissedip parfümün ne diye size sorabilir. Parfümün kalıcılığını ayrı ayrı parfümleri yine ayrı ayrı kıyafetlerinize sıkarak öğrenebilirsiniz. Parfümü sıktıktan 24 saat sonra hangisinin daha kalıcı olduğunu test edip görebilirsiniz. Bu test tabii ki tene sıkılan parfümle aynı gerçeklikte veri vermez ama yine de en basit yöntemlerden biridir.

• tabi şekerli parfümler daha kalıcıdır.hissedirliği daha yüksek.ama fresh kokularda çok güzel kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TükenmezKalem.

tabi şekerli parfümler daha kalıcıdır.hissedirliği daha yüksek.ama fresh kokularda çok güzel kokuyor.

fresh kokular kolay fark edilmiyor ne yazık ki şekerli koukular bence kadınlar hitap ediyor baharatlı kokular daha çok erkeklere.
  • birkaç ay önce bahsi geçen bu parfüm araştırdığım kadarıyla sadece watsons larda var. peki fiyatı nedir aşağı yukarı, bilgisi olan var mı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: luis_fernandes

Blade racer i aldım kullandım biraz koku güzeldi ama arkadaşla takas ettik kokuları. Arkadaşımdan aldığım koku Playboy Miami o sürekli kullanıyormuş bunu değişiklik olsun diye bendeki Blade yi aldı bana da Playboyu verdi.İyi ki de takas ettik bu koku beni baştan çıkardı. Playboy Miami

D&P Açık Parfüm   ANA KONU ilk mesajı okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Bu Parfümlerden bildikleriniz hakkında yorum alabilirmiyim.

zen
    fahrenheit
    Lolita Lampicka
    Be delicious

zen shiseido fresh bir parfüm ama öyle fazla bir beklentin olmasın çok karakteristik bir parfüm diil bargello ve david walker da bulabilrsin
    fahrenheit salatalık kokar bayanlarında salatalık kokusundan hoşlanmasından dolayı bir çok erkek tarafından tercih edilmiştir ama benim pek hoşlandığım tarzda bir parfüm diil
    lolita lempiçka bayanını da erkeğinide sevmiyorum parfüm işine tamamen maliyet amacıyla bulaşmış bir marka bence
    be delicious açılış olarak elma kokar ve insanı mutlu eder o koku ama yarım saat geçtikten sonra sentetik bir hal alıyor ve burnu rahatız ediyor ilk açılışı gibi olsa vazgeçilmeyecek kokular arasına girerdi ama öyle diil o bakımdan tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

zen
    fahrenheit
    Lolita Lampicka
    Be delicious

zen shiseido fresh bir parfüm ama öyle fazla bir beklentin olmasın çok karakteristik bir parfüm diil bargello ve david walker da bulabilrsin
    fahrenheit salatalık kokar bayanlarında salatalık kokusundan hoşlanmasından dolayı bir çok erkek tarafından tercih edilmiştir ama benim pek hoşlandığım tarzda bir parfüm diil
    lolita lempiçka bayanını da erkeğinide sevmiyorum parfüm işine tamamen maliyet amacıyla bulaşmış bir marka bence
    be delicious açılış olarak elma kokar ve insanı mutlu eder o koku ama yarım saat geçtikten sonra sentetik bir hal alıyor ve burnu rahatız ediyor ilk açılışı gibi olsa vazgeçilmeyecek kokular arasına girerdi ama öyle diil o bakımdan tavsiye etmiyorum

Be delicious'un orjinalini mi denedin merak ettim şimdi bargelloda denediysen bargello güzel değildi ixora güzel yapmış çok güzel bir koku bence.

• quote:

Bu Konu başlığının nerdeyse tamamını okudum.

ve Çoğunluğun beğendiğini ve tavsiye ettiğini ürünleri yazıyorum.

1. Black Xs
    2. Emporio Armani
    3. Ultraviolet
    4. Lolita Life

5. Ultramarine
    6. Jil sender sun man
    7. Bulgari Aqua
    8. Azzoro crom

Ben bu ürünlerin testerlerini müsait zamanımda alıp denemeyi düşünüyorum.

Heralde tanesi 3 TL felanmış. 3x8=24 TL

Bence sizde öyle yapın.
    Böylelikle bir kere para verin hepsini üzerinizde deneyin.
    Ve sonrasında size en uygun parfümü bulduğunuzda, ondan sonra aynı parfümü kullanın.

ixora internet sitesinde, Online Destek bölümünde. ilgili kişi ile görüştüm.
    ve 8 adet kalem parfüm alacağımı söyledim. tanesinin 1.5 TL olduğunu söyledi. ve istediğim ürünleri not aldı. daha sonra mevcut olanları söyledi ve siparişi verdim. hesaplarına havale yaptım. ürünlerde bugün elime ulaştı.

