Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (850. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içeriden su damlaması bende de oldu su hortumlarının biri gaz pedalı yakınıdan geçiyor arkadaşların da dediği gibi oradan sızmıştır elektirikçiler yapıyor ama en yakın zamanda yaptırın antifirizin araba içine akması doğru değil
  • değerli albea sahipleri

hangi istasyondan hangi mazotu alıyorrsunuz

yağ lambanız kaç sn sonra sönüuor benim lamba bazen 6-8 saniyeyi buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

quote:

Orijinalden alıntı: speed6716

Merhaba arkadaşlar.Bende yaklaşık 8 aydır albea kullanıyorum arabam 2004 model 1.2 16v arabamdan memnunum yakıtı hariç tabi.daha öncede yazmıştım istanbul şehir içi 50-60 krş yakıyor.Başkada bi sıkıntı yaşamadım.lpg atiker taktırmayı düşünüyorum.bilgisi olan ve kullanıpta memnun olan yada olmayan varsa cevap yazarsa sevinirim.bu aralar ön taraftan hopörlör cızırtısı gibi bi ses geliyor oto elektrikçiye gösterdim elektriksel olmadığını motorun oralarda krank keçesimi dedi ondan olabilirmiş daha önce başına gelen varmı acaba.sesi tarif edecek olursak sürtme sesi gibi triger kayışı tahmin edildi ama değilmiş.Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

aynı yıl ve model albea bende de var. 50-60kr çok değil fakat benzin pahalı. ben 1 seneyi geçti gaz taktıralı. keşke daha önce taktırsaymışım. gaz litresi 2.35 ve şehir içi 19 kr yakıyor, şaka gibi değilmi, ama doğru.
    motor çalışmıyorken ve kontak açıkken ön taraftan cızırtı sesi gelesi normal,bu tüm albealarda var. fakat seninki çalışırken ise onu bilmiyorum.

tüketiminiz çok iyiymiş. 19kr/km= 19 TL/100 km yani 8 lt /100 km lpg.Şehir içi üstelik. Benzinde demekki aynı şartlarda 6-6,5 lt /100 km tüketimi var demektir.Uzun yolda 4lt felan olur benzinde.

lpg olarak ne marka kullanıyorsunuz ve nerede taktırmıştınız ustalıkta önemliymiş çünkü..19 kr iyiymiş.Pm olarak numaranızı yazarsanız telefondada görüşebiliriz.Kontak açıkken dediğiniz gibi bi ses var sürekli ama normalde 10-15 sn kapanıyo diyen oldu ama bilmiyorum bendeki ses sürekli var.diğer seste motor açıkken rolantide var sürtme sesi gibi.gaza basınca duyulmuyor belki motor sesindendir ama emin değilim.Teşekkürler.

• LOVATO: Çalışınca bazen benzinde fazla gaz yemiyor ?
    Motor sıcakkende yapıyor.İstop ettin bi yere koydun geri geldin çalıştırdın o durumdada oluyor..
    Mesela 5000 devre gelecek şekilde gaza bassan 2000 devire geliyor ?
    Acaba sıkıntı nedendir ?
    Lovato servisine götürdüm bizlik işi yok dediler. Tüpte bi sıkıntısı yok . Benzinde yapıyor bunu.Acaba tüpçüyle felan bir işimiz mi var ?
  • quote:

değerli albea sahipleri

hangi istasyondan hangi mazotu alıyorrsunuz

yağ lambanız kaç sn sonra sönüuor benim lamba bazen 6-8 saniyeyi buluyor

Mazotu Shell vpower veya opet euro alıyorum...

