Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (811. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar. 2004 albea 1.2 16v bir ay oldu gaz taktırdım(ventgaz). gaz taktırmadan önce hiç birsorun yoktu. şimdi sabah çalıştırdığımda aracı birinci viteze alıp hareket ettirmek istediğimde gaz pedalına köklüyorum fakat araba hızlanmıyor, gaz yemiyor gibi. ikinci vitezde de bazen yapıyor bunu. boşa alıp gaz verdiğimde sorun yok gaz yiyor. ısınınca sorun kalmıyor

birde gazda giderken vites küçültmek için fren yapıp debriyaja basınca stao ediyor. stop etme motor soğukken değil sıcakken oluyor :( sorun ne olabilir acaba

yardımcı olan olursa sevinirim...teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

quote:

Orijinalden alıntı: dozkan

herkese merhaba elinde 2005- sonrası albea kullanım kitapçığı(pdf formatında) olan varsa paylaşabilir mi?

fiatın sitesinden indirebilirsin.

bulamadım hocam link verebilir misin?
  • Arkadaşlar Albea aracıma çelik jant taktırdığımdan dolayı orjinal fabrika çıkış jantları ve kapakları boşa çıkmıştır. Uygun bir fiyata hepsini vermeyi düşünüyorum ilgilenen olursa pm'den ulaşabilirler.Hayırlı forumlar...
  • quote:

quote:

quote:

herkese merhaba elinde 2005- sonrası albea kullanım kitapçığı(pdf formatında) olan varsa paylaşabilir mi?

fiatın sitesinden indirebilirsin.

bulamadım hocam link verebilir misin?

www.fiat.com.tr
    The resource cannot be found.
    http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/hakkinda/KullanimKilavuzlari.aspx

• tşkler hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

s.a arkadaşlar. 2004 albea 1.2 16v bir ay oldu gaz taktırdım(ventgaz). gaz taktırmadan önce hiç birsorun yoktu. şimdi sabah çalıştırdığımda aracı birinci viteze alıp hareket ettirmek istediğimde gaz pedalına köklüyorum fakat araba hızlanmıyor, gaz yemiyor gibi. ikinci vitezde de bazen yapıyor bunu. boşa alıp gaz verdiğimde sorun yok gaz yiyor. ısınınca sorun kalmıyor

birde gazda giderken vites küçültmek için fren yapıp debriyaja basınca stao ediyor. stop etme motor soğukken değil sıcakken oluyor :( sorun ne olabilir acaba

yardımcı olan olursa sevinirim...teşekkürler.

yokmu arkadaşlar bi fikri olan... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatleo

quote:

Orijinalden alıntı: mihman7878

Hafta sonu Edirne turu yaptım arkadaşlar.

İstanbuldan çıkıp edirneye gittim otoban üzerinden; gelirken de e-5 den geldim.
    Aracımda 5 kişi vardı. Artı bagaj ile gittim.
    Ortalama yakıt tüketimim 0,15 kuruş. Nasıl sizce bu tüketim?

Aman nazar değmesin :D :D :D

Bende o civarda yaktım 2 gün önce. 13 litreyle 340 km yaptım. yol bildiğin karayolu çok kalite değil, kısmen şehir içi var. mazotun litre fiyatı=3,96 0,151 kuruşa denk geliyor. Zamlardan önce 0,140 kuruşlarda takılıyoduk iyiydi,

Yaptiginiz olcumler dogru ise rakamlar super.. Bendede
    2009 dizel premio var sehiricinde 5,9 litrenin altina inemedim. Tl olarak hesaplarsan 0,23 kurus yapiyor. Uzun yola ciksam bu kadar farkedermi acaba? Devirleri nasil ayarliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatleo

quote:

Orijinalden alıntı: mihman7878

Hafta sonu Edirne turu yaptım arkadaşlar.

İstanbuldan çıkıp edirneye gittim otoban üzerinden; gelirken de e-5 den geldim.
    Aracımda 5 kişi vardı. Artı bagaj ile gittim.
    Ortalama yakıt tüketimim 0,15 kuruş. Nasıl sizce bu tüketim?

