Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (390. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ LOGAN ÇIKMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
    ARKADAŞLAR GERİ SAYFALARDA YENİ RESİMLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ YENİ SEDAN LOGANI BEN BURSADA SIFIR Bİ ŞEKİLDE SARI RENKTE TAKSİ YAPACAKTI ADAM HERALDE GÖRDÜM YENİ KASA LOGANI ÇOK TATLI VE GÜZELDİ
    işte bu araçın aynını gördüm kardeşler..........LOgandaşlar......
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• DAHA YENİ LOGAN SİTESİNDEDE YOK ACABA O ADAM YURT DIŞINDAN FALAN MI GETİTRTMİŞ?????????
  • Ben bir hafta önce yeni loganı tırların üzerinde gördüm arkadaşlar demekki bayilere dağıtımına başlanmış,belki site daha güncellenmemiştir.Bu arada bayağı şık olmuş,bunu da belirteyim.
  • sağol arkadaşım...demekki biraz daha bekleyeceğiz..Bİrde şu var..ben arabayı nisan ayında izmirden aldım bana dedilerki ilk bakımınız dizellerde de bundan sonra 15000 km de yapılacak...
  • ARKADAŞLAR

YENİ KASA SEDAN LOGANLAR 1 AYDAN FAZLA OLDU ADIYAMAN'A GELDİ. BENCE EN SON ADIYAMAN'A

GELİR; SİZİN MAİLLERE GÖRE ADIYAMAN'A BİRAZ ERKEN GELMİŞ.

NEYSE BEN BAYA BİR YAKINDAN HER TARAFINI İNCELEDİM. HERŞEY GÜZEL İKİ ŞEY DIŞINDA.

1-BAGAJ ANAHTARI BİZİM 2006 LARDAKİ GİBİ OLMUŞ. TEK FARKI BASARAK AÇABİLİYORSUN. AMA BİR

ARA ÇIKAN LOGANLARDAKİ GİBİ BAGAJ KAPAĞINI TUTUP YUKARI KALDIRABİLECEĞİNİZ BİR YER YOK.

2-LASTİKLER165 80 R 14. TAM BİR MALZEMEDEN ÇALMA OLMUŞ. BİZİM ARABALARIN YAN

RÜZGARLARDAN ÇOK ETKİLENDİĞİNİ HESAP EDERSENİZ BU YENİ MODELLER BU ANLAMDA TAM BİR

FİYASKO OLACAK BENCE.