Yalnız kargo ücreti size ait. oda bilginizde olsun.

Mevcut olanlardan gelen ürünler.
    1. Black Xs
    2. Ultramarine
    3. Jil sender sun man
    4. Bulgari Aqua
    5. Azzoro crom

Benim Beğendiklerim.
    1. Black Xs
    2. Ultramarine
    3. Jil sender sun man

• Arkadaşlar. Eğer ixora'dan alışveriş yapmak isteyen varsa benim oradan aldığım ama neredeyse hiç kullanmadığım parfümlerim var. İsteyene ucuz bir fiyata verebilirim. Hepsi 50mldir.

Lacoste Red
    One Million
    Hugo Boss Hugo
    Azzaro Chrome

Bu 4 parfümü toplamda 30 liraya veririm. İsteyen olursa özelden ulaşabilir.

Ayrıca 95ml Paco Rabanne Black XS 70tl ve 92ml Calvin Klein Euphoria 70tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 10 Şubat 2011; 18:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

zen
    fahrenheit
    Lolita Lampicka
    Be delicious

Be delicious'un orjinalini mi denedin merak ettim şimdi bargelloda denediysen bargello güzel değildi ixora güzel yapmış çok güzel bir koku bence.

orjinali,bargello ve ixora bilmiyorum hiç bakmadım oralardan ama şöyle bir iddaa da bulunuyorum koku ilk açıldığı gibi devam etseydi klt kokular arasına rahat girebilecek bir nitelikte olurdu yarım saat geçtikten sonra o muazzam iç açan koku gidiyor yerine sentetik urnu yoran bir koku geliyor aynı şey dolce gabbana the one içinde geçerli

• önemle bi şey belirtmek isterim arkadaşlar o da şudur ki:
    david walker da bayan kokusu olarak geçen ve emre belözoğlunun kullandığı bir koku olması dolayısıyla birden tanınmaya başlanmışve daha da fazla tanınacak olan bir koku burda faktör sadece emre belözoğlu diil çünkü koku gerçekten muazzam yeşil incir ve vanilya sentezi diye tanımlıyabiliyorum ancak,bayan kokusu olması bence kesinlikle bir önyargı oluşturmasın sizde ben en son gidişimde roma aldım 2 tane ama aklım bu kokudada kalmadı değil almayı düşünüyorum şiddetle bakmanızı tavsiye ederim
    ismini yazmayı unutmuşum cristobal balencia diye geçiyor david walker da ama orjinal ismi cristobal by balenciaga
    mutlaka denemenizi öneririm

• arkadaşlar e15 deneyen var mı. kokusu kalıcı güzel diyolar ama emin değilim alıp almamakta.
  • Donna karan DKNY - Red Delicious

Hafif bi koku.. bugüne kadar sevmeyen bir kişi bile çıkmadı... üstünüze boca etseniz de rahatsız etmiyo ve açığını almama rağmen kalıcı... hiçkimse bunu yazmamış ben yaziyim.. parfüm alırken çocuğun teki önerdi.. o günden beri demirbaşlarım arasında...

Demirbaşlarım:

1. David off- silver shadow
    2. Givenchy insense ultramarine
    3. Armani black code
    4. Estée Lauder Intuition
    5. Calvin Klein- Contradiction
    6. Givenchy - irresistable man
    7. Armani mania
    8. Thierry mugler - cologne (unisex olarak da geçer)
    9. Burbery touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 11 Şubat 2011; 2:31:04 >
  • selamlar bahsi geçen parfüm 3 aydır bulunamamıştır.

Arkadaşlar kokusunu size nasıl anlatayım bilmiyorum ama... Mükemmel birşey diyebilirim !
    yaklaşık 2-3 aydır aramama ragmen bulamadım. Parfüm için gidip tezgahtara sordugum zaman şekerli tatlı kokular arıyorum diyorum eleman 2-3 tane gösteriyor sonra benim koku organları iptal Bütün kokular aynı gelmeye başlıyor. Kokunun en yakın tarifi first sensations karpuz aromalı İsmini bilmedigimden dolayı ve 2-3 tane kokladıktan sonra burun iptal oldugundan dolayı sanırım bulamicam sizin tavsiyeleriniz neler hangisi olabilir?
  • Kış geldi mağlum, kış için uygun, kokusu 1 gün sürebilen hafif baymayan, fresh bir parfüm arıyorum
    Burberry Classic ağır kaçmaya başladı, güzel ama ağır...
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.