Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (848. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkaşlar. Benim Albea 2004 Çöl Gri rengi.
    Malumunuz güneş yağı çok oluyor.
    nerede aradıysam bulamadım şu Boya Kodunu.
    2005 den sonrakilerin rengi bana biraz daha koyu gibi geliyor.
    Aranızda 2004 Çöl Gri boya kodunu bilen var mı?
    bu arada benim boya kodu okunmuyor kaputta etiketi var.
  • quote:

tam adamına rastladın. geçen hafta değiştirdim. önceki değişimde 60.000 Km sonrayı yazmıştı usta.
    Ben 71.000 km. Sonra değiştirdim. hala yeni gibiydi. ancak. Km'den çok yıl önemli
    Çünkü Kauçuğun ömrü 5 yıl. hiç binmesen bile 5. yılda çürür.
    Ben 2009 da değiştirmiştim. riske girmeyeyim diyorsan 4 yıl ya da 70.000 - 80.000 arası iyi derim.

pekı ne masraf tuttu bılgı verebılırmısın?
  • Arkadaşlar, Albea aracımda radyo manuel seek ayarlı olduğu halde radyo kanalları arasında otomatik geçiş yapıyor. Bunun farklı bir ayarı var mı kanalın değişmemesi için?
  • triger seti 90 tl.
    devir daim 50tl.
    işçilik 60 tl.
    toplam: 200tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: telepati

Arkadaşlar soruldu mu bilemiyorum ama benim sorunum motordan gelen ses.
    aslında ben çok sorun etmiyordum ama 2 farklı arkadaş farklı zamanlarda sesin normal olmadığını söylediler.
    ses motor soğukken geliyor sadece, ısınınca problem yok.

böyle bir problemle karşılaşan var mı ?
    bu arada araba 50.000 de mjet 1.3

motordan çak çak çak tarzında bir vurultu sesi geliyor dimi

cak cak diye ses gelmiyorum uğultu var evet
  • Arkadaşlar Merhaba,

Babama 2005-2007 model civarı albea almayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre sanırım bu modellerin en dolusu Dynamic. Lakin dolu olmasına rağmen Fire Active den farkı nedir hala onu anlamadım. Ayrıca 1.2 16v alayım dıyorum LPG lı ama bu sefer de ılerde olurda satışa felan çıkartırsam elımde patlama ıhtımalı var mıdır? Sız değerli albea üstadlarının yardımını beklıyorum.

Almayı düşündüğümüz model 2005-2007. Bu modellerın ortalama fıyatı nedır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 27 Şubat 2013; 14:26:15 >
  • Arkadaşlar merhaba..

2009 albea m var ön tarafta ki sislerin yanına aynı sisten bir adet daha takmak istiyorum yani önde 2+2 4 adet sis olsun istiyorum orjinal yuvanın yanına bir yuva daha açtırmam lazım açtırabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz...?
  • arkadaşlar trabzonda minumum 2010 düşük kilometreli albea bulamadım.istanbul veya ankarada güvenilir bir galerici var mı? malum araçların kilometresinde oynanıyor.düzgün insan arıyorum.
  • Merhaba karter içine vurukmuş.Babam yağ değiştirirken görmüş usta göstermiş.Altına koruyucu yaptırın felan demiş.Acaba karterimi değiştirelim yoksa altına koruyuu yaptırsak olur mu ilerde sıkıntı yaratır mı ?
    Koruyucu ve karter fiyatlarını biliyorsanız paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeehee. -- 3 Mart 2013; 16:04:47 >
  • Herkese merhabalar, bende dün itibariyle 1.3 mj. albea alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, öncelikle aracıma güzel bir kaucuk paspas almak istiyorum ama servisine sordum orjinal albea olarak yok diyorlar, normal olarak albeaya uyumlu kaucuk paspas varmış, onun fıyatıda 25tl dediler, ama nasıl bir paspasdır kalınmıdır incemidir görmedim, sizlerden servisten bu paspaslardan alıp kullananlar varmı acaba tavsiye edermisiniz, yada ne marka model bir kaucuk paspas önerirsiniz bana kalın ve koku yapmayan kaucuk paspas lazım teşekkürler.
  • quote:

Herkese merhabalar, bende dün itibariyle 1.3 mj. albea alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, öncelikle aracıma güzel bir kaucuk paspas almak istiyorum ama servisine sordum orjinal albea olarak yok diyorlar, normal olarak albeaya uyumlu kaucuk paspas varmış, onun fıyatıda 25tl dediler, ama nasıl bir paspasdır kalınmıdır incemidir görmedim, sizlerden servisten bu paspaslardan alıp kullananlar varmı acaba tavsiye edermisiniz, yada ne marka model bir kaucuk paspas önerirsiniz bana kalın ve koku yapmayan kaucuk paspas lazım teşekkürler.

dostum araban hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

öbür taraftan paspas yahu altıüstü al koy gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytor

quote:

Herkese merhabalar, bende dün itibariyle 1.3 mj. albea alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, öncelikle aracıma güzel bir kaucuk paspas almak istiyorum ama servisine sordum orjinal albea olarak yok diyorlar, normal olarak albeaya uyumlu kaucuk paspas varmış, onun fıyatıda 25tl dediler, ama nasıl bir paspasdır kalınmıdır incemidir görmedim, sizlerden servisten bu paspaslardan alıp kullananlar varmı acaba tavsiye edermisiniz, yada ne marka model bir kaucuk paspas önerirsiniz bana kalın ve koku yapmayan kaucuk paspas lazım teşekkürler.

dostum araban hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

öbür taraftan paspas yahu altıüstü al koy gitsin

Teşekkür ederim sagolun, paspas konusunu hallettim, şimdi silecek bakıyorum Bosch Aero Twin arıyorum ama bulamadım albeaya uyumlumudur acaba bu silecekler. bileniniz varmıdır?

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-albea-2011-model-1.3-multijet-premio-dizel-115413077/detay arkadaşlar bu araba nasıl tek korkum km si doğru mu?

dostum tamamen şahsi fikrimi söyleyim;

o paraları verebilecek durumdaysan punto neden bakmıyorsun ki? daha yakışıklı bir araba bence
  • 50000 bakımı
    mazot filtresi
    polen yağ ve hava filtreleri
    5/40 mobil yağ
    140 TL verdim.
    sabahları duyduğum uğultu sesini mjet arabalarda normal dedi. sadece sabah arabayı mutlaka 1 2 dk ısıtman lazım. turbonun yağlanması gerekir dedi tamirci beyfendi.
  • merhaba,
    dün başıma gelen bir olayı anlatmak ve çözüm bulan varmıdır diye merak ettim arabanın kapıları kilitli iken bagajı anahtar ile açtım anahtarı montumun cebine koydum ve montuda bir güze çıkartıp katlayıp bagaja kopydum, ve bagaj kapagınıda kapattım anahta bagajda kaldı, kapılar kilitli yedek anahtar evde, ben evde 65km uzaktaydım, mecburen bir başka araçla eve gittim anahtarı alıp tekrar arabanın yanına geldim benim nereden baksanız 4 saatimi aldı ve günüm bitti, çektiğim sıkıntıda cabası oldu, aman siz siz olun kesinlikle bagajı anahtarla kullanmayın en mantıklısı anahtar elinizde olsa bile bagajı içeriden açmak şimdi sonrası için aynı ve benzeri sıkıntıları yaşamamak adına ne gibi bir önlem alınır acaba yani bagaja kilit takılsa o kilitte aracın merkezi kilidine baglansa iş çözülür ama önemli olan bunu yapabilirmiyiz ?

• bendeki teyp bundan,kontağı kapatıp anahtarı çıkarınca teyp kapanıyor,birde teybi araba anahtarı takılı olmadan açsam 10 dakka sonra kendi kendine kapanıyor
    pioneer araba teybi alıcam,herhangibir teybi,yuvaya takınca aynı özelliği gösterirmi,yoksa hep açıkmı kalır,10 dakka sonra kapanma özelliği kendi orjinal teybindemi yoksa yuvaya gelen elektrik akımıylamı alakalı
     dђ ғіат аlвeа такımı

birde çerçevesini değiştirmeyebilirim,kötü dururmu,çerçeveye 50 tl isteyen yerler oluyor
     dђ ғіат аlвeа такımı

yada hiç teyp almayayım,fikir verin nasıl olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Mart 2013; 19:22:50 >

• kontağın açılmasıyla birlikte sonradan takılan teybin açılması yada kontak kapalıyken bile açılması tamamen teybin montajıyla alakalı. Teyp montajı yapan kişiye bunu söylerseniz ona göre kablosunu ayarlar.

Bence çerceve ile yeni bir USB li teyp aracınıza gayet güzel olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

kontağın açılmasıyla birlikte sonradan takılan teybin açılması yada kontak kapalıyken bile açılması tamamen teybin montajıyla alakalı. Teyp montajı yapan kişiye bunu söylerseniz ona göre kablosunu ayarlar.

Bence çerceve ile yeni bir USB li teyp aracınıza gayet güzel olacaktır.

sağol anladım
    birde ilave olarak kontak kapalı iken teybi kendimiz açdığımızda 10 dakka sonra otomatik kapanması var,acaba bu teybin özelliğimi yoksa,araba beyninden gelen özelliktenmi,onu merak ettim
    mesela pikniğe gittik müzik açcaz,eğer kontak yarı açık konumda kırmızı ışıklar yanar halde durursa arabaya zararı olur,anca o zaman teyp çalışır
    yada kontak kapalı iken teybi açabileceğimiz şekilde ayarlatırız o zamanda sabaha kadar açık kalıp aküyü bitirebilir
    albea kendi özelliğinde olan şöyle durum var,mesela kontak kapadık anahtarı çıkardık,teyp sonradan açınca açılıyor,ama 10 dakka sonra kendi kendine kapanıyor,geyet güzel düşünmüşler,bu orjinal şekli bozulur gibime geliyor
    onu sormak istedim,ama artık bakarız çaresine

• teyp aldım,benimde böyle görünecek
  • 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.