HİÇ Mİ GÜZEL YANI YOK ÇOOOK VAR BENCE. DÖŞEMELERİ MESELA. KAPI KOLLARI. CD ÇALARI. YENİ G

ÖĞÜS. ARAKA KAFALIKLARDAN ORTADA OLANI KOLTUK HİZASINA KADADAR GÖMÜLÜYOR. İÇERİSİ

AĞIRLKLIKLI OLARAK SİYAH RENK. DİREKSİYON SİMİDİ HARİKA. KALORİFER DÜĞMELERİNİN

BULUNDUĞU BÖLÜMÜN ALTI BİZDE BOŞ AMA YENİ MODELLERDE DOLU KÜÇÜK BİR CEP VAR EŞYA

KOYMAK İÇİN. MOTOR İÇİN 70 HP DEDİLER AMA EMİN DEĞİLLERDİ. AZ KALSIN UNUTUYORDUM BAŞ

BELASI OLAN ŞOFÖR TARAFINDAKİ PASPASLAR, BU DEFA KİLİTLİ GÖSTERGERLER METALİK. AYNALAR

DAHA BÜYÜK. ÖZELLİKLE DIŞ GÖRÜNÜŞ ÇOK HARİKA OLMUŞ. AMA SIFIRINI ALMAK İSTMEM. NEDENİ İSE

BÜYÜK AVANTAJ OLAN FİYAT FARKI NE YAZIK Kİ ARTIK YOK. 1.5 DCİ KLİMALI METALİK RENK FİYAT

24 000 YTL. BU FİYATA BENZİNLİ BİR TOYOTA ALINABİLİR. YA DA 2000 MODEL HONDA 4X4. BUNLAR

BENİM AKLIMA GELENLER, TABİ Kİ. İSTER İSTEMEZ BU KADAR PARAYI KOLAY KOLAY KİMSE CESARET

EDİP BAĞLAMAYABİLİR HAKLI OLARAK DACİAYA. NEDEN BUNLARI SÖYLEDİĞİME GELİRSEK. BİZİM

ARABANIN İKİNCİ ELİ GERÇEKTEN BİR FELAKET. ARABAMA 16000 YTL İSTEMEME RAĞMEN NE ARAYAN

VAR NE SORAN. OYSA FİYAT ÇOK MAKUL. BİR ARABANIN İKİNCİ ELİ DE SIFIR SATIŞLARINI ETKİLİYOR.

GERÇİ ÇOK SATILAN ARABALARIN YENİSİNİ ALIRSAN YİNE ZARAR EDİYORSUN. AMA HİÇ DEĞİLSE

SATABİLİYORSUN. BİZ ARABAYI UCUZ ALDIK AMA SATIŞ BİZİ PERİŞAN EDİYOR. BUNA RAĞMEN

UMURUMDA DEĞİL. BİR POLİS ARADI GEÇENLERDE. 15000YTL YE BENİM ARABANIN AYNISIYLA

ANLAŞMIŞ. AKLISIRA BENİM FİYATI KIRACAK. HİÇ 15000 YTL OLANI KAÇIRMA DEDİM. NİYE ALTTAN

ALAYIM Kİ. İLLE SATACAĞIM DİYE DE O KADAR EZMEM ARABAMI. AMA DİYECEĞİM SON ŞUDUR: BİR

DAHA SIFIR ARABA ALMAM. PİYASASI DÜŞÜK OLANI HELE HİÇ.

AMA YİNE DE ARABAM BENİ UTANDIRMADI 50 000 KM BOYUNCA. PARASININ HAKKINI VERDİ.

AH BİR DE YORMADAN SATILABİLSE. SEVGİLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 27 Ağustos 2008; 16:49:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

YENİ KASA SEDAN LOGANLAR 1 AYDAN FAZLA OLDU ADIYAMAN'A GELDİ. BENCE EN SON ADIYAMAN'A

GELİR; SİZİN MAİLLERE GÖRE ADIYAMAN'A BİRAZ ERKEN GELMİŞ.

NEYSE BEN BAYA BİR YAKINDAN HER TARAFINI İNCELEDİM. HERŞEY GÜZEL İKİ ŞEY DIŞINDA.

1-BAGAJ ANAHTARI BİZİM 2006 LARDAKİ GİBİ OLMUŞ. TEK FARKI BASARAK AÇABİLİYORSUN. AMA BİR

ARA ÇIKAN LOGANLARDAKİ GİBİ BAGAJ KAPAĞINI TUTUP YUKARI KALDIRABİLECEĞİNİZ BİR YER YOK.

2-LASTİKLER165 80 R 14. TAM BİR MALZEMEDEN ÇALMA OLMUŞ. BİZİM ARABALARIN YAN

RÜZGARLARDAN ÇOK ETKİLENDİĞİNİ HESAP EDERSENİZ BU YENİ MODELLER BU ANLAMDA TAM BİR

FİYASKO OLACAK BENCE.

