Şimdi Ara

D@bbe (2006) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
34.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle izlenemiyecek kadar kötü bir film verdiğim paraya acıdım
  • [Deleted by Admins]
  • ayyy o nasıl resimler ya.walla ben artık 3 gece uyumam.korkudan
  • öncelikle söyliyim hiç bir yorumu okumadan yazıyorum. eğer bir tartışma varsa haberim yok ve amacım da tartışma açmak değil.
    bir kere filme gerçekten korkmak için gittim ve filmden önce konu hakkında bilgi birikimi oluşturdum.
    oyunculuk başlarda kötü ama zamanla azalıyor (izleyenler anlamıştır ne demek istediğimi).
    görüntü efektleri standartları karşılıyor ama ses efektleri muhteşem. o kadar geriliyosunuz ki en ufak şeylere gülmeye başlıyosunuz. ayrıca bahsedildiği gibi her şeye gülemiyorsunuz en azından benim bulunduğum salonda öyle herşeye zoraki kopanlar yoktu. tabi herkes film arasında ben korkmadım havalarındaydı ama film esnasındaki fısıldaşmalardan tırstıkları belli oluyorudu.
    bizim salonda filmi alkışlayanlar da oldu.
    sonuç olarak ben hayatımda bu kadar gerildiğimi ve kasıldığımı hatırlamıyorum. filmden sonra eve gittiğimde farkettim ki göğüs kaslarım acıyor artık ne kadar sıkmışım kendimi...

• Olumsuz yorumlara kulak asıp böylesine müthiş bir filme gitmemezlik etmeyin sakın.
    Gerçekten korkunç bir film.Halka ve Garez yanına bile yaklaşamaz.
    Bu kadar bütçeyle yapılan makyajlar ve efektler mükemmeldi.
    Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film.
    AMAN AMAN GEBERDİK GÜLMEKTEN diyenlere bakmayın,muhtemelen yusuf yusuf olmuşlardır da çaktırmamak için gülmüşlerdir ya da sinema adabını bilmiyorlardır.
    Ben şahsen iki kişiyle tartışmıştım.
    Öyle gülüyorlardı ki belki G.O.R.A.'da bu kadar gülmemişlerdir.
    Ekranda ceset gösteriyor,millet kahkayayı basıyor.Ulan salak ölü adam lan o,ne halt etmeye gülüyorsun.Tamam oyunculuklar vasatın altındaydı ama bu ülkede Hababam rezilliklerinin her biri 1 milyon barajını geçiyorsa bu filmin en az 1.5 milyonluk gişesi olmalı.

Son olarak kesin gidin bence,ciddi anlamda korkunç bir film.
    Şahsen ben bir çok yerde fena halde korktum.

• GERÇEĞİ TERSYÜZ ETMEYE HAZIR MISIN?

Filmin ana cümlelerinden biri bu ama ben ne demek istediğini anlamadım.
  • bence tüm salon kendi salaklığına gülsün
    adam aylardır belki yıllardır uğraşmış bi film yapmış
    kopya gibi görünsede en azından benzetebilmiş
    biz türklerde gelmişiz salona gülmüşüz
    ne salak bi milletiz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bence tüm salon kendi salaklığına gülsün
    adam aylardır belki yıllardır uğraşmış bi film yapmış
    kopya gibi görünsede en azından benzetebilmiş
    biz türklerde gelmişiz salona gülmüşüz
    ne salak bi milletiz ya

Cehaletten ve sinema adabını bilmemekten kaynaklanıyor bu durum.E bir de işin içine eziklik,aşağılık kompleksi girince korku filminde kahkahalar atmak kaçınılmaz oluyor.
    Madem filmi beğenmedin dışarı çıkarsın,insanların keyfini bozma hakkın yok.
    Oraya korkmak için gelen insanlara saygı göstermek zorundasın.

Bakalım bu ezik ruh halinden ne zaman kurtulacağız?

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

GERÇEĞİ TERSYÜZ ETMEYE HAZIR MISIN?

işte senin bu filmden korkma(genelde korkmayıp gülmen gerekiyordu ) sebeplerinden biriside bunu anlayamamış olman( sinema kültür farkı )...

eğer merak ediyorsan bu anlayamadığın şeyi söyleyeyim, 388@0 işte bunu ters yüz edeceksin ordan dabbeyi bulacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 2 Mart 2006; 1:58:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cLk

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

GERÇEĞİ TERSYÜZ ETMEYE HAZIR MISIN?

işte senin bu filmden korkma(genelde korkmayıp gülmen gerekiyordu ) sebeplerinden biriside bunu anlayamamış olman( sinema kültür farkı )...

eğer merak ediyorsan bu anlayamadığın şeyi söyleyeyim, 388@0 işte bunu ters yüz edeceksin ordan dabbeyi bulacaksın...

Filmde bir şeyi anlayamak kültürsüzlük olmalı herhalde.
    Hala da gülünecek bir şey olmadığında ısrarcıyım.Ben kusursuz olduğunu iddia etmiyorum ancak kahkalarla gülmek saygısızlık + sinema adabını bilmemektir.Filmi beğenmediysen çıkıp gidersin bu kadar basit.İçeride kalıp da milletin huzurunu bozmaya hakkın yok.
    (II.tekil şahıs kullandım ama laflarım direkt sana değil,yanlış anlama)

• fena değilmiş.
  • hayatımda izledigim en berbat korku filmi wallaha irenc oldugunu biliyodum film e gitmedim vcd yi aldım verdigim para ya yazık oldu hiç de korkunç deil yerimden kıpırdamadan izledim
  • rezildi.
  • Türk milleti ne sinemadan ne tiyatrodan nede sanattan anlıyor.OT geldik OT gidecez!!!

• o kadar da digil tek dabbe kötü diye tüm türk sineması kötü olamaz güzel türk film leri de var
  • Senaryo ve Ses oLarak sınıfı gecmiş fakat oyuncuLuk , efekt oLarak daha cok yoLu var
  • Senaryo güzel ozellikle dinimizde belirtilen cinlerin olması insanı ayrı bir havaya sokabiliyor sonucta varlıgı dinimizce kabul edilen varlıklar cinler ama efekt ve oyunculuk hakaten kotu ayrıca ses olarakta kötü bir film
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.