Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.053.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstediğimiz ürünn numunesini alabilseymişik süper olurmuş.

çünkü onlar gönderdiği numunelerinin üstünede parfümün gerçek ismini yazmazlar, kod yazarlar.

bizde o koddan hangi parfüm olduğunu anlayamayız.
  • Armani Diamond

Gerçekten çok başarılı özellikle kalıcılığı çok iyi bunun dışında gayet hoş kokusu var çevreden gelen tepkilerde gayet olumlu tabi sırf koku için üstüme atlayan kızlar olmadı tabi fakat en azından hoş olduğunu belirtip markasını soran kızlar oldu
  • Burberry , Hugo Boss ?
  • Ixora'dan 3 parfüm almıştım ama yorum yapmayı unuttum. Aldığım kokular one million(201), black xs(188) ve lacoste red(169).

One Million resmen hayalkırıklığı. Acayip ağır ve biraz bayan parfümü gibi kokuyor. Tarçın kokusu falan almadım. Hiç özel bir yanı da yok. Bu kadar kişi beğendiğine göre ve orjinalinden bile iyi dendiğine göre bende problem var kesinlikle. Gidip orjinaline ed bakıcam bir ara.

Black XS ise kolunuza sıkıp yakından kokladığınızda orjinal kokuyu andırıyor ama çok keskin geliyor. Halbuki sıkıp uzaktan kokladığınızda ise orjinaline baya benziyor. Başarılı yani.

Lacoste Red ise biraz baba kokusu gibi. Bende daha fresh veya tatlı bir koku bekliyordum. Yani herkesin beğeneceği tarzda bir koku değil. Yine bende bir problem var herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Ocak 2011; 16:29:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Ixora'dan 3 parfüm almıştım ama yorum yapmayı unuttum. Aldığım kokular one million(201), black xs(188) ve lacoste red(169).

One Million resmen hayalkırıklığı. Acayip ağır ve biraz bayan parfümü gibi kokuyor. Tarçın kokusu falan almadım. Hiç özel bir yanı da yok. Bu kadar kişi beğendiğine göre ve orjinalinden bile iyi dendiğine göre bende problem var kesinlikle. Gidip orjinaline ed bakıcam bir ara.

Black XS ise kolunuza sıkıp yakından kokladığınızda orjinal kokuyu andırıyor ama çok keskin geliyor. Halbuki sıkıp uzaktan kokladığınızda ise orjinaline baya benziyor. Başarılı yani.

Lacoste Red ise biraz baba kokusu gibi. Bende daha fresh veya tatlı bir koku bekliyordum. Yani herkesin beğeneceği tarzda bir koku değil. Yine bende bir problem var herhalde.

one million gerçekten birebir sana gelende bi sorun olabilir belki diecem ama sen denedin mi daha önce hiç bi yerde ?

• quote:

Ixora'dan 3 parfüm almıştım ama yorum yapmayı unuttum. Aldığım kokular one million(201), black xs(188) ve lacoste red(169).

One million da tarçın kokusu yok bence de givenchy pi de var öyle bir koku arıyorsan ixora da onu çok güzel başarmış. Orjinalle farkı yok one million'nın boşuna deneme bile bence. ;)Lacoste Red'i ben de denedim bugün yine pek beğenmedim açıkcası benim denediğim orjinaliydi ama iş yok.
    212 sexy man deli bi koku yalnız.