HİÇ Mİ GÜZEL YANI YOK ÇOOOK VAR BENCE. DÖŞEMELERİ MESELA. KAPI KOLLARI. CD ÇALARI. YENİ G

ÖĞÜS. ARAKA KAFALIKLARDAN ORTADA OLANI KOLTUK HİZASINA KADADAR GÖMÜLÜYOR. İÇERİSİ

AĞIRLKLIKLI OLARAK SİYAH RENK. DİREKSİYON SİMİDİ HARİKA. KALORİFER DÜĞMELERİNİN

BULUNDUĞU BÖLÜMÜN ALTI BİZDE BOŞ AMA YENİ MODELLERDE DOLU KÜÇÜK BİR CEP VAR EŞYA

KOYMAK İÇİN. MOTOR İÇİN 70 HP DEDİLER AMA EMİN DEĞİLLERDİ. AZ KALSIN UNUTUYORDUM BAŞ

BELASI OLAN ŞOFÖR TARAFINDAKİ PASPASLAR, BU DEFA KİLİTLİ GÖSTERGERLER METALİK. AYNALAR

DAHA BÜYÜK. ÖZELLİKLE DIŞ GÖRÜNÜŞ ÇOK HARİKA OLMUŞ. AMA SIFIRINI ALMAK İSTMEM. NEDENİ İSE

BÜYÜK AVANTAJ OLAN FİYAT FARKI NE YAZIK Kİ ARTIK YOK. 1.5 DCİ KLİMALI METALİK RENK FİYAT

24 000 YTL. BU FİYATA BENZİNLİ BİR TOYOTA ALINABİLİR. YA DA 2000 MODEL HONDA 4X4. BUNLAR

BENİM AKLIMA GELENLER, TABİ Kİ. İSTER İSTEMEZ BU KADAR PARAYI KOLAY KOLAY KİMSE CESARET

EDİP BAĞLAMAYABİLİR HAKLI OLARAK DACİAYA. NEDEN BUNLARI SÖYLEDİĞİME GELİRSEK. BİZİM

ARABANIN İKİNCİ ELİ GERÇEKTEN BİR FELAKET. ARABAMA 16000 YTL İSTEMEME RAĞMEN NE ARAYAN

VAR NE SORAN. OYSA FİYAT ÇOK MAKUL. BİR ARABANIN İKİNCİ ELİ DE SIFIR SATIŞLARINI ETKİLİYOR.

GERÇİ ÇOK SATILAN ARABALARIN YENİSİNİ ALIRSAN YİNE ZARAR EDİYORSUN. AMA HİÇ DEĞİLSE

SATABİLİYORSUN. BİZ ARABAYI UCUZ ALDIK AMA SATIŞ BİZİ PERİŞAN EDİYOR. BUNA RAĞMEN

UMURUMDA DEĞİL. BİR POLİS ARADI GEÇENLERDE. 15000YTL YE BENİM ARABANIN AYNISIYLA

ANLAŞMIŞ. AKLISIRA BENİM FİYATI KIRACAK. HİÇ 15000 YTL OLANI KAÇIRMA DEDİM. NİYE ALTTAN

ALAYIM Kİ. İLLE SATACAĞIM DİYE DE O KADAR EZMEM ARABAMI. AMA DİYECEĞİM SON ŞUDUR: BİR

DAHA SIFIR ARABA ALMAM. PİYASASI DÜŞÜK OLANI HELE HİÇ.

AMA YİNE DE ARABAM BENİ UTANDIRMADI 50 000 KM BOYUNCA. PARASININ HAKKINI VERDİ.

AH BİR DE YORMADAN SATILABİLSE. SEVGİLER.

GOMUTAN arkadaşım, Sıfır araç almam düşüncene tamamen katılıyorum. Günümüzde her çeşit ikinci el sıfır gibi araçlar 8-12 bin ytl arası ucuz.
    İkinci olarak yeni çıkan dacia sedanların lastik çapları konusunda biraz kızmışsın. Eğer yeni aracın alt takımlarında bir değişiklik yapıldıysa, sistem yeni clio gibi veya megan gibi bir arka alt yapısına ulaşmışsa o zaman 185/15 jant ve lastik takmaya gerek yok, araçlar zaten bu kadar yüksek olmasa ve arka süspansiyon sistemi daha modern olsa bizimkilerdeki 185/15 jant ve lastik bu araçlar için abartı sayılırdı. Henüz araçları görüp incelemedim, daha fazla yorum yapmak istemiyorum, belki benim tahmin ettiğim değişikler yapılmıştır.
    Tüm logancı arkadaşlara sağlıklı yıllar.