Yağ lambası çalışınca 2 saniyede sönmesi lazım eğer çalıştığı halde 6-8 saniyeyi buluyorsa yağ basıncınız düşüktür

Yağınızı değiştiriniz filtrelerle birlikte eğer yine sönmezse servise danışın...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

quote:

Merhaba arkadaşlar.Bende yaklaşık 8 aydır albea kullanıyorum arabam 2004 model 1.2 16v arabamdan memnunum yakıtı hariç tabi.daha öncede yazmıştım istanbul şehir içi 50-60 krş yakıyor.Başkada bi sıkıntı yaşamadım.lpg atiker taktırmayı düşünüyorum.bilgisi olan ve kullanıpta memnun olan yada olmayan varsa cevap yazarsa sevinirim.bu aralar ön taraftan hopörlör cızırtısı gibi bi ses geliyor oto elektrikçiye gösterdim elektriksel olmadığını motorun oralarda krank keçesimi dedi ondan olabilirmiş daha önce başına gelen varmı acaba.sesi tarif edecek olursak sürtme sesi gibi triger kayışı tahmin edildi ama değilmiş.Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

aynı yıl ve model albea bende de var. 50-60kr çok değil fakat benzin pahalı. ben 1 seneyi geçti gaz taktıralı. keşke daha önce taktırsaymışım. gaz litresi 2.35 ve şehir içi 19 kr yakıyor, şaka gibi değilmi, ama doğru.
    motor çalışmıyorken ve kontak açıkken ön taraftan cızırtı sesi gelesi normal,bu tüm albealarda var. fakat seninki çalışırken ise onu bilmiyorum.

tüketiminiz çok iyiymiş. 19kr/km= 19 TL/100 km yani 8 lt /100 km lpg.Şehir içi üstelik. Benzinde demekki aynı şartlarda 6-6,5 lt /100 km tüketimi var demektir.Uzun yolda 4lt felan olur benzinde.

lpg olarak ne marka kullanıyorsunuz ve nerede taktırmıştınız ustalıkta önemliymiş çünkü..19 kr iyiymiş.Pm olarak numaranızı yazarsanız telefondada görüşebiliriz.Kontak açıkken dediğiniz gibi bi ses var sürekli ama normalde 10-15 sn kapanıyo diyen oldu ama bilmiyorum bendeki ses sürekli var.diğer seste motor açıkken rolantide var sürtme sesi gibi.gaza basınca duyulmuyor belki motor sesindendir ama emin değilim.Teşekkürler.

lpg kiti biraz da şans işi. en kaliteli marka takarsın birtürlü araçla uyum sağlanamaz, en dandik markayı takarsın güzel randuman alırsın.
    ben wentgaz taktırdım çokta memnunum. o yüzden şu veya bu diyemem tercih sana kalmış.
    tabiki usta ve işçilikde önemli. bulunduğun yerdeki kullanıcılardan işçilik ve ustalığından memnun olanlardan bilgi alıp kararını ona göre verirsin.

• ön balata işçilik dahil kaç tl
  • sayfalar fazla ilerlemediğine göre millet arabasını satmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 26 Mart 2013; 23:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Bende takip ediyorum arkadaşlar 2011 albeam var teypde aux bölümü var fakat girişi yok

Torpito da olsaymış süper olurmuş

merhaba,
    teyipte aux girişi var diye biliyorum ama arka kısmında kalıyor, o girişe ulaşman için teyibi çıkarman gerekiyor
  • merhaba,
    yeni ikinci el olarak almış olduğum albea ile ilgili ufak tefen çiziklerden dolayı rutus boyası bulmam gerekiyor servisine sordum, haricen dışarıya rutuş boyası vermiyorlarmış, ne saçma bir durum, bundan once toyotam vardı serviste ozel olarak ufak tupler seklınde bellı bır ucret karsılıgında satıyorlardı, sizlerden aracına uygun rutuş boyasını temın eden varmı acaba nereden bulabılırım?

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur1907

merhaba,
    yeni ikinci el olarak almış olduğum albea ile ilgili ufak tefen çiziklerden dolayı rutus boyası bulmam gerekiyor servisine sordum, haricen dışarıya rutuş boyası vermiyorlarmış, ne saçma bir durum, bundan once toyotam vardı serviste ozel olarak ufak tupler seklınde bellı bır ucret karsılıgında satıyorlardı, sizlerden aracına uygun rutuş boyasını temın eden varmı acaba nereden bulabılırım?