• Xs güzel dedim ama hem aynı kokuyor ya. Yani orjinalinin kokusu sürekli değişiyor ve değişik kokular geliyor insanın burnuna ama ixora'nın XS'inde ise sürekli aynı ton var. O notayı iyi yapmışlar ama dediğim gibi çok monoton. Denemeden parfüm alınmaz ya. One million buysa insanlar nasıl beğeniyor aklım almıyor gerçekten. Bana gelen bozuk olabilir belki de.
  • sen one million ın orjinalini denemediysen beğenmeyebilirsin zevk meselesi sonuçta ama orjinali ile aynı.Ben orjinali de çok beğeniourum bi çok kişide beğenio en yakın kokuda bu. ayrıca tarçın kokusunu kim söledi ki ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

sen one million ın orjinalini denemediysen beğenmeyebilirsin zevk meselesi sonuçta ama orjinali ile aynı.Ben orjinali de çok beğeniourum bi çok kişide beğenio en yakın kokuda bu. ayrıca tarçın kokusunu kim söledi ki ? :D

Paco Rabanne
  • quote:

Xs güzel dedim ama hem aynı kokuyor ya. Yani orjinalinin kokusu sürekli değişiyor ve değişik kokular geliyor insanın burnuna ama ixora'nın XS'inde ise sürekli aynı ton var. O notayı iyi yapmışlar ama dediğim gibi çok monoton. Denemeden parfüm alınmaz ya. One million buysa insanlar nasıl beğeniyor aklım almıyor gerçekten. Bana gelen bozuk olabilir belki de.

Tavsiye üzerine parfüm alınmaz orda haklısın ama tavsiye üzerine denenir ben bir alışveriş merkezine girdiğim zaman bir kaç parfüm deniyorum orjinal satan mağazalarda tavsiye edilenler üzerinden sonra da ixorada deniyorum güzel taklit edilmiş mi edilmemiş mi diye.One millionın da bir çok alt notası var ixorada bunu tam yakalamamış olabilirler. bozuk olacağını zannetmiyorum ürünün çünkü bozulması süresi 3 yıldır ixorada.One million beğenilmiycek bir koku değil ilk başta ağır gelir sonra güzel bir koku oluşur sen o süreyi beklememiş olabilirsin yada başka parfümlerle karıştırmış olabilirsin 15 dakika sonra koklamanı öneririm ilk sıktıktan sonra. ilk başta kokulu silgi gibi olur sonra koku kendini bulur.

• one million bencede çok ii koku yani. şuanda sıkıoum bakıoum tekrar kokusuna . yok kesinlikle çok iyi yaa :D
  • Şimdi yine sıktım koluma eşi benzeri olmayan bir koku tamam belki mükemmel değil ama eşi benzeri yok benim de çok hoşuma gidiyor. Ama kışlık koku ya da yaz gecesi için bir koku.
  • rochas man set aldım. gerçekten memnun kaldım diyebilrim. yumuşak boğmayan tatlı bir kokusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Gelince ürünler yorumlarını bekliyorum . özelikle 212 için.

ixoradan aldığım 212 sexy man ve one million yarım saat önce elime ulaştı.

212 sexy man evdeki beyaz duru sabundan farkı yok ve kokusu yarım saatte kayboldu.

One million ise başarılı. kullandığım pi ye çok benziyor. özellikle tarçın kokusu içinde olmadığı için bence pi den daha güzel diyebilirim.

Çünkü pi yi sıktığımda arkadaşlar bu ne laaa. bura tarçın kokuyor felan diyorlar. en azından bunda onu demiyecekler. :)))

Açıkçası One million u beyendim. ve kalıcı gibi çünkü sıktığımdan beri halen aynı keskinlikte.

One million öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum . ;)

Ayrıca bana

Pi
    Black xs
    One Million
    Hugo boss
    Lacost Red

Dışında başka bir öneride bulunabilirmisiniz. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Pi , One million ,Be delicious gibi tarz koku var mı önerebileceğin Rochas deme de sakın bana :D Narciso Rodriguez da baba bi kokudur bu arada yalnız iş adamı kokusu gençlere pek gitmez.

Gökhan kardeş seninle zevklerimiz aynı gibi.

çünkü senin beğendiklerini bende beyeniyorum.
    ve beyenmediğin rochası bende beyenmiyorum.