• quote:

Orjinalden alıntı: fsarpken

quote:

arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyodum araba sabahları çalışmıyodu 5-6kere marşa basınca çalışıyodu sorunu çözdük önden motora bakınca motorun sağ alt köşesinde bi sensör var onu değiştirdi o gün bu gündür sorun yok çalışmamazlık yapmadı sorunun hala devam ediyosa istersen parçanın tam adını öğrenip yazabilirim
    aracın yakıtıda iyi bende dün uzun yoldan geldim toplam 2200 km yol yaptım harcadığım benzin 470lira 120nin altına hiç düşmedim ve klıma full açıktı 0,21ytl ye geliyo

İlgin için teşekkür ederim.henüz yaptıramadım.rica etsem ismini öğrenebilir misin? birde fiyat bilgisini yazar mısın? bu arada eniştemin 2000 model cliosu var ona sordum bazen onun aracının da yaptığını söyledi.

Kimya 10 arkadaşım.senin dediğin rakamlar çok yüksek.litre hesabına geçince şehir içi 12-15 litre arası şehir dışı 9 litre yakıyorsun.Bu hiç normal değil.bizim değerlerimizde hayal değil 100 le uzun yolda 5.5-6 litre yakması normal olanı.Sen kesinlikle araca baktır.olmadı sat eski bir jiple gez aynı hesap olur:)

kardeş parçanın adını öğrendim "krank sensörü" fiyatıda 45liraya parçayı aldım ustada 20lira aldı montaj için inşallah o parçadandır çünkü bizim usta eğer sensör işi çözmezse işimiz zor dedi inşalllah sende kolayca çözersin sorununu

• ARTIK BENDE ATİKERLİ OLDUM ARABAMI SATMAM ÇOK SEVİYORUM.ŞİMDİDEN HAYIRLI RAMAZANLAR
  • arkadaşlar sitemizi sürekli takip ediyorum ama maşaalllah pek sorunlu görünmüyor araçlarımız arkadaşlar logancılar bu senelin ramazanı hayırlı olsun hepimisi allah kazadan beladan korusun
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZANI HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAHA KAZA BELA VERMESİN.
    HAYIRLI RAMAZANLAR.
  • öncelikle tüm arkadaşlara selamlar.13 ağustosta sıfır logan 1.5 dci ambiance pack aldım.araç klimalı 1 hava yastıklı.şu an 1400 km de.aracı muğlada dacia bayisinden aldım.aldıktan bir süre sonra bayıye gittim.Bu aracın aksesuar donanımı nelerdir diye sordum.Onlar da bilmediklerini söylediler.Bu biraz tuhafıma gitti.Manisaya soracaklarını bilgi gelince beni haberdar edeceklerini söylediler.
    Arama motorundan bu forumu buldum.Ve çok sevindim.Artık bundan böyle burada arkadaşların yazılarını takp edeceğim.
    Araba da ön sis farları yok.alarm yok.abs yok.Öğrenmek istediğim.Bu gibi donanımlar takılabiliyor mu.
    yardımcı olan arkadaşlara ve arabamın özellikleri hakkında detaylı bilgisi olan kişilere şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum ii günler dileğiyle...
  • arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle ben size bir şey soracağım araba cdli teyp taktırmak istiyorum garanti bozulurmu garanti bozulur dediler ondan dolayı korkuyorum taktırmaya taktıran arkadaslar varsa bi yardımcı olun hadi kendinize iyi bakın kazasız belasız keyifli sürüşler....
  • KARDEŞ ARACIN HAYIRLI OLSUN NERDEN KAÇA ALDIN ONUDA YAZARSAN SEVİNİRİZ.
    Araca sis farı abs gibi donanımlar takılabilir ancak yetkili serviste astarı yüzünden pahalı. Zaten abs pek randumanlı olmaz sis farınıda dışarıda orjinal kolu değişmeden uygun fiyata yaptırabilirsin.