Saygılar..

oto sanayisine gidip oto boyası satan yeden alabilirsin.kutu yada sprey yapıyorlar makine ile.istanbulda isen bi iki yer söyleyebilirim.

aux girişi olarak çok araştırdım.sonuç şu sanırım 2005 yada 2006 ya kadar kullanılan modelde cd changer ( CDC) girişine aparat ile aux girişi oluyor ama sonrakilere malzemden çalıp cdc girişi koymamışlar.Yani sonuç olumsuz.Ancak cd sökülüp devre kartına müdahale cd nin ses çıkış katını jak girişine bağlayarak elektronik müdahale ile olabilir.Ama onun için deneme yapılacak demonte ve çalışır halde bir kobay lazım :)

• quote:

quote:

merhaba,

Saygılar..

oto sanayisine gidip oto boyası satan yeden alabilirsin.kutu yada sprey yapıyorlar makine ile.istanbulda isen bi iki yer söyleyebilirim.

aux girişi olarak çok araştırdım.sonuç şu sanırım 2005 yada 2006 ya kadar kullanılan modelde cd changer ( CDC) girişine aparat ile aux girişi oluyor ama sonrakilere malzemden çalıp cdc girişi koymamışlar.Yani sonuç olumsuz.Ancak cd sökülüp devre kartına müdahale cd nin ses çıkış katını jak girişine bağlayarak elektronik müdahale ile olabilir.Ama onun için deneme yapılacak demonte ve çalışır halde bir kobay lazım :)

Teşekkür ederim,
    istanbuldayım tarif ederseniz sevinirim ona göre bi bakayım, gerçi internettede satanlar var ama olmazsa onlardan sipariş vereceğim bakalım.

• Birde silecek su püskürtmesi ile ilgili bir sıkıntı var ayarını yukarı kaldırıyorum fiskiyelerde 3'er tane delik var 2 delikten çıkan su cama geliyorsa diğeri yukarıdan arkaya gidiyor, ayarlarını aşağıya yapıyorum bu seferde sileceklere çarpıyor ayarların bir yolu varmı yada bir formülünü bulan?
  • AUX işi sıkıntı teyp i söküp aux uzatma kablosu çekeceğime komple söküp navigasyon alırım daha kolay
  • quote:

quote:

quote:

merhaba,

Saygılar..

Teşekkür ederim,
    istanbuldayım tarif ederseniz sevinirim ona göre bi bakayım, gerçi internettede satanlar var ama olmazsa onlardan sipariş vereceğim bakalım.

Sefaköyde oto sanayisinde var,gaziosmanpaşa sanko oto sanayisinde de var.Aslına bakarsan büyük oto sanayilerinin çoğunda vardır.Netden alma aracın orjinal rengini görerek kodna göre yapmaları lazım yoksa ton farkı olur.

• değerli albea sahipleri
    yağ lambasının sönmemesi ile ilgili soru sormuştum sağ olsun bir arkadaşımız cevap vermiş ben de ekleme yapayım filtre değişeli 3600 km olmuştu üstelik opar markaydı ama bugün açıp baktık hamur gibi olmuş usta lancia filtreyi önerdi ama bulamadık yine opar taktık sorun düzeldi
  • bu arada lancia marka yedek parça nasıldır opardan daha mı iyi
  • selam arkadaşlar..2007 model 1,3 multijet albea ile aranızdayım.. araç şu an 130.000 km de.. Bakım olarak neler yaptırmam gerekir acaba. yakıt biraz fazla gibi ...triger zincirli sanırım. ne zaman değişmesi lazım acaba.. yardımcı olursanız memnun olurum.. teşekkürler iyi günler dilerim...
  • trigerden ses geliyorsa değiştir ben 119000de değiştirdim motordan daha az ses gelir gibi şimdi psikolojik de olabilir
  • Dün; 20:06:41
    Paylaş
    Birde silecek su püskürtmesi ile ilgili bir sıkıntı var ayarını yukarı kaldırıyorum fiskiyelerde 3'er tane delik var 2 delikten çıkan su cama geliyorsa diğeri yukarıdan arkaya gidiyor, ayarlarını aşağıya yapıyorum bu seferde sileceklere çarpıyor ayarların bir yolu varmı yada bir formülünü bulan?

delikleri iğne ile açacaksın kireçlenmiş olabilir musluk suyu kullanılması dolayısı ile
  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.