Bir kaç tane daha arkadaşlarım ile birlikte sipariş vericez.
    yukarda Be delicious tan bahsetmissin .
    nasıl güzel bir kokumudur. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

quote:

Pi , One million ,Be delicious gibi tarz koku var mı önerebileceğin Rochas deme de sakın bana :D Narciso Rodriguez da baba bi kokudur bu arada yalnız iş adamı kokusu gençlere pek gitmez.

Eyvallah arkadaşım şöyle bir kokudur anlatıyım hemen.
    Öncelikle yeşil elma gibi kokar fresh bir kokudur.Farklı bir kokudur.ixora bunu başarlı yapmış hatta ixorada çalışan kadın da çok beğendi tavsiye edebileceğiniz başka bir koku var mı diye sordu hatta geçen uğradığımda da hemen ilgilendi benimle delicious'ı çok sattığını söyledi benden sonra.Yalnız kıyafette daha kalıcı bir koku.İlk başta ekşi kokar sonra iyice güzelleşir.Hemen koklayıp bana küfretme de 2 dk sonra kokla
    Yaz için daha ideal.Tek kötü yanı çok kalıcı değil.Yanında bulundurman faydalı olur.
    212 sexy man normalde güzel bir koku yalnız ixora başarılı yapamamış bargelloda denedim koku süper yapmışlar.Bulunduğun şehirde varsa bargello şubesi ordan almanı öneririm.
    Kenzo pour home'un testerını aldım uğradığımda orjinalini de kullanmıştım onu da tavsiye ederim kalıcı ve baharatlı hoş bir koku orjinalle bire bir aynı diyebilirim ixorada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 1 Şubat 2011; 13:13:05 >

• quote:

erkek parfümü alıcam

Yalnız kokusu böyle sakız kokusu gibi, kokulu silgi gibi hoş kokulu bir parfüm arıyorum.

geçen biri sıkmış kokusu burnuma takıldı markasını soramadım.

sizce markası ne olabilir.

aradığın one milliondı di mi orda yanılmamışım ,)
  • Bu Parfümlerden bildikleriniz hakkında yorum alabilirmiyim.

zen
    fahrenheit
    Lolita Lampicka
    Be delicious
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah arkadaşım şöyle bir kokudur anlatıyım hemen.
    Öncelikle yeşil elma gibi kokar fresh bir kokudur.Farklı bir kokudur.ixora bunu başarlı yapmış hatta ixorada çalışan kadın da çok beğendi tavsiye edebileceğiniz başka bir koku var mı diye sordu hatta geçen uğradığımda da hemen ilgilendi benimle delicious'ı çok sattığını söyledi benden sonra.Yalnız kıyafette daha kalıcı bir koku.İlk başta ekşi kokar sonra iyice güzelleşir.Hemen koklayıp bana küfretme de 2 dk sonra kokla
    Yaz için daha ideal.Tek kötü yanı çok kalıcı değil.Yanında bulundurman faydalı olur.
    212 sexy man normalde güzel bir koku yalnız ixora başarılı yapamamış bargelloda denedim koku süper yapmışlar.Bulunduğun şehirde varsa bargello şubesi ordan almanı öneririm.
    Kenzo pour home'un testerını aldım uğradığımda orjinalini de kullanmıştım onu da tavsiye ederim kalıcı ve baharatlı hoş bir koku orjinalle bire bir aynı diyebilirim ixorada.

Be delicious kalıcı olmadığı için almam.
    Angel diye bir koku varmış o nasıl biliyormusun. ?
    Angel man de olabilir.

• quote:

Be delicious kalıcı olmadığı için almam.
    Angel diye bir koku varmış o nasıl biliyormusun. ?
    Angel man de olabilir.

Bilmiyorum arkadaşım denemedim duymuşluğum var ama. Bargelloda be delicious kalıcı fakat o da güzel olmamış.Be delicious bende kalıcı durmamış da olabilir ama sende nasıl duracağını bilemem tabi.Burbery weekend 'i de beğenirsin güzel bir koku. Bi de tabi jean paul galtier güzel bir koku.
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.