Aman nazar değmesin :D :D :D

Bende o civarda yaktım 2 gün önce. 13 litreyle 340 km yaptım. yol bildiğin karayolu çok kalite değil, kısmen şehir içi var. mazotun litre fiyatı=3,96 0,151 kuruşa denk geliyor. Zamlardan önce 0,140 kuruşlarda takılıyoduk iyiydi,

Yaptiginiz olcumler dogru ise rakamlar super.. Bendede
    2009 dizel premio var sehiricinde 5,9 litrenin altina inemedim. Tl olarak hesaplarsan 0,23 kurus yapiyor. Uzun yola ciksam bu kadar farkedermi acaba? Devirleri nasil ayarliyorsunuz?

2004 albea var dizel bende arkadaşın değerlerinde geziyorum hiç aşağı düşüremedik

• merhaba arkadaşlar benim albeamın km saatinde bi sorun var 0 dan aşağı düştü ve eksik gösteriyor yaklaşık 30 km felan eksik gösteriyor 2. viteste giderken 0 km gösteriyor tamirciye götürdüm yaptılar ancak aküyü değiştiğimde tekrar eskisi gibi oldu bunun bi çözümü varmı ne yapmalıyım yardım ederseniz çok makbule geçer :)

dђ ғіат аlвeа такımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem2442

merhaba arkadaşlar benim albeamın km saatinde bi sorun var 0 dan aşağı düştü ve eksik gösteriyor yaklaşık 30 km felan eksik gösteriyor 2. viteste giderken 0 km gösteriyor tamirciye götürdüm yaptılar ancak aküyü değiştiğimde tekrar eskisi gibi oldu bunun bi çözümü varmı ne yapmalıyım yardım ederseniz çok makbule geçer :)

dђ ғіат аlвeа такımı

Elektriksel bir problem var gibi.Akü boşaldığında bazen gösterge sapıtıyor iyi bir ustaya tekrar göster

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

Orijinalden alıntı: adem2442

merhaba arkadaşlar benim albeamın km saatinde bi sorun var 0 dan aşağı düştü ve eksik gösteriyor yaklaşık 30 km felan eksik gösteriyor 2. viteste giderken 0 km gösteriyor tamirciye götürdüm yaptılar ancak aküyü değiştiğimde tekrar eskisi gibi oldu bunun bi çözümü varmı ne yapmalıyım yardım ederseniz çok makbule geçer :)

dђ ғіат аlвeа такımı

Elektriksel bir problem var gibi.Akü boşaldığında bazen gösterge sapıtıyor iyi bir ustaya tekrar göster

evet yeni akü aldığımızda bozulmuştu ama usta bunlar dijital ben fazla bişey yapamam tekrar bozulduysa servise göster yada öyle kullan dedi bozulursa fiyatlarıda pahalı dedi bakalım böyle kullancaz galiba :)

• sırf kilometre sistemleri tamiratı yapan yerler var sanayilerde onlara göster.Olmadı servise git bir baktır kaç tl tutar nedir ne değildir öğren işine gelirse yaptırırsın.
  • Merhaba; İnşAllah bende aranıza pazartesi katılacağım. 1.4 fire premio plus granit gri 2011, kilometre yaklaşık 9 000, 22500 e anlaştık. Lpg yok servisten taktırabilirim garanti kapsamında. Ne düşünüyorsunuz ? boya değişen yok çok küçük 1-2 çizik var.
  • Merhaba arkadaslar,
    Bu aralar dizel arac almayı planlıyoruz, butce 15 civarı. Albea 1.3 bulunabilir mi, önerirmisiniz ? Yer izmir, albea kullanıcıları olarak size sormak istedim.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Merhaba arkadaslar,
    Bu aralar dizel arac almayı planlıyoruz, butce 15 civarı. Albea 1.3 bulunabilir mi, önerirmisiniz ? Yer izmir, albea kullanıcıları olarak size sormak istedim.
    teşekkürler

