Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (862. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki modelden hangisini tavsiye edersiniz hem yakıt hem kullanım açısından ikisinede 14500tl isteniyor çokmu normalmi

Fiat
    Albea
    1.6 Dynamic
    Yıl 2006
    Yakıt Benzin & LPG
    Manuel
    Km 165.000

Fiat Albea
    1.3 Multijet Active
    2005
    Dizel
    Manuel
    Km 133.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

iki modelden hangisini tavsiye edersiniz hem yakıt hem kullanım açısından ikisinede 14500tl isteniyor çokmu normalmi

Fiat
    Albea
    1.6 Dynamic
    Yıl 2006
    Yakıt Benzin & LPG
    Manuel
    Km 165.000

Fiat Albea
    1.3 Multijet Active
    2005
    Dizel
    Manuel
    Km 133.000

Dynamic donanım olarak Active göre iyidir. Fakat ben olsam şu iki seçenekten kilometresi orijinalse araç derli topluysa dizel olanı tercih ederim....
  • br251 kullanıcısına yanıt
    adamlar fiyatta hiç inmediler şimdilik kaldı araştırmaya devam
  • quote:

alt ortada etiket var orda başka şey yazıyor yük durumu vs

kaportada halı ordada yok

bunda üstte 2 etiket var,birinde yağ durumu açıklaması var,diğerinde yabancı şeyler yazıyor

o halde yok

Sizin aracınızda yok etiket zamanla çıkmıştır
  • Arkadaslar merhaba; 1.3 multijet aracımda bugun fren hidroliği az uyarısı aldım. İstanbul Halıcıoğlu tarafında misafirlikteyim. yakında bildiğiniz bir usta var mı yoksa. Herhangi bir yerde hallederler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb millet. Daha öncede forumda konusu geçmiş sanırım ama ben bulamadım. Araç klima açıkken gaz pedalının yanından bir su sızıntısı oluyor. Bu problemi nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylan2270

Mrb millet. Daha öncede forumda konusu geçmiş sanırım ama ben bulamadım. Araç klima açıkken gaz pedalının yanından bir su sızıntısı oluyor. Bu problemi nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı acaba?

Gaz pedalının üst tarafına doğru bir musluk var oradan sızdırıyor olabilir, elinizle kontrol edin. (Önceki mesajlarda rastlamıştım, o yüzden söylüyorum, yoksa işin uzmanı değilim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

quote:

Mrb millet. Daha öncede forumda konusu geçmiş sanırım ama ben bulamadım. Araç klima açıkken gaz pedalının yanından bir su sızıntısı oluyor. Bu problemi nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı acaba?

Gaz pedalının üst tarafına doğru bir musluk var oradan sızdırıyor olabilir, elinizle kontrol edin. (Önceki mesajlarda rastlamıştım, o yüzden söylüyorum, yoksa işin uzmanı değilim:)

ya arkadaşım ciddi ciddi bi soru soruyoruz şu muameleye bak :) ustaya götürüp soracam en ıyısı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

quote:

ya arkadaşım ciddi ciddi bi soru soruyoruz şu muameleye bak :) ustaya götürüp soracam en ıyısı.

Ben de bilgim dahilince ciddi cevap verdim. Şu aralar albea konusuna çok uğrayan yok o yüzden cevap vereyim dedim. Söylediğim bölümde ring contalar var onların değişmesi gerekiyor bazen.(musluk dediğim orası yani)

• Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç Fiat araç kullanmamış biri olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

Fiat Albea Sole 1.3 Multijet Premio
    2011 Model
    Dizel
    63.000 km'de
    Manuel vites
    Fiyat: 20.000 TL

Bu özelliklere göre fiyatı nasıl? 25 bin lira civarı bütçem var. Sizce bu aracı mı almalı yoksa daha mantıklı seçimler yapılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contrahendo -- 15 Ağustos 2013; 0:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir2

Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç Fiat araç kullanmamış biri olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

2011 Model
    Dizel
    63.000 km'de
    Manuel vites

Bu özelliklere göre fiyatı nasıl? 25 bin lira civarı bütçem var. Sizce bu aracı mı almalı yoksa daha mantıklı seçimler yapılabilir mi?

Takla falan atmamissa alinir.

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç Fiat araç kullanmamış biri olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

2011 Model
    Dizel
    63.000 km'de
    Manuel vites

bu aracın fıyatı cok uygun bence ıyı arastırın ızmır de aynı arabanın benzınlısı 21 bıne satılıyor
  • arkadaşlar bende 2005 albea var lpg li 1,2 16 v. sağ ön cam otomatik; bildiğiniz gibi; bunu tek dokunuşla söför tarafında açmak ve kapamak istiyorum mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercantes -- 15 Ağustos 2013; 14:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercantes

arkadaşlar bende 2005 albea var lpg li 1,2 16 v. sağ ön cam otomatik; bildiğiniz gibi; bunu tek dokunuşla söför tarafında açmak ve kapamak istiyorum mümkünmü?

Malesef degil

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

2011 Model
    Dizel
    63.000 km'de
    Manuel vites

bu aracın fıyatı cok uygun bence ıyı arastırın ızmır de aynı arabanın benzınlısı 21 bıne satılıyor

Araç bir akrabamızın olduğu için biraz ikramda bulundu fiyat o sebepten böyle. Peki bu aracı alsak en kötü ne kadara satabiliriz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

2011 Model
    Dizel
    63.000 km'de
    Manuel vites

Araç bir akrabamızın olduğu için biraz ikramda bulundu fiyat o sebepten böyle. Peki bu aracı alsak en kötü ne kadara satabiliriz?

izmirde 23 e satarsın sahıbınden ı ac aynı ozellıklerde aracları sec oradan daha ıyı anlarsın aracının degerını

• arkadaşlar merhaba. bende 2004 model albea 1.2 el var, yeni aldım aracı. araç konusunda acemiyim biraz. teyp kodu yoktu bugün yaptırdım, daha önce "wait" yazıyordu. sorum şu: bugün transmitter aldım. şarkı dinlerken 15-20 saniyede bir "bip" sesi geliyor. bu neyden kaynaklanıyor acaba? cevaplarsanız çok mutlu olurum. iyi günler.
  • quote:

2011 Model
    Dizel
    63.000 km'de
    Manuel vites

Fiyat uygun ancak iyi araştırma yapılmalı
  • Arkadaşlar bizim araçlar için tam uyumlu halı tipi paspas var mı? Nerede baktıysam bulamadım internette albea uyumlu yazıyor fakat resimdekiler farklı oluyo insan güvenemiyor Sizin bizzat gördüğünüz yada kullandığınız varsa tavsiye ederseniz çok memnun kalırım hatta resim koyarsanız daha çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar 2006 model albeam var.Bunların yan aynalarını değiştirmek istiyorum.Bu yeni modellerde yani 2011 oların yan aynaları daha büyük onlardan istiyorum fakat bizim araçlara uyar mı? kimisi uyar kimiside uymaz diyor.Uyması durumunda bitane buldum fakat sıcaklık sensörü yok mevcut aynamdaki sensörü diğer aynaya yani sensör olmayan aynaya uyarlayabilirmiyiz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.