Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (556. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burhan

Beyler saat 13de İstanbuldan İzmire doğru yola çıkacağım. Yaz aylarının son tatilini yapıp, pazar gece yada pazartesi sabah geri dönmeyi düşünüyorum. Akşam 21de orada olmam gerekiyor, bir düğüne yetişmem için. Sanıyorum ki 8 saate rahat rahat giderim. Normalde feribotu kullanmam, 100 kmlik körfezi dolaşırım. Ancak bu sefer zaman sorunu olduğu için topçular-eskihisar arasını idoyla geçeceğim. Tek korkum orada sıra beklemek, kafayı yerim :)

Hayır yolculuklar Burhan. Nereden gittiğin önemli değil. Yeter ki sağ salim git, gel. Manisa üzeri gidersen, Bornova tarafına doğru, Sabuncubeli'ne dikkat et. Virajlar var orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Beyler saat 13de İstanbuldan İzmire doğru yola çıkacağım. Yaz aylarının son tatilini yapıp, pazar gece yada pazartesi sabah geri dönmeyi düşünüyorum. Akşam 21de orada olmam gerekiyor, bir düğüne yetişmem için. Sanıyorum ki 8 saate rahat rahat giderim. Normalde feribotu kullanmam, 100 kmlik körfezi dolaşırım. Ancak bu sefer zaman sorunu olduğu için topçular-eskihisar arasını idoyla geçeceğim. Tek korkum orada sıra beklemek, kafayı yerim :)

Hayır yolculuklar Burhan. Nereden gittiğin önemli değil. Yeter ki sağ salim git, gel. Manisa üzeri gidersen, Bornova tarafına doğru, Sabuncubeli'ne dikkat et. Virajlar var orada.

Alıntıları Göster
    blacklıne mert
    öncelikle dünkü trt nin teleteksindede vardı 63 yaşındaki görme özürlü biri dava açmış yani kişinin aracında tertibat yok. aynı sizin araç gibi
    birde bu işin avukatlık işi yok zaten engelliler biz sitesinde hazır dilekçe şablonları var sadece isimleri değiştirmeniz gerekiyo toplma masrafı 150 lira falan tutuyo
    esas benim sizin işin acele etmem
    iki görüş var bir mahkemeye dava açma süresi aracın fatura tarihinden itibaren 1 ay
    diğer görüş ise vergi dairesinin red cevabından sonraki bir ay biz sanırım kaçırdık
    ama size bir ay olmadıysa faydalanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

blacklıne mert
    öncelikle dünkü trt nin teleteksindede vardı 63 yaşındaki görme özürlü biri dava açmış yani kişinin aracında tertibat yok. aynı sizin araç gibi
    birde bu işin avukatlık işi yok zaten engelliler biz sitesinde hazır dilekçe şablonları var sadece isimleri değiştirmeniz gerekiyo toplma masrafı 150 lira falan tutuyo
    esas benim sizin işin acele etmem
    iki görüş var bir mahkemeye dava açma süresi aracın fatura tarihinden itibaren 1 ay
    diğer görüş ise vergi dairesinin red cevabından sonraki bir ay biz sanırım kaçırdık
    ama size bir ay olmadıysa faydalanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    BENIM FATURA TARİHİ HAZİRAN 2 AY GECMIS YANI AVULKAT ARKADAS ARASTIRIYO DEDIM YA YAPABİLECEGIMIZ BI SEY VARSA O ARKADAS ZATEN HALLEDDECEK YAPABILIRIZ DERSE ZATEN BEN KENDIM HALLEDECEM

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklıne mert

BENIM FATURA TARİHİ HAZİRAN 2 AY GECMIS YANI AVULKAT ARKADAS ARASTIRIYO DEDIM YA YAPABİLECEGIMIZ BI SEY VARSA O ARKADAS ZATEN HALLEDDECEK YAPABILIRIZ DERSE ZATEN BEN KENDIM HALLEDECEM

Alıntıları Göster
    1 AY SURELI OLMASIDA ENTERESAN BELKI SURE OLAYINI BI SEKILDE BERTARAF EDILEBILIYODUR O BIR HAK ISE 1 AY GECMESİ SORUN OLMAMALI MANTIKEN İSTE ONLARIDA ARASTIRACAK ARKADAS
  • quote:

1 AY SURELI OLMASIDA ENTERESAN BELKI SURE OLAYINI BI SEKILDE BERTARAF EDILEBILIYODUR O BIR HAK ISE 1 AY GECMESİ SORUN OLMAMALI MANTIKEN İSTE ONLARIDA ARASTIRACAK ARKADAS

Alıntıları Göster
    @blacklıne mert
    hocam hayırlı ugurlu olsun aracınız
    resim eklesenızde görsek şu loganı
    (sıze pm attım bakarmısınız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

@blacklıne mert
    hocam hayırlı ugurlu olsun aracınız
    resim eklesenızde görsek şu loganı
    (sıze pm attım bakarmısınız)

Alıntıları Göster
    baktımda cevap yazdım uyarı verdi
  • quote:

baktımda cevap yazdım uyarı verdi

Alıntıları Göster
    işte bizim logan

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • quote:

işte bizim logan

Alıntıları Göster
    ..
  • quote:

..

Alıntıları Göster
    ..

• quote:

..

Alıntıları Göster
    maşallah diyelim

• quote:

maşallah diyelim

Alıntıları Göster
    Çok güzel yaa. Vallahi bayılıyorum şu Logan'ların kasasına. Ama 1 veya 2 sene sonra ya kasa değişecek. Ya da Logan üretimi bitecek. Buna da çok üzülüyorum. Ben sıfır Logan alamadan bitirecekler arabayı.

• quote:

Çok güzel yaa. Vallahi bayılıyorum şu Logan'ların kasasına. Ama 1 veya 2 sene sonra ya kasa değişecek. Ya da Logan üretimi bitecek. Buna da çok üzülüyorum. Ben sıfır Logan alamadan bitirecekler arabayı.

Alıntıları Göster
    allahım inşallah herkese nasıb etsin cok ıcımıze sınerek almadık ama bızı mahcup ettı cok memnunuz ılk sıfır arabamız bızımde

• quote:

allahım inşallah herkese nasıb etsin cok ıcımıze sınerek almadık ama bızı mahcup ettı cok memnunuz ılk sıfır arabamız bızımde

Alıntıları Göster
    eger ılerkı yıllarda yıne sıfır alacak olursam hıc terettud etmeden yıne logan alırım cliodan da albeadan da tıpı cok daha guzel tartışmasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadasım benım logandan once aldıgım en modellı araba 2002 yılında 95 model 7 yasında bır uno ıdı benım ıcın super bı araba senın mercedesındende vw nındende bmv dende hepsınden de guzel çünki benim başkalarının ferraileri beni ilgilendirmiyo performanslı hemde ekonomık bundan oncekı arabamda 93 model spring ti sen bu guzellıgı goremesın boşuna ugraşmada zaten gormek ıcın kendıne ıyı bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @blackline mert

aracın çok güzel,güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

@blackline mert

aracın çok güzel,güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.

Alıntıları Göster
    @blackline mert (attıgınız pm gelmedi)

maşşalah allah kaza bela vermesin...

bizim loganın tıpkısının aynısı...

bizim araç aralık15 te trafige çıktı şu an 9bin km

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dün daccia logan 2006 model 48000 km de aldım 15000 tlye. arabadan şuan için memnunum.acaba arabanın bakımları kç km de bir yapılıyor en son 40000 de yapılmış bakımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasavchik

arkadaşlar dün daccia logan 2006 model 48000 km de aldım 15000 tlye. arabadan şuan için memnunum.acaba arabanın bakımları kç km de bir yapılıyor en son 40000 de yapılmış bakımları

Alıntıları Göster
    @krasavchik hayırlı olsun
    dizelse bakımları hey yıl veya 15bınde 1 yapılıyor
  • quote:

teşekkür ederim benzinli arabam. en son 40000 de yapılmış 55000 de mi yaptıracam ve de masrafı ne oluyor aşağı yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasavchik

quote:

teşekkür ederim benzinli arabam. en son 40000 de yapılmış 55000 de mi yaptıracam ve de masrafı ne oluyor aşağı yukarı

benzınlı konusunda tam emin deyilim...

araç nasıl? degişenı felan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.