selamın aleyküm arkadaşlar aracınla ilgili ses için yardımcı olabilirim ben k.çekmece tepeüstü mevkindeyim gelirsen lpg ve ses için yardımcı olurum
Hafta sonu bakımlarını yaptırdım arkadaşlar.. yağ+yağ filtresi+polen filtresi+hava filtresi+ balata ve lastik kontrolü gibi şeyleri yaptırdım. Aracın gerçekten sesi ve çekişi değişti.. Şimdi würth yakıt katkısı aldım ((enjektör temizleme amaçlı) depoya koyup denicem...Usta triger zincirli dedi 160.000 de değişecek dedi...
Bunun dışında aklınıza gelen birşey varmı acaba..İyi günler diler cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi gönderiyorum..
bugün göstergede akü kırmızı ışık yandı hemen sağa çektim daha sonra tamircimi aradım,tamircim arabanın tamirhaneye kadar göstergede kırmızı ışık yanarak gelip gelemeyeceğimi sordum,oda bana cevabı söyledi daha sonraki zaman diliminde göstergede kırmızı ışığın neden yandığına baktı arıza tespitini nasıl yaptığını izledim daha sonra bana şu kadar sürede tamir ederim ve fiyat şukadar tutar dedi ve arızalı parçanın nasıl yapıldığını söyledi ve şu kadar km seni götürür dedi,bunun nedeni arabanın km sinden kaynaklıymış,o km ye ulaşınca sizinde başınıza gelir
değerli arkadaşlar bugün albeama radyotor takıldı yan sanayi takıldı acaba sıkıntı yasar mıyım taktıran var mı yakın zamanda
Hafta sonu bakımlarını yaptırdım arkadaşlar.. yağ+yağ filtresi+polen filtresi+hava filtresi+ balata ve lastik kontrolü gibi şeyleri yaptırdım. Aracın gerçekten sesi ve çekişi değişti.. Şimdi würth yakıt katkısı aldım ((enjektör temizleme amaçlı) depoya koyup denicem...Usta triger zincirli dedi 160.000 de değişecek dedi...
Bunun dışında aklınıza gelen birşey varmı acaba..İyi günler diler cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi gönderiyorum..
Bu mesajda bahsedilenler: @ankaralı ömer
ferhat bey bakım kaça mal oldu yağı hangi marka kullandınız
quote:
Orijinalden alıntı: volkanbod
quote:
Orijinalden alıntı: PaSaLi_TuRK
Arkadaşlar merhaba..
2009 albea m var ön tarafta ki sislerin yanına aynı sisten bir adet daha takmak istiyorum yani önde 2+2 4 adet sis olsun istiyorum orjinal yuvanın yanına bir yuva daha açtırmam lazım açtırabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz...?
bence çift olunca sırıtır led birşeyler düşün bence ben öyle planlıyorum ya da daha küçük bir halojen vb. olabilir , eğer yaparsan paylaşırsan sevinirim ..
Sislerden vazgeçtim önlere 2 şer adet mercedes gündüz farı taktırdım fena olmadı ışıklarıda çok parlak değil karşı tarafın gözlerini almıyor karanlıkta falan.. hoşuma gitti kısacası..
arkadaşlar beyaz albea alınır mı kiri çamuru fazla mı gösterir ?
quote:
Orijinalden alıntı: aaahmet61
arkadaşlar beyaz albea alınır mı kiri çamuru fazla mı gösterir ?
önceki sahiplerini iyice araştırdıktan sonra renk olarak hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz. Beyaz ın tek kötü yanı, filo-kiralama aracı olma ihtimali yüksektir
bende beyaz var gayette memnunum güneş yanıgı olmuyor sıcagı fazla cekmiyor kir olunca temizlenip temizligi belli ediyor gayette memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: akar67
Bu mesajda bahsedilenler: @ankaralı ömer
ferhat bey bakım kaça mal oldu yağı hangi marka kullandınız
yağ olarak mobil 5-30 aldım...70 tl hava filtresi :15 tl yağ filtresi:10 tl polen filtresi:10 tl balata spreyi:6 tl
işçilik olarakta 20 tl aldı
dışarda yaptırdım..
servis bu bakıma 220-250 arası fiyat çıkardı ben dışarda 130 tl ye hallettim...
würth temizleyici:18 tl ye aldım..
Granit gri ( Füme ) Albea tercihimdir...
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım albea aracımın arka koltuğunu yatıramıyorum, pratik bir yöntemi varmıdır yoksa benmi bulamıyorum, koltuk başlıklarının arkasında ipler var onları çekiyorum aynı zamanda koltuğuda kendime dogru çekiyorum ama yatmıyor koltuk, yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.
Merhaba Özgür Bey
Dediğiniz gibi koltuk başlarının arkasındaki ipleri çekip koltuğu kendinize çekiyorsunuz fakat ;
zamanla açılma yeri takılmış olabilir ipi hızla çekip bırakın kanca kalkma sesi gibi bir şey duyacak mısınız ?
Hiç bir şekilde yerinden çıkmıyorsa pas sökücü spreyler var ipin içine doğru sıkıp çekip bırakın 3-5 defa ipleri açılacaktır...
koltuk yatırma işlemi için önce oturdugumuz bölümün acılması gerekiyor ondan sonra yukardakı ipleri cekeceksiniz karışiklık olmasın alt bölüm acılmadan ipleri cekmek fayda salamaz bilginize
Alt koltuğu açmadan da koltuklar yatabiliyor.
Denedim...
BUDA BENIM ARACIM
16KL048
ARKADAŞLAR RESİMDEKİ BEYAZ ALBEANIN STOPLARINDAN ARIYORUM BEYAZ SEFFAF STOP NEREDEN BULABILIRIM YARDIMCI OLABILIRMISINIZ
buda benim aslan parcası
arkadaşlar hepinize kolay gelsin 2006 albeam var 104 binde yaklaşık bir haftadır zor çalışıyor. her kontakta 10-15 saniye arası dönüyor ama araç çalışmıyor 2-3 kez kontak açıp kapatıyorum çalışıyor. bazende 1. basışımda alıyor. bugün tamirciye gittim mazot filtresi ısıtma bujilerine bakıldı sağlam makinaya bağlattım hata gözükmüyor. ara sıra yapıyor ama sonunda çalışıyor araç daha önce başına gelen varmı böyle bir durum batmandayım buralarda kaçak mazot fazla bir kere petrol ofisinden aldım ondan sonra yapmaya başladı bence. şimdi shelden fullettim içine enjökter temizleyici falan atayımmı yararı olurmu birde bu araza ile ilğili ne yapmam gerekir. daha önce başına bu durum gelen varmıdır. teşekkürler kolay gelsin.........