Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.051.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan2200

Bu Parfümlerden bildikleriniz hakkında yorum alabilirmiyim.

zen
    fahrenheit
    Lolita Lampicka
    Be delicious

zen'i bilmiyorum
    Fahrenheit:Salatalık gibi kokar meyveli bir koku kalıcıdır kalıcı olmaya fakat ben beğenmiyorum.
    Lolita:Güzel bir koku çok beğeneni var diye biliyorum
    Be delicious:Kesinlikle tavsiye ederim.Kendim kullanıyorum.
  • kartal4c
    Bu arada Bargello'da netten satışa başlamış.
    212 sexy'i ordan tavsiye ederim.Delicious'u da yalnız 8 tl kargo ücreti çok olmuş.Hangi şehirde yaşıyorsun arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

kartal4c
    212 sexy'i ordan tavsiye ederim.Delicious'u da yalnız 8 tl kargo ücreti çok olmuş.Hangi şehirde yaşıyorsun arkadaşım?

şimdi bir kere denedim beğenmedim ya. dahada başka firmada çıkarsa alıp kullanmayı düşünmüyorum.

onları artık kullanmam.

ama diğer önerilerine bakacağım. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

quote:

kartal4c

şimdi bir kere denedim beğenmedim ya. dahada başka firmada çıkarsa alıp kullanmayı düşünmüyorum.

onları artık kullanmam.

Ben de öyle sabunlu parfüm kokusundan haz etmem onda haklısın ama markalar arasında ciddi fark oluşuyor.Bi de only the brave.Yeni bir koku denemeni tavsiye ederi.Baharatlı hoş bir koku pek de bilinmiyor henüz.

• quote:

quote:

quote:

kartal4c

onları artık kullanmam.

Ben de öyle sabunlu parfüm kokusundan haz etmem onda haklısın ama markalar arasında ciddi fark oluşuyor.Bi de only the brave.Yeni bir koku denemeni tavsiye ederi.Baharatlı hoş bir koku pek de bilinmiyor henüz.

Only the brave i bende kesinlikle oneririm once orjinali deneyin sonra da iixora dakini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pi , One million ,Be delicious gibi tarz koku var mı önerebileceğin Rochas deme de sakın bana :D Narciso Rodriguez da baba bi kokudur bu arada yalnız iş adamı kokusu gençlere pek gitmez.

Gökhan kardeş seninle zevklerimiz aynı gibi.

çünkü senin beğendiklerini bende beyeniyorum.
    ve beyenmediğin rochası bende beyenmiyorum.

Bir kaç tane daha arkadaşlarım ile birlikte sipariş vericez.
    yukarda Be delicious tan bahsetmissin .
    nasıl güzel bir kokumudur. ?

Eyvallah arkadaşım şöyle bir kokudur anlatıyım hemen.
    Öncelikle yeşil elma gibi kokar fresh bir kokudur.Farklı bir kokudur.ixora bunu başarlı yapmış hatta ixorada çalışan kadın da çok beğendi tavsiye edebileceğiniz başka bir koku var mı diye sordu hatta geçen uğradığımda da hemen ilgilendi benimle delicious'ı çok sattığını söyledi benden sonra.Yalnız kıyafette daha kalıcı bir koku.İlk başta ekşi kokar sonra iyice güzelleşir.Hemen koklayıp bana küfretme de 2 dk sonra kokla
    Yaz için daha ideal.Tek kötü yanı çok kalıcı değil.Yanında bulundurman faydalı olur.
    212 sexy man normalde güzel bir koku yalnız ixora başarılı yapamamış bargelloda denedim koku süper yapmışlar.Bulunduğun şehirde varsa bargello şubesi ordan almanı öneririm.
    Kenzo pour home'un testerını aldım uğradığımda orjinalini de kullanmıştım onu da tavsiye ederim kalıcı ve baharatlı hoş bir koku orjinalle bire bir aynı diyebilirim ixorada.