Bulunurda kilometresi biraz yüksek olur.Araştır nasip bakarsın süper birşey denk gelir.
  • Peki böyle bi aracı önerirmisiniz ? Bu fiyata cok secenek yok belki ama yinede sorayım
  • selam arkadaşlar 4 gün önce 2008 75bin km de 1.3 multijet albea aldım kaporasını verdim kredi başvurusu yaptım pazartesini bekliyom nasipse aracıma kavuşucam fırsat bu fırsat araç hakkında bilgi edineyim dedim ve bu forumu 3 gündür okuyorum baya faydası oldu tüm arkadaşlara paylaşımları için teşekkürler
  • değerli forum üyeeleri .. benimde nacizhane bir sorum olacak .. bizde 2010 fire dynamıc albea var.. ilk fiatımız .. bagaj kapağı benım hosuma gıtmedı belkı sorunludurda baktırmadm .. sorun su ki kendılıgınden dusuyor .. korkuyorum resmen kapagı kaldırıp bagaja egılıp bısey almaya .. her zaman ollmuyor duz yerdeyken normal . ama bıraz egımlı ıolsun durmuyor.. sızın araclarınızda da varmı oyle bısey .. yanı bı amortısor yay vs sıstem olması gerekmıyormu yukarı kaldıran ?? yanlıs hatırlamıosam sol tarafta sankı yay gıbı bısey var da ıse yaradıgını sanmıyorum .. cevaplarınızı beklıyorum saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmurat18

değerli forum üyeeleri .. benimde nacizhane bir sorum olacak .. bizde 2010 fire dynamıc albea var.. ilk fiatımız .. bagaj kapağı benım hosuma gıtmedı belkı sorunludurda baktırmadm .. sorun su ki kendılıgınden dusuyor .. korkuyorum resmen kapagı kaldırıp bagaja egılıp bısey almaya .. her zaman ollmuyor duz yerdeyken normal . ama bıraz egımlı ıolsun durmuyor.. sızın araclarınızda da varmı oyle bısey .. yanı bı amortısor yay vs sıstem olması gerekmıyormu yukarı kaldıran ?? yanlıs hatırlamıosam sol tarafta sankı yay gıbı bısey var da ıse yaradıgını sanmıyorum .. cevaplarınızı beklıyorum saygılarımla

onun ayar somunu vardı.yerini hatırlayamadım serviste 2dkda hallederler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmurat18

değerli forum üyeeleri .. benimde nacizhane bir sorum olacak .. bizde 2010 fire dynamıc albea var.. ilk fiatımız .. bagaj kapağı benım hosuma gıtmedı belkı sorunludurda baktırmadm .. sorun su ki kendılıgınden dusuyor .. korkuyorum resmen kapagı kaldırıp bagaja egılıp bısey almaya .. her zaman ollmuyor duz yerdeyken normal . ama bıraz egımlı ıolsun durmuyor.. sızın araclarınızda da varmı oyle bısey .. yanı bı amortısor yay vs sıstem olması gerekmıyormu yukarı kaldıran ?? yanlıs hatırlamıosam sol tarafta sankı yay gıbı bısey var da ıse yaradıgını sanmıyorum .. cevaplarınızı beklıyorum saygılarımla

onun ayar somunu vardı.yerini hatırlayamadım serviste 2dkda hallederler

tesekkurler hızlı yanıt ıcın sayın Umut.25 bey...servis uzakta malesef ya onun ıcınde gıtmek ıstemıyorum sırf pek bılgıde bulamadım ınternet uzerınden aslında kendım yapabılecegım bıseyse yapıyım dıyorum ama .. bır kere kapak sokulup takılmması gerektı carpıp kacma olayı oldu malum turkıye ... ondan berıdır kapak anlattıgım gıbı oncesınde duruyordu ama sonradan gevsek gevsek durmaya basladı .. dusuyo egımlı yerde .. resımle vs gostere bılcek arkadaslar varsa sevınırım nası yapabılırım

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.