Arkadaşlar bu arada dün 1.4 benzinli lpg li loganı olan bi taksici ile sohbet ettim adam aracın dışına ful mikalaj yaptırmış çelik jant takmış ancak 185/65/14 ebatlarında araç daha seri oldu diyo yazın çelik jantları kışın orjinalleri takıyorum diyo. en önemlisi bagajı hem içten açma hemde kumandalı hale getirmiş. fiyat olarak 35-40 liraya mal oldu dedi en uygun zamanda yaptırmayı düşündünüyorum.

son olarak bizim araçların sıfır satış fiyatı 2006 yılında clio dan albeadan accent ten yaklaşık 6 binlira ucuzdu artık bu ucuzluğu kalmadı gibime gelmeye başladı. sizce nedersiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: savasgk

öncelikle tüm arkadaşlara selamlar.13 ağustosta sıfır logan 1.5 dci ambiance pack aldım.araç klimalı 1 hava yastıklı.şu an 1400 km de.aracı muğlada dacia bayisinden aldım.aldıktan bir süre sonra bayıye gittim.Bu aracın aksesuar donanımı nelerdir diye sordum.Onlar da bilmediklerini söylediler.Bu biraz tuhafıma gitti.Manisaya soracaklarını bilgi gelince beni haberdar edeceklerini söylediler.
    Arama motorundan bu forumu buldum.Ve çok sevindim.Artık bundan böyle burada arkadaşların yazılarını takp edeceğim.
    Araba da ön sis farları yok.alarm yok.abs yok.Öğrenmek istediğim.Bu gibi donanımlar takılabiliyor mu.
    yardımcı olan arkadaşlara ve arabamın özellikleri hakkında detaylı bilgisi olan kişilere şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum ii günler dileğiyle...

• teşekkürler crepis.aracı 22500 e aldım metalik füme.araç dizel olması nedeniyleçok gürültülü.tabi gürültüler birkaç çeşit.bir sefer götürdüm servise usta dinledi hava pompası nedeniyle dedi.benim anlamadığım husus ön konsolda hafif sarsınsı sesi geliyor galiba vidalarda gevşeme olabilirmi.tıkırtı seslerini kesmek için servise gitsem mi diye düşünüyorum.genelde engebeli yolda yapıyor.bir de sormak istediğim aracın altına korozyonu engellemek için birşeyler yapıyorlarmış arkadaşların anlattığına göre.bazı araçlara çamurluk takmışlar.bu benim aracım için de olacak mı acaba.
    aracı muğla kutay renault dacia bayisinden aldım.aydın daki bayi dacia arabalardan daha iyi anlıyo diye duydum.servis farkı oluyor galiba.bir de 50 lt gözüküyor depo ama 60 lt eurodizel o depoya nasıl sığdı anlayamadım.
  • murat19051905 arkadaş aracın üzerinde kasetçalar vardı alırken daciadan.dedim hala kasetçalar kullanan kaldı mı artık cd çalar falanla değiştirn dedim.Ancak olmadı.Sonra dediler ki 650 ytl sony cd mp3 çalar takıcaz orjinal ve garantili olacak dediler.zor bela 420 ytl ye indirttim.garantisi bozulmadı.Dışarda değiştirme işini kabul etmediler.İllaki garanti kapsamı dışında kalır dediler.
  • Arkadaşlar hayırlı ramazanlar,iyi iftarlar
  • Tekrar hayırlı olsun gürültü meselesi araç 1. ve 2 . viteste giderken motor sesi bayağı heliyo ancak 4.5. viteslerde diğer araçlar gibi mesela dizel ford fusıondan daha sessiz diyebilirim ön konsoldaki tıkırtı standart hepsinde var gibi en azından benim gördüğüm bütün loganlarda var çaresi sol ön kapıyı aç ve orda torpidoda sigortalığın yeri var açma yeri oraya sünger çift taflı bant gibi bişiyler yapıştırırsan ses kesiliyo korozyonla yapılan işler sizin araçlara sanırım yapılmıştır. aracın 60 litre alması doğal
    quote:

teşekkürler crepis.aracı 22500 e aldım metalik füme.araç dizel olması nedeniyleçok gürültülü.tabi gürültüler birkaç çeşit.bir sefer götürdüm servise usta dinledi hava pompası nedeniyle dedi.benim anlamadığım husus ön konsolda hafif sarsınsı sesi geliyor galiba vidalarda gevşeme olabilirmi.tıkırtı seslerini kesmek için servise gitsem mi diye düşünüyorum.genelde engebeli yolda yapıyor.bir de sormak istediğim aracın altına korozyonu engellemek için birşeyler yapıyorlarmış arkadaşların anlattığına göre.bazı araçlara çamurluk takmışlar.bu benim aracım için de olacak mı acaba.
    aracı muğla kutay renault dacia bayisinden aldım.aydın daki bayi dacia arabalardan daha iyi anlıyo diye duydum.servis farkı oluyor galiba.bir de 50 lt gözüküyor depo ama 60 lt eurodizel o depoya nasıl sığdı anlayamadım.

• quote:

murat19051905 arkadaş aracın üzerinde kasetçalar vardı alırken daciadan.dedim hala kasetçalar kullanan kaldı mı artık cd çalar falanla değiştirn dedim.Ancak olmadı.Sonra dediler ki 650 ytl sony cd mp3 çalar takıcaz orjinal ve garantili olacak dediler.zor bela 420 ytl ye indirttim.garantisi bozulmadı.Dışarda değiştirme işini kabul etmediler.İllaki garanti kapsamı dışında kalır dediler.

arkadaşım sana geçmiş olsun garanti kapsamında die bişe yok o işte ben woofer anfi taktım garanti kapsamında sayılıyor seni keklemişler bide pıoneer usb girişli cd çalar 200 ytl pıoneer 3050 modeli taş gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

quote:

murat19051905 arkadaş aracın üzerinde kasetçalar vardı alırken daciadan.dedim hala kasetçalar kullanan kaldı mı artık cd çalar falanla değiştirn dedim.Ancak olmadı.Sonra dediler ki 650 ytl sony cd mp3 çalar takıcaz orjinal ve garantili olacak dediler.zor bela 420 ytl ye indirttim.garantisi bozulmadı.Dışarda değiştirme işini kabul etmediler.İllaki garanti kapsamı dışında kalır dediler.

arkadaşım sana geçmiş olsun garanti kapsamında die bişe yok o işte ben woofer anfi taktım garanti kapsamında sayılıyor seni keklemişler bide pıoneer usb girişli cd çalar 200 ytl pıoneer 3050 modeli taş gibi

neyin garantisi bitiyor? teybin mi arabanın mı?

ben logan alınca pioneer teybimi taktırmayı düşünüyorum. ee şimdi teybi taktırınca araç garanti dışı mı kalıyor?

• arkadaşlar size bişey anlatayım.2000 yılında 1987 model kartal aldı babam.tam 8 yıl kartal kullandım.yaklaşık 5000 ytl para masrafı yapmışımdır bu süre içinde.artık dayanamadım canıma tak dedi sanayiye her ay gitmekten bıktım sattım 2150 ytl ye kurtuldum.aldım dacia loganı.ilk defa araba satıp araba aldığım için ve sıfır bir araba kullanmanın nasıl bişey olduğunu yavaş yavaş öğreniyoruz.valla ne servis ne araba hakkında bilgim var.aldık kullanıyorum işte.cd çalar konusunu bilmiyorum nasıl olurdu ancak ilk kez araba aldım ve alırken kimse yol göstermedi çevremde.o kadar acemilik olacak elbette.
    bu arada bilen arkadaşlara yeri gelmişken bir soru sormak istiyorum.arabayı alırken ön lastiklere 33 arka lastiklere 31 hava bastıklarını söylediler bu miktar doğru mu değil mi bilemiyorum.sizce ne olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.