Be delicious kalıcı olmadığı için almam.
    Angel diye bir koku varmış o nasıl biliyormusun. ?
    Angel man de olabilir.

angel man çok ağır bir kokudur ya çok seversin ya nefret edersin o tarzdan bir koku karamel kokar 3 4 fıs bile seni gün boyu idare edebilir o derecede kalıcıdır ben kullandığım zaman aldığım yorumların çoğu olumsuzdu ama yine de şekerli koku seviyorsan bi denemeni tavsiye derim

• kartal4c :riske girmeye değmez bence angel için şekerli kokulardan hoşlancağını zannetmiyorum.Strawberry den alma ihtimalin varsa bvlgari 100 ml extreme parfüm 85 tl ye geliyor. Mükemmel bir kokudur kesinlikle tavsiye ederim ben de almayı düşünüyorum.
  • Bu Konu başlığının nerdeyse tamamını okudum.

ve Çoğunluğun beğendiğini ve tavsiye ettiğini ürünleri yazıyorum.

1. Black Xs
    2. Emporio Armani
    3. Ultraviolet
    4. Lolita Life

5. Ultramarine
    6. Jil sender sun man
    7. Bulgari Aqua
    8. Azzoro crom

Ben bu ürünlerin testerlerini müsait zamanımda alıp denemeyi düşünüyorum.

Heralde tanesi 3 TL felanmış. 3x8=24 TL

Bence sizde öyle yapın.
    Böylelikle bir kere para verin hepsini üzerinizde deneyin.
    Ve sonrasında size en uygun parfümü bulduğunuzda, ondan sonra aynı parfümü kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Bu Konu başlığının nerdeyse tamamını okudum.

ve Çoğunluğun beğendiğini ve tavsiye ettiğini ürünleri yazıyorum.

1. Black Xs
    2. Emporio Armani
    3. Ultraviolet
    4. Lolita Life

5. Ultramarine
    6. Jil sender sun man
    7. Bulgari Aqua
    8. Azzoro crom

Ben bu ürünlerin testerlerini müsait zamanımda alıp denemeyi düşünüyorum.

Heralde tanesi 3 TL felanmış. 3x8=24 TL

Bence sizde öyle yapın.
    Böylelikle bir kere para verin hepsini üzerinizde deneyin.
    Ve sonrasında size en uygun parfümü bulduğunuzda, ondan sonra aynı parfümü kullanın.

Sıralaman güzel olmuş eline sağlık onlara tester demeyelim de bence en küçük boyu diyelim netten satışı göremedim en azından ixora internetten satışta göremedim. 3tl'lik olanları.Markadan markaya da parfümler orjinale benzerliği çok büyük farklılık gösteriyor. d&p de birisi beğenmiştir güzeldir ixorada aynı parfümü beğenmeyebilir.

• Evet internetten satışıda olsaymış güzel olurmuş.
    Markadan markaya kalite değişiyor evet, Ama ben hepsini aynı yerden alırım gibi. (D&P den)
    Ne kadar benzer Şansıma artık.
  • Açık söylemek gerekirse d&p'nin parfümleri bana biraz yağlı gibi geliyor o da kirlenmişim hissi uyandırıyor bende.Bütün parfüm renkleri sarı ve tonları d&p de bence o da yağlı olmasından kaynaklanıyor.İxora ve bargello'yu daha çok tavsiye ederim.Ama 3 tl lik boylarda bulunur mu bilmiyorum oralarda.Bence önce ixora ve bargello bayilerine sor derim.
  • hugo boss
    212
    one million
  • quote:

Açık söylemek gerekirse d&p'nin parfümleri bana biraz yağlı gibi geliyor o da kirlenmişim hissi uyandırıyor bende.Bütün parfüm renkleri sarı ve tonları d&p de bence o da yağlı olmasından kaynaklanıyor.İxora ve bargello'yu daha çok tavsiye ederim.Ama 3 tl lik boylarda bulunur mu bilmiyorum oralarda.Bence önce ixora ve bargello bayilerine sor derim.

Kesinlikle katiliyorum dp nin bazii parfumleri guzel ama bende inanilmaz alerjii yapti.ixora ya da o yuzden karaar verdim 4 aydir kullaniourum kesinliklee hariikaa kaliteli yagsiz urunleri var. Ayrica ixora da 3 tl lik boylari mevcut parfumlerin dp de yok ne yazikki
  • Parfüm sevdam bitmiyor Ixora'daki hayalkırıklığından sonra markafonideki hediye çekimi kullanarak 100ml CK Eternity ve 125ml Lacoste Essential aldım. Toplamda 110 liraya geldi bana. Ixora'dan alsam bile 60 liraya yakın tutacağını düşününce avantajlı gibi. Beğendiğim, bildiğim parfümler en azından.Eternity ile aynı fiyata one million da alabiliyordum ama siz doldurmasıyla aynı dediğiniz için hiç düşünmedim almayı.
  • Armani Attitude Extreme, Jean Paul Gaultier Le Male, Chanel Allure, Paco Rabanne One Million/Black XS, Christian Dior Fahrenheit ve Hermes Terre de Hermes üstüne koku yok diyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Armani Attitude Extreme, Jean Paul Gaultier Le Male, Chanel Allure, Paco Rabanne One Million/Black XS, Christian Dior Fahrenheit ve Hermes Terre de Hermes üstüne koku yok diyorum ya

orjinalinden mi bahsediyorsun hocam dp sinden mi ?
  • İnsanlar fahrenheitte ne buluyorlar anlamıyorum koca adam kokusu buram buram salatalık kokuyor. Meyve kokusu olarak be delicious'u bulun deneyin derim şiddetle.
  • selam millet şunu sormak istiyorum
    siz orjinal parfümleri hangi mağazalarda deniyorsunuz
    orjınal parfümleri deneyebileceğim bildiğiniz mağazakların isimlerini yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Parfüm sevdam bitmiyor Ixora'daki hayalkırıklığından sonra markafonideki hediye çekimi kullanarak 100ml CK Eternity ve 125ml Lacoste Essential aldım. Toplamda 110 liraya geldi bana. Ixora'dan alsam bile 60 liraya yakın tutacağını düşününce avantajlı gibi. Beğendiğim, bildiğim parfümler en azından.Eternity ile aynı fiyata one million da alabiliyordum ama siz doldurmasıyla aynı dediğiniz için hiç düşünmedim almayı.

Güle güle kullan arkadaşım iyi fiyata gelmiş ikisi birden tahmini indirim çeklerinden felan almışsın sanırsam böyle fırsat gelirse iyi tabi.ixorada 2 tane 100 ml lik 35 lira bayilerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Parfüm sevdam bitmiyor Ixora'daki hayalkırıklığından sonra markafonideki hediye çekimi kullanarak 100ml CK Eternity ve 125ml Lacoste Essential aldım. Toplamda 110 liraya geldi bana. Ixora'dan alsam bile 60 liraya yakın tutacağını düşününce avantajlı gibi. Beğendiğim, bildiğim parfümler en azından.Eternity ile aynı fiyata one million da alabiliyordum ama siz doldurmasıyla aynı dediğiniz için hiç düşünmedim almayı.

Güle güle kullan arkadaşım iyi fiyata gelmiş ikisi birden tahmini indirim çeklerinden felan almışsın sanırsam böyle fırsat gelirse iyi tabi.ixorada 2 tane 100 ml lik 35 lira bayilerde.

Teşekkürler. Bulunduğum şehirde bayisi olmadığı için internetten almam lazım ve 2 tane 100lük temsilci kodu ile 51 liraya geliyor. Neyse işte bu doldurma parfümleri denemeden almamak lazım. Orjinaller de aynı şekilde aslında. One million belki de benim tenime uymamıştır diycem ama herkese uyup bana uymaması garip. Çok değişik bir kokusu olduğuna katılıyorum ama abartıldığı gibi değil ya. Mesela kazağın üstüne sıktım ve biraz süre geçince nasıl olacağına baktım, birkaç saat sonra çok güzel koktu ama baya zaman geçmesi gerekti yani. Ben güzel koksun diye saatlerce bekleyemem ki. En son notaları hoş yani. Orjinalinde o notalar daha belirgin olabil ir belki. Gerçi siz birebir aynı diyorsunuz ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Şubat 2011; 0:31:05